Filtre724 107 hotellerfra 202 websiderFavoritter
sø, 24/08
ma, 25/08
Af søndag, 24/08/14 til mandag, 25/08/14

Hotel Aalborg

› Omfattende hotelsøgning for Aalborg online
› Find et billigt hotel i Aalborg!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 29 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Helnan Phønix Aalborg
  Helnan Phønix hotel er bygget i 1700 tallet og ligger midt i Aalborg tæt på gågaderne. Det tager ca. 3 minutter til fods til Jomfru Ane Gade. Der er fire forskellige værelser – et enkeltværelse, et dobbeltværelse, junior suite og suite. Prisen på værelserne er inklusiv morgenmad. Værelserne er udstyret med TV, minibar. På hele hotellet er der gratis trådløs internet. Hvis du tager din hund med, skal du informere hotellet på forhånd. Det koster 100kr at have den med. Hotellets faciliteter inkluderer sportscenter, sauna, solarium og jacuzzi. I restauranten findes danske og internationale specialiteter. Den er åbent fra mandag til lørdag til 21.30 og på søndag er den lukket. Hvis gæsterne skal holde møder, er der 10 møderum og lokaler, med kapacitet på op til 330 personer. De er udstyret med AV-udstyr, kuglepenne og skriveblokke uden beregning. Hotellet tilbyder 70 parkeringspladser, men ledige pladser garanteres ikke. Prisen per døgn er 75 kroner.
  mere
 • Hotel Chagall Aalborg Aalborg
  Hotel Chagall ligger i midten af Aalborg, med kort afstand til offentlig transport. Hotellet ligger ved hovedgaden, men ingen af hotellets værelser er vendt mod hovedgaden for at undgå unødvendig støj. Til hvert værelse følger privat badeværelse, med toilet og brusekabine. Derudover medfølger fri afbenyttelse af kabel-tv, og du vil have mulighed for internetforbindelse. Hvert værelse har en el-kedel, som også er til fri afbenyttelse. I værelsesprisen indgår morgen buffeten, som har åbent hver dag fra 07:00 - 10:00, og i weekenden og på helligdage fra er 08:00-10:00. Da Hotel Chagall ligger i centrum af Aalborg vil du have mulighed for at udforske byen med gåafstand til de fleste seværdigheder. Det gælder både for den kulturelle som vil se kunst, og for den som vil udforske nattelivet. Her er Jomfru-Ane gade en oplagt mulighed Hotellet har en privat parkeringskælder som er overvåget 24 timer i døgnet
  mere
 • Hotel Cabinn Aalborg Aalborg
  CABINN Hotel Aalborg er byens nye lavpris hotel som tilbyder en unik blanding af lokalitet, komfort og beliggenhed. CABINN hotel Aalborg er centralt beliggende i Aalborg midtby omgivet af Utzonparken, Nordkraft og Havnepromenaden og mange af byens andre intressepunkter bl.a. Jomfru Ane Gade og Stadion er inden for gå afstand. CABINN hotellerne bygger på et koncept der består af centrale beligenhedder, komfortable værelser og faste lave priser året rundt. Alle hotellerne er bygget og drevet af CABINN hvilket giver rig mulighed for at ramme den rette blanding af pris og komfort. CABINN Hotel Aalborg tilbyder værelser med eget bad og toilet, TV telefon og el-keddel med fri kaffe/the samt gratis internet.
  mere
 • Hotel Best Western Scheelsminde Aalborg
  BEST WESTERN Hotel Scheelsminde var tidligere et af Danmarks smukkeste godser og har siden det blev bygget i 1808 undergået en række renovertioner. Dette 4-stjernet hotel har 96 værelser, alle med privat badeværelse. Værelserne indeholder også hårtørrer, buksepresser, telefon, radio og tv samt mulighed for internet opkobling. Blandt hotellets faciliteter hører: indendørs pool, dampbad, spa, massage og fitnessrum. Endvidere forefindes der vaskeservice, konferrencefaciliteter og babysitter. Morgenmad er inkluderet i prisen. Det er tilladt at medbringe kæledyr.
  mere
 • Hotel Radisson Blu Limfjord Aalborg
  Hotel Radisson Blu Limfjord er et 4 stjernet hotel placeret tæt på Limfjorden. Dog er hotellet placeret ganske centralt i Aalborg og er derfor kun 100 meter fra Jomfru Ane Gade. Aalborg lufthavn er ligeledes kun 15 minutters kørsel fra hotellet. Er du interesseret i golf kan hotellet være behjælpelig med at finde dig til rette i de 28 baner der findes i Nordjylland. Hotellet råder over 188 værelser. Alle værelser er udstyret med telefon, minibar, fjernsyn, trådløst internet, hårtørrer og buksepresse. Hotellet servicere alle værelser med roomservice. Hotellet råder også over et antal Business Class værelser og Suites, der byder på ekstra luksus. Parkeringsmuligheder findes i på hotellets område og forretningsrejsende kan opnå adgang til hotellets business center. Til konference formål kan hotellet huse op til 220 personer i deres konference- og mødelokaler. Hotellets restaurant, Vero Gusto, byder på et italiensk inspireret menukort. I Sunshine Piano Bar er det muligt at tilbringe en aften med klaver musik og drinks, mens du i Casion Aalborg kan gamble i Poker, Blackjack eller Roulette.
  mere
 • Hotel First Slotshotel Aalborg Aalborg
  First Slotshotel Aalborg er et 3 stjernet hotel der ligger i centrum af Aalborg. I nærheden findes Friis Shopping Center, Utzon Center og havnefronten. Fra hotellets private terrasse er der udsigt til den smukke Limfjord. Hotellet ligger ca. 2km fra togstationen og ca. 7 km fra lufthavnen. Værelserne varierer i størrelse fra 21 m2 og derover. Alle værelser er pæne og den rene luksus. Alle 154 værelser er indrettede med fladskærms TV, egen badeværelse og trådløs internet. Der er kun ikke-ryger værelser. Gæsterne kan vælge fra standardværelser, superior værelser, familieværelser, juniorsuitor og first lady værelse. Til rådighed for gæsterne er der også solarium, sauna, motionsrum og faciliteter for handicappede. Mindre kæledyr er tilladt. Hotellet tilbyder desuden tre mødefaciliteter, som er udstyret med dataprojektor, whiteboard, mm. Der er gratis parkering udenfor hotellet. Åbningstiderne af baren i hotellet er fra kl. 17.00 til kl. 22.30 fra Mandag til Lørdag, på Søndag og helligdage er denne lukket.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Aalborg

Del hotel:
Tilbage til toppen