Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 12/10
ma, 13/10
Fra søndag12/10/14 til mandag13/10/14

Hotel Europa

› Omfattende hotelsøgning for Europa online
› Find et billigt hotel i Europa!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Copenhagen Plaza København
  Hotel Copenhagen Plaza er et 4 stjerners hotel placeret lige ved siden af Hovedbanegården og direkte overfor Tivoli. Du får derfor nem adgang til den indre by og kan drage fordel af at alt ligger indenfor gå afstand. Med hovedebane gården som nabo kan du hurtigt komme til og fra lufthavnen. På hotellet finder du 93 værelser og suiter, som alle er individuelt indrettet. Alle værelser er indrettet efter værelsets oprindelig arkitektur og der findes derfor ikke mange ens værelser. Værelserne indeholder dog alle standard møblering og udstyr, samt trådløst internetforbindelse. Hotellet byder også på deres egen resturant, Flora, med et internationalt udvalg af retter. Hotellets ”Library Bar” er også et side stykke for sig selv og blevet kendt for at være en af verdens top 5 hotelbarer i følge Forbes. 5 konferencelokaler tilbydes og kan individuelt rumme 5-40 deltagere. Igen er der taget hensyn til rummets artiketur og alle rum er derfor individuelt indrettede. Trådløst internetforbindelse tilbydes i alle konferencelokaler.
  mere
  Hotel Kong Arthur København
  Kong Arthur ligger tæt på Nørreport metro- og tog station. Det tager 5 minutter at komme til city og 15 minutter til Kastrup Lufthavn. Bus stationen ligger 200 meter væk. Der er tilmed udsigt over søerne. Der er 24 timers roomservice. Receptionen og baren er ligeledes åbne alle døgnets 24 timer. En Spa og et Businesscenter er også at finde på hotellet. Der er en parkeringsgård. Hotellet tilbyder følgende services: valutaveksling, aviser, danske som internationale. Personale, som taler flere sprog. Cykeludlejning, billeje, eller udlejning af en elbil, fotokopi og fax service, vask og rens service, første hjælp. Der må ikke medbringes dyr. Alle 155 værelser er ikke-ryger. Der er kabel-tv, gratis internet, radio, minibar, skrivebord, deponeringsboks og kaffe/te på alle værelser. Hotellet har hele 3 restauranter tilknyttet, en spansk, en italiensk og en japansk sushi restaurant. Hos Helle Thorup Spa kan man få ansigtsbehandlinger, hovedbundmassage, retning af øjenbryn, farvning af øjenvipper og -bryn, få lagt make-up til forskellige begivenheder, voksbehandlinger, kropsbehandlinger og massage og meget mere. Kong Arthur er et co2-neutralt hotel!
  mere
  Hotel Best Western City København
  Hotel Best Western City er et centralt placeret hotel i hjertet af København, i et stille, og lidt afsidesliggende kvarter, dog stadig kun med 5 minutters gang fra Metroen, så man nemt kan ankomme fra Københavns Lufthavn Kastrup. Dette hotel, byder på, flotte nyrenoveret værelser som alle er ikke-rygere, indrettet med klassisk dansk designmøbler. Værelserne er alle inkluderet med blandt andet hårtørrer, kabel TV, clockradio samt mulighed for gæstesenge. I hotellets bedste værelser, findes der end vider kaffe/te maskine. Fra hotellet, er der blot få hundrede meters gang til Nyhavn, Det Kongelige Teater, Strøget samt andre spændende kulturelle seværdigheder. Blandt hotellets faciliteter findes der fx mulighed for lån af mødelokaler med plads, op til 20 personer, internet, vaskeri, buksepresse, morgenvækning etc.. Til hotellet er der også en, der til knyttet cafe og bar. Det er tilladt at medbringe, små kæledyr. Check-in kan ske fra kl. 14.00, samt check-out skal være afsluttet inden kl. 12.00. I alt er der 5 etager, med i alt 81 rum.
  mere
  Hotel Copenhagen Admiral København
  Copenhagen Admiral Hotel er nabo med Amalienborg Slot og Amaliehaven. Havnepromenaden som fører op til den lille havfrue, ligger lige ude foran hotellet. På dage, hvor der er forestilling i Operaen Holmen, kan man sejle med en båd fra hotellet. Derudover ligger Christiansborg bare 10 minutters gang væk. Hotellet har 6. etager og 366 værelser og suiter. Møblerne er i massivt teaktræ, og de er specielt udviklet til Admiral Hotel i samarbejde med firmaet Trip Trap. Alle værelser er ikke-ryger, og dyner og puder er allergivenlige. Der er tv med video-on-demand, radio, og adgang til trådløst bredbånd på alle hotellets værelser. Der er 24 timers roomservice. Der tilbydes også vask og rens service. I lobbyen er der en gæste pc og en fastnet internetforbindelse som kan benyttes. Man kan tilkøbe en parkeringsplads. Hotellets restaurant SALT tilbyder skandinavisk mad med fransk inspiration. Der kan købes billet til Tivoli i receptionen, med en lille besparelse, og man undgår køen ved indgangen i haven. På Admirals øverste etage ligger Private Wellness centret. Her er sauna, dampbad, mulighed for massage, ansigtsbehandling, manicure og pedicure, voks-behandling, yoga og en frisør tid.
  mere
  Hotel Imperial København
  Imperial ligger i hjertet af København, få minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. I gåafstand fra hotellet findes desuden Strøget, Amalienborg Slot og Rosenborg Slot. Hotellet ligger 400m fra hovedbanegården. Imperial har 4 stjerner og i alt 279 værelser, alle med eget badeværelse, gratis trådløs internetadgang, aircondition, skrivebord, satellit-tv, radio, telefon, hårtørrer, minibar, værdiboks og te/kaffefaciliteter. Det er muligt at vælge mellem ryger og ikke-ryger værelser, værelser med badekar eller værelser med terrasse og sofaarrangement. Hotellets suite har køkken, spiseplads og stue. Der tilbydes desuden særlige allergivenlige værelser. Der serveres morgenmadsbuffet fra kl. 6.30 til kl. 10.30. Imperial har to restauranter, og der serveres danske specialiteter og internationale retter, frokostbuffet og søndagsbrunch. Der er desuden tilknyttet bar, lounge med pejs samt roomservice. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. arrangering af rundvisninger, cykel/biludlejning samt arrangering af tøjvask og morgenvækning. Hotellet råder desuden over konferencefaciliteter med plads til 200 personer. Der kan checkes ind fra kl. 15, og checkes ud indtil kl. 12.
  mere
  Hotel Phoenix Copenhagen København
  Hotel Phoenix Copenhagen er et fire stjerners hotel placeret på Bredgade en små 100 meter fra Amalienborg og Marmorkirken. Kongens Have med Rosenborg slot, Nyhavn og Kongens Nytorv ligger alt sammen indenfor gå afstand. Ved Kongens Nytorv finder man som bekendt også Magasin, Det Kongelige Teater, Charlottenborg og mulighed for Kanal rundfart. Phoenix hotellet har i alt 213 værelser of suiter, der er blevet indrettet med inspiration fra Louis d. XVI’s tid. Alle værelser er udstyret med Telefon, Radio, Satellit TV, sikkerhedsboks, Skrivebord med stol, Trådløst internetforbindelse og minibar. På hotellet finder du også restaurant ”Von Plessen” og Brasseriet ”Murdoch Books & Ales”. Sidste nævnte fungere og forvandles til Engelsk pub efter at køkkenet lukker klokken 22.00. Receptionen har åben 24 timer og der tilbydes ligeledes vask og rens service, room service, biludlejning eller adgang til en computer. Hotellets 6 konferencelokaler kan tilsamme rumme 247 deltagere. Der findes trådløst internet i alle møde lokaler. Parkering tilbydes til alle hotellets gæster til 250 kr. per døgn.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen