Filtre723 329 hotellerfra 200 websiderFavoritter
to, 31/07
fr, 01/08
Af torsdag, 31/07/14 til fredag, 01/08/14

Hotel Alicante

› Omfattende hotelsøgning for Alicante online
› Find et billigt hotel i Alicante!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 116 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel NH Cristal Alicante
  Hotellet blev renoveret i 2003 og dets hovedbygning er på otte etager og råder over i alt 85 værelser. Den fuldt klimatiserede bygning rummer desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og bar. Hertil kommer et konferencerum, ligesom der tilbydes vaskeservice og roomservice.
  mere
 • Hotel Hospes Amerigo Alicante
  Luksushotellet er bygget i 2004 og råder over 5 etager med i alt 81 værelser, heraf 2 juniorsuiter og 1 suite. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator samt en café, en kisok, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger område, et konferencerum, en internetterminal, en parkeringsplads og en garage. Mod betaling kan gæsterne bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.
  mere
 • Hotel NH Alicante Alicante
  GeneralFor further hotel details please click on Hotel-Info.SurroundingAreaHotellet hører til i den øvre middelklasse og har en fantastisk udsigt ud over havet og slottet Santa Barbara. Fra bygningen er der blot få minutters gang til sandstranden samt til diverse barer og restauranter. Endvidere er der ca. 20 minutters gang til bymidten, hvor der også er en banegård og en busstation. Der er 8 km til lufthavnen i Alicante.PropertyInformationGæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Ydermere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.AreaActivitiesPå det velholdte hotel finder man en whirlpool og et solarium. For sportsbegejstrede er der mulighed for at stå på vandski og jetski, sejle med motorbåd, ro, windsurfe og dykke. Endvidere kan man også sejle med katamaran, kano og vandcykler. Gæsterne kan tilmed spille tennis, bordtennis, squash, basketball, håndbold, badminton, volleyball og beachvolleyball (delvist mod betaling). Mod betaling kan man herudover ride på heste. Hotellet har også et fitness-studie og en gymnastiksal. Ca. 5 km væk ligger der en golfbane.RoomInformationDe smagfuldt indrettede værelser og suiter er udstyret med eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer. Endvidere er de udstyret med telefon, tv, radio og internetadgang. I de stilfulde værelser er der også minibar, klimaanlæg og radiatorer (begge kan reguleres individuelt). Slutteligt finder man også en safeboks (mod betaling).
  mere
 • Hotel Abba Centrum Alicante Alicante
  GeneralBeliggende i fritids- og handelscentrum af byen, tæt på de bedste butikker og varehuse og kun få meter fra Explanada España ( promenaden med palmer ved havet). På hotellet er der reception, concierge, restaurant, café, bar, mødelokaler, WiFi internetforbindelse, sauna, tyrkisk bad, solarium, gym og vaskeri. Hotelværelserne er udstyret med aircondition, satellit TV, telefon, safe boks, minibar, skrivebord og hårtørrer. Adresse: C/Pintor Lorenzo Casanova 31, 03003 Alicante, Spain
  mere
 • Hotel Eurostars Lucentum Alicante
  Det nyåbnede cityhotel er på 12 etager og råder i alt over 168 værelser, heraf 20 enkelt- og 138 dobbeltværelser, 10 suiter og 3 handicapvenligt indrettede værelser. Herudover er der en foyer med reception, garderobe, vekselbørs og 2 elevatorer. Endvidere rummer hotellet en café, en klimatiseret restaurant med børnestole, internetadgang/WLAN i business-området (mod betaling) samt 5 konference- og foranstaltningslokaler. Ved forespørgsel og mod betaling kan der arrangeres en babysitter. Foran hotellet står der mod betaling parkeringspladser til rådighed.
  mere
 • Hotel La City Alicante
  Hotellet, som åbnede i 2008, tilbyder i alt 26 værelser bestående af 25 værelser og 1 juniorsuite. Det klimatiserede etablissement garanterer høj kvalitet og opmærksom service og tilbyder også en foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks, garderobe og elevator. Gæsterne kan slappe af i hotellets bar eller café og få morgenmaden serveret morgenmad i morgenmadsrestauranten. Herudover tilbydes der også internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Alicante

Del hotel:
Tilbage til toppen