Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 05/10
ma, 06/10
Fra søndag05/10/14 til mandag06/10/14

Europa Rejseguide

› Få informationer om din rejse til Europa
› Find dit ideelle hotel til den bedste pris
› Oplev de bedste attraktioner
Listevisning
Kortvisning
0 af 448224 hoteller
Henter...

Top hoteller

  Hotel Kong Arthur København
  Kong Arthur ligger tæt på Nørreport metro- og tog station. Det tager 5 minutter at komme til city og 15 minutter til Kastrup Lufthavn. Bus stationen ligger 200 meter væk. Der er tilmed udsigt over søerne. Der er 24 timers roomservice. Receptionen og baren er ligeledes åbne alle døgnets 24 timer. En Spa og et Businesscenter er også at finde på hotellet. Der er en parkeringsgård. Hotellet tilbyder følgende services: valutaveksling, aviser, danske som internationale. Personale, som taler flere sprog. Cykeludlejning, billeje, eller udlejning af en elbil, fotokopi og fax service, vask og rens service, første hjælp. Der må ikke medbringes dyr. Alle 155 værelser er ikke-ryger. Der er kabel-tv, gratis internet, radio, minibar, skrivebord, deponeringsboks og kaffe/te på alle værelser. Hotellet har hele 3 restauranter tilknyttet, en spansk, en italiensk og en japansk sushi restaurant. Hos Helle Thorup Spa kan man få ansigtsbehandlinger, hovedbundmassage, retning af øjenbryn, farvning af øjenvipper og -bryn, få lagt make-up til forskellige begivenheder, voksbehandlinger, kropsbehandlinger og massage og meget mere. Kong Arthur er et co2-neutralt hotel!
  mere
  Hotel Tivoli København
  Nyt hotel, som ikke nok med det ligger lige ved Tivoli, i centrum af København, men også Danmarks første temahotel. Med kun 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård, ligger dette hotel yderst centralt, og let tilgængelig. Hotellet som er opført i 2010, er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon, hvor man som gæst også får fri adgang til Tivoli. Alle værelser på hotellet er inkluderet med gratis trådløst internet, aircondition, toilet og bad, hårtørrer, minibar etc., Og alle værelser er røgfri. Af hotellets værelsetyper er der standart, tema, familie, superior, executive, suite samt handicap værelse. Der er end vider også mulighed for allergivenlige værelser. Af faciliteter, er det på hotellet swimmingpool, fitnesscenter, møde og konference lokaler med plads op til 2500 personer, roomservice i tidsrummet fra kl. 7.00 til kl. 22.30, etc.. Check-in kan ske fra kl. 15.00 og check -out skal være afsluttet senest kl. 12.00. Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet, og man kan som betalt serviceydelse få skopudsning, vask og rens samme dag, biludlejning med mere.
  mere
  Hotel Copenhagen Towers København
  Hotel Centeret Copenhagen Towers består udover hotellet også af lejligheder, kontorer, konferencecenter, fitnesscenter, postkontor, vaskeri, biludlejning, parkeringshus m.m. Selve hotellet Crowne Plaza Copenhagen Towers er et nyere hotel fra 2010. Hotellets i alt 366 værelser, suiter og handicapværelser er designet i samarbejde med Møbelhuset Paustian med hovedvægten lagt på skandinavisk design. Alle værelser er udstyret med fladskærms-TV, klimaanlæg, minibar, sikkerhedsboks og højhastighedsinternet. Receptionen er åben 24-timer. Hotellet har faciliteter til såvel den forretningsrejsende som feriegæsten med bl.a. mødelokalter, brasserie, lounge og udskiller sig ved at være et af verdens grønneste hoteller. Hotellets brasserie, Storm, har fokus på økologisk, lokal producerede og skandinavisk produkter. Centeret Copenhagen Towers ligger 10 min kørsel fra Københavns centrum og er centralt beliggende i forhold til diverse transportmuligheder som f.eks. fly, metro, tog og nær motorvejen.
  mere
  Hotel Skt. Petri København
  Sankt Petri er i 2009 kåret til Europas 3. bedste business hotel og i 2010 Europas 6. bedste business hotel af CNBC. Dette gør Sankt Petri til Skandinaviens bedste business hotel. Hotellet har 268 værelser. Alle med gratis trådløst internet, 24 timers room service, minibar og vaske service. Derudover er der justerbar aircondition, pengeskab, anti-allergi dyner og puder og skandinaviske design møbler, der er produceret udelukkende til Sankt Petri. Der er mulighed for at dyrke fitness i Palm fitness, som der er adgang til gennem Café Petri. Vil man booke en privat træningssession kan hotellets concierge kontaktes. Der er mulighed for at få massage på alle hotellets værelser. Derudover kan en privat yoga time på værelset også bestilles. Brasserie Petri's menukort er inspireret af Italien, og Bar Rouge er en af byens mest eksklusive. På Café Petri kan kaffe og lækre tapas anretninger nydes. Center Stage er hotellets plenum-lokale, hvor konferencer kan afholdes for 240 siddende gæster. Der er også 6 konference lokaler og 7 møderum. Der er 50 meter til nærmeste tog station og 15 km til Kastrup lufthavn. Botanisk have, Kastellet og Kongens have ligger ikke langt fra hotellet.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen