Filtre716 847 hotellerfra 195 websiderFavoritter
Af torsdag, 24/04/14 til fredag, 25/04/14

Hotel Alcúdia

› Omfattende hotelsøgning for Alcúdia online
› Find et billigt hotel i Alcúdia!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 96 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Alcúdia

Flere populære destinationer

Top hoteller

 • Hotel HSM President Alcúdia
  GeneralHotel HSM President ligger kun 50 meter fra stranden i Alcanada. På hotelområdet findes reception 24 timer i døgnet, bassinområde, børnebassin, tennisbane, squash, volleybold og underholdning. Restaurant med kold og varm buffet samt barservice. Hotellet er ikke egnet til familier med små børn eller bevægelseshæmmede personer, da der findes mange trapper og niveau forskelle på hotelområdet. Hotelværelserne er udrustede med badeværelse/bruser, hårtørrer, telefon, TV og balkon/terrasse. Adresse: Cami de Alcanada s/n, Aucanada, 07400 Alcudia, Palma de Mallorca, Spain
  mere
 • Hotel Marina Delfín Verde Alcúdia
  GeneralHotel Marina Delfin Verde er beliggende 300 meter fra en lang strækning med sandstrand. Hotellet er et alt inkluderet hotel med aktiviteter for hele familien. På hotellet er der 24 timers reception, svømmebassin, svømmebassin for børn, terrasse, legeplads, pool snack bar, tennisbane, bordtennis og bar. Alle værelser er udstyret med luftkonditionering, pengeskab og TV. Adresse: La Gavina 4, 07410 Port de Alcudia, Mallorca, Spain
  mere
 • Hotel Iberostar Ciudad Blanca Alcúdia
  Med Iberostar Ciudad Blancas centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Mallorca inden for rækkevidde.Iberostar Ciudad Blanca har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert af hotellets værelser tilbyder aircondition, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, badekar, brusekabine.Dette Mallorca hotel tilbyder faciliteter som fx roomservice 24 timer, butikker, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, restaurant, deponeringsboks, salon.Fritids- og sportsfaciliteter på hotellets område inkluderer jacuzzi, motions/fitness faciliteter, tennisbaner, udendørs pool, have.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.For at lave en reservation på Iberostar Ciudad Blanca Mallorca med vores sikre online reservationsblanket, vælg venligst den ønskede periode for opholdet.
  mere
 • Hotel Sol Alcudia Center Alcúdia
  Det klimatiserede hotelkompleks er på 7 etager og råder over 220 lejligheder og 55 stuidos. Herudover er der en foyer med døgnåben reception, en souvenirshop, et parfumeri, en legetøjs- og læderhandel, en café, en bar og en klimatiseret restaurant.
  mere
 • Hotel Club Pollentia Resort Alcúdia
  Feriekomplekset blev bygget i 1986 og renoveret i 1996. Det består af 1-2-etages beboelsesbygninger, alenestående villaer og rækkebungalows samt en to-etages hovedbygning med i alt 508 værelser og et areal på 85.000 m². Hovedbygningen råder over en reception, 2 barer, 1 klimatiserede restauranter, et minimarked, et diskotek, en TV-stue og et konferencerum. Endvidere tilbydes gæsterne vaskeservice, parkeringsplads og en garage.
  mere
 • Hotel Js Sol De Alcudia Alcúdia
  General3 stjernet lejlighedshotel i Alcudia 150 meter fra stranden. På hotellet findes 2 forskellige barer, restaurant med buffet, svømmebassin, cafeterie, købmand og gavebutik. Lejlighederne er udrustede med bad/bruser, køkkenkrog med udstyr, aircondition, pengeskab, satellit-TV, telefon og balkon/terrasse.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen