Filtre731 144 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 26/10
ma, 27/10
Fra søndag26/10/14 til mandag27/10/14

Hotel Düsseldorf

› Omfattende hotelsøgning for Düsseldorf online
› Find et billigt hotel i Düsseldorf!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 340 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Hilton Dusseldorf Düsseldorf
  Generel beskrivelse 5-stjernet vrelser Tt p forretningsomrde Tt p historiske omrder Tt p indkbsomrder Lokale sevrdigheder Tt p lokale sevrdigheder som Hetjens Museum. Nearby outdoor sport activities Afslappelse Fuldt udstyret fitnesscenter Afslappende spa/boblebad Udendrsaktiviteter Smuk golfbane i nrheden Brn Babysitting mod gebyr Restauranter og barer Restaurant p stedet Bar/lounge med fuld service Finere restaurant Services 24 timers roomservice Elevatorer Brnepasning mod gebyr car rental services available Begrnset roomservice Mulighed for at f renset og vasket tj Reception Mdefaciliteter Fuldt udstyret forretningscenter Eventfaciliteter Kongresfaciliteter Festfaciliteter Vrelser Moderne vrelser 375 gstevrelser. Moderne gstevrelser Deluxe vrelser Parkering Parkeringsgebyr: $18.00 EUR per day.
  flere
 • Hotel Maritim Düsseldorf Düsseldorf
  Opdag alt hvad Dusseldorf kan tilbyde med Maritim Hotel Dusseldorf som base.Maritim Hotel Dusseldorf har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert værelse har ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, daglig avis, interne film, skrivebord, hårtørrer, fjernsyn.Gæster, der bor på dette hotel i Dusseldorf, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx roomservice 24 timer, luksusetage, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, roomservice.Hotellet tilbyder pool (indendørs), motions/fitness faciliteter, sauna for at give gæsterne mulighed for at slappe af og nyde livet.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Dusseldorf, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Lav din reservation af Maritim Hotel Dusseldorf Dusseldorf nu ved at vælge de foretrukne datoer for opholdet og sende vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Lindner Congress Düsseldorf
  GeneralGodt alternativ til forretnings/konferencerejsende beliggende ca 5 km fra centrum, Lindner Congress er blevet bygget med tanke på at fylde alle behov for forretnings/konferencegæster her findes udstyr til multimedie, videokonferencer, kongresser og seminarier. Hotellet har også et fitness center, bar, restaurant og bistro. Hotelværelserne er udrustede med bad/bruser, hårtørrer, aircondition, minibar, pengeskab, telefon, modem/fax og kabel-TV. Adresse: Lütticher Strasse 130, 40547 Duesseldorf, Germany
  flere
 • Hotel Lindner Airport Düsseldorf
  GeneralHotelværelserne er indrettet med aircondition, fladskærms-tv med kabel og satellitkanaler samt betalings.tv, telefon med telefonsvarer, trådløs internetadgang (mod gebyr), vækkeur/radio, skrivebord, pengeskab, minibar og privat badeværelse med brusebad/badekar og toilet samt hårtørrer. Vaskeriservice er til rådighed mod ekstra gebyr. Bistro Restaurant Albatros serverer italienske, franske og asiatiske retter der er lette og naturligt tilberedte. Desuden er der en daglig frokostbuffet. Oli’s Bar, som ligger ved siden af hotellobbyen og restauranten serverer cocktails, drinks, fadøl og varme snacks, hver dag indtil kl. 01.00. På hotellet er der fitnesslokale, hydro-jet massage, sauna og dampbad med pool og område til afslapning. De kan benytte dem af gratis gode råd hvad angår koncentration og afslapning i deres eget hjem eller job. Desuden er der et massage-fodbad til rådighed for trætte fødder efter en lang dag. På hotellet er der 7 moderne konference og festlokaler til kongresser, konferenser eller andre forsamlinger for op til 180 personer. De har alle dagslys og er udstyret med aircondition. Receptionen er åben 24 timer i døgnet med pengeveksling og udlejning af cykler. Parkering i garage mod ekstra gebyr. Adresse: Unterrather Strasse 108, 40468 Düsseldorf, Germany
  flere
 • Hotel NH Düsseldorf City Düsseldorf
  Businesshotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over 7 etager med i alt 338 værelser, heraf 18 værelser. Bygningen rummer desuden en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og elevator. Endvidere har hotellet en bar og en restaurant samt en frisørsalon. Til forretningsfolk er der hele 14 konferencelokaler. Der er naturligvis også mulighed for at gå på Internettet (også trådløst) samt bestille roomservice og vaskeservice. Sidst, men ikke mindst, er der en garage til gæsternes biler.
  flere
 • Hotel Radisson Blu Scandinavia Düsseldorf Düsseldorf
  Radisson SAS Hotel ligger i Dusseldorf hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle 293 værelser på hotellet er veludstyret med de nødvendige bekvemmeligheder for at sikre tilfredse gæster.Værelsesfordele inkluderer ikke-ryger Værelser, aircondition, interne film, hårtørrer, fjernsyn, minibar.Gæster, der bor på dette hotel i Dusseldorf, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx roomservice 24 timer, vaskeservice/renseri, restaurant, babysitter.Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som pool (indendørs), motions/fitness faciliteter, sauna.Med elegante faciliteter og gæstfrihed er det helt sikkert at gæsten får et mindeværdigt ophold.For at fortsætte med denne reservation af Radisson SAS Hotel, angiv venligst dine besøgsdatoer og følg vores sikre online reservationsblanket.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen