Filtre730 535 hotellerfra 208 websider Sammenlign hotelpriser fra
208 bookingsider på en gang!
Favoritter
ti, 18/11
on, 19/11
Fra tirsdag18/11/14 til onsdag19/11/14

Hotel Granada

› Omfattende hotelsøgning for Granada online
› Find et billigt hotel i Granada!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 373 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Juan Miguel Granada
  Cityhotellet blev renoveret i år 2002. Det er på 5 etager og råder over i alt 66 værelser. I den storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer endvidere en hyggelig bar samt et internetadgang. Gæsterne kan naturligvis bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.
  flere
 • Hotel AC Palacio de Santa Paula Granada
  Luksushotellet er det imponerende resultat af en forsigtig og gennemtænkt renovering af Santa Paulas gamle kloster. Hotellet står for vedligeholdelsen af klostret. Det består af en 5-etagers hoved- og en treetagers sidebygning med i alt 75 værelser, heraf ni enkelt- og 60 dobbeltværelser samt seks suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.
  flere
 • Hotel Best Western Dauro II Granada
  GeneralThe hotel offers soundproofed rooms with ensuite bathroom, air conditioning, safe, minibar, satellite TV, Wi-Fi internet access and direct dial telephone. It also features a parking, meeting room, bar, restaurant, breakfast room, concierge, wireless internet access and safe at reception. Built 1989, renovated 2003. 48 rooms, 3 floors.SurroundingAreaLocation: in a centennial building in Granada historic district, in a street known for its bars and resataurants. Access: FROM JAEN, M?LAGA AND C?RDOBA: exit 131 of Granada ring road towards the `Palacio de Congresos? and after that `Centro?. Passed the conference centre, cross the river. Turn right on Angel Ganivet st. FROM THE COAST (MOTRIL): exit 132 `Sierra Nevada-Alambra?, continue to `Granada Sur- Palacio de Congresos? and then `Centro?. Passed the conference centre, cross the river. Turn right on Angel Ganivet st.
  flere
 • Hotel Inglaterra Granada
  Hotellet blev bygget i 1923. Dets hovedbygning er på 6 etager og råder over i alt 36 værelser, heraf 3 enkelt- og 33 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Herudover er der en bar, en pub, en tv-stue, et konferencerum samt offentlig internetadgang. Naturligvis er der vasketøjsservice, ligesom der også tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom.
  flere
 • Hotel Alhambra Palace Granada
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger på en af Granadas fineste adresser. Det er bygget i 1910 og blev renoveret i år 2000. Bygningen er på syv etager og har i alt 126 værelser, heraf et enkelt- og 114 dobbeltværelser samt 11 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator og café. Herudover er der en bar, en teatersal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Naturligvis har hotellet et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.
  flere
 • Hotel Vincci Albayzín Granada
  Byhotellet blev bygget i 1992 og er på fire etager. Det har i alt 106 værelser, heraf én suite, 16 enkelt- og 89 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe, elevator og en tv-stue. Den klimatiserede à la carte restaurant er indbydende og råder over børnestole. Personbiler kan parkeres i parkeringskælderen (mod betaling) eller på parkeringspladsen. Forretningsfolk kan desuden benytte sig af konferencerummene og den offentlige internetterminal. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen