Filtre714 359 hotellerfra 201 websiderFavoritter
ma, 25/08
ti, 26/08
Af mandag, 25/08/14 til tirsdag, 26/08/14

Hotel Edinburgh

› Omfattende hotelsøgning for Edinburgh online
› Find et billigt hotel i Edinburgh!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 912 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Apex City Edinburgh
  Apex Edinburgh City er et 4-stjernet hotel, som ligger centralt i Old Town (den Gamle By) i Edinburgh, Skotland. Hotellets centrale beliggenhed gør, at der er mange seværdigheder, restauranter, caféer mm. nærheden. Bl.a. ligger restauranterne The White Hart Inn og Petit Paris Grassmarket indenfor 2 minutters gang. Princes Street er også indenfor 2 minutters gang samt Princes Street Gardens. Indenfor 7 minutters gang er Edinburgh Castle. Apex Edinburgh City har 3 forskellige værelsetyper: Standardværelse, luksusværelse og suite. Fælles for værelserne er, at de har et skrivebord m. stol, kaffemaskine samt thebreve. De har alle badeværelse m. bruser. Værelserne har fjernsyn m. pay per view, satellit- og kabel-TV. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet, og det er gratis at foretage lokale opkald. Aphex Edinburgh City har egen restaurant, som serverer retter fra morgen til aften. Hotellet har desuden også en hotelbar. Receptionen har døgnåben, og der er mulighed for roomservice 24/7. Der kan tjekkes ind fra kl. 15:00, og der kan tjekkes ud frem til kl. 12:00.
  mere
 • Hotel Malmaison Edinburgh Edinburgh
  Et af de skønneste hoteller i Edinburgh med et klassisk og fornemt design, som ikke går på kompromis, når det drejer sig om komfort. I alt rummer det 100 værelser samt foyer med døgnåben reception, vekselbørs, garderobe, konferenceindretninger og internetadgang, hvilket blot er nogle få af husets mange behageligheder. Desuden er brasseriet (spisested) og baren omfattende nyrenoveret og genskabt i den oprindelige, luksuriøse stil - lædermøbler, stearinlys og detaljeret smedearbejde skaber romantiske og forførende omgivelser.
  mere
 • Hotel Sheraton Grand Hotel & Spa Edinburgh
  Det klassiske hotel har en typisk skotsk atmosfære og består af en 7-etagers hovedbygning med i alt 105 dobbeltværelser og 16 suiter. Bygningen rummer en foyer med en døgnåben reception. Herudover er der en bar og tre restauranter (heraf en med internationalt og skotsk køkken, en med italiensk køkken samt bistroen Scatini). Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).
  mere
 • Hotel Ten Hill Place Edinburgh
  Det klimatiserede cityhotel er det ideelle logi for både feriegæster og forretningsrejsende. Fordelt på 5 etager råder det over i alt 78 værelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, safeboks, elevator samt bar, morgenrestaurant, konferenceindretninger, roomservice, vasketøjsservice, parkeringsplads.
  mere
 • Hotel The Balmoral Edinburgh
  Hotellet er bygget i 1902 og renoveret i år 2004. Det er på 6 etager og har i alt 188 værelser, heraf 20 suiter og 168 dobbeltværelser. Desuden er der en bar, offentlig internetadgang samt en klimatiseret restaurant. Prikken over i'et er roomservice og vaskeservice.
  mere
 • Hotel Novotel Edinburgh Centre Edinburgh
  Hotellet åbnede i 2004 og hører til i den øvre middelklasse. Det er lyst og moderne indrettet, ligesom det naturligvis også er klimatiseret. På dets 8 etager råder det over i alt 180 værelser, heraf 2 suiter. Til faciliteterne hører endvidere en klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde og en offentlig internetterminal. Naturligvis kan man også bestille roomservice og vaskeservice. Ydermere er der en parkeringsplads og en garage.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Edinburgh

Del hotel:
Tilbage til toppen