Filtre712 276 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
ma, 17/11
ti, 18/11
Fra mandag17/11/14 til tirsdag18/11/14

Hotel Danmark

› Omfattende hotelsøgning for Danmark online
› Find et billigt hotel i Danmark!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 1916 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Hilton Copenhagen Airport København
  Hilton Copenhagen Airport har direkte forbindelse til Terminal 3 via en overdækket gangbro. Hotellet er placeret kun 12 minutter fra centrum og populære atraktioner så som Tivoli, Nyhavn og Den Lille Havfrue, desuden er der en strand tæt på. Nyd den gode mad på en af vores restaurenter hvor du kan vælge mellem den fabelagtige Hamlet Gourmet menu eller du kan vælge bare at slappe af i Axis Lounge Baren med en forfriskende drink. Den totale afslapning kan opnås i Spaen med afslappende og forfriskende behandlinger eller vær mere aktiv og snup en workout i fitness centeret. Hilton Copenhagen Airport er ideelt til forretningslivet med 29 mødelokaler med plads optil 450 deltagere, 2 vusiness centere og trådløst internet på hele hotellet. Hvis du opgraderer til et Executive værelse får du også adgang til Executive loungen. Af andre faciliteter på hotellet kan nævnes en indendørs pool, massage, Concierge service, video konference udstyr, handicap vendlige faciliteter og mulighed for at deltage en en sight seeing tur.
  flere
  Hotel Marriott Copenhagen København
  Flot hotel på Kalvebod Brygge, i første parket ud til havnen, med udsigt over København. Hotellet er et fuldt service hotel, hvor man blandt andet, mod gebyr, kan få babysitning på værelset, skopudsning, avis leveret dagligt på værelset, limousine service og meget mere. På hotellet er der mulighed for brug af møde og konferencelokaler, med i alt op til 600 deltagere. Som service for business gæster, er der fx mulighed, mod gebyr, for kopi og fax service, sekretær hjælp etc.. På alle værelser er der bredbånds internet, minibar, satellit og kabel TV, pengeskab og meget andet. I hotellets suiter er der også udsigt over vandet, og man vil få adgang til executive loungen. På alle værelser er der også mulighed for roomservice 24 timer i døgnet. Hotellet, er i gå afstand fra Københavns Hovedbanegård og Tivoli, samt 15 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn Kastrup. Check-in kan ske fra kl. 16.00 og check-out skal være afsluttet inden kl. 12.00. Der er mulighed for, mod gebyr at medbringe kæledyr, dog vil førerhunde kunne medbringes gratis.
  flere
  Hotel Tivoli København
  Nyt hotel, som ikke nok med det ligger lige ved Tivoli, i centrum af København, men også Danmarks første temahotel. Med kun 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård, ligger dette hotel yderst centralt, og let tilgængelig. Hotellet som er opført i 2010, er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon, hvor man som gæst også får fri adgang til Tivoli. Alle værelser på hotellet er inkluderet med gratis trådløst internet, aircondition, toilet og bad, hårtørrer, minibar etc., Og alle værelser er røgfri. Af hotellets værelsetyper er der standart, tema, familie, superior, executive, suite samt handicap værelse. Der er end vider også mulighed for allergivenlige værelser. Af faciliteter, er det på hotellet swimmingpool, fitnesscenter, møde og konference lokaler med plads op til 2500 personer, roomservice i tidsrummet fra kl. 7.00 til kl. 22.30, etc.. Check-in kan ske fra kl. 15.00 og check -out skal være afsluttet senest kl. 12.00. Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet, og man kan som betalt serviceydelse få skopudsning, vask og rens samme dag, biludlejning med mere.
  flere
  Hotel Avenue København
  Avenue Hotel ligger i centrum af København i nærheden af Tivoli, Nyhavn, rådhuspladsen og tæt en metrostation, hvor der er mulighed for at køre til Kastrup lufthavn på 20 minutter. Personalet er altid behjælpelige med at finde gode attraktioner i hovedstaden, så her er rig mulighed for at opleve det gamle København med dens mange restauranter, museum, specialbutikker og kulturoplevelser. Hotellet byder på privat parkering i gården og udlejning af Avenue-cykler til både børn og voksne. På hotellet kan både leges og slappes af. Der er anlagt sandkasse i gårdhaven så børnene kan få nogle hyggelige stunder, mens far og mor nyder solen. Alle 68 værelser er lyse og venlige, med badeværelse, hårtørrer, kabel-tv, køleskab og gratis internetadgang. Der er desuden allergivenlige dyner Alle senge er 210 cm lange og har allergivenlige dyner. Derudover har hotellet mødefaciliteter til op til 50 personer, så der kan afholdes forretningsmøder her.
  flere
  Hotel Copenhagen Admiral København
  Copenhagen Admiral Hotel er nabo med Amalienborg Slot og Amaliehaven. Havnepromenaden som fører op til den lille havfrue, ligger lige ude foran hotellet. På dage, hvor der er forestilling i Operaen Holmen, kan man sejle med en båd fra hotellet. Derudover ligger Christiansborg bare 10 minutters gang væk. Hotellet har 6. etager og 366 værelser og suiter. Møblerne er i massivt teaktræ, og de er specielt udviklet til Admiral Hotel i samarbejde med firmaet Trip Trap. Alle værelser er ikke-ryger, og dyner og puder er allergivenlige. Der er tv med video-on-demand, radio, og adgang til trådløst bredbånd på alle hotellets værelser. Der er 24 timers roomservice. Der tilbydes også vask og rens service. I lobbyen er der en gæste pc og en fastnet internetforbindelse som kan benyttes. Man kan tilkøbe en parkeringsplads. Hotellets restaurant SALT tilbyder skandinavisk mad med fransk inspiration. Der kan købes billet til Tivoli i receptionen, med en lille besparelse, og man undgår køen ved indgangen i haven. På Admirals øverste etage ligger Private Wellness centret. Her er sauna, dampbad, mulighed for massage, ansigtsbehandling, manicure og pedicure, voks-behandling, yoga og en frisør tid.
  flere
  Hotel Bella Sky Comwell Copenhagen København
  Bella Sky Comwell Copenhagen er et 4stjernet hotel med adskillige faciliteter.. Bl.a. råder hotellet over et motionscenter, wellness/spa center, sauna, og en jacuzzi. Der er 24timers reception, parkeringsmuligheder, cafe, butik, supermarked og restaurant på hotellet. Det er tilladt at medbringe kæledyr og der er mulighed for allergivenlige værelser. Herudover byder værelserne på bad med bruser, hårtørrer, dvd afspiller/videooptager, aircondition, fjernsyn, gratis trådløst internet, køleskab m.m. Hotellets beliggenhed er ideel for både kulturelle udflugter og shopping muligheder, og kun 2,0 km fra hotellet ligger Fisketorvet, et shoppingcenter hvor det bl.a. også er muligt at besøge biografen Cinemaxx. Fields, et andet stort shoppingcenter, ligger blot 0,8km fra hotellet og Det Kongelige Bibliotek ligger blot 4km fra Bella Sky. Københavns hovedbanegård ligger kun 4km fra hotellet, hvorfra der er rig mulighed for transport med både s-tog, regionaltog og busser. Ikke langt fra hotellet ligger også Rådhuspladsen, hvorfra man bl.a kan gå ned af Strøget, en stor shoppinggade fyldt med butikker, restauranter m.m. Forlystelsesparken Tivoli ligger også inden for Bella Sky's rækkevidde.
  flere
Del hotel:
Tilbage til toppen