Filtre723 329 hotellerfra 200 websiderFavoritter
sø, 10/08
ma, 11/08
Af søndag, 10/08/14 til mandag, 11/08/14

Hotel Gøteborg

› Omfattende hotelsøgning for Gøteborg online
› Find et billigt hotel i Gøteborg!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 105 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Scandic Crown Gøteborg
  Hotellet blev renoveret i år 2002, er på 8 etager og har i alt 320 værelser. I den indbydende foyer finder man en reception, en elevator og to barer. Hotellet har tilmed en à la carte restaurant og hele 22 konferencelokaler. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en parkeringsplads og en garage.
  mere
 • Hotel Scandic Europa Gøteborg
  Hotellet råder over 8 etager med i alt 480 værelser, heraf 5 suiter. I den indbydende og storslåede foyer finder man en reception, en elevator og en bistro. Bygningen rummer desuden også en bar og en à la carte restaurant. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.
  mere
 • Hotel Novotel Göteborg Gøteborg
  Novotel Göteberg hotellet er et 4-stjernet hotel placeret ved kanalen til Skagerak i Göteberg, 3 - 4 km fra centrum og 35 km fra lufthavnen. I det omkringliggende område finder man blandt andet Slotsskoven, Botanisk Have og Bymuseet. Selve hotellet indeholder en række faciliteter såsom 24 timers roomservice, 24 timers reception, en sauna og et fitnesscenter. Gratis trådløs internetadgang er tilgængelig i fællesområderne. Bliver man lækkersulten, tilbyder hotellet en restaurant, en bar og en snackbar. Har man brug for frisk luft, kan man benytte sig af hotellets terrasse, have eller park med tilhørende legeplads til børnene. Bevæger man sig indendørs på hotellets enkelt- og dobbeltværelser kan hotellet tilbyde en række faciliteter bestående af aircondition, kabel-TV, minibar og adgang til internettet. Er man mere et sportsmenneske, tilbyder Novotel Göteborg en tennisbane, løbe- eller inline skating baner, vandrestier og bådudlejning.
  mere
 • Hotel Mornington Göteborg Gøteborg
  GeneralMornington Hotel is a first class establishment located right on Avenyn, with Gothenburg’s night and cultural life right on your door step. You will also find “Scandinavium”, “Ullevi” and the Swedish Trade Fair Centre just around the corner. The rooms are pleasantly furnished with an English touch and equipped with bathroom, telephone, cable-TV, iron and kettle. The hotel has its own garage with a lift leading directly to reception and all floors. It also offers 4 conference rooms for up to 50 people. Address: Kungsportsavenyn 6, S-411 36, Gothenburg, Sweden
  mere
 • Hotel Scandic Rubinen Gøteborg
  Beliggende i centrum af Gøteborg, med blot 24 km fra Gøteborg City Lufthavn og 1,5 km til Gøteborg Togstationen, kan du overnatte optimalt, på det 4 stjernet Scandic Rubinen i Gøteborg. Nær hotellet er Liseberg Forlystelsespark, Universitetets Videnskabscenter, Gøteborg Kunstmuseum og Hasselblad Center. Hotellets i alt 194 værelser og suiter, er alle med bl.a. eget bad og toilet, trådløst internet, minibar, skrivebord og TV. Desuden er alle værekser røgfrie. Her er også tilknyttet et motionscenter og spa, samt der i området er mulighed for at spille golf. Hotellet har sin egen restaurant ved navn Ruby Nuevo Latino Bar. Skal du holde et møde eller en konference, har hotellet 3 møde- og konferencelokaler. De er alle med trådløst internet, flipovers og aircondition.
  mere
 • Hotel Flora Gøteborg
  Hotel Flora er et stilfuld boutique-hotel i centrum af Göteborg på Grönsakstorget. Hotellet har 64 smagfuldt indrettede værelser med fladskærms-tv med kabel-kanaler, minibar og skrivebord. Den hvide indretning og trægulvet bidrager til at skabe en lys og luftig atmosfære i samtlige værelser. Værelserne har også telefon, hårtørrer, strygebræt/strygejern er tilgængelig på alle værelser. Gæster kan nyde en kop kaffe eller et glas vin på hotellets hyggelige, overdækkede terrasse. Den trendy lobbybar har døgnåbent og tilbyder lettere anretninger og drikkevarer hele dagen lang. Personalet på Flora kan anbefale restauranter, barer og attraktioner, alle indenfor gåafstand. Sporvognene og busserne standser lige uden for hotellet. Man kan komme til Göteborgs hovedbanegård på bare 6 minutter. Byens livlige restauranter og shoppinggaden Avenyn ligger kun 5 minutters gang derfra. Der er gratis trådløs internetadgang på hele hotellet og og adgang til computer/printer, fax og kopimaskine i receptionen. Hele hotellet er røgfrit. Nogle værelser har udgang til terrasse, hvor rygning er tilladt. Der er offentlig parkering lige uden for indgangen, på Grönsakstorget.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Gøteborg

Del hotel:
Tilbage til toppen