Filtre723 951 hotellerfra 210 websiderFavoritter
sø, 31/08
ma, 01/09
Af søndag, 31/08/14 til mandag, 01/09/14

Hotel Firenze

› Omfattende hotelsøgning for Firenze online
› Find et billigt hotel i Firenze!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 1482 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Nilhotel Firenze
  Nilhotel ligger i den nordvestlige del af Firenze, 10 minutters gang fra Chiesa Cattolica Parrocchiale S. Maria Regina Della Pace, Teatro Nuovo Dory Cei og Rifredi‎ stationen. Der kører desuden busser nær hotellet, og det historiske centrum kan nås på omkring 20 minutters transport. A. Vespucci lufthavnen ligger desuden 10 minutter fra hotellet. Nilhotel er fra 2009 og har 4 stjerner. Alle 246 værelser har satellit-tv, aircondition, mini-bar, værdiboks, gratis internetforbindelse samt hårtørrer. Hotellet har særlige værelser velegnede til handikappede. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen, og serveres i hotellets morgenmadsstue. Hotellets restaurant serverer desuden tuskanske samt internationale retter til frokost og aften. Nilhotel har desuden bar, som serverer drinks og snacks, og er åben indtil kl. 23. Der er adgang til computere med internetforbindelse samt gratis trådløs internetadgang på hotellets offentlige arealer. Nilhotel råder over egne parkeringsfaciliteter, samt 6 mødelokaler, det største med plads til 200 personer. Der kan checkes ind fra kl. 14, og checkes ud indtil middag.
  mere
 • Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio Firenze
  Med Pitti Palace Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Florence inden for rækkevidde.Alle 73 velmøblerede værelser på hotellet danner rammen om et behageligt ophold med de værelsesfordele man forventer.Alle værelser er fyldt med ikke-ryger Værelser, aircondition, hårtørrer, internetadgang, strygebræt, deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, minibar.Af hensyn til gæstens velbefindende tilbyder dette hotel i Florence elevator, kaffebar, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Florence, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Udfyld venligst vores sikre online reservationsblanket ved at angive opholdsperiode.
  mere
 • Hotel NH Anglo American Firenze
  NH Anglo American er centralt beliggende i Firenze, nær Teatro Comunale Florence. 10 minutters gang fra hotellet findes bl.a. Santa Maria Novella stationen, Cascine Park, Museo Nazionale Alinari della Fotografia og Museo Marino Marini. NH Anglo American er en del af hotelkæden NH Hotels, og alle værelser på hotellet har satellit-tv, aircondition, skrivebord, mini-bar, trådløs internetadgang og værdiboks. Det er muligt at vælge mellem ryger og ikke-ryger værelser. Det er desuden muligt at vælge et værelse med sofaarrangement og hotellet tilbyder også suites. Morgenmadsbuffet serveres i hotellets restaurant fra kl. 7.30 til kl. 10.30 (kl. 11.30 på søndage). Restauranten tilbyder desuden traditionelle lokale og middelhavsretter til frokost og middag. NH Anglo American har derudover lounge/bar og der er mulighed for roomservice. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. bagageopbevaring, arrangering af tøjvask, turistinformation, mulighed for fax/kopi, bestilling af morgenvækning mv. Hotellet råder desuden over møde/konferencefaciliteter med plads til 90 personer.
  mere
 • Hotel De La Ville Firenze
  De La Ville ligger i hjertet af Firenze, et par minutters gang fra historiske seværdigheder såsom Palazzo Strozzi og Medici Chapels. Piazza del Duomo, Cathedral of Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio og Santa Maria Novella stationen ligger ca. 5 minutter fra hotellet. De La Ville tilbyder værelser og suites. Alle værelser har aircondition, satellit-tv, mini-bar, internetforbindelse, telefon, værdiboks og skrivebord. Suites har desuden sofaarrangement og lænestol, og nogle har badekar. Nogle suites har derudover udsigt over byens historiske monumenter. Det er også muligt at vælge en penthouse suite med bl.a. køkken og tagterrasse. Der serveres morgenmadsbuffet i hotellets morgenmadsstue, og hotellet har også bar som tilbyder drinks, snacks og lettere måltider. Der er desuden mulighed for roomservice. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. arrangering af transport, booking af billetter, arrangering af rundvisninger/ekskursioner, babysitting og biludlejning. Hotellet råder over mødefaciliteter med plads til 50 personer, og det er desuden muligt at tilkøbe parkering.
  mere
 • Hotel Bernini Palace Firenze
  Bernini Palace ligger i hjertet af Firenze, et par minutters gang fra Uffizi Gallery, Medici Chapels, Piazza del Duomo og Ponte Vecchio. Nær hotellet findes også Piazza della Signoria og Museo Galileo. Hotellet ligger ca. 1,5 km fra Santa Maria Novella stationen og 7 km fra lufthavnen. Bernini Palace ligger i en historisk bygning. Alle værelser har eget badeværelse, mini-bar, værdiboks, satellit-tv, telefon, hårtørrer og aircondition. Alle værelser har desuden gratis trådløs internetadgang. Hotellet har særlige værelser velegnede til handikappede. Nogle værelser har udsigt over byens historiske attraktioner og det er desuden muligt at vælge et værelse med skrivebord. Hotellets restaurant serverer morgenmadsbuffet, frokost og middag. Bernini Palace har også lounge/bar, som serverer drinks, cocktails, vin mv. og er åben mellem kl. 10 og midnat. Bernini Palace råder over mødefaciliteter med plads til 40 personer. Hotellet har desuden tagterrasse med jacuzzi, og der er mulighed for parkering nær hotellet.
  mere
 • Hotel Relais Piazza Signoria Firenze
  Relais Piazza Signoria ligger i hjertet af Firenze ved Piazza della Signoria, og nær Palazzo Vecchio samt Uffizi Gallery. 5 minutters gang fra hotellet findes desuden seværdigheder såsom Ponte Vecchio, Palazzo Strozzi, Teatro Verdi, Basilica di Santa Trinita og Piazza del Duomo. Santa Maria Novella stationen ligger 15 minutters gang fra hotellet. Relais Piazza Signoria blev renoveret i 2006 og tilbyder hotellejligheder af forskellig størrelse, nogle med separat stue, soveværelse og køkken, andre med tekøkken. Alle hotellejlighederne har satellit-tv, gratis internetadgang, telefon, mini-bar, værdiboks og aircondition. Det er desuden muligt at vælge en hotellejlighed med jacuzzi, og nogle har udsigt over Piazza della Signoria. Der medfølger desuden en velkomst drink, som er inkluderet i prisen. Receptionen tilbyder bl.a. booking af billetter og generel turistinformation. Det er derudover muligt at tilkøbe parkering med afhentningsservice. Der kan checkes ind mellem kl. 14 og 18, og checkes ud indtil kl. 11.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen