Filtre716 847 hotellerfra 195 websiderFavoritter
Af søndag, 11/05/14 til mandag, 12/05/14

Hotel Algarve

› Omfattende hotelsøgning for Algarve online
› Find et billigt hotel i Algarve!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 1689 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Algarve

Flere populære destinationer

Top hoteller

  Hotel Alfagar II Aparthotel Albufeira
  Hotellet tilbyder egen adgang til stranden Santa Eulália gennem lejlighederne, ligesom det er omgivet af nogle smukke haver, som strækker sig helt til Alfagar I, som dækker et område på i alt 11 hektar. Det klimatiserede hotel, som blev bygget i 2009, tilbyder 90 værelser og faciliteter såsom en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der er en safeboks, vekselbørs, elevator, et spillelokale, restaurant, bar, snackbar, supermarked og en parkeringsplads. Ydermere er der trådløs internetadgang (tilgængelig fra receptionen) og mulighed for at leje cykler mod betaling.
  mere
  Hotel Vila Petra Albufeira
  Hotellet ligger i en 2.000 m² stor have. Det består af en femetagers hovedbygning og en tre- og en fire-etagers sidebygning med i alt 143 lejligheder og studios. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet råder desuden over en café, et minimarked, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hertil kommer et konferencerum, en offentlig internetterminal, en cykelkælder, en parkeringsplads og en legeplads. Der er mulighed for at vaske på hotellet.
  mere
  Hotel Cerro Mar Albufeira
  Komplekset blev renoveret i 2003 og består af 6 bygninger med i alt 154 lejligheder. Hotellet råder over en foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs og et minimarked. Herudover er der en bar, en tv-stue og en lille spillehal, ligesom er der også. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.
  mere
  Hotel Alfagar Village Albufeira
  Alfagar Hotel ligger i Albufeira hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle 120 værelser på hotellet er veludstyret med de nødvendige bekvemmeligheder for at sikre tilfredse gæster.Hvert enkelt værelse er smagfuldt indrettet med deponeringsboks på værelset, tekøkken, altan/terrasse, satellit/kabel TV.De grundlæggende bekvemmeligheder tilbudt i dette hotel i Albufeira indbefatter bar/pub, restaurant, deponeringsboks, babysitter.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: børneklub, tennisbaner, vandsport (ikke-motoriseret), udendørs pool, privat strand.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.Når du reserverer på Alfagar Hotel Albufeira, vælg venligst datoerne for opholdet, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
  Hotel Forte do Vale Albufeira
  Lejligheds-hotellet, som blev bygget i 2008, har 125 lejligheder, herunder studier og lejligheder med 1 og 2 værelser, hvoraf alle er veludstyrede og tilbyder et moderne design samt elegant indretning. Hotellets faciliteter inkluderer en bar, et spillelokale og restaurant. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, elevator, en café og bar. De forretningsrejsende kan benytte stedets konferenceindretninger og mod betaling internetadgangen. Hotellet tilbyder ligeledes en parkeringsplads og garage til bilen (mod betaling).
  mere
  Hotel Baltum Albufeira
  Hotellet blev bygget i 1967, renoveret i 2005 og rummer i alt 51 værelser fordelt på 3 etager, heraf 45 dobbeltværelser og 6 suiter. På hotellet er der en behagelig foyer med døgnåben reception, en safeboks, en vekselbørs, en elevator og et supermarked. Herudover rummer hotellet en fjernsynsstue og offentlig internetadgang. Ydermere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen