Filtre726 278 hotellerfra 205 websiderFavoritter
sø, 05/10
ma, 06/10
Fra søndag05/10/14 til mandag06/10/14

Hotel Fyn

› Omfattende hotelsøgning for Fyn online
› Find et billigt hotel i Fyn!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 207 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Radisson Blu H C Andersen Odense
  Hotel Radisson Blu H C Andersen er placeret lige i centrum af Odense by. Det vil sige at hotellet ligger tæt på Odense Banegård, hvor der stopper tog der kører fra og til stort set alle stationsbyer i Danmark. Hotellet råder over 145 værelse, der er indrettet med fjernsyn, minibar, telefon og skrivebord. Alle værelser er udstyret med trådløst internet, så du kan benytte hotellet i forbindelse med arbejde. Radisson Blue H. C Andersen Hotel kan tilbyde kulinarisk mad oplevelse på sin egen franske restaurant, så du aldrig vil gå sulten i seng. Brug eventuelt også hotellets fitness center, sauna eller solarium for optimalt velvær og luksus når du, under dit besøg, har tid til overs. Med møde og konference lokaler, der kan huse op til 1200 deltagere, vil du kunne benytte dette hotel til nærmest alt.
  flere
  Hotel Domir Odense Odense
  Hotel Domir i Odense blev total renoveret i 2007/2008, hvor der blev lagt fokus på komfort, design og gæstens sikkerhed. Alle hotellets værelser er lyse og indbydende. Hotel Domir i Odense er et naturlige valg for den der sætter pris på komfort, enkelthed og kvalitet når de skal vælge hotel. Hotel Domir i Odense er et sikkert valg, om det er for arbejde eller som turist. På Hotel Domir i Odense er der gratis internet. Hotel Domir er beliggende i hjertet af Odense, hvor de fleste seværdigheder er inden for gå afstand, så som Kongens Have, H.C. Andersen's Hus og Brandts Klædefabrik. Alle hotellets værelser har telefon, safety box, strygejern & strygebræt, hårtørrer, 22" fladskærm med DVD-afspiller, trådløst internet, mørklægningsgardiner, lysdæmpede lamper, toilet og bad samt lyse og store vinduer
  flere
  Hotel Scandic Odense Odense
  Hotel Scandic Odense ligger 8 km fra Odense centrum. Hotellet er 100 % ikke ryger, samt et Svanemærket hotel. Hotellet råder over 100 værelser. Faciliteterne til rådighed er motionslokaler og sauna, samt mulighed for at låne en cykel i hotellets reception. Scandic Odense kan byde på en god overnatning, i værelser som minimum inkluderer TV, radio, minibar og trådløst internet. Som overnattende gæst får du morgenmad inkluderet i prisen, som kan nydes i dejlige omgivelser på hotellets egen restaurant. På hverdage tilbydes morgenmad i tidsrummet 06.30 til 10.00 og weekender 07.30 til 11.00. Scandic Odense, kan også tilbyde brug af møde og konference lokaler, med plads op til 200 deltager, alt efter arrangement. Naturligvis er der også mulighed for at besøge H.C. Andersens barndomshjem eller spille en omgang golf på en af de 9 golfbaner i nærheden. Hotellet tilbyder også adgang til en fodboldbane.
  flere
  Hotel Cabinn Odense Odense
  CabInn Odense er et centralt beliggende hotel lige ved siden af Odense Banegård og Kongenshave. Mulighederne for shopping er mange med kun 5 min. gåtur indtil gågaden hvor man finder mange gængse butikker, men går man ned af Vintapperstræde finder man mange små specialbutikker. Ligeledes er der kun få minutters gang til den historiske bydel med bl.a. H.C. Andersens Hus og muligheder for at besøge Fyrtøjet, et kulturhus for børn. Ønsker man at besøge Rosengårdscentret går busserne stort set fra dør til dør. CabInn Odense lægger vægt på, at tilbyde dejlige værelser til faste lave priser. Værelserne har alle eget brusebad og toilet, gratis internetopkobling, telefon, fjernsyn, el-kedel med gratis te og kaffe, god lydisolering samt god ventilation. Hotellets motto er Sleep Cheap in Luxury. CabInn Odense tilbyder værelser i fire forskellige prisklasser. Hotellet har åbent 24-timer i døgnet og tilbyder morgencafé samt gode parkeringsforhold. Søger du et centralt hotel til en fast lav pris er CabInn Odense bestemt en mulighed.
  flere
  Hotel Plaza Odense
  Clarion Collection Plaza er placeret midt i Odense by. Mulighederne for indkøb, transport, shopping, café besøg m.v. er mange, kun i gåafstand fra hotellet. Heriblandt H.C. Andersens Hus og Fyrtøjet, et kulturhus for børn. Da hotellet heller ikke ligger langt fra Odense Banegård, er der rig mulighed for transport til seværdigheder som Odense Zoo, Rosengårdscentret og mange andre spændende ting. Hotellet har 68 værelser, og tilbyder mange faciliteter og fin service. Der forefindes bl.a. gratis morgenmad, en gratis ugeavis (man.-fre.) samt gratis the og kaffe døgnet rundt. Benytter man hotellet i forretningsøjemed, tilbyder hotellet faciliteter som computer med internetadgang samt adgang til kopi - og faxmaskine. På værelserne er der tv, trådløst internet samt mulighed for Room Service. Børn under 12 år kan bo gratis på hotellet, hvis de deler værelse med deres forældre eller bedsteforældre, forudsat at der ikke behøves en ekstra seng. På hotel Clarion Collection Plaza er det endda muligt, at få en tilladelse til at medbringe kæledyr ved en mindre ekstra betaling. Bemærk hotellet er røgfrit.
  flere
  Hotel First Grand Odense
  First Grand hotellet er et centralt beliggende hotel i midten af Odense. Efter en gennemgribende renovering stråler hotellet, som i gamle dage, og kan igen siges at være en af byens mest illustrative bygninger. Fra hotellet er der kun en kort 200m tur til togstationen. Hotellets placering gør at man nemt til fods kan komme rundt til byens forskellige seværdigheder, som Odense Domkirke eller H C Andersen Haven (Eventyrhaven) Restauranten Brasserie Grand tilbyder et klassisk Bistro menukort. Hotellet har bar med tilhørende biblioteket. Man kan også nyde sin kaffe i loungen eller salonen. De 137 værelser har badeværelse med badekar eller bruser, betalings-tv, elkedel, kaffemaskine, fax/modemtilslutning, hårtørrer, kabel-tv, minibar, radio, skrivebord, telefon, ryger- og ikke-ryger værelser samt buksepresse. Yderligere faciliteter: 24-timers reception, mødelokaler med audio-visuelt udstyr, elevator, hotel pengeskab, veksling af valuta, rens og vask af tøj, internetadgang, parkering samt sauna og billard. Hotellet hjælper gerne med planlægning af udflugter.
  flere
Del hotel:
Tilbage til toppen