Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 19/10
ma, 20/10
Fra søndag19/10/14 til mandag20/10/14

Hotel Dublin

› Omfattende hotelsøgning for Dublin online
› Find et billigt hotel i Dublin!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Hilton Dublin Kilmainham Dublin
  Hilton Dublin Kilmainham hotel, få du en uovertruffen unik mulighed at sove i hjertet af den yderst meget berømte by Dublin. Under dit ophold her, vil du med garanti på ingen måde kede dig, da der ikke nok med det er et 4 stjernet luksus hotel, men steder som Dublin Zoo, Guinness Brewery samt landets national museum ligger inden for rækkevidde. Ikke nok med det, så er der kun 10 minutter i bil til det inderste centrum af byen af den pulsende storby. Alle værelser er der naturligvis blandt andet skrivebord og stol, så du kan arbejde under dit ophold, der er også et fladskærm TV, og selvfølgelig trådløst internet. Opstår behovet, kan du også få vasket tøj, veksle penge, sende fax, leje et kontor og andre ting som en rejsende med høje krav stiller til sit hotel. Nyd et eller flere måltider i en af de to restauranter, der er tilknyttet, hvor de mest kræsne smagsløg kan blive tilfredsstillet til fulde. Hvis du skulle få brug for det, så er der også flere mødelokaler, der alle er moderne og veludstyret.
  mere
 • Hotel The Beacon Dublin
  The Beacon Boutique Hotel er et 4-stjernet luksushotel, der ligger ud for M50 i Sandyford i det sydlige Dublin, nær Dundrum og Leopardstown. Det er tæt på Beacon Hospital og Beacon Clinic, og blot få minutter fra Irlands mest prestigefyldte shoppingoplevelse Dundrum Town Centre. Der lægges vægt på stil og design blandet med fremragende service for at give gæsten et luksusophold og hotellet er perfekt til romantisk ferie i Irland. Hotellet har 88 luksusværelser med designermøbler og luksuriøse badeværelser med badekar. Hotellets restaurant hedder My Thai og er specialiseret i thailandsk og asiatisk mad. Restauranten er kendt for sine kulinariske oplevelser. Hotellets bar The Crystal bar har vundet flere priser som den bedste hotelbar. I forbindelse med baren og restauranten er der en hyggelig gårdhave, hvor gæsterne kan slappe af hele dagen og nyde mad eller drinks fra restauranten eller baren. The Beacon Boutique Hotel har 5 konferencelokaler med plads til op til 45 mødedeltagere. Lokalerne er udstyret med trådløst internet, 46" fladskærme, video, dvd og Aircondition. I forbindelse med hotellet er der mulighed for parkering på hotellets parkeringsområde.
  mere
 • Hotel The Gibson Dublin
  GeneralLocated alongside the stunning new O2 arena to the east of the city centre on the banks of the River Liffey, The Gibson is Dublin`s newest 4-star hotel. Opened in June 2010 the hotel has state of the art facilities and a modern, contemporary design. Each of the rooms has floor to ceiling windows overlooking inner courtyards or Dublin city. The hotel boasts a gym with steam and sauna rooms with an indoor and outdoor relaxation area. There are a number of dining options including a large open bar, dining terrace, café bar and bistro. An impressive hotel in Dublin`s most vibrant new location.
  mere
 • Hotel Best Western Plus Academy Plaza Dublin
  BEST WESTERN PLUS Academy Plaza Hotel er et af Dublins helt store hoteller med 285 værelser. Hotellet ligger i den irske hovedstads centrum på Findlater Place et stenkast fra byens store hovedgade, O’Connell Street. I samme område ligger blandt andet også attraktioner som Dublin Writers Museum, parken St Stephen’s Green og den historiske borg Dublin Castle. Samtlige værelser på BEST WESTERN PLUS Academy Plaza Hotel er indrettet med blandt andet interaktivt fladskærms-tv, aircondition, hårtørrer, sikkerhedsboks med plads til bærbar computer og trådløst internet. Desuden vil dagens avis blive leveret på anmodning. Der er også mulighed for at bestille et værelse, som er særligt indrettet til fysisk handicappede personer. Blandt det 3-stjernede hotels fællesfaciliteter er et fitnesscenter, mødelokale med plads til 100 mennesker, mulighed for babysitting, tøjvask, elevatorer, 24 timers service i lobbyen samt både morgenmads-, frokost og aftenmadsrestauranter. Gæster kan desuden parkere til nedsatte priser på Q-Park over for hotellet.
  mere
 • Hotel Dylan Dublin
  GeneralDylan Hotel Dublin er et 5 stjernet boutiquehotel med receptionsservice 24 timer i døgnet, restaurant, udendørs terrasse, bibliotek og konferencefaciliteter. Hotelværelserne er udrustede med badeværelse/bruser, hårtørrer, pengeskab, TV og WiFi. Adresse: Eastmoreland Place, Dublin 4, Ireland
  mere
 • Hotel Clontarf Castle Dublin
  Som et af Dublin by bedste hoteller, kan du få en overdådig oplevelse af velværd og luksus på det 4 stjernet meget smukke og nostalgiske hotel Clontarf Castle, i det smukke og skønne Irland. Med sine 111 værelser, kan du som minimum forvente 24 timers roomservice, kaffe og te maskine, trådløst internet, satellit TV, aircondition og en massevis anden ting, som kendertegner et hotel af denne kaliber. Er du under dit ophold til shopping, er der ikke langt til det inderste af centrum af Dublin, hvor berømte steder så som Grafton Street og Powerscourt Center som er helt sikkert et besøg værd når du er i denne spændende og meget smukke by som Dublin. Hotellet her har op til flere valgmuligheder når du skal have et måltid mad, og med den højeste kvalitet og standart, er du med garanti sikker på du ikke går sulten i seng under dit skønne ophold her. Skal du holde en konference, så er dette sted perfekt, da det kan huse op til i alt 600 deltagere, så du kan her holde selv store events og firma konferencer uden pladsen er en hæmsko.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen