Hoteller – Flensborg Fjord

 • Omfattende hotelsøgning for Flensborg Fjord online
 • Find et billigt hotel i Flensborg Fjord!
 • Book til den bedste pris!
Henter
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Arcadia Hotel Flensburg

  Arcadia Hotel Flensburg

  Flensborg, Slesvig-Holsten, Tyskland

  71 / 100 (1302 anmeldelser)

  Other deals

 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Intet billedgalleri tilgængeligt

  Am Rathaus

  Flensborg, Slesvig-Holsten, Tyskland

  77 / 100 (364 anmeldelser)

  Other deals

 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Am Wasserturm

  Am Wasserturm

  Flensborg, Slesvig-Holsten, Tyskland

  69 / 100 (639 anmeldelser)

  Other deals

 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Hotel am Fjord

  Hotel am Fjord

  Flensborg, Slesvig-Holsten, Tyskland

  65 / 100 (612 anmeldelser)

  Other deals

 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Vitalhotel Alter Meierhof

  Vitalhotel Alter Meierhof

  Glücksburg, Slesvig-Holsten, Tyskland

  90 / 100 (676 anmeldelser)

  ‎Bedst vurderet

  Dette er det bedst vurderede 5-stjernede hotel i Glücksburg

  Other deals

 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Intet billedgalleri tilgængeligt

  Landhaus Börmoos B&B

  Steinbergkirche, Slesvig-Holsten, Tyskland

  84 / 100 (27 anmeldelser)

  Other deals

Priserne vist på trivago er for det totale antal søgte værelser pr. nat
Vis flere hoteller
Hoteller - Flensborg Fjord

FLENSBORG – GRÆNSEBYEN FULD AF CHARME


Tæt ved den dansk-tyske grænse finder du en charmerende by for enden af Flensborg Fjord i Slesvig. Det er Flensborg. Denne skønne havneby byder på en fantastisk beliggenhed i smuk natur og er utrolig nem at rejse til fra Danmark – om dette er i bil eller tog.

Mange danskere tager på enten dagsture eller forlængende weekendophold for at nyde byen og ikke mindst at shoppe igennem.

Men der er meget mere til Flensborg end billig shopping. Byen byder på et netværk af hyggelige gågader, som er fulde af caféer og restauranter. Seværdigheder er der også mange af, og du finder både noget, som interesserer børn og voksne.

SHOPPING I FLENSBORG


Det er bestemt ikke en hemmelighed, at de fleste danskere tager til Flensborg for at shoppe og købe billige dagligdagsvarer som øl, vin, sodavand og slik. Shopping i byen er både billigt, men også rigtig hyggeligt.

Flensborg har adskillige indkøbscentre – blandt andet Förde Park, CITTI-PARK, Holmpassage og Flensburg Galerie – hvor du snildt kan tilbringe mange timer i de flotte butikker og lækre caféer.

Flensburg Galerie er det nyeste center i byen. Her kan du nyde en shoppeoplevelse ud over det normale fordelt på fire etager midt i centrum. Du finder en dejlig blanding af mode-, tøj- og skobutikker samt et stort supermarked, store bogforhandlere (med bøger på andre sprog end tysk) og adskillige digitale forretninger. Så der er ganske simpelt noget for enhver.

Hvis vejret tillader det, er det skønt at gå i de hyggelig gågader i Flensborgs bymidte. En af byens bedste gågader er Grosse Strasse og Holm, som strækker sig fra St. Nikolaikirche og Flensburg Galerie i syd til Marienkirche i nord. Her kan du opleve stribevis af butikker, restauranter og caféer. Og du finder både de store internationale mærker og små unika butikker her.

Al shoppingen kan hurtigt gøre én meget sulten, så et besøg på den restauranten Porterhouse im Gnomenkeller er et perfekt pitstop. Dette er et sted fuld af charme og karakter i en lidt mørk kælder, hvor stearinlysene står smukt på de hvide duge. Maden er tilberedt med den største kærlighed og specielt bøfferne er anbefalelsesværdige. Perfekt til en lidt større frokost midt i al shoppingen men bestemt også til et dejligt aftensmåltid.

Hotel Flensburger Hof er det lækkert 3-stjernet hotel, som ligger i hjertet af byen lige ved Flensburg Galeri. Med den centrale placering er du i gåafstand til de fleste af byens seværdigheder, nabo til den eftertragtede gågade og meget tæt på den dejlige fjord, hvor lange spadsereture hånd-hånd med din elskede er oplagt. Hotellet byder på den fantastisk morgenmad, gratis wifi på værelserne, aflåst parkering – perfekt hvis du er kørt til Flensborg som en last minute-tur – og en lille spa, hvor du kan bestille klassisk massage og hot-stone massage. Hotellet er ganske simpelt perfekt til en weekendtur til Flensborg.

VED FLENSBORG FJORD


Er du i Flensborg med børn, er det en rigtig god idé at besøge Phäenomenta, som er et videnskabeligt center, hvor naturvidenskabelige elementer og fænomener bliver forklaret, undersøgt og eksperimenteret med. Kompliceret stof bliver formidlet på en forståelig, levende og samtidig sjov måde, som appellerer til legebarnet og nysgerrigheden i både voksne og børn. Det er ikke et traditionelt museum, hvor udstillinger bliver værdsat ved at se og ikke rører. På Phäenomenta er alt hands-on, og jo mere du involvere dig i de forskelige aktive udstillinger og eksperimenter, jo sjovere bliver det, og jo mere lærer du. Stedet har også en dejlig café, hvor både medbragt og købt mad og drikke kan nydes. Alternativt er du kun en gåtur fra en af byens bedste restauranter.

Phäenomenta ligger på den vestlige kyst af Flensborg Fjorden. Ved en hyggelig gåtur langs vandet fra centret og syd mod Flensborg centrum, vil du passere restauranten Piet Henningsen, som ligger tæt ved den smukke Marienkirche. Denne restaurant specialiserer sig i yderst velsmagende friske fisk – måske fanget i Flensborg Fjord – men der er bestemt også meget andet end fisk på menuen. Med en skøn placering lige ud til fjorden kan du nyde både maden og udsigten på denne populære restaurant – perfekt til en hyggelig frokost eller en romantisk middag i stearinlysets skær.

Flensborgs idylliske beliggenhed lige ved fjorden er en af de ting, som gør Flensborg til en virkelig hyggelig by. Den smukke udsigt kan nydes døgnet rundt og i årets fire sæsoner. Derfor er det næsten et must at tage på en fjordrundfart under et besøg til Flensborg. Det lille skib MS Flora II er en af de mange muligheder for en dejlig tur, hvor kaptajnen vil fortælle om de mange seværdigheder, som kan ses fra vandet.

DANSK INDFLYDELSE


Under dit ophold vil der uden tvivl være op til flere træk, som viser den stærke forbindelse byen har til Danmark, og hvordan området har haft stor betydning for Danmarkshistorien.

Blandt andet kan du på pladsen Nordermarkt sidde på én af de mange gadecaféer og samtidig se en gammel brønd fra 1758, Neptun-brønden, som har både det danske våbenskjold og Frederik V’s kongemonogram indgraveret. Selvom det i dag er en tysk by, byder fortiden på en stærk dansk indflydelse.

Resterne fra det gamle voldkompleks Dannevirke ligger ikke langt fra Flensborg, og Danevirke Museum er bestemt et besøg værd, selv hvis du ikke er den store historikker. Dannevirke blev brugt som en forsvarsmekanisme og strakte sig sværs over Jylland for at beskytte dansk territorium. Museet giver et spændende indblik i den fælles tysk-danske historie, og hvordan området har været plaget af optil flere militære kampe i løbet af årene. Det er endda muligt at gå en tur på dele af Dannevirke, og udover at reflektere over historien, kan du samtidig nyde den skønne natur i området.

Søger du en rigtig billig overnatning til dit ophold i Flensborg, er vandrehjemmet Flensbed Hostel et godt bud. Der er en del bed and breakfast samt vandrehjem i Flensborg, men på Flensbed Hostel kan du nyde et lille tekøkken på de fleste værelser, et rigtig dejlig udendørsareal og en god beliggenhed tæt ved både gågaderne, seværdighederne, restauranterne, fjorden og togstationen.

Som de fleste tyske byer med lidt respekt for sig selv, byder Flensborg selvfølgelig også på et fantastisk julemarked. Byen bliver flot pyntet op til jul, og der er en rigtig hyggelig stemning ved de mange træboder, hvor du kan købe julegaver, julegodter og et glas varmt Glühwein – den tyske udgave af gløgg. Hvad der i forvejen er en meget charmerende by bliver blot endnu mere charmerende i december måned.

Prisforskel

af 218 krtil 1.759 kr

Top hoteller

  Hotel Arcadia Hotel Flensburg Flensborg
  Med Tulip Inn Flensburg Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Flensburg inden for rækkevidde.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert af hotellets værelser tilbyder ikke-ryger Værelser, daglig avis, interne film, skrivebord, hårtørrer.Dette Flensburg hotel tilbyder faciliteter som fx roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, deponeringsboks, handicapfaciliteter.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: sauna.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Flensburg. Når du reserverer på Tulip Inn Flensburg Hotel Flensburg, angiv de foretrukne datoer for besøget, og brug vores sikre online reservationsblanket.
  flere
  Hotel Flensbed Flensborg
  Værelser i Flensborg til en fair pris! Hjertelig velkommen til Flensborg - byen med charme og profil lige syd for grænsen. Ferie, shopping, strand, teater, indkøbstour, havn og halløj. Flensborg er en rejse værd. Og det bedste: Du ka' bo på FLENSBED, liege meget, hva' ærinde du har i Flensborg. FLENSBED er det perfekte Hotel & Hostel for alle dem, der leder efter et sted at overnatte lige midt i vores skønne by til en overkommelig pris. Og så har vi faktisk rigtig mange danske gæster og dansktalende personale. FLENSBED har præcist det værelse, som du har brug for. Vi byder ikke på den helt store servicepakke i vores hostel, til gengæld vil du finde lige præcis det væresle, som du har brug for. Du kan fx. vælge, om du foretrækker et værelse med eget bad eller/ og køkken eller om du vælger et værelse med fælles køkken og/ eller bad. Se også vore tilbud nederst på siden. Home is where your heart is!
  flere
  Hotel Am Wasserturm Flensborg
  Vores hus har over 60 senge i 34 stilfuldt indrettede dobbelt- eller familieværelser. Fleste af vores værelser er forbeholdt allergisk egnet og udelukkende til ikke-ryger. I disse værelser, møbler og gulv udelukkende med naturlige skove er udstyret, spildolie og maling er fri for opløsningsmidler og uden væsentlige tilsætningsstoffer. Alle værelser er udstyret med TV, brusebad og toilet, en stor del af værelserne har en telefon. Du har Gratis Wi-Fi Internet er tilgængeligt overalt på hotellet.
  flere