Hotel Aalborg

 • Omfattende hotelsøgning for Aalborg online
 • Find et billigt hotel i Aalborg!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Scandic Aalborg Aalborg
  Hotel Scandic Aalborg er et 3-stjernet hotel placeret ca. 10 minutter fra Aalborg centrum. Hotellet er placeret overfor for ishockey stadionet Gigantium, hvilket også bringer den i nærheden af den Nordjyske Motorvej. Der rådes over 101 værelser og alle værelser er Svanemærket. Værelserne er udstyret med trådløst internet og skrivebord, samt satellit- og kabel-TV. Med i prisen hører morgenmad. Alle gæster kan også benytte sig af adgang til sauna og fitness faciliteter. Hotellet er også indrettet til at modtage kørestols brugere. Scandic Aalborg har også deres egen restaurant med plads til 200 personer. Restauranten byder på et menukort med skandinavisk inspireret mad. Til forretnings rejsende kan hotellet byde på gratis parkeringsmuligheder, møde faciliteter (op til 300 personer) og trådløst internet.
  flere
 • Hotel Hvide Hus Ålborg Aalborg
  Hotel Hvide Hus Aalborg er meget godt placeret i Kildeparken, hvilket betyder at det er tæt på museer, skov, familieparker mm. Det tager ca. 10min på fods til Aalborgs centrum og banegården. Lufthavnen er ca. 10km fra hotellet. Der findes fire forskellige værelser – enkeltværelse, dobbeltværelse, dobbelt de luxe værelse og suite. Der er to badeværelser i det dobbelt de luxe værelse og det suite værelse med brusebad og karbad. Alle værelser tilbyder altan og eget bad. De er indrettet med TV, minibar, trådløst netværk. Hotellet tilbyder også kørestolevenlige værelser, allergiværelser, ryger og ikke-ryger værelser. Der er gratis motioncenter, mødefaciliteter. Hotellets restaurant ligger på 15. etage og server varieret retter samt med grillet laks, lækre steaks og dejlige vine. Hunde er tilladet hvis du informerer hotellet på forhånd. Der er parkeringspladser og det koster 75kr pr døgn.
  flere
 • Hotel Helnan Phønix Aalborg
  Helnan Phønix hotel er bygget i 1700 tallet og ligger midt i Aalborg tæt på gågaderne. Det tager ca. 3 minutter til fods til Jomfru Ane Gade. Der er fire forskellige værelser – et enkeltværelse, et dobbeltværelse, junior suite og suite. Prisen på værelserne er inklusiv morgenmad. Værelserne er udstyret med TV, minibar. På hele hotellet er der gratis trådløs internet. Hvis du tager din hund med, skal du informere hotellet på forhånd. Det koster 100kr at have den med. Hotellets faciliteter inkluderer sportscenter, sauna, solarium og jacuzzi. I restauranten findes danske og internationale specialiteter. Den er åbent fra mandag til lørdag til 21.30 og på søndag er den lukket. Hvis gæsterne skal holde møder, er der 10 møderum og lokaler, med kapacitet på op til 330 personer. De er udstyret med AV-udstyr, kuglepenne og skriveblokke uden beregning. Hotellet tilbyder 70 parkeringspladser, men ledige pladser garanteres ikke. Prisen per døgn er 75 kroner.
  flere
 • Hotel Prinsen Aalborg Aalborg
  Best Western Prisen Hotel er det billigste og hyggeligste hotel i Aalborg som også har en centralt beliggende og hyggeligt hotel i Aalborg. Der er fra Prinsen Hotellet gåafstand til hele Aalborg centrum bl.a. Aalborg Kongrescenter, Banegården, Jomfru Ane Gade og Strøget. Værelserne er moderniserede i klassisk stil og er naturligvis indrettet med moderne komforter så som seperat bad /toilet, kabel-TV, telefon og trådløst internetadgang. På Prinsen Hotellet sættest der en ære i at give dig den bedst mulige oplevelse under dit ophold. Hos Prinsen Hotel er kvalitet ikke et modeord med der sættes en ære i at levere en god oplevelse og et behageligt ophold. Hotellet har en morgenmadsstue hvor der serveres morgenmads buffet alle ugens dage, en tv-stue hvor gæster kan nyde en gratis kop kaffe, te eller chokolade. Der er også et lille bibliotek som er til rådighed for gæsterne. Derudover er der også en Bar/café som er åben alle ugens dage.
  flere
 • Hotel Best Western Scheelsminde Aalborg
  BEST WESTERN Hotel Scheelsminde var tidligere et af Danmarks smukkeste godser og har siden det blev bygget i 1808 undergået en række renovertioner. Dette 4-stjernet hotel har 96 værelser, alle med privat badeværelse. Værelserne indeholder også hårtørrer, buksepresser, telefon, radio og tv samt mulighed for internet opkobling. Blandt hotellets faciliteter hører: indendørs pool, dampbad, spa, massage og fitnessrum. Endvidere forefindes der vaskeservice, konferrencefaciliteter og babysitter. Morgenmad er inkluderet i prisen. Det er tilladt at medbringe kæledyr.
  flere
 • Hotel Chagall Aalborg Aalborg
  Hotel Chagall ligger i midten af Aalborg, med kort afstand til offentlig transport. Hotellet ligger ved hovedgaden, men ingen af hotellets værelser er vendt mod hovedgaden for at undgå unødvendig støj. Til hvert værelse følger privat badeværelse, med toilet og brusekabine. Derudover medfølger fri afbenyttelse af kabel-tv, og du vil have mulighed for internetforbindelse. Hvert værelse har en el-kedel, som også er til fri afbenyttelse. I værelsesprisen indgår morgen buffeten, som har åbent hver dag fra 07:00 - 10:00, og i weekenden og på helligdage fra er 08:00-10:00. Da Hotel Chagall ligger i centrum af Aalborg vil du have mulighed for at udforske byen med gåafstand til de fleste seværdigheder. Det gælder både for den kulturelle som vil se kunst, og for den som vil udforske nattelivet. Her er Jomfru-Ane gade en oplagt mulighed Hotellet har en privat parkeringskælder som er overvåget 24 timer i døgnet
  flere

Flere top hoteller