Filtre726 278 hotellerfra 205 websiderFavoritter
sø, 19/10
ma, 20/10
Fra søndag19/10/14 til mandag20/10/14

Hotel Dublin

› Omfattende hotelsøgning for Dublin online
› Find et billigt hotel i Dublin!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 369 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel The Gresham Dublin
  Centralt placeret i Dublin, på Upper O'Connell Street, finder du der 4 stjernet Gresham Hotel. Fra hotellets hoveddør kan du blandt andet allerede få øje på Spire, General Post Office eller shoppinggaden O'Connell Street. Hotellets 40 værelser er alle indrettet med eget bad og toilet, trådløst internet, kabel-TV, minibar, aircondition, hårtørrer og skrivebord. For 40€ kan man også få et værelse med udsigt over O'Connell Street. Der tilbydes roomservice og renseri/vaskeri service til alle hotellets gæster. Til hotellet er der også tilknyttet et fitnesscenter og spabad. Hotellet tilbyder også babysitting, 24 timers reception og et mindre bibliotek. Forretningsrejsende kan få sekretærhjælp og skal der under opholdet holdes et møde eller en konference, kan man leje et af hotellets 20 møde- og konferencelokaler. I Gallery Restaurant serveres der morgenmad til gæster og på forespørgsel kan der også tages hensyn til specielle behov (gluten, vegetar, m.m.). Writer’s Lounge servere drikkevarer og Toddy’s Bar and Brasserie servere lette retter og drikkevare til dagens fodbold eller rugby kamp. kæledyr er ikke tilladte, dog er førerhund tilladt.
  flere
 • Hotel The Croke Park Dublin
  Cityhotellet åbnede i år 2005 og har fordelt på 4 etager i alt 232 værelser, heraf 2 suiter. Businesshotellet rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, garderobe og elevatorer. Herudover er der et cafeteria og en bar på dette konferencehotel. I den klimatiserede restaurant med børnestole finder man forskellige kulinariske specialiteter. Gæsterne har også mulighed for at benytte den trådløse internetadgang samt afholde møder e.l. i et af konferencelokalerne. Ydermere har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.
  flere
 • Hotel The Beacon Dublin
  The Beacon Boutique Hotel er et 4-stjernet luksushotel, der ligger ud for M50 i Sandyford i det sydlige Dublin, nær Dundrum og Leopardstown. Det er tæt på Beacon Hospital og Beacon Clinic, og blot få minutter fra Irlands mest prestigefyldte shoppingoplevelse Dundrum Town Centre. Der lægges vægt på stil og design blandet med fremragende service for at give gæsten et luksusophold og hotellet er perfekt til romantisk ferie i Irland. Hotellet har 88 luksusværelser med designermøbler og luksuriøse badeværelser med badekar. Hotellets restaurant hedder My Thai og er specialiseret i thailandsk og asiatisk mad. Restauranten er kendt for sine kulinariske oplevelser. Hotellets bar The Crystal bar har vundet flere priser som den bedste hotelbar. I forbindelse med baren og restauranten er der en hyggelig gårdhave, hvor gæsterne kan slappe af hele dagen og nyde mad eller drinks fra restauranten eller baren. The Beacon Boutique Hotel har 5 konferencelokaler med plads til op til 45 mødedeltagere. Lokalerne er udstyret med trådløst internet, 46" fladskærme, video, dvd og Aircondition. I forbindelse med hotellet er der mulighed for parkering på hotellets parkeringsområde.
  flere
 • Hotel The Westin Dublin Dublin
  GeneralElegant luksushotel, beliggende ved Trinity College - universitetsområdet, nær livlige Temple Bar og den populære shoppinggade Grafton Street. Bygningen er kulturbeskyttet fra midten af 1800-tallet. Hotellet byder på restaurant og bar samt servering i en lækker indergård åben i sommermånederne, desuden fitness center og glimrende konferencemuligheder. Samtlige værelser er med bad/dusch, wc og hårtørrer. Telefon, kabel-TV med betalingsfilm, minibar, aircondition, kaffemaskine samt pengeskab. Adresse: College Green, Westmoreland Street, 2 Dublin, Ireland
  flere
 • Hotel The Gibson Dublin
  GeneralLocated alongside the stunning new O2 arena to the east of the city centre on the banks of the River Liffey, The Gibson is Dublin`s newest 4-star hotel. Opened in June 2010 the hotel has state of the art facilities and a modern, contemporary design. Each of the rooms has floor to ceiling windows overlooking inner courtyards or Dublin city. The hotel boasts a gym with steam and sauna rooms with an indoor and outdoor relaxation area. There are a number of dining options including a large open bar, dining terrace, café bar and bistro. An impressive hotel in Dublin`s most vibrant new location.
  flere
 • Hotel Conrad Dublin Dublin
  Det smukke og flotte 5 stjernet hotel Conrad Dublin, som er beliggende i centrum af hektiske storby Dublin i det skønne og imponerende Irland, meget nær steder som den nationale koncertsal, kan du her overnatte under meget luksuriøse og smukke omgivelser. Her er ikke langt fra de meget berømte shopping steder som Grafton Street, og også The National Gallery er heller ikke fjernt her fra. Alle de unikke værelser, er som minimum inkluderet internet, eget bad og toilet, roomservice, minibar, køleskab, TV og selvfølgelig en masse andet. Hotellet her har tilknyttet spisested, så du kan få alle dagens måltider her, og i en uovertruffen kvalitet uden lige. Skal du holde en event eller en større konference, så kan der her tilbydes brug af i alt 9 møde og konference lokaler, med plads til i alt 370 deltagere, så du kan både holde din ferie her, men samtidig holde styr på dine forretninger imens. Alle møde og konferencelokaler er top moderne og godt indrettet, så du kan holde alle slags arrangementer her.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen