Filtre712 631 hotellerfra 193 websiderFavoritter
Af søndag, 27/04/14 til mandag, 28/04/14

Hotel Europa

› Omfattende hotelsøgning for Europa online
› Find et billigt hotel i Europa!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 442352 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Europa

Flere populære destinationer

Top hoteller

  Hotel Imperial København
  Imperial ligger i hjertet af København, få minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. I gåafstand fra hotellet findes desuden Strøget, Amalienborg Slot og Rosenborg Slot. Hotellet ligger 400m fra hovedbanegården. Imperial har 4 stjerner og i alt 279 værelser, alle med eget badeværelse, gratis trådløs internetadgang, aircondition, skrivebord, satellit-tv, radio, telefon, hårtørrer, minibar, værdiboks og te/kaffefaciliteter. Det er muligt at vælge mellem ryger og ikke-ryger værelser, værelser med badekar eller værelser med terrasse og sofaarrangement. Hotellets suite har køkken, spiseplads og stue. Der tilbydes desuden særlige allergivenlige værelser. Der serveres morgenmadsbuffet fra kl. 6.30 til kl. 10.30. Imperial har to restauranter, og der serveres danske specialiteter og internationale retter, frokostbuffet og søndagsbrunch. Der er desuden tilknyttet bar, lounge med pejs samt roomservice. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. arrangering af rundvisninger, cykel/biludlejning samt arrangering af tøjvask og morgenvækning. Hotellet råder desuden over konferencefaciliteter med plads til 200 personer. Der kan checkes ind fra kl. 15, og checkes ud indtil kl. 12.
  mere
  Hotel Phoenix Copenhagen København
  Hotel Phoenix Copenhagen er et fire stjerners hotel placeret på Bredgade en små 100 meter fra Amalienborg og Marmorkirken. Kongens Have med Rosenborg slot, Nyhavn og Kongens Nytorv ligger alt sammen indenfor gå afstand. Ved Kongens Nytorv finder man som bekendt også Magasin, Det Kongelige Teater, Charlottenborg og mulighed for Kanal rundfart. Phoenix hotellet har i alt 213 værelser of suiter, der er blevet indrettet med inspiration fra Louis d. XVI’s tid. Alle værelser er udstyret med Telefon, Radio, Satellit TV, sikkerhedsboks, Skrivebord med stol, Trådløst internetforbindelse og minibar. På hotellet finder du også restaurant ”Von Plessen” og Brasseriet ”Murdoch Books & Ales”. Sidste nævnte fungere og forvandles til Engelsk pub efter at køkkenet lukker klokken 22.00. Receptionen har åben 24 timer og der tilbydes ligeledes vask og rens service, room service, biludlejning eller adgang til en computer. Hotellets 6 konferencelokaler kan tilsamme rumme 247 deltagere. Der findes trådløst internet i alle møde lokaler. Parkering tilbydes til alle hotellets gæster til 250 kr. per døgn.
  mere
  Hotel Tivoli København
  Nyt hotel, som ikke nok med det ligger lige ved Tivoli, i centrum af København, men også Danmarks første temahotel. Med kun 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård, ligger dette hotel yderst centralt, og let tilgængelig. Hotellet som er opført i 2010, er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon, hvor man som gæst også får fri adgang til Tivoli. Alle værelser på hotellet er inkluderet med gratis trådløst internet, aircondition, toilet og bad, hårtørrer, minibar etc., Og alle værelser er røgfri. Af hotellets værelsetyper er der standart, tema, familie, superior, executive, suite samt handicap værelse. Der er end vider også mulighed for allergivenlige værelser. Af faciliteter, er det på hotellet swimmingpool, fitnesscenter, møde og konference lokaler med plads op til 2500 personer, roomservice i tidsrummet fra kl. 7.00 til kl. 22.30, etc.. Check-in kan ske fra kl. 15.00 og check -out skal være afsluttet senest kl. 12.00. Hotellets reception er åben 24 timer i døgnet, og man kan som betalt serviceydelse få skopudsning, vask og rens samme dag, biludlejning med mere.
  mere
  Hotel Copenhagen Admiral København
  Copenhagen Admiral Hotel er nabo med Amalienborg Slot og Amaliehaven. Havnepromenaden som fører op til den lille havfrue, ligger lige ude foran hotellet. På dage, hvor der er forestilling i Operaen Holmen, kan man sejle med en båd fra hotellet. Derudover ligger Christiansborg bare 10 minutters gang væk. Hotellet har 6. etager og 366 værelser og suiter. Møblerne er i massivt teaktræ, og de er specielt udviklet til Admiral Hotel i samarbejde med firmaet Trip Trap. Alle værelser er ikke-ryger, og dyner og puder er allergivenlige. Der er tv med video-on-demand, radio, og adgang til trådløst bredbånd på alle hotellets værelser. Der er 24 timers roomservice. Der tilbydes også vask og rens service. I lobbyen er der en gæste pc og en fastnet internetforbindelse som kan benyttes. Man kan tilkøbe en parkeringsplads. Hotellets restaurant SALT tilbyder skandinavisk mad med fransk inspiration. Der kan købes billet til Tivoli i receptionen, med en lille besparelse, og man undgår køen ved indgangen i haven. På Admirals øverste etage ligger Private Wellness centret. Her er sauna, dampbad, mulighed for massage, ansigtsbehandling, manicure og pedicure, voks-behandling, yoga og en frisør tid.
  mere
  Hotel Radisson Blu Royal København
  Radisson Blu København Hotel har i alt 260 værelser, og ligger optimalt i København, samt har sine 3 egne restauranter, så du altid har flere valgmuligheder, når sulten skal stilles. Med 24 timers roomservice, super lækkert fitness faciliteter, der i alt er på hele 2000 m2. Hotellet kan hjælpe dig med børnepasning, og lige ledes, har den ene restaurant speciel børnemenu, så poderne ikke sulter, under opholdet på dette dejlige hotel. Hvis du har brug for det, kan hotellet byde på møde og konference lokaler, med plads til i alt 300 deltagere, og med den gode placering i København, vare det ikke længe i bil, før du kan være i Københavns Lufthavn Kastrup.
  mere
  Hotel Kong Arthur København
  Kong Arthur ligger tæt på Nørreport metro- og tog station. Det tager 5 minutter at komme til city og 15 minutter til Kastrup Lufthavn. Bus stationen ligger 200 meter væk. Der er tilmed udsigt over søerne. Der er 24 timers roomservice. Receptionen og baren er ligeledes åbne alle døgnets 24 timer. En Spa og et Businesscenter er også at finde på hotellet. Der er en parkeringsgård. Hotellet tilbyder følgende services: valutaveksling, aviser, danske som internationale. Personale, som taler flere sprog. Cykeludlejning, billeje, eller udlejning af en elbil, fotokopi og fax service, vask og rens service, første hjælp. Der må ikke medbringes dyr. Alle 155 værelser er ikke-ryger. Der er kabel-tv, gratis internet, radio, minibar, skrivebord, deponeringsboks og kaffe/te på alle værelser. Hotellet har hele 3 restauranter tilknyttet, en spansk, en italiensk og en japansk sushi restaurant. Hos Helle Thorup Spa kan man få ansigtsbehandlinger, hovedbundmassage, retning af øjenbryn, farvning af øjenvipper og -bryn, få lagt make-up til forskellige begivenheder, voksbehandlinger, kropsbehandlinger og massage og meget mere. Kong Arthur er et co2-neutralt hotel!
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen