Filtre711 501 hotellerfra 204 websiderFavoritter
sø, 07/09
ma, 08/09
Af søndag, 07/09/14 til mandag, 08/09/14

Hotel Fyn

› Omfattende hotelsøgning for Fyn online
› Find et billigt hotel i Fyn!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 202 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Ansgar Odense
  Hotel Ansgar er beliggende i en smuk gammel bygning, centralt i hjertet af H.C. Andersens eventyrlige Odense. Blandt de mange små gader findes både caféer og skønne butikker. Hotellet ligger en mindre end 2 minutters gang fra banegården og Kongens Have. Kongens Have og andre grønne områder gør området hotellet er beliggende i interessant til aften gåture. Hvad enten du er til kunst og kultur, museumsbesøg, friluftsliv, shoppeture eller teaterforestillinger har Odense noget at byde på, og Hotel Ansgar er perfekt placeret i gåafstand fra det hele. Alle værelser på hotellet er ikke-ryger, og er indrettet med alt hvad du kan have brug for af bekvemmeligheder. Derudover tilbyder hotellet et koncept der hedder ”Vi Byde På”, der følgende bekvemmeligheder gratis: trådløst internet, coffee-to-go, frisk frugt, kaffe, te og kakao, eftermiddagssnack, motionsrum, kort over nærliggende ruter til gå- eller løbeture, vejledning til de nærliggende seværdigheder, popcorn og is til børnene samt solarium. Derudover er der en morgenmadsbuffet hver morgen, og ligeledes en aftensmadsbuffet.
  mere
  Hotel Ydes Odense
  Ydes hotel i Odense er beliggende på en rolig gade centralt i byen tæt på banegården. Hotellets historie strækker sig tilbage til starten af 1900-tallet og blev renoveret i 2007/2008. På hotellet har gæsterne adgang til gratis te og kaffe, internet, filmnet og morgenbyffet. Alle hotellets værelser er udstyret med safebox, strygejern og strygebræt, hårtørrer samt tv med inbygget dvd. Hotellet sætter en høj standard for brandsikkerheden således at gæsterne kan sove trygt. Ydes hotel har 25 værelser som er holdt i lyse farver, nydeligt dekoreret og med høj funktionalitet.Alle værelserne bliver løbene vedligeholdt og redesignet.
  mere
  Hotel First Grand Odense
  First Grand hotellet er et centralt beliggende hotel i midten af Odense. Efter en gennemgribende renovering stråler hotellet, som i gamle dage, og kan igen siges at være en af byens mest illustrative bygninger. Fra hotellet er der kun en kort 200m tur til togstationen. Hotellets placering gør at man nemt til fods kan komme rundt til byens forskellige seværdigheder, som Odense Domkirke eller H C Andersen Haven (Eventyrhaven) Restauranten Brasserie Grand tilbyder et klassisk Bistro menukort. Hotellet har bar med tilhørende biblioteket. Man kan også nyde sin kaffe i loungen eller salonen. De 137 værelser har badeværelse med badekar eller bruser, betalings-tv, elkedel, kaffemaskine, fax/modemtilslutning, hårtørrer, kabel-tv, minibar, radio, skrivebord, telefon, ryger- og ikke-ryger værelser samt buksepresse. Yderligere faciliteter: 24-timers reception, mødelokaler med audio-visuelt udstyr, elevator, hotel pengeskab, veksling af valuta, rens og vask af tøj, internetadgang, parkering samt sauna og billard. Hotellet hjælper gerne med planlægning af udflugter.
  mere
  Hotel Radisson Blu H C Andersen Odense
  Hotel Radisson Blu H C Andersen er placeret lige i centrum af Odense by. Det vil sige at hotellet ligger tæt på Odense Banegård, hvor der stopper tog der kører fra og til stort set alle stationsbyer i Danmark. Hotellet råder over 145 værelse, der er indrettet med fjernsyn, minibar, telefon og skrivebord. Alle værelser er udstyret med trådløst internet, så du kan benytte hotellet i forbindelse med arbejde. Radisson Blue H. C Andersen Hotel kan tilbyde kulinarisk mad oplevelse på sin egen franske restaurant, så du aldrig vil gå sulten i seng. Brug eventuelt også hotellets fitness center, sauna eller solarium for optimalt velvær og luksus når du, under dit besøg, har tid til overs. Med møde og konference lokaler, der kan huse op til 1200 deltagere, vil du kunne benytte dette hotel til nærmest alt.
  mere
  Hotel Odense Congress Center Odense
  Central placeret i Odense, med direkte tilknytning til Odense Kongrescenter. Alle værelser er inkluderet kabel TV, gratis trådløst internet, strygejern og strygebræt etc. Og hotellet har 2 typer værelser, som er almindelige og suiter. På hotellet, er der mulighed for stor morgenbuffet hele ugen, i dens egen restaurant, hvor der også tilbydes forskellige a la carte menuer om aften. Blandt hotellets faciliteter er fx, et fitness rum med tilhørende omklædningsrum og bad, samt mulighed for direkte parkering ved hotellet. Blandt seværdigheder i nærheden, kan der nævnes golfbane, Egeskov Slot, Odense Zoo og en masse andre. Hotellets reception har åbent hele døgnet, alle ugens dage og under opholdet, er der mulighed for brug af møde og konference lokaler, til brug af 2, og o til 5000 deltagere.
  mere
  Hotel Cabinn Odense Odense
  CabInn Odense er et centralt beliggende hotel lige ved siden af Odense Banegård og Kongenshave. Mulighederne for shopping er mange med kun 5 min. gåtur indtil gågaden hvor man finder mange gængse butikker, men går man ned af Vintapperstræde finder man mange små specialbutikker. Ligeledes er der kun få minutters gang til den historiske bydel med bl.a. H.C. Andersens Hus og muligheder for at besøge Fyrtøjet, et kulturhus for børn. Ønsker man at besøge Rosengårdscentret går busserne stort set fra dør til dør. CabInn Odense lægger vægt på, at tilbyde dejlige værelser til faste lave priser. Værelserne har alle eget brusebad og toilet, gratis internetopkobling, telefon, fjernsyn, el-kedel med gratis te og kaffe, god lydisolering samt god ventilation. Hotellets motto er Sleep Cheap in Luxury. CabInn Odense tilbyder værelser i fire forskellige prisklasser. Hotellet har åbent 24-timer i døgnet og tilbyder morgencafé samt gode parkeringsforhold. Søger du et centralt hotel til en fast lav pris er CabInn Odense bestemt en mulighed.
  mere

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Fyn

Del hotel:
Tilbage til toppen