Asien Rejseguide

 • Få informationer om din rejse til Asien
 • Find dit ideelle hotel til den bedste pris
 • Oplev de bedste attraktioner
Listevisning
Kortvisning
Henter...

Top hoteller

  Hotel Atlantis The Palm Dubai
  Atlantis The Palm Dubai ligger i Dubai hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle moderne faciliteter er tilgængelige på alle hotellets 1,539 værelser. Værelsesfaciliteter inkluderer ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, interne film, skrivebord, hårtørrer, strygebræt, deponeringsboks på værelset.Gæster, der bor på dette hotel i Dubai, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx roomservice 24 timer, butikker, luksusetage, elevator, kaffebar.Fritids- og sportsfaciliteter på hotellets område inkluderer massage, børneklub, golfbane (på stedet), motions/fitness faciliteter, sauna, tennisbaner, spa, udendørs pool.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.Når du reserverer på Atlantis The Palm Dubai Dubai, vælg venligst perioden for opholdet og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  flere
  Hotel Burj Al Arab Jumeirah Dubai
  Det komfortabelt indrettede og klimatiserede hotel har i alt 28 etager med 202 suiter, som er inddelt i kategorierne: Deluxe Suites, Panoramic Suites, Club Suites og Royal Suites. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med vandaktiviteter og gigantiske akvarier samt flere elevatorer og døgnåben reception. Herudover rummer bygningen forskellige ekstravagante forretninger, en frisørsalon, 5 hyggelige barer og 6 restauranter, heraf en restaurant med specialiteter fra havet, som kan opleves via u-bådssimulatoren. Endvidere er der en arabisk -, en moderne europæisk -, en international - samt en middelhavsrestaurant på hotellet. Personbiler kan naturligvis parkeres i hotellets garage.
  flere
  Hotel Jumeirah Beach Hotel Dubai
  Det arkitektonisk imponerende hotel, der består af 26 etager med i alt 618 værelser, udstråler en smuk, ubesværet og elegant konstruktion. På hotellet finder man endvidere alt, hvad hjertet kan begære. Således er der en imponerende foyer med en reception samt en frisørsalon og en indkøbspassage. Endvidere har hotellet hele 22 restauranter med et stort udvalg af menuer fra både østen og vesten samt forskellige barer og caféer. Til forretningsrejsende står der de mest moderne konferenceindretninger til rådighed.
  flere
  Hotel Ramada Jumeirah Dubai
  Placeret i Bur Dubai, Ramada Jumeirah Hotel er et perfekt udgangpunkt for at udforske Dubai. Hotellet har alt hvad du behøver for et komfortabelt ophold. Du kan finde salon, handicapfaciliteter, businesscenter, møde-/festlokale, kaffebar. Værelserne er udstyret med alle faciliteter som du behøver for en god nats søvn, inklusive gratis vand på flaske, aircondition, fjernsyn LCD/plasmaskærm, fjernsyn, badekåber. Tag en pause fra en lang dag og gør brug af damprum, spa, massage, fitness center, sauna. Bekvemmelighed og komfort gør Ramada Jumeirah Hotel til det perfekte valg for dit ophold i Dubai.
  flere