Europa Rejseguide

 • Få informationer om din rejse til Europa
 • Find dit ideelle hotel til den bedste pris
 • Oplev de bedste attraktioner
Listevisning
Kortvisning
Henter...

Top hoteller

  Hotel Scandic Palace Copenhagen København
  Hotel Scandic Palace København ligger godt placeret med kun 15 min kørsel fra Københavns Lufthavn Kastrup, og et stenkast fra Rådhuspladsen, når man skal overnatte i København. Hotellet har hele 161 værelser, hvor største parten er ikke ryger, kan man overnatte på værelser, hvor der som standart minimum er fx Værdiskab, strygejern og strygebræt, minibar, eget bad og toilet, TV samt mulighed for at lave kaffe og te etc.. Scandic Palace er Svanemærket og som overnattende gæst får du som en selvfølge morgenmad inkluderet i prisen, som kan nyde på hotellets restaurant i tidsrummet hverdage fra kl. 06.30 til kl. 10.00 og weekender fra kl. 07.30 til kl. 10.00. Under dit ophold, kan du benytte dig af møde og konference lokaler, hvor der er plads til op til 80 deltagere, i top moderne omgivelser.
  flere
  Hotel Tivoli København
  Nyt hotel, som ikke nok med det ligger lige ved Tivoli, i centrum af København, men også Danmarks første temahotel. Med kun 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård, ligger dette hotel yderst centralt, og let tilgængelig. Hotellet som er opført i 2010, er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon, hvor man som gæst også får fri adgang til Tivoli. Alle værelser på hotellet er inkluderet med gratis trådløst internet, aircondition, toilet og bad, hårtørrer, minibar etc., Og alle værelser er røgfri. Af hotellets værelsetyper er der standart, tema, familie, superior, executive, suite samt handicap værelse. Der er end vider også mulighed for allergivenlige værelser. Af faciliteter, er det på hotellet swimmingpool, fitnesscenter, møde og konference lokaler med plads op til 2500 personer, roomservice i tidsrummet fra kl. 7.00 til kl. 22.30, etc.. Check-in kan ske fra kl. 15.00 og check -out skal være afsluttet senest kl. 12.00. Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet, og man kan som betalt serviceydelse få skopudsning, vask og rens samme dag, biludlejning med mere.
  flere
  Hotel Radisson Blu Royal København
  Radisson Blu København Hotel har i alt 260 værelser, og ligger optimalt i København, samt har sine 3 egne restauranter, så du altid har flere valgmuligheder, når sulten skal stilles. Med 24 timers roomservice, super lækkert fitness faciliteter, der i alt er på hele 2000 m2. Hotellet kan hjælpe dig med børnepasning, og lige ledes, har den ene restaurant speciel børnemenu, så poderne ikke sulter, under opholdet på dette dejlige hotel. Hvis du har brug for det, kan hotellet byde på møde og konference lokaler, med plads til i alt 300 deltagere, og med den gode placering i København, vare det ikke længe i bil, før du kan være i Københavns Lufthavn Kastrup.
  flere
  Hotel First Hotel Twentyseven København
  First Twentyseven er centralt placeret i hjertet af København. Hotellet ligger tæt på Rådhuspladsen og Nationalmuseet, samt blot en gåtur fra Tivoli, Strøget, Kongens Nytorv, Nyhavn med meget mere. Hvad enten du er til kunst og kultur, shopping eller forretninger har København noget for enhver smag, og First Twentyseven er perfekt som udgangspunkt. Alle hotellets værelser er ikke-ryger og har eget badeværelse, dog kun med bruser. Derudover har de alle fladskærms-TV med sattelit, kaffemaskine, hårtørrer, deponeringsboks med mere. Kæledyr kan medbringes mod et gebyr. Derudover tilbyder hotellet de følgende faciliteter for deres gæsters bekvemmelighed: gratis, økologisk morgenmad, gratis, let aftenbuffet, gratis daglig avis, gratis kaffe te og frugt døgnet rundt. Til den forretningsrejsende har First Twentyseven også et business center med blandt andet offentlig computer, gratis printning og kopiering, samt gratis fax inden for Danmarks grænser.
  flere