Filtre712 889 hotellerfra 196 websider Sammenlign hotelpriser fra
196 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 03/08
ma, 04/08
Af søndag, 03/08/14 til mandag, 04/08/14

Europa Rejseguide

› Få informationer om din rejse til Europa
› Find dit ideelle hotel til den bedste pris
› Oplev de bedste attraktioner
Liste
Kort
0 af 442755 hoteller
Henter...

Top hoteller

  Hotel Copenhagen Admiral København
  Copenhagen Admiral Hotel er nabo med Amalienborg Slot og Amaliehaven. Havnepromenaden som fører op til den lille havfrue, ligger lige ude foran hotellet. På dage, hvor der er forestilling i Operaen Holmen, kan man sejle med en båd fra hotellet. Derudover ligger Christiansborg bare 10 minutters gang væk. Hotellet har 6. etager og 366 værelser og suiter. Møblerne er i massivt teaktræ, og de er specielt udviklet til Admiral Hotel i samarbejde med firmaet Trip Trap. Alle værelser er ikke-ryger, og dyner og puder er allergivenlige. Der er tv med video-on-demand, radio, og adgang til trådløst bredbånd på alle hotellets værelser. Der er 24 timers roomservice. Der tilbydes også vask og rens service. I lobbyen er der en gæste pc og en fastnet internetforbindelse som kan benyttes. Man kan tilkøbe en parkeringsplads. Hotellets restaurant SALT tilbyder skandinavisk mad med fransk inspiration. Der kan købes billet til Tivoli i receptionen, med en lille besparelse, og man undgår køen ved indgangen i haven. På Admirals øverste etage ligger Private Wellness centret. Her er sauna, dampbad, mulighed for massage, ansigtsbehandling, manicure og pedicure, voks-behandling, yoga og en frisør tid.
  mere
  Hotel Copenhagen Island København
  Copenhagen Island er et nyt hotel bygget i 2006 og det ligger ved Københavns havn tæt på Den Sorte Diamant, og har udsigt over havnen og byen. Utzon har designet hotellet. Hotellet har 325 værelser med aircondition, gratis trådløst internet og fladskærms tv. Derudover har Copenhagen Island et fitnesscenter og restauranten The Habour, hvorfra der er udsigt over havnen. Hotellet har også en bar, hvor der ligeledes er udsigt ud over havnen. Der er en konferenceafdeling med en god udsigt udover København. Receptionen er bemandet alle døgnets 24 timer, hvor personalet gerne hjælper med sightseeing tips og anbefalinger. Der tilbydes bil- samt cykeludlejning. Vask og rens service samme dag. Morgenvækning. Udlån af strygejern og strygebræt. Copenhagen Island er et røgfrit hotel, men der kan tilbydes rygeværelser. Derudover har hotellet også allergivenlige værelser. Det er tilladt at medbringe små hunde ved ekstra betaling, dog ikke i restauranten. Hotellet har 41 parkeringspladser som kan tilkøbes ved ophold, der kan ikke reserveres på forhånd. I 2008 blev hotellet certificeret med Green Key, hvilket viser at Copenhagen Island værner om miljøet.
  mere
  Hotel Copenhagen Strand København
  Unik, beliggende hotel i centrum af København, med smuk udsigt over Københavns Havn, med Amalienborg og Nyhavn som naboer. Copenhagen Strand, ligger med meget kort gå afstand til Metroen, samt der er ikke langt til de københavnske havnebusser, der på få minutter, bringer dig til Operaen. Alle 174 værelserne er indrettet maritimt og findes i kategorier efter enhvers smag, med kategorierne standart, Superior, executive, junior suite, samt den bedste af dem alle, sutien. Som standart er der naturligvis trådløst internet og minibar på alle værelser, samtidig mulighed for at vælge mellem et ryger og ikke ryger værelse. Dens reception har åbent hele døgnet året rundt, hvor det er samtidig her, man tjekker ind fra kl. 15.00 af og tjekker ud fra senest kl. 12.00, i forbindelse med besøget. Hvis man kommer kørende til Copenhagen Strand, kan man mod betaling, parkere foran hotellet, hvor der er godt med P-pladser. Hvis du under opholdet, påtænker et møde, kan du låne et på hotellet mod betaling, hvor du kan have plads til 10 personer.
  mere
  Hotel Radisson Blu Royal København
  Radisson Blu København Hotel har i alt 260 værelser, og ligger optimalt i København, samt har sine 3 egne restauranter, så du altid har flere valgmuligheder, når sulten skal stilles. Med 24 timers roomservice, super lækkert fitness faciliteter, der i alt er på hele 2000 m2. Hotellet kan hjælpe dig med børnepasning, og lige ledes, har den ene restaurant speciel børnemenu, så poderne ikke sulter, under opholdet på dette dejlige hotel. Hvis du har brug for det, kan hotellet byde på møde og konference lokaler, med plads til i alt 300 deltagere, og med den gode placering i København, vare det ikke længe i bil, før du kan være i Københavns Lufthavn Kastrup.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen