Hotel Ao Nang

 • Omfattende hotelsøgning for Ao Nang online
 • Find et billigt hotel i Ao Nang!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Ao Nang Beach Resort

  Ao Nang Beach Resort

  Ao Nang, 0,0 km til Centrum

  79 / 100 (1038 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Suksaiburi-Resort

  Suksaiburi-Resort Resort

  Ao Nang, 0,0 km til Centrum

  79 / 100 (59 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Amandari Krabi

  Amandari Krabi

  Ao Nang, 0,0 km til Centrum

  74 / 100 (142 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Krabi Success Beach Resort

  Krabi Success Beach Resort

  Ao Nang, 0,0 km til Centrum

  77 / 100 (128 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Vogue Resort & Spa Ao Nang

  Vogue Resort & Spa Ao Nang

  Ao Nang, 0,0 km til Centrum

  81 / 100 (1134 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

  Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach

  Ao Nang, 0,0 km til Centrum

  83 / 100 (1150 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
Priserne vist på trivago er for det totale antal søgte værelser pr. nat
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Aonang Princeville Resort and Spa Ao Nang
  GeneralAo-Nang Princeville Resort ligger i hjertet af Ao Nang Beach på Thailands vestkyst. På hotellet findes svømmebassin, børnebassin, jacuzzi, restaurant, bar/opholdsstue og internet. Hotelværelserne er udrustede med bad/bruser, aircondition, balkon/terrasse, telefon, kabel/satellit-TV, pengeskab og minibar (ej alkohol). Gala dinner 24/12 og 31/12 er incl. i priset Dobbeltværelse kan benyttes af 2 voksne og 1 barn, sålænge de deler hvad der er opredt (ekstra seng stilles ikke til rådighed). Dobbeltværelse med 1 ekstra seng kan benyttes af 2 voksne og 2 børn (eller 3 voksne).
  flere
 • Hotel Holiday Inn Resort Krabi Ao Nang Beach Ao Nang
  Med Sala Talay Resort & Spas centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Krabi inden for rækkevidde.Alle moderne faciliteter er tilgængelige på alle hotellets 59 værelser. Værelsesfordele inkluderer jacuzzi badekar, ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, skrivebord.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Krabi inkluderer elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, restaurant, roomservice, lufthavnstransport.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet massage, pool (Børn), børneklub, motions/fitness faciliteter, spa, udendørs pool.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at lave din reservation af Sala Talay Resort & Spa Krabi, angiv venligst datoerne for dit ophold, og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Vogue Resort & Spa Ao Nang Ao Nang
  GeneralVouge Pranang Bay Resort & Spa ligger i nærheden af Ao Nang bugten i et tropisk landskab ved den smukke Ao Nang strand. Hotellet er bygget i traditionel thailandsk stil og ligger 17 km fra Krabi by, 29 km fra Krabis lufthavn og kun 5 minutters gang fra stranden. Hotelværelserne er udrustede med bad/bruser, aircondition, kabel-TV, minibar, køleskab, hårtørrer, telefon og balkon med udsigt over haven. Dobble rum kan være for 2 voksende og 1 barn, barn deler da seng med de voksende. Dobble rum med 1 extra seng, kan være for 2 voksende og 2 børn (eller 3 voksende). Galamiddag jule-og nytårsaften (24/12 og 31/12) er inkluderet i prisen.
  flere
 • Hotel Aonang Villa Resort Krabi Ao Nang
  GeneralAonang Villa hotel ligger på Ao Nang stranden i Krabiområdet, som ligger i Andaman havet i den sydlige del af Thailand. Hotellet ligger i gangafstand til stranden og hovedgaden i byen Ao Nang, som er omgivet af butikker, markeder, barer og restauranter. Hotellet har to svømmebassiner, hvoraf det ene er et hovedbassin med terrasse og en nedsænket bassinbar, som vender ud mod stranden samt et lavvandet området til børn. Alle 80 værelser har aircondition, direkttelefon, safe på værelset, minibar/køleskab, satelit TV, hårtørrer, 2 gratis vandflasker, privat bad og bruseværelse ( inget badeværelse i bungalow) og balkon. Ekstra tjenester som tilbydes er børnepasning, vask og rensning, massage, souvenirbutik, skræddere, blomsterbutik og biludlejning. Hotellets restauranter tilbyder udsøgte måltider med et udmærket udvalg af alt fra nyfanget fisk, skaldyr og thailandske retter til a la carte fra det vesterlandske køkken. Aonang Villa har yderligere et konferencecenter, som er fuldt udrustet til seminarier og møder med plads op til 250 personer. Hotellet har mulighed for at tilbyde et stort udvalg af aktiviteter, som man kan deltage i som for eksempel kanopadling, dykning, elefantturer, snorkling og klatring med en af de første klatringsskoler i Thailand. Galamiddag juleaften (24 december) og nyårsaften (31 december) er inkluderet i prisen.
  flere
 • Hotel Krabi Resort Ao Nang
  Opdag alt hvad Krabi kan tilbyde med Krabi Resort som base.Alle 170 værelser på hotellet er veludstyret med de nødvendige bekvemmeligheder for at sikre tilfredse gæster.Værelserne er udstyret med privat pool, ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, interne film, skrivebord, hårtørrer.Af hensyn til gæstens velbefindende tilbyder dette hotel i Krabi butikker, kaffebar, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter .Hotellet tilbyder massage, pool (Børn), vandsport (ikke-motoriseret), udendørs pool, privat strand, have for at give gæsterne mulighed for at slappe af og nyde livet.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at reservere et værelse på Krabi Resort, vælg blot datoerne for dit ophold, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Heritage Ao Nang
  GeneralKrabi Heritage Hotel ligger i en stille del af Ao-Nang Beach, ca 20 minutters kørsel til Krabi by og 30 minutter til Krabis lufthavn. På hotellet findes restaurant, bar/opholdsstue, parkering, svømmebassin, vaskeriservice, reception 24 timer i døgnet, møde/konferenceværelse, fitness center og thai massage. Hotelværelserne har bad/bruser, aircondition, kabel/satellit-TV, pengeskab, hårtørrer og telefon. Dobble rum kan være for 2 voksende og 1 barn, barn deler da seng med de voksende. Dobble rum med 1 extra seng, kan være for 2 voksende og 2 børn (eller 3 voksende).
  flere

Flere top hoteller

Seværdigheder i Ao Nang