Filtre730 535 hotellerfra 208 websider Sammenlign hotelpriser fra
208 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 09/11
ma, 10/11
Fra søndag09/11/14 til mandag10/11/14

Hotel Edinburgh

› Omfattende hotelsøgning for Edinburgh online
› Find et billigt hotel i Edinburgh!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 805 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Ceilidh-Donia Edinburgh
  GeneralMiddelklassehotellet blev renoveret i 2003 og har fordelt på 3 etager i alt 13 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception. Hotellet har desuden en dejlig bar og en restaurant med børnestole, hvor der serveres traditionelle, skotske retter. Forretningsfolk kan endvidere benytte de forskellige konferencelokaler. Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet. Kreditkortene Visa Card og Mastercard accepteres.SurroundingAreaDet attraktive byhotel ligger ca. 2 km fra Edinburghs bymidte, hvor man finder diverse diskoteker og underholdningsmuligheder. I de nærmere omgivelser (ca. 500 m) finder man desuden talrige restauranter og barer. Der afgår endvidere offentlige transportmidler få minutters gang fra hotellet (ca. 100 m). Herudover er der en busstation og en banegård ca. 2 km fra hotellet. Lufthavnen i Edinburgh ligger ca. 15 km væk.PropertyInformationDer tilbydes morgenmad. Aftensmaden kan vælges à la carte eller som menu. Desuden tilbydes der også special- og diætretter.AreaActivitiesDer ligger en golfbane ca. 100 m fra hotellet.RoomInformationDe smagfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Værelserne har endvidere internetadgang og centralvarme og er udstyret med elkedel og dobbeltseng eller kingsize seng. Alle hotellets værelser er ikke-rygerværelser.
  flere
 • Hotel Macdonald Holyrood Edinburgh
  GeneralHotel facilities include air conditioning in public areas, bar, beauty salon, car parking, conference facilities, elevator, gym, lounge area, restaurant, sauna, solarium, steam room and swimming pool. All bedrooms are equipped with air conditioning, bathrobes, hair dryer, internet and email via TV, iron and board, modem connection, radio, safe, tea/coffee making facilities, telephone and satellite TV. Address: Holyrood Road 81, EH 8AE Edinburgh, Scotland
  flere
 • Hotel Sheraton Grand Hotel & Spa Edinburgh
  Det klassiske hotel har en typisk skotsk atmosfære og består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 105 dobbeltværelser og 16 suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og tre restauranter (heraf en med internationalt og skotsk køkken, en med italiensk køkken samt bistroen Scatini). Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).
  flere
 • Hotel Apex Waterloo Place Edinburgh
  Apex Waterloo Place er et 4-stjernet hotel som ligger centralt i Edinburgh, Skotland. Hotellets centrale placering gør, at de er mange restauranter, pubs og seværdigheder i nærheden. Hotellet ligger i den østlige side af Princes Street, hvilket er en seværdig gade, som også er rig på shopping. Hotellet er få minutters gang fra Waverley togstation. Apex Waterloo Place har i alt 187 værelser, som alle er ikke ryger. De har alle badeværelse m. bruser og karbad. De har centralvarme, aircondition og vinduer som kan åbnes. Værelserne har alle eget pengeskab. De har telefon og fjernsyn m. DVD-afspiller, kabel- og satellit-TV. Der kan laves kaffe og the på værelserne, og der er skrivebord samt fax. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet. Apex Waterloo Place har egen resturant, Edinburgh City Centre Restaurant, som typisk laver skottiske retter i en moderne stil. Det er også muligt at låne DVD'er af hotellet. Hotellet har bl.a. også svømmebassin, sauna og fitnesscenter. Der kan tjekkes ind fra kl. 14:30, og der kan tjekkes ud frem til kl. 12:00. Der er mulighed for offentlig parkering i nærområdet.
  flere
 • Hotel Best Western Kings Manor Edinburgh
  GeneralThis family owned and run hotel in the eastern suburbs of edinburgh is convenient for the city centre yet only 10 minutes walk from portobello beach. The hotel provides extensive conference facilities and banqueting facilities for all types of special occasions. The kings manor hotel has an excellent reputation locally for its hospitality and the quality of its food. The extensive Fountain Spa leisure club - now established as one of the friendliest leisure clubs in Scotland with a 20 metre pool and full beauty therapy facilities, has added to the Kings Manor`s popularity.
  flere
 • Hotel Fraser Suites Edinburgh Edinburgh
  Fraser Suites Edinburgh er et 4-stjernet hotel, som ligger centralt i Edinburgh, Skotland. Hotellet ligger nær den seværdige mil, Royal Mile og nær Edinburgh Castle. Der er 5-10 minuttes gåafstand fra hotellet til shoppingsgaden Princes Street og Princes Street Gardens. Indenfor samme distance er St. Giles Cathedral. Nær hotellet er bl.a. også National Gallery of Scotland og National Museum of Scotland. Værelserne ved Fraser Suites Edinburgh har alle badeværelse m. badekar og bruser. De har centralvarme, vinduer som kan åbnes og aircondition. De har fjernsyn m. pay per view. Der er kaffemaskine, elkedel og mikrobølgeovn på værelserne. Alle værelserne har eget pengeskab. Der er mod betaling trådløst internet på hele hotellet. Hotellet, Fraser Suites Edinburgh, har egen restaurant og fitnesscenter. Hotellet har roomservice døgnet rundt, og receptionen har åben 24/7. Der er mødelokale på hotellet. Der kan tjekkes ind fra kl. 14:00. Der skal ud inden kl. 11:00. Der er mulighed for offentlig parkering i nærområdet.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen