Europa Rejseguide

 • Få informationer om din rejse til Europa
 • Find dit ideelle hotel til den bedste pris
 • Oplev de bedste attraktioner
Listevisning
Kortvisning
Henter...

Top hoteller

  Hotel City Nebo København
  Hotel Nebo ligger lige i hjertet af København, lige ved siden af Hovedbanegården og Tivoli. Dette 2 stjernet hotel bryster sig af deres fantastiske placering kun 12 min. i tog fra lufthavnen, og alle Københavns seværdigheder i gåafstand. Heriblandt Strøget - fyldt med shopping muligheder, både for ham og hende, samt masser af caféer og spisesteder. Hotel Nebo tilbyder deres gæster to værelses kategorier. Økonomiværelser, som ikke har eget bad og toilet, disse findes dog på hver etage med mulighed for at aflåse et privat bruserum. Standard og Familieværelserne derimod er alle med privat bad og toilet. Der forefindes telefon på alle værelser og trådløst internet kan opnås mod betaling - Der er dog en gratis pc i receptionen. Nebo tilbyder en morgenbuffet for 50 kr. Denne kan bestilles online eller på hotellet i receptionen, som har åbent døgnet rundt. Det skal dog bemærkes, at booker man et værelse til to er sengen en dobbelt seng. Bemærk ligeledes, at hotellet er et ikke ryger hotel. Hotellet har bagageopbevaring og safebox på standard værelser samt i receptionen.
  flere
  Hotel Annex Copenhagen København
  Hostel med funky, funktionelle, flotte værelser og perfekt beliggenhed midt i byen. Annex Copenhagen er stedet, hvor cool design og international atmosfære møder farverige og rene 1-2-3 eller 4 sengs værelser. Gå på oplevelse i Cool København. Hvad enten du er til shopping, sightseeing, gastronomi, Tivoli, museer og slotte eller bare skal mærke byens puls, er Annex Copenhagen dit helt centrale udgangspunkt. Kødbyen med de nyeste trendy restauranter og barer er kun et stenkast væk. Tivoli, Rådhuset og det store shopping/indkøbs område, Strøget: alle inden for ca. 5 minutters gåtur Amalienborg, Christiansborg eller Christania: 30-40 minutter. Det pulserende natteliv: 5-10 minutter fra hoveddøren. Søerne med grønne åndehuller og en 7 kilometers løberute; lige rundt om hjørnet.
  flere
  Hotel Clarion Collection Mayfair København
  Med få minutters gang fra Københavns knudepunkt, Hovedbanegård, ligger hotellet yderst centralt, så man nemt kan komme til og fra Københavns Lufthavn Kastrup. End vider ligger det med gå afstand til Strøget, Tivoli, Ny Carlsberg Glyptoteket, Rosenborg Slot samt mange andre seværdigheder. Hotellet har i alt 106 værelser som alle er røgfrie, ligesom den resterende del af hotellet, hvor de værelserne, er inkluderet med kabel og satellit TV, fladskærms TV, hårtørrer gratis trådløs internet med mere. Af faciliteter på hotellet, er der blandt andet mulighed for gratis morgenmads buffet og let aftensmads buffet, som overnattende gæst, samt mod gebyr, lån af mødelokaler med plads op til 20 deltagere, tøjvask, og gratis aviser på hverdage etc.. Check-in kan ske fra kl. 14.00 og check-out skal være afsluttet senest kl. 12.00.
  flere
  Hotel Copenhagen Crown København
  Nyrenoveret hotel i Københavns centrum, placeret i fredelige omgivelser på Vesterbro, med alle værelser vent væk fra gaden, så man kan få mest mulig ro under sit ophold. Med gå afstand til Københavns Hovedbanegård, er det let tilgængelig at komme til fra, blandt andet fra Københavns Lufthavn Kastrup. Hotellet reception har åbent 24 timer i døgnet, hele ugen, og kan blandt andet, mod gebyr, hjælpe med cykelleje, morgenvækning, entrebilletter til forskellige seværdigheder med mere. De i alt 76 værelser hotellet har, er alle nyrenoveret, og har alle inkluderet sit eget bad og toilet, TV, telefon, samt mulighed for trådløs internet etc.. Man kan vælge mellem ryger og ikke ryger værelser og der er i alt, 5 kategorier værelser som enkelt, dobbelt, twin, familie og superior værelser. Der er også et morgenmads restaurant på hotellet, samt en almindelig restaurant i samme bygning. Det Ny Teater, Tivoli med flere, er alle i gå afstand fra hotellet.
  flere