Filtre713 308 hotellerfra 256 websider Sammenlign hotelpriser fra
256 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 18/01
ma, 19/01
Fra søndag18/01/15 til mandag19/01/15

Hotel Firenze

 • Omfattende hotelsøgning for Firenze online
 • Find et billigt hotel i Firenze!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
 • Grand Hotel Minerva

  4
  • lowcosthol...
  • Amoma.com
  • travellink
  • Prestigia
  • MrJet
  • Hotelopia
  • 88
  • 0km
  • Info
  • Ingen tilbud
  Ingen ledige værelser baseret på 15 hjemmesider.

Top hoteller

 • Hotel Quadra Key Firenze
  Quadra Key Residence ligger i det nordvestlige Firenze, 15 minutters gang fra Teatro Puccini og Cascine Park. Der kører desuden busser nær hotellet, og bl.a. Santa Maria Novella stationen, Fortezza da Basso kongrescenteret og centrum af Firenze kan nås på 20 minutter. Nær hotellet findes desuden supermarked, butikker, restauranter mv. Quadra Key Residence har 47 hotellejligheder af forskellig størrelse, alle med køkken (separat eller tekøkken), badeværelse og altan, samt aircondition/varme, trådløs internetadgang, telefon, værdiboks og satellit-tv. Det er desuden muligt at vælge en hotellejlighed med et enkelt eller to separate soveværelser samt stue. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. turistinformation, mulighed for fax/kopi, arrangering af babysitting, mulighed for tøjvask, bil/scooterudlejning, bagageopbevaring, booking af billetter mv. Quadra Key Residence råder desuden over egne parkeringsfaciliteter, som kan benyttes af hotellets gæster. Det er tilladt at medbringe kæledyr på hotellet.
  flere
 • Hotel Grand Hotel Baglioni Firenze
  Grand Baglioni ligger i hjertet af Firenze, et par minutters gang fra Medici Chapels og Santa Maria Novella stationen. 5 minutter fra hotellet findes desuden seværdigheder såsom Piazza del Duomo, Cattedrale di Santa Maria del Fiore, Piazza San Lorenzo samt Palazzo dei Congressi kongrescenteret. Grand Baglioni har 193 værelser af forskellig størrelse, alle med badeværelse, aircondition, telefon, skrivebord, fladskærms-tv m. mulighed for filmudlejning, minibar, værdiboks, hårtørrer og trådløs internetadgang. Det er muligt at vælge et større værelse med bord/stolearrangement, og hotellet tilbyder også suites. Der serveres morgenmad fra kl. 7 til kl. 11, og der er mulighed for roomservice. Hotellets har desuden bar som er åben indtil midnat, og hotellets restaurant har desuden åbent mellem kl. 12.30 og 14, samt fra kl. 19 til kl. 22. I godt vejr er der derudover adgang til hotellets tagterrasse med udsigt over byen. Receptionen tilbyder bl.a. arrangering af babysitting, bagageopbevaring, booking af billetter mv. Hotellet råder desuden over møde- og konferencelokaler.
  flere
 • Hotel Grand Hotel Minerva Firenze
  Grand Hotel Minerva ligger i hjertet af Firenze, ved Piazza di Santa Maria Novella og blot et par minutters gang fra Museo Marino Marini, Palazzo Strozzi og Museo Nazionale Alinari della Fotografia. 5 minutter fra hotellet findes desuden Medici Chapels, Basilica di Santa Trinita, Santa Maria Novella stationen og Fortezza da Basso. Grand Hotel Minerva har 102 værelser/suites af forskellig størrelse, alle med aircondition, trådløs internetadgang, mini-bar, te/kaffefaciliteter, hårtørrer, satellit-tv m. mulighed for filmudlejning samt værdiboks. Det er muligt at vælge en suite med jacuzzi, og hotellet råder over værelser særligt velegnede til handikappede. Grand Hotel Minerva har tagterrasse med udsigt over byen, og på tagterrassen findes også en swimmingpool, som frit kan benyttes af hotellets gæster fra maj til september, mellem kl. 9 og midnat. Grand Hotel Minervas restaurant serverer tuskanske/middelhavsretter, og hotellet har desuden bar. Det er muligt at tilkøbe parkering med afhentningsservice og Grand Hotel Minerva råder desuden over mødefaciliteter. Der er gratis trådløs internetadgang på hele hotellet.
  flere
 • Hotel Pitti Palace al Ponte Vecchio Firenze
  Med Pitti Palace Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Florence inden for rækkevidde.Alle 73 velmøblerede værelser på hotellet danner rammen om et behageligt ophold med de værelsesfordele man forventer.Alle værelser er fyldt med ikke-ryger Værelser, aircondition, hårtørrer, internetadgang, strygebræt, deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, minibar.Af hensyn til gæstens velbefindende tilbyder dette hotel i Florence elevator, kaffebar, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Florence, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Udfyld venligst vores sikre online reservationsblanket ved at angive opholdsperiode.
  flere
 • Hotel Calzaiuoli Firenze
  Calzaiuoli ligger i hjertet af Firenze, nær historiske seværdigheder såsom Piazza della Signoria, Ponte Vecchio, Museo Galileo og Piazza del Duomo. Hotellet ligger 10 minutters gang fra Santa Maria Novella stationen, og 10km fra lufthavnen. Calzaiuoli har 53 værelser, alle med eget badeværelse, aircondition, værdiboks, satellit-tv, telefon, trådløs internetadgang, mini-bar, elkeddel og hårtørrer. Det er muligt at vælge et ikke-ryger værelser, og nogle værelser har desuden udsigt over byens historiske monumenter og jacuzzi. Der serveres morgenmadsbuffet fra kl. 7 til kl. 10.30 i hotellets morgenmadsrestaurant beliggende på første sal, og det er muligt at bestille kontinental morgenmad gennem roomservice indtil kl. 10. Hotellet har desuden bar. Receptionen tilbyder mulighed for fax/kopi og aviser samt arrangering af transport og rundvisninger, bestilling af billetter mv. Det er muligt at tilkøbe parkering eller leje bil nær hotellet. Der kan checkes ind fra kl. 13, og checkes ud intil kl. 11. Calzaiuoli har desuden mødelokale med plads til 8 personer.
  flere
 • Hotel The Westin Excelsior Florence Firenze
  Det klassiske hotel blev bygget i år 1870 og har fordelt på dets 5 etager i alt 171 værelser, heraf 10 enkelt- og 145 dobbeltværelser samt 16 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks samt en internetterminal og en elevator. Endvidere har hotellet fem konferencerum med plads til i alt 170 personer. Bygningen rummer endvidere en café, en bar og en klimatiseret á la carte restaurant med ikke-ryger område. Naturligvis er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.
  flere

Flere top hoteller

Tilbage til toppen