Filtre723 979 hotellerfra 251 websider Sammenlign hotelpriser fra
251 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 11/01
ma, 12/01
Fra søndag11/01/15 til mandag12/01/15

Europa Rejseguide

 • Få informationer om din rejse til Europa
 • Find dit ideelle hotel til den bedste pris
 • Oplev de bedste attraktioner
Listevisning
Kortvisning
Henter...

Top hoteller

  Hotel Copenhagen Admiral København
  Copenhagen Admiral Hotel er nabo med Amalienborg Slot og Amaliehaven. Havnepromenaden som fører op til den lille havfrue, ligger lige ude foran hotellet. På dage, hvor der er forestilling i Operaen Holmen, kan man sejle med en båd fra hotellet. Derudover ligger Christiansborg bare 10 minutters gang væk. Hotellet har 6. etager og 366 værelser og suiter. Møblerne er i massivt teaktræ, og de er specielt udviklet til Admiral Hotel i samarbejde med firmaet Trip Trap. Alle værelser er ikke-ryger, og dyner og puder er allergivenlige. Der er tv med video-on-demand, radio, og adgang til trådløst bredbånd på alle hotellets værelser. Der er 24 timers roomservice. Der tilbydes også vask og rens service. I lobbyen er der en gæste pc og en fastnet internetforbindelse som kan benyttes. Man kan tilkøbe en parkeringsplads. Hotellets restaurant SALT tilbyder skandinavisk mad med fransk inspiration. Der kan købes billet til Tivoli i receptionen, med en lille besparelse, og man undgår køen ved indgangen i haven. På Admirals øverste etage ligger Private Wellness centret. Her er sauna, dampbad, mulighed for massage, ansigtsbehandling, manicure og pedicure, voks-behandling, yoga og en frisør tid.
  flere
  Hotel Hilton Copenhagen Airport København
  Hilton Copenhagen Airport har direkte forbindelse til Terminal 3 via en overdækket gangbro. Hotellet er placeret kun 12 minutter fra centrum og populære atraktioner så som Tivoli, Nyhavn og Den Lille Havfrue, desuden er der en strand tæt på. Nyd den gode mad på en af vores restaurenter hvor du kan vælge mellem den fabelagtige Hamlet Gourmet menu eller du kan vælge bare at slappe af i Axis Lounge Baren med en forfriskende drink. Den totale afslapning kan opnås i Spaen med afslappende og forfriskende behandlinger eller vær mere aktiv og snup en workout i fitness centeret. Hilton Copenhagen Airport er ideelt til forretningslivet med 29 mødelokaler med plads optil 450 deltagere, 2 vusiness centere og trådløst internet på hele hotellet. Hvis du opgraderer til et Executive værelse får du også adgang til Executive loungen. Af andre faciliteter på hotellet kan nævnes en indendørs pool, massage, Concierge service, video konference udstyr, handicap vendlige faciliteter og mulighed for at deltage en en sight seeing tur.
  flere
  Hotel Bella Sky Comwell Copenhagen København
  Bella Sky Comwell Copenhagen er et 4stjernet hotel med adskillige faciliteter.. Bl.a. råder hotellet over et motionscenter, wellness/spa center, sauna, og en jacuzzi. Der er 24timers reception, parkeringsmuligheder, cafe, butik, supermarked og restaurant på hotellet. Det er tilladt at medbringe kæledyr og der er mulighed for allergivenlige værelser. Herudover byder værelserne på bad med bruser, hårtørrer, dvd afspiller/videooptager, aircondition, fjernsyn, gratis trådløst internet, køleskab m.m. Hotellets beliggenhed er ideel for både kulturelle udflugter og shopping muligheder, og kun 2,0 km fra hotellet ligger Fisketorvet, et shoppingcenter hvor det bl.a. også er muligt at besøge biografen Cinemaxx. Fields, et andet stort shoppingcenter, ligger blot 0,8km fra hotellet og Det Kongelige Bibliotek ligger blot 4km fra Bella Sky. Københavns hovedbanegård ligger kun 4km fra hotellet, hvorfra der er rig mulighed for transport med både s-tog, regionaltog og busser. Ikke langt fra hotellet ligger også Rådhuspladsen, hvorfra man bl.a kan gå ned af Strøget, en stor shoppinggade fyldt med butikker, restauranter m.m. Forlystelsesparken Tivoli ligger også inden for Bella Sky's rækkevidde.
  flere
  Hotel Best Western City København
  Hotel Best Western City er et centralt placeret hotel i hjertet af København, i et stille, og lidt afsidesliggende kvarter, dog stadig kun med 5 minutters gang fra Metroen, så man nemt kan ankomme fra Københavns Lufthavn Kastrup. Dette hotel, byder på, flotte nyrenoveret værelser som alle er ikke-rygere, indrettet med klassisk dansk designmøbler. Værelserne er alle inkluderet med blandt andet hårtørrer, kabel TV, clockradio samt mulighed for gæstesenge. I hotellets bedste værelser, findes der end vider kaffe/te maskine. Fra hotellet, er der blot få hundrede meters gang til Nyhavn, Det Kongelige Teater, Strøget samt andre spændende kulturelle seværdigheder. Blandt hotellets faciliteter findes der fx mulighed for lån af mødelokaler med plads, op til 20 personer, internet, vaskeri, buksepresse, morgenvækning etc.. Til hotellet er der også en, der til knyttet cafe og bar. Det er tilladt at medbringe, små kæledyr. Check-in kan ske fra kl. 14.00, samt check-out skal være afsluttet inden kl. 12.00. I alt er der 5 etager, med i alt 81 rum.
  flere
Tilbage til toppen