Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
fr, 24/10
lø, 25/10
Fra fredag24/10/14 til lørdag25/10/14

Hotel Danmark

› Omfattende hotelsøgning for Danmark online
› Find et billigt hotel i Danmark!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Skt. Petri København
  Sankt Petri er i 2009 kåret til Europas 3. bedste business hotel og i 2010 Europas 6. bedste business hotel af CNBC. Dette gør Sankt Petri til Skandinaviens bedste business hotel. Hotellet har 268 værelser. Alle med gratis trådløst internet, 24 timers room service, minibar og vaske service. Derudover er der justerbar aircondition, pengeskab, anti-allergi dyner og puder og skandinaviske design møbler, der er produceret udelukkende til Sankt Petri. Der er mulighed for at dyrke fitness i Palm fitness, som der er adgang til gennem Café Petri. Vil man booke en privat træningssession kan hotellets concierge kontaktes. Der er mulighed for at få massage på alle hotellets værelser. Derudover kan en privat yoga time på værelset også bestilles. Brasserie Petri's menukort er inspireret af Italien, og Bar Rouge er en af byens mest eksklusive. På Café Petri kan kaffe og lækre tapas anretninger nydes. Center Stage er hotellets plenum-lokale, hvor konferencer kan afholdes for 240 siddende gæster. Der er også 6 konference lokaler og 7 møderum. Der er 50 meter til nærmeste tog station og 15 km til Kastrup lufthavn. Botanisk have, Kastellet og Kongens have ligger ikke langt fra hotellet.
  mere
  Hotel Copenhagen Admiral København
  Copenhagen Admiral Hotel er nabo med Amalienborg Slot og Amaliehaven. Havnepromenaden som fører op til den lille havfrue, ligger lige ude foran hotellet. På dage, hvor der er forestilling i Operaen Holmen, kan man sejle med en båd fra hotellet. Derudover ligger Christiansborg bare 10 minutters gang væk. Hotellet har 6. etager og 366 værelser og suiter. Møblerne er i massivt teaktræ, og de er specielt udviklet til Admiral Hotel i samarbejde med firmaet Trip Trap. Alle værelser er ikke-ryger, og dyner og puder er allergivenlige. Der er tv med video-on-demand, radio, og adgang til trådløst bredbånd på alle hotellets værelser. Der er 24 timers roomservice. Der tilbydes også vask og rens service. I lobbyen er der en gæste pc og en fastnet internetforbindelse som kan benyttes. Man kan tilkøbe en parkeringsplads. Hotellets restaurant SALT tilbyder skandinavisk mad med fransk inspiration. Der kan købes billet til Tivoli i receptionen, med en lille besparelse, og man undgår køen ved indgangen i haven. På Admirals øverste etage ligger Private Wellness centret. Her er sauna, dampbad, mulighed for massage, ansigtsbehandling, manicure og pedicure, voks-behandling, yoga og en frisør tid.
  mere
  Hotel Kong Arthur København
  Kong Arthur ligger tæt på Nørreport metro- og tog station. Det tager 5 minutter at komme til city og 15 minutter til Kastrup Lufthavn. Bus stationen ligger 200 meter væk. Der er tilmed udsigt over søerne. Der er 24 timers roomservice. Receptionen og baren er ligeledes åbne alle døgnets 24 timer. En Spa og et Businesscenter er også at finde på hotellet. Der er en parkeringsgård. Hotellet tilbyder følgende services: valutaveksling, aviser, danske som internationale. Personale, som taler flere sprog. Cykeludlejning, billeje, eller udlejning af en elbil, fotokopi og fax service, vask og rens service, første hjælp. Der må ikke medbringes dyr. Alle 155 værelser er ikke-ryger. Der er kabel-tv, gratis internet, radio, minibar, skrivebord, deponeringsboks og kaffe/te på alle værelser. Hotellet har hele 3 restauranter tilknyttet, en spansk, en italiensk og en japansk sushi restaurant. Hos Helle Thorup Spa kan man få ansigtsbehandlinger, hovedbundmassage, retning af øjenbryn, farvning af øjenvipper og -bryn, få lagt make-up til forskellige begivenheder, voksbehandlinger, kropsbehandlinger og massage og meget mere. Kong Arthur er et co2-neutralt hotel!
  mere
  Hotel Best Western City København
  Hotel Best Western City er et centralt placeret hotel i hjertet af København, i et stille, og lidt afsidesliggende kvarter, dog stadig kun med 5 minutters gang fra Metroen, så man nemt kan ankomme fra Københavns Lufthavn Kastrup. Dette hotel, byder på, flotte nyrenoveret værelser som alle er ikke-rygere, indrettet med klassisk dansk designmøbler. Værelserne er alle inkluderet med blandt andet hårtørrer, kabel TV, clockradio samt mulighed for gæstesenge. I hotellets bedste værelser, findes der end vider kaffe/te maskine. Fra hotellet, er der blot få hundrede meters gang til Nyhavn, Det Kongelige Teater, Strøget samt andre spændende kulturelle seværdigheder. Blandt hotellets faciliteter findes der fx mulighed for lån af mødelokaler med plads, op til 20 personer, internet, vaskeri, buksepresse, morgenvækning etc.. Til hotellet er der også en, der til knyttet cafe og bar. Det er tilladt at medbringe, små kæledyr. Check-in kan ske fra kl. 14.00, samt check-out skal være afsluttet inden kl. 12.00. I alt er der 5 etager, med i alt 81 rum.
  mere
  Hotel Tivoli København
  Nyt hotel, som ikke nok med det ligger lige ved Tivoli, i centrum af København, men også Danmarks første temahotel. Med kun 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård, ligger dette hotel yderst centralt, og let tilgængelig. Hotellet som er opført i 2010, er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon, hvor man som gæst også får fri adgang til Tivoli. Alle værelser på hotellet er inkluderet med gratis trådløst internet, aircondition, toilet og bad, hårtørrer, minibar etc., Og alle værelser er røgfri. Af hotellets værelsetyper er der standart, tema, familie, superior, executive, suite samt handicap værelse. Der er end vider også mulighed for allergivenlige værelser. Af faciliteter, er det på hotellet swimmingpool, fitnesscenter, møde og konference lokaler med plads op til 2500 personer, roomservice i tidsrummet fra kl. 7.00 til kl. 22.30, etc.. Check-in kan ske fra kl. 15.00 og check -out skal være afsluttet senest kl. 12.00. Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet, og man kan som betalt serviceydelse få skopudsning, vask og rens samme dag, biludlejning med mere.
  mere
  Hotel Copenhagen Plaza København
  Hotel Copenhagen Plaza er et 4 stjerners hotel placeret lige ved siden af Hovedbanegården og direkte overfor Tivoli. Du får derfor nem adgang til den indre by og kan drage fordel af at alt ligger indenfor gå afstand. Med hovedebane gården som nabo kan du hurtigt komme til og fra lufthavnen. På hotellet finder du 93 værelser og suiter, som alle er individuelt indrettet. Alle værelser er indrettet efter værelsets oprindelig arkitektur og der findes derfor ikke mange ens værelser. Værelserne indeholder dog alle standard møblering og udstyr, samt trådløst internetforbindelse. Hotellet byder også på deres egen resturant, Flora, med et internationalt udvalg af retter. Hotellets ”Library Bar” er også et side stykke for sig selv og blevet kendt for at være en af verdens top 5 hotelbarer i følge Forbes. 5 konferencelokaler tilbydes og kan individuelt rumme 5-40 deltagere. Igen er der taget hensyn til rummets artiketur og alle rum er derfor individuelt indrettede. Trådløst internetforbindelse tilbydes i alle konferencelokaler.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen