Filtre719 878 hotellerfra 238 websider Sammenlign hotelpriser fra
238 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 21/12
ma, 22/12
Fra søndag21/12/14 til mandag22/12/14

Europa Rejseguide

 • Få informationer om din rejse til Europa
 • Find dit ideelle hotel til den bedste pris
 • Oplev de bedste attraktioner
Listevisning
Kortvisning
Henter...

Top hoteller

  Hotel Andersen København
  GeneralCentralt beliggende. Nær hovedbanegården, Tivoli, Rådhuspladsen & Strøget (5 min. gang). Familiehotel med moderne faciliteter. Alle de kendte attraktioner, Tivoli, Planetariet, Scala, Strøget, Rådhuspladsen og Hovedbanegården ligger i gå afstand fra Selandia Hotel. 200 m fra Busser til Bella Center.AreaDetailsCentralt beliggende 15 km til den nærmeste lufthavn (københavn) 5 minutters gang til den nærmest metrostation (central) Tæt på station (central) 5 minutters gang til det nærmeste busstop 10 km til nærmeste messe/udstillings center (bella center)RoomInformation84 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser
  flere
  Hotel Copenhagen Island København
  Copenhagen Island er et nyt hotel bygget i 2006 og det ligger ved Københavns havn tæt på Den Sorte Diamant, og har udsigt over havnen og byen. Utzon har designet hotellet. Hotellet har 325 værelser med aircondition, gratis trådløst internet og fladskærms tv. Derudover har Copenhagen Island et fitnesscenter og restauranten The Habour, hvorfra der er udsigt over havnen. Hotellet har også en bar, hvor der ligeledes er udsigt ud over havnen. Der er en konferenceafdeling med en god udsigt udover København. Receptionen er bemandet alle døgnets 24 timer, hvor personalet gerne hjælper med sightseeing tips og anbefalinger. Der tilbydes bil- samt cykeludlejning. Vask og rens service samme dag. Morgenvækning. Udlån af strygejern og strygebræt. Copenhagen Island er et røgfrit hotel, men der kan tilbydes rygeværelser. Derudover har hotellet også allergivenlige værelser. Det er tilladt at medbringe små hunde ved ekstra betaling, dog ikke i restauranten. Hotellet har 41 parkeringspladser som kan tilkøbes ved ophold, der kan ikke reserveres på forhånd. I 2008 blev hotellet certificeret med Green Key, hvilket viser at Copenhagen Island værner om miljøet.
  flere
  Hotel Adina Apartment Copenhagen København
  Adina Apartment Copenhagen er ideelt placeret i et af de nye havneområder, blot femten minutter fra Københavns centrum. Dette moderne apartment hotel er bygget nær vandet og blot få minutters gang fra Langelinie og den Lille Havfrue. Hvad enten du er til kunst og kultur, museumsbesøg, café- og restaurant beseøg, shopping eller forretninger har København noget at byde på for enhver smag, og Adina Apartment Copenhagen er et ideelt startsted for at udforske København. Adina Apartment Copenhagen har 127 suites fordelt på studio, 2- og 3- værelseslejligheder (henholdsvis 1 og 2 soveværelser), alle med eget badeværelse og køkken og separat stue/opholdsrum. Alle lejligheder er ikke-ryger. Køkkenet er fuldt udstyret med komfur, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, køleskab/fryser og el-kedel samt kaffemaskine. Derudover indeholder lejlighederne de følgende faciliteter: vaskemaskine og tørretumbler, hårtørrer, strygejern og strygebræt, telefon med telefon-svarer, internet, deponeringsboks, farve-tv med udvalgte kanaler og interne film, aircondition med meget mere. Derudover tilbyder hotellet roomservice, indendørs pool, fitness center, baby sitting med meget mere.
  flere
  Hotel Scandic Palace Copenhagen København
  Hotel Scandic Palace København ligger godt placeret med kun 15 min kørsel fra Københavns Lufthavn Kastrup, og et stenkast fra Rådhuspladsen, når man skal overnatte i København. Hotellet har hele 161 værelser, hvor største parten er ikke ryger, kan man overnatte på værelser, hvor der som standart minimum er fx Værdiskab, strygejern og strygebræt, minibar, eget bad og toilet, TV samt mulighed for at lave kaffe og te etc.. Scandic Palace er Svanemærket og som overnattende gæst får du som en selvfølge morgenmad inkluderet i prisen, som kan nyde på hotellets restaurant i tidsrummet hverdage fra kl. 06.30 til kl. 10.00 og weekender fra kl. 07.30 til kl. 10.00. Under dit ophold, kan du benytte dig af møde og konference lokaler, hvor der er plads til op til 80 deltagere, i top moderne omgivelser.
  flere
Tilbage til toppen