Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
ti, 25/11
on, 26/11
Fra tirsdag25/11/14 til onsdag26/11/14

Hotel Athen

› Omfattende hotelsøgning for Athen online
› Find et billigt hotel i Athen!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 298 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Royal Olympic Athen
  GeneralHotel Royal Olympic ligger i nærheden af det maleriske Plaka område (den gamle by) og overfor Zeus templet. Hotellet har reception, restaurant, bar, svømmebassin (åben om sommeren), fitness center og konferencemuligheder. Hotelværelserne er udrustede med wc/bruser eller badekar, hårtørrer, TV, telefon, radio, minibar, pengeskab, WiFi og aircondition. Intjekning: 15.00 Udtjekning: 11.00 Adresse: 28-34 Ath. Diakou Str. 117 43 Athens
  flere
 • Hotel Hilton Athens Athen
  35 minutter i taxa fra Athen Internationale Lufthavn og 3 minutter fra metroen, kan du overnatte optimalt på det 5 stjernet Hilton Athen. Nær hoteller er fx Acropolis, Byzantine Museum, National Galleriet og Teatret af Herodes Atticus. Alle hotellets værelser og suiter er med bl.a. eget bad og toilet i marmor, trådløst internet og skrivebord. I tilknytning til hotellet er fx et fitnesscenter, i indendørs og udendørs swimmingpool, gavebutik og lounge. Hotellet har også en restaurant ved navn Milos Restaurant. Her serveres græsk mad, som bl.a. friske fisk og skaldyr, klassiske græske retter og specialiteter. Skal du holde et møde eller en konference, så har hotellet flere møde- og konferencelokaler der kan lejes. De har alle trådløst internet, LCD TV, flipovers og projekterer.
  flere
 • Hotel Hera Hotel Athen
  GeneralPå hotellet findes reception 24 timer i døgnet, opholdsstue med bar, restaurant/vinterhave, konferencelokale og renseriservice. Alle værelser er udrustede med bad/bruser, aircondition, pengeskab, TV, telefon, kaffekoger, minibar og hårtørrer. Adresse: 9 Falirou, Makrigianni, 11742 Athens, Greece
  flere
 • Hotel Holiday Suites Athen
  Byhotellet er bygget i 2000 og blev komplet renoveret i år 2001. Det har i alt 34 suiter fordelt på 5 etager. Gæsterne tilbydes en veludstyret foyer med elevator, hotelsafe, en vekselbørs og en døgnåben reception. Hertil kommer en offentlig internetadgang, parkeringsmuligheder samt room- og vaskeservice.
  flere
 • Hotel Athens Lotus Athen
  Beliggenheden af Athens Lotus Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Athen.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert af hotellets værelser tilbyder ikke-ryger Værelser, aircondition, daglig avis, interne film, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, separat bruser og badekar.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Athen inkluderer roomservice 24 timer, butikker, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, restaurant, roomservice.Hotellet tilbyder massage for at give gæsterne mulighed for at slappe af og nyde livet.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Athen, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Når du reserverer på Athens Lotus Hotel Athen, vælg venligst perioden for opholdet, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Electra Palace Athen
  Cityhotellet er bygget i 1974 og blev komplet renoveret i 2004. Det har i alt 150 værelser fordelt på 7 etager, heraf er 16 enkelt- og 115 doppeltværelser samt 9 juniorsuiten. Ydermere er der 9 junior suiter samt 10 suiter. Det formår at kombinere Plakas traditionelle, aristokratisk virkende arkitektur med en luksuriøs indretning. Til faciliteterne hører en døgnåben reception med pengeskab, vekselbørs, elevator, en café og en bar. Ydermere er der en klimatiseret a la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling, 3 festlokaler med dagslys, en rummelig bankettsal for op til 350 personer med den mest moderne teknik, en offentlig internetcomputer (mod betaling), en parkeringsplads og en moderne garage med ca. 120 pladser (mod betaling). Herudover kan det tilbyde et erfarent personale, roomservice døgnet rundt, en ekspres vaskeservice samt kontorservice.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen