Hotel Cannes

 • Omfattende hotelsøgning for Cannes online
 • Find et billigt hotel i Cannes!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Intet billedgalleri tilgængeligt

  Villa Saint Michel

  Cannes, 0,0 km til Centrum

  75 / 100 (30 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Splendid

  Splendid

  Cannes, 0,0 km til Centrum

  82 / 100 (1581 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Résidence La Palme d'Azur Cannes Verrerie

  Résidence La Palme d'Azur Cannes Verrerie Lejlighedshotel

  Cannes, 0,0 km til Centrum

  82 / 100 (108 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Florella Achard

  Florella Achard Ferielejlighed

  Cannes, 0,0 km til Centrum

  74 / 100 (140 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Grand Hyatt Cannes Martinez

  Grand Hyatt Cannes Martinez

  Cannes, 0,0 km til Centrum

  84 / 100 (2997 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  ibis budget Cannes Centre Ville

  ibis budget Cannes Centre Ville

  Cannes, 0,0 km til Centrum

  79 / 100 (1452 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
Priserne vist på trivago er for det totale antal søgte værelser pr. nat
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Inter-Hôtel Les Orangers Cannes
  Opdag alt hvad Cannes kan tilbyde med Des Orangers Hotel som base.Alle moderne faciliteter er tilgængelige på alle hotellets 52 værelser. Hvert af hotellets værelser tilbyder aircondition, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, brusekabine, satellit/kabel TV.De grundlæggende bekvemmeligheder tilbudt i dette hotel i Cannes indbefatter bar/pub, restaurant, salon, parkering.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: udendørs pool.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.For let at reservere et værelse på Des Orangers Hotel, angiv venligst dine rejsedatoer og fortsæt med vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Best Western Cannes Riviera Cannes
  Best Western Cannes Riviera er et 4-stjernet hotel, som har central beliggenhed i Cannes, Frankrig. Strandpromenaden La Croisette, som er rig på shopping og restauranter, ligger indenfor 5 minutters gang fra hotellet. Derudover ligger Cannes Film Festival også inden for 5 minutters gåafstand fra hotellet. Best Western Cannes Riviera har i alt 55 værelser og 5 suites. Værelserne er udstyret med badeværelse m. badekar og bruser samt hårtørrer. Der er også aircondition, centralvarme og vinduer som kan åbnes på værelserne. Værelserne har desuden skrivebord samt telefon og minibar. Derudover er der fjernsyn m. pay per view, satellit- og kabel-TV på værelserne. Endvidere er der gratis trådløst internet på hele hotellet. Der er et udendørs svømmebassin på Best Western Cannes Riviera, som har en panoramisk udsigt over Cannes. Hotellet har også mødelokale, som kan rumme op til 25 mennesker. Derudover har hotellet bl.a. også en restaurant på ejendommen, en døgnåben reception og en læsesal.
  flere
 • Hotel Cannes Olivier Cannes
  l'Olivier er et 3-stjernet hotel, som ligger nær Cannes centrum, Frankrig. Indenfor 2 minutters gang er museet Musée de la Castre. Derudover er Cannes strande indenfor samme gåafstand. Desuden er Palais des Festivals, hvor Cannes Film Festival afholdes, indenfor 5 minutters gang, og indenfor samme distance er Promenade de la Croisette, som er rig på shopping. På l'Olivie er der i alt 24 værelser. På alle værelserne er der badeværelse m. badekar og bruser samt hårtørrer. Derudover er der aircondition, centralvarme og vinduer som kan åbnes. Der er desuden skrivebord, telefon og fjernsyn. Endvidere er der trådløst internet på hele hotellet. På l'Olivie er der et udendørs svømmebassin. Derudover er der conciergeservice, barlounge og en have. Endvidere har hotellet en konferencesal. På l'Olivie kan der tjekkes ind fra kl. 14:00 - 00:00, og der kan tjekkes ud fra kl. 07:00 - 11:00. Der er desuden mulighed for at parkere ved hotellet.
  flere
 • Hotel Novotel Cannes Montfleury Cannes
  Der er 182 værelser på hotellet, herunder 48 familieværelser og restauranterne tilbyder en varieret menu på alle tidspunkter. Hotellet har en udendørs swimmingpool og wellness-klub og tager imod individuelt rejsende, par og familier. Herudover er der gratis parkeringsplads på stedet. Det hjælpsomme personale og de tilpasningsdygtige serviceydelser sikrer, at alle gæsternes ophold forløber gnidningsfrit.
  flere
 • Hotel Excelsuites Résidence Cannes
  Hotellet blev bygget i 2004 og har fordelt på 6 etager 46 møblerede lejligheder. Lejlighederne rummer enten 2 eller 3 rum og et veludstyret køkken. Hotellet råder over en vaskemulighed (mod betaling). Til de videre faciliteter hører en foyer, bar, klimaanlæg, safeboks, elevatorer, internetadgang (mod betaling) og en garage med elevator.
  flere
 • Hotel Hotel Colette Cannes
  Hotel Colette er et 3-stjernet hotel, som ligger i Cannes centrum, Frankrig. Der er under 1 minuts gang til modeshoppinggaden, Rue d'Antibes. Derudover er der også gode shopping muligheder på Promenade de la Croisette, som er indenfor 2 minutters gang. Derudover er både Cannes strande og Palais des Festivals, hvor Cannes Film Festival afholdes, inden for samme distance. Hotel Colette har i alt 47 værelser. På alle værelserne er der badeværelse m. badekar og bruser samt hårtørrer. Derudover er der centralvarme, aircondition, og vinduer som kan åbnes. Der er desuden minibar, skrivebord og fjernsyn m. DVD-afspiller, kabel- og satellit-TV. Endvidere er der trådløst internet på hele hotellet. Hotel Colette har en restaurant m. terrasse. Derudover er der aviser, en døgnåben reception, og der er mulighed for roomservice. Der er desuden en læsesal og mødelokale. På Hotel Colette kan der tjekkes ind fra kl. 14:00, og der kan tjekkes ud frem til kl. 12:00. Der er desuden mulighed for at parkere nær hotellet.
  flere

Flere top hoteller