Filtre730 535 hotellerfra 208 websider Sammenlign hotelpriser fra
208 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 16/11
ma, 17/11
Fra søndag16/11/14 til mandag17/11/14

Hotel Bremen

› Omfattende hotelsøgning for Bremen online
› Find et billigt hotel i Bremen!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 149 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Landgut Horn Bremen
  Det komfortable hotel, som blev renoveret i 2004, er opført i en typisk landhusstil og rummer en varm og elegant atmosfære. Fordelt på 3 etager råder det over i alt 106 værelser. Bygningen indeholder desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs og café samt elevatorer. På hotellet er der tilmed en bar og en restaurant med terrasse og børnestole. Hertil kommer et konferencerum samt en internetterminal med WLAN. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der er naturligvis også mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Hotellet råder i øvrigt også over en cykelkælder, ligesom gæsterne kan leje cykler. Gæsterne har tilmed mulighed for at slappe af på liggestolene i haven, hvor der er et væld af forskellige planter.
  flere
 • Hotel Ramada Überseehotel Bremen Bremen
  Business-hotellet blev bygget i 2009 og tilbyder 124 elegant indrettede værelser samt parkeringspladser og internetadgang med bredbånd (begge dele mod betaling). Alle konferencelokaler er blevet moderniseret og udstyret med de nyeste behageligheder. Gæsterne bydes velkommen i foyeren, som tilbyder døgnåben reception og check-out service, en safeboks, vekselbørs, garderobe, elevator og en aviskiosk. Af yderligere faciliteter er der frisørsalon, café, bar, beværtning, restaurant, mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling) samt udlejning af cykler (mod betaling).
  flere
 • Hotel Radisson Blu Hotel Bremen
  Placering Hotel i gafstand til Bremen Business District. Indkbsomrde f minutter vk Lokale sevrdigheder Airport - 10 minutes Afslappelse Udendrsaktiviteter Udendrs swimmingpool Fuldt udstyret fitnesscenter Brn Brne spisefaciliteter Restauranter og barer Restaurant p stedet Finere restaurant Bar/lounge med fuld service Services Salon/spa med fuld service Brnepasning mod gebyr Reception Elevatorer Begrnset roomservice Mdefaciliteter 13 Eventfaciliteter. Konferrencelokaler med op til 350 personer. Fuldt udstyret forretningscenter Vrelser Klassiske gstevrelser Luksus gstevrelser Politik Pets allowed - contact hotel for details
  flere
 • Hotel Best Western zur Post Bremen
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev renoveret. Det råder over 6 etager med i alt 174 værelser. I cityhotellets storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safebokse, vekselbørs og elevator. Ydermere forefindes diverse konferencelokaler, en kiosk samt en offentlig internetterminal med WLAN Access-Point (mod betaling). Herudover har hotellet eget konditori, en café og en amerikansk bar med et lille gastronomisk udvalg. Hotellets à la carte restaurant ligger i rådhusbygningen og kan bekvemt gæstes til fods på en 10 minutters gåtur. Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice (mod betaling). Der er mulighed for mod betaling at parkere bilen eller cyklen i en garage.
  flere
 • Hotel Best Western Schaper-Siedenburg Bremen
  Middelklassehotellet, der har en perfekt beliggenhed, blev renoveret i 2005 og råder over en hoved- og en sidebygning på hver 5 etager med i alt 118 værelser, heraf 31 elegante suiter. Hotellet har en hyggelig atmosfære og en yderst komfortable service, hvilket er med til at sikre en uforglemmelig ferie. I den indbydende foyer venter der gæsterne en døgnåben reception med vekselbørs samt en internetterminal med WLAN og en elevator. Bygningen rummer endvidere en hyggelig café og en steakrestaurant kaldet Maredo med børnestole. Herudover tilbydes der naturligvis også vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at leje cykler. Biler kan parkeres i hotellets garage.
  flere
 • Hotel Maritim Bremen Bremen
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over 5 etager med i alt 261 værelser, heraf 27 suiter og 131 ikke-rygerværelser. Udover en foyer med lobby og elevator har hotellet også et business-center med 16 konferencelokaler. Bygningen rummer desuden en pianobar og to restauranter, hvor der serveres mange spændende og lækre retter. Naturligvis kan man også bestille roomservice og leje cykler (mod betaling). Sidst, men ikke mindst, har hotellet en garage med plads til 90 biler.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen