Filtre722 899 hotellerfra 211 websiderFavoritter
ma, 29/09
ti, 30/09
Af mandag, 29/09/14 til tirsdag, 30/09/14

Hotel Funchal

› Omfattende hotelsøgning for Funchal online
› Find et billigt hotel i Funchal!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 188 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel The Residence Conde Carvalhal Funchal
  Beliggenheden af Hotel Residence Conde Carvalhal er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Funchal.Hotel Residence Conde Carvalhal har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert værelse har aircondition, hårtørrer, internetadgang, strygebræt, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, brusekabine, tekøkken.Dette Funchal hotel tilbyder faciliteter som fx elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, deponeringsboks, handicapfaciliteter, rundture, parkering.Fritids- og sportsfaciliteter på hotellets område inkluderer have.Med elegante faciliteter og gæstfrihed er det helt sikkert at gæsten får et mindeværdigt ophold.For at gøre din reservation af Hotel Residence Conde Carvalhal hurtig og nem, vælg venligst de foretrukne datoer for opholdet, og fortsæt til vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Pestana Promenade Funchal
  Mange af feriestedets værelser tilbyder en spektakulær udsigt til havet, mens hotellet på en beskeden og afslappet måde tilbyder de bekvemmeligheder, som gæsterne ville forvente af et luksuriøst etablissement. Hotellet blev bygget i 2009 og består af 110 værelser, en foyer med døgnåben reception, en safeboks, elevator og diverse restauranter. Mod betaling tilbydes der internetadgang, mens det til gæsternes velbehag også er muligt at bestille roomservice. Gæster i bil har endvidere mulighed for at efterlade deres køretøj på parkeringspladsen.
  mere
 • Hotel Madeira Savoy Gardens Funchal
  Med Savoy Gardenss centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Funchal inden for rækkevidde.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert værelse er fuldt udstyret med ikke-ryger Værelser, aircondition, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, badekar, brusekabine.Dette smukke hotel i Funchal tilbyder roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, restaurant for at opfylde alle gæstens behov.Fritids- og sportsfaciliteter på hotellets område inkluderer udendørs pool, have.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Funchal. For at lave din reservation af Savoy Gardens Funchal, angiv venligst datoerne for dit ophold og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Pestana Miramar Funchal
  Med Pestana Miramar Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Madeira Island inden for rækkevidde.Dette 4-stjernet hotel tilbyder 150 komfortable værelser med en bred vifte af faciliteter målrettet til den moderne rejsende.Hvert værelse har hårtørrer, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, brusekabine, separat bruser og badekar, tekøkken.Hotelfaciliteter tilbudt på dette hotel i Madeira Island inkluderer butikker, bar/pub, vaskeservice/renseri, restaurant, salon, parkering.For at nyde et behageligt ophold kan gæsterne drage fordel af en række rekreative faciliteter, blandt andet pool (indendørs), motions/fitness faciliteter, udendørs pool, have.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Madeira Island, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Når du reserverer på Pestana Miramar Hotel Madeira Island, vælg venligst perioden for opholdet og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Baía Azul Funchal
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse, er på 11 etager og blev renoveret i år 2004. I alt har det 215 værelser. I hotellets elegante foyer er receptionen desuden åben for ekspedition alle døgnets 24 timer, ligesom der også er safebokse, vekselbørs og elevatorer. Til de mange andre faciliteter hører en café, en kiosk, forskellige forretninger, en frisørsalon, en bar, et spillerum, en tv-stue, en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-afdeling og børnestole samt et konferencerum og en offentlig internetterminal (trådløs forbindelse mulig). Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom. Til de mindste gæster er der en legeplads. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.
  mere
 • Hotel Duas Torres Funchal
  Hotellet har en herlig beliggenhed og hører til i den øvre middelklasse. Det består af 2 bygninger med i alt 100 studios. Hotellet råder endvidere over en imponerende foyer med døgnåben reception, safeboks og elevatorer. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en indbydende restaurant med et fortræffeligt køkken. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice. Uden for hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen