Filtre716 847 hotellerfra 195 websiderFavoritter
Af søndag, 11/05/14 til mandag, 12/05/14

Hotel Fyn

› Omfattende hotelsøgning for Fyn online
› Find et billigt hotel i Fyn!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 200 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Fyn

Flere populære destinationer

Top hoteller

  Hotel Best Western Hotel Knudsens Gaard Odense
  Best Western Hotel Knudsens Gaard er et hotel med en unik kombination afden landlige idyl og moderne komfort i form af bindingsværk og brosten – stil og elegance. Hotellet er centralt placeret kun 3,5 km fra motorvejsafkørsel 50 og i gå afstand af Odense Centrum. Hotellets bindingsværksbygninger danner en charmerende ramme omkring den charmerende gårdsplads. Et perfekt udgangspunkt for at se seværdigheder i Odense og på hele Fyn som eksempel kan nævnes H.C. Andersen Museet, Brandts Klædefabrik, Carl Nielsen Museet, Zoologisk Have, Jernbanemuseet i Odense og Egeskov Slot, Valdemar Slot, samt herregårdene rundt om på Fyn. Der er gode muligheder for dem som ønsker at spille golf, - i Odense findes 3 golfbaner kun 3 – 5 km fra hotellet, herudover findes der mange andre golfbaner på Fyn. Hotellet har egen parkeringplads på gårdspladsen og i aflåst p-kælder. Hotellet tilbyder 77 værelser, der kendetegnes ved individualitet og særpræg. I hotellets 2 gamle fløje er der hyggelige nyrenoverede standardværelser i lyse og venlige farver, alle med gratis ADSL internetadgang. Den nye fløj rummer superior værelser og der er businessafdeling med 12 deluxe værelser og 3 suiter.
  mere
  Hotel Comfort Windsor Odense
  Windsor ligger centralt i Odense, få minutters gang fra seværdigheder såsom H. C. Andersens Hus, Brandts Klædefabrik, Kongens Have og Odense Domkirke. Hotellet ligger 300m fra banegården, og ligger desuden nær gågaden, med butikker, restauranter og caféer. Windsor har 3 stjerner og er renoveret i 2007/2008. Hotellet har 63 værelser, alle med eget badeværelse, telefon, fladskærms-tv m. filmpakke og gratis trådløs internetadgang. Morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen og serveres fra kl. 6.30 til kl. 10 på hverdage, og i weekender fra kl. 6.30 til kl. 11. Hotellet har desuden lobby-bar, som har åbent til kl. 01. Receptionen er døgnåben og tilbyder bl.a. mulighed for tøjvask, turistinformation, morgenvækning, gratis frugt og te/kaffe døgnet rundt, samt kage om eftermiddagen. Der er desuden adgang til computer med internetadgang. Hotellet har egne parkeringspladser samt elevator, og det er tilladt at medbringe hunde og katte mod gebyr. Der kan checkes ind fra kl. 14, og checkes ud indtil kl. 11. Hotellets gæster har desuden gratis adgang til fitnessfaciliteter og solarium på et nærliggende hotel.
  mere
  Hotel Radisson Blu H C Andersen Odense
  Hotel Radisson Blu H C Andersen er placeret lige i centrum af Odense by. Det vil sige at hotellet ligger tæt på Odense Banegård, hvor der stopper tog der kører fra og til stort set alle stationsbyer i Danmark. Hotellet råder over 145 værelse, der er indrettet med fjernsyn, minibar, telefon og skrivebord. Alle værelser er udstyret med trådløst internet, så du kan benytte hotellet i forbindelse med arbejde. Radisson Blue H. C Andersen Hotel kan tilbyde kulinarisk mad oplevelse på sin egen franske restaurant, så du aldrig vil gå sulten i seng. Brug eventuelt også hotellets fitness center, sauna eller solarium for optimalt velvær og luksus når du, under dit besøg, har tid til overs. Med møde og konference lokaler, der kan huse op til 1200 deltagere, vil du kunne benytte dette hotel til nærmest alt.
  mere
  Hotel Quality Plaza Odense
  Clarion Collection Plaza er placeret midt i Odense by. Mulighederne for indkøb, transport, shopping, café besøg m.v. er mange, kun i gåafstand fra hotellet. Heriblandt H.C. Andersens Hus og Fyrtøjet, et kulturhus for børn. Da hotellet heller ikke ligger langt fra Odense Banegård, er der rig mulighed for transport til seværdigheder som Odense Zoo, Rosengårdscentret og mange andre spændende ting. Hotellet har 68 værelser, og tilbyder mange faciliteter og fin service. Der forefindes bl.a. gratis morgenmad, en gratis ugeavis (man.-fre.) samt gratis the og kaffe døgnet rundt. Benytter man hotellet i forretningsøjemed, tilbyder hotellet faciliteter som computer med internetadgang samt adgang til kopi - og faxmaskine. På værelserne er der tv, trådløst internet samt mulighed for Room Service. Børn under 12 år kan bo gratis på hotellet, hvis de deler værelse med deres forældre eller bedsteforældre, forudsat at der ikke behøves en ekstra seng. På hotel Clarion Collection Plaza er det endda muligt, at få en tilladelse til at medbringe kæledyr ved en mindre ekstra betaling. Bemærk hotellet er røgfrit.
  mere
  Hotel Domir Odense Odense
  Hotel Domir i Odense blev total renoveret i 2007/2008, hvor der blev lagt fokus på komfort, design og gæstens sikkerhed. Alle hotellets værelser er lyse og indbydende. Hotel Domir i Odense er et naturlige valg for den der sætter pris på komfort, enkelthed og kvalitet når de skal vælge hotel. Hotel Domir i Odense er et sikkert valg, om det er for arbejde eller som turist. På Hotel Domir i Odense er der gratis internet. Hotel Domir er beliggende i hjertet af Odense, hvor de fleste seværdigheder er inden for gå afstand, så som Kongens Have, H.C. Andersen's Hus og Brandts Klædefabrik. Alle hotellets værelser har telefon, safety box, strygejern & strygebræt, hårtørrer, 22" fladskærm med DVD-afspiller, trådløst internet, mørklægningsgardiner, lysdæmpede lamper, toilet og bad samt lyse og store vinduer
  mere
  Hotel City Odense Odense
  Hotel, i centrum af Odense, med i alt 43 værelser, fordelt mellem dobbelt værelser og enkelt værelser. Alle værelser er inkluderet med eget bad og toilet, telefon, TV og radio, gratis trådløst internet etc.. End vidder er der møde og konference lokaler, hvor de blandt andet indeholder LCD projektor, withboards, gratis trådløst internet med mere. Ved overnatning er der inkluderet en morgenbuffet, der er tilgængelig, hverdage fra kl. 07.00 til kl. 10.00 og weekender til kl. 11.00. Til hotellet, tilbydes gratis parkeringspladser i aflåst p-gård efter først til mølleprincip. Af seværdigheder i nærheden, er der blandt andet Casino Odense, Rosengårdscenteret, golfbaner med flere. Under opholdet tilbydes man blandt andet gratis kaffe, te, frugt, danske og engelske aviser etc.. Hotellets reception er døgnåben, og der kan der løbes drikkevarer, frimærker og postkort, med mere. Hotellet råder også over, 5 hotellejligheder.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen