Filtre724 107 hotellerfra 202 websiderFavoritter
to, 24/07
fr, 25/07
Af torsdag, 24/07/14 til fredag, 25/07/14

Hotel Edinburgh

› Omfattende hotelsøgning for Edinburgh online
› Find et billigt hotel i Edinburgh!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 912 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel The Balmoral Edinburgh
  Hotellet er bygget i 1902 og renoveret i år 2004. Det er på 6 etager og har i alt 188 værelser, heraf 20 suiter og 168 dobbeltværelser. Desuden er der en bar, offentlig internetadgang samt en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice.
  mere
 • Hotel Apex European Edinburgh
  Apex Edinburgh European er et 4-stjernet hotel, som ligger centralt i Edinburgh, Skotland. Hotellet ligger 2 minutters gang fra Daily Road, hvor der er gode shoppingmuligheder. Der er mange restauranter i nærområdet, bl.a. ligger La Bruschetta og La Partenope 3 minutters gang fra hotellet. Af seværdigheder kan det bl.a. siges, at Edinburgh Castle og Prince Street Gardens er 15 minutters gang fra hotellet. Der er i alt 66 værelse ved Apex Edinburgh European. Værelserne har alle badeværelse m. bruser og karbad. Værelserne har skrivebord m. bord. Der er LCD TV (inkl. satellit-TV) m. CD/DVD-afspiller på værelserne. Der kan desuden lånes DVD'er af hotellet mod betaling. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet, og det er gratis at foretage lokale opkald. Hotellet byder på gratis the, kaffe og aviser. Receptionen, hvor man bl.a. kan afhente gratis aviser, har døgnåben, og der er roomservice 24/7. Apex European Hotel har egen bar og restaurant. Der er mulighed for at booke et mødelokale. Der kan tjekkes ind fra kl. 15:00, og der kan tjekkes ud frem til kl. 12:00.
  mere
 • Hotel Sheraton Grand Hotel & Spa Edinburgh
  Det klassiske hotel har en typisk skotsk atmosfære og består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 105 dobbeltværelser og 16 suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og tre restauranter (heraf en med internationalt og skotsk køkken, en med italiensk køkken samt bistroen Scatini). Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).
  mere
 • Hotel Malmaison Edinburgh Edinburgh
  Et af de skønneste hoteller i Edinburgh med et klassisk og fornemt design, som ikke går på kompromis, når det drejer sig om komfort. I alt rummer det 100 værelser samt foyer med døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, konferenceindretninger og internetadgang, hvilket blot er nogle få af husets mange behageligheder. Desuden er brasseriet (spisested) og baren omfattende nyrenoveret og genskabt i den oprindelige, luksuriøse stil - lædermøbler, stearinlys og detaljeret smedearbejde skaber romantiske og forførende omgivelser.
  mere
 • Hotel Channings Edinburgh
  Channings er et 4-stjernet hotel, som ligger få kilometer væk fra Edinburghs centrum, Storbritannien. Hotellet er lavet i en skotsk gårdhus stil, og det er dekoreret med malerier fra Victoria-tiden. Hotellet er 10 minutters gang fra Princes Street, hvor der er gode shoppingmuligheder, og gaden har desuden udsigt til Edinburgh Castle. Indenfor 5 minutters gang er Stockbridge, hvilket er et modebaseret kvarter. Channings har 41 værelser, som alle er indrettet på forskellige måder. Fælles for værelserne er, at de har privat badeværelse, centralvarme og skrivebord. Alle værelserne har også fjernsyn, telefon og der tilbydes gratis trådløst internet på hele hotellet. Der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Channings har sin egen restaurant, Channings Restaurant, hvor der er mulighed for morgen-, eftermiddags- og aftensmad. Der kræves reservation af bord ved Channings Restaurant. Der kan tjekkes ind fra kl. 14:00, og der kan tjekkes ud til kl. 12:00. Mellem 8:30 - 17:30 alle hverdage er der parkering mod betaling. Udenfor det tidsrum er det gratis.
  mere
 • Hotel Novotel Edinburgh Centre Edinburgh
  Hotellet åbnede i 2004 og hører til i den øvre middelklasse. Det er lyst og moderne indrettet, ligesom det naturligvis også er klimatiseret. På dets 8 etager råder det over i alt 180 værelser, heraf 2 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde og en offentlig internetterminal. Naturligvis kan man også bestille roomservice og vaskeservice. Ydermere er der en parkeringsplads og en garage.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Edinburgh

Del hotel:
Tilbage til toppen