Filtre722 899 hotellerfra 211 websiderFavoritter
sø, 21/09
ma, 22/09
Fra søndag21/09/14 til mandag22/09/14

Europa Rejseguide

› Få informationer om din rejse til Europa
› Find dit ideelle hotel til den bedste pris
› Oplev de bedste attraktioner
Liste
Kort
0 af 448224 hoteller
Henter...

Top hoteller

  Hotel Scandic Palace Copenhagen København
  Hotel Scandic Palace København ligger godt placeret med kun 15 min kørsel fra Københavns Lufthavn Kastrup, og et stenkast fra Rådhuspladsen, når man skal overnatte i København. Hotellet har hele 161 værelser, hvor største parten er ikke ryger, kan man overnatte på værelser, hvor der som standart minimum er fx Værdiskab, strygejern og strygebræt, minibar, eget bad og toilet, TV samt mulighed for at lave kaffe og te etc.. Scandic Palace er Svanemærket og som overnattende gæst får du som en selvfølge morgenmad inkluderet i prisen, som kan nyde på hotellets restaurant i tidsrummet hverdage fra kl. 06.30 til kl. 10.00 og weekender fra kl. 07.30 til kl. 10.00. Under dit ophold, kan du benytte dig af møde og konference lokaler, hvor der er plads til op til 80 deltagere, i top moderne omgivelser.
  mere
  Hotel Copenhagen Strand København
  Unik, beliggende hotel i centrum af København, med smuk udsigt over Københavns Havn, med Amalienborg og Nyhavn som naboer. Copenhagen Strand, ligger med meget kort gå afstand til Metroen, samt der er ikke langt til de københavnske havnebusser, der på få minutter, bringer dig til Operaen. Alle 174 værelserne er indrettet maritimt og findes i kategorier efter enhvers smag, med kategorierne standart, Superior, executive, junior suite, samt den bedste af dem alle, sutien. Som standart er der naturligvis trådløst internet og minibar på alle værelser, samtidig mulighed for at vælge mellem et ryger og ikke ryger værelse. Dens reception har åbent hele døgnet året rundt, hvor det er samtidig her, man tjekker ind fra kl. 15.00 af og tjekker ud fra senest kl. 12.00, i forbindelse med besøget. Hvis man kommer kørende til Copenhagen Strand, kan man mod betaling, parkere foran hotellet, hvor der er godt med P-pladser. Hvis du under opholdet, påtænker et møde, kan du låne et på hotellet mod betaling, hvor du kan have plads til 10 personer.
  mere
  Hotel The Square København
  Meget centralt beliggende hotel, lige ud til Københavns Rådhusplads, med alle seværdigheder inden for rækkevidde og Københavns Hovedbanegård lige om hjørnet. Hotellet har en meget stilrent design linje, og køre en meget minimalistisk linje, hele vejen igennem. Der er i alt 267 værelser, fordelt over flere typer, hvor alle, har blandt andet aircondition, gratis internet, minibar med mere. Der er mulighed for roomservice hele ugen fra kl. 07.00 til kl. 10.00 samt fra kl. 18.00 til 22.00. Der er 4 møde og konferencelokaler på hotellet, som har forskellige anvendelses muligheder, alt efter formålet. Som gæst på hotellet, har man mulighed for, mod gebyr, at bruge parkeringskælderen under hotellet. I hverdage fra kl. 07.00 til kl. 10.00 samt weekender fra kl. 07.00 til kl. 10.30, kan man spise morgenmad på hotellet restaurant. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet, og check-in kan ske fra kl. 15.00 og check-out skal være afsluttet senest kl. 12.00. Der er også mulighed for express check-out.
  mere
  Hotel First Hotel Twentyseven København
  First Twentyseven er centralt placeret i hjertet af København. Hotellet ligger tæt på Rådhuspladsen og Nationalmuseet, samt blot en gåtur fra Tivoli, Strøget, Kongens Nytorv, Nyhavn med meget mere. Hvad enten du er til kunst og kultur, shopping eller forretninger har København noget for enhver smag, og First Twentyseven er perfekt som udgangspunkt. Alle hotellets værelser er ikke-ryger og har eget badeværelse, dog kun med bruser. Derudover har de alle fladskærms-TV med sattelit, kaffemaskine, hårtørrer, deponeringsboks med mere. Kæledyr kan medbringes mod et gebyr. Derudover tilbyder hotellet de følgende faciliteter for deres gæsters bekvemmelighed: gratis, økologisk morgenmad, gratis, let aftenbuffet, gratis daglig avis, gratis kaffe te og frugt døgnet rundt. Til den forretningsrejsende har First Twentyseven også et business center med blandt andet offentlig computer, gratis printning og kopiering, samt gratis fax inden for Danmarks grænser.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen