Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 16/11
ma, 17/11
Fra søndag16/11/14 til mandag17/11/14

Hotel De Kanariske Øer

› Omfattende hotelsøgning for De Kanariske Øer online
› Find et billigt hotel i De Kanariske Øer!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 3743 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Riosol Puerto Rico
  Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en panoramaelevator, et minimarked, diverse barer, en tv-stue med et lille bibliotek, en klimatiseret restaurant, et konferencerum og offentlig internetadgang (mod betaling). Herudover tilbydes der også vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads samt en miniklub (fra 4 år) og en legeplads for de mindste gæster.
  flere
  Hotel ClubHotel Riu Vistamar Puerto Rico
  GeneralThis hotel was built in 2003 and consists of 5 floors and a total of 475 rooms of which 381 are double rooms, 30 are single rooms and 50 are suites. Amongst the extensive facilities count a 24-hour reception desk, 6 lifts, a hairdresser's salon, a salon bar, an air-conditioned restaurant with separate non-smoking area and highchairs for infants and a public Internet terminal (additional fee applies for the latter). A laundry service, car parking facilities, a kids' club (daily, for 4 to 12 year olds) and a children's playground are also all available to guests.SurroundingAreaHotellet ligger i en nyopstået ferieregion oven over klippekysten og har således en vidunderlig udsigt ud over havet. Man skal gå ad en ca. 1,2 km lang sti samt krydse en kystvej for at komme til den lyssandede badebugt. Man kan også vælge at tage den gratis shuttlebus til stranden (kører kun om dagen). Ca. 2 kilometer væk finder man Puerto Ricos bymidte med et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den nærmeste forbindelse med offentlig transport ligger desuden blot 100 m fra hotellet.PropertyInformationGæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille helpension eller All-Inclusive.AreaActivitiesI den velholdte have finder man hele to swimmingpools, hvoraf den ene har et whirlpool-hjørne. Herudover er der børnebassin, poolrestaurant, liggestole og parasoller. Endvidere råder hotellet over et solarium, et fitness-studie, bordtennisborde, en beachvolleybane og en sportsplads (til tennis, minifodbold, basketball). Man kan desuden dyrke aerobic samt leje tennisketsjere og bolde. På stranden i Puerto Rico tilbydes der et utal af vandsportsgrene. Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets aktivitetsprogram med aftenshows for afveksling og underholdning hver dag.RoomInformationDe komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, væg-til-væg-tæpper, safeboks og altan med havudsigt.
  flere
  Hotel Marina Suites Puerto Rico
  Marina Suites Puerto Rico Hotel ligger i Gran Canaria hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelsesfordele inkluderer daglig avis, separat bruser og badekar, mikroovn, tekøkken, kaffe/te maskine.Gæster vil opleve en høj komfortstandard, når de bor på dette luksuriøse hotel i Gran Canaria, hvor stedet har alt hvad man behøver, som fx bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, lufthavnstransport, babysitter, businesscenter, portner. Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som massage, børneklub, golfbane (på stedet).Ud over en praktisk beliggenhed i Gran Canaria tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.Udfyld venligst vores sikre online reservationsblanket ved at angive opholdsperiode.
  flere
  Hotel Rio Piedras Puerto Rico
  GeneralThis 10-storey hotel was completely renovated in 2003 and comprises a total of 100 accommodation units. Guests have access to a wonderful pool and garden complex and facilities include a spacious foyer with lifts, sitting areas and a 24-hour reception desSurroundingAreaDet attraktive lejlighedshotel hører til i middelklassen og ligger midt i et af Puerto Ricos turistområder kun ca. 250 m den smukke sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der ligger endvidere et busstoppested ca. 900 m væk.AreaActivitiesPå tagterrassen er der en swimmingpool med separat børnebassin samt en solterrasse med liggestole og parasoller.RoomInformationDe smagfuldt indrettede lejligheder har et komplet udstyret badeværelse med hårtørrer samt kombineret stue/soveværelse, et separat soveværelse, telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Hertil kommer minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe.
  flere
  Hotel Morasol Suites Puerto Rico
  Lejlighedskomplekset hører til i den øvre middelklasse og er bygget i 2004. Fordelt på 4 etager råder det over i alt 88 boligenheder, heraf 65 lejligheder og 15 suiter. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Hotellet er storslået indrettet med bl.a. en café, en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger område. Herudover kan gæsterne benytte sig af hotellets roomservice og vaskeservice, ligesom der også er en parkeringsplads (mod betaling).
  flere
  Hotel Altamar Puerto Rico
  Hotelkomplekset råder over i alt 257 lejligheder fordelt på 8 etager for rygere og ikke-rygere. Gæsterne kan vælge mellem Apartamento Estándar eller Apartamento VIP. Hotellet råder endvidere over en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Ved receptionen er der et spillelokale med et stort udvalg af nye spil. Der er tilmed en restaurant, en bar, en café, en fjernsynsstue og konferencemuligheder. Mod betaling er der offentlig internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Til hotellet hører endvidere en legeplads og en parkeringsplads, ligesom man også har mulighed for at leje cykler.
  flere
Del hotel:
Tilbage til toppen