Filtre722 899 hotellerfra 212 websiderFavoritter
to, 04/09
fr, 05/09
Fra torsdag04/09/14 til fredag05/09/14

Hotel Helsingør

› Omfattende hotelsøgning for Helsingør online
› Find et billigt hotel i Helsingør!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 22 hoteller
Henter...

Top hoteller

 • Hotel Comwell Borupgaard Helsingør
  Beliggende i en smuk og stor park, med kort afstand til spændende steder som fx Kronborg Slot, Fredensborg Slot, Louisiana og et væld af andre steder, kan du på det 4 stjernet Cowell Borup Gaard, overnatte under meget dejlige omgivelser. Stedet har 149 unikke værelser, hvor af 4 er lækre suiter samt 4 velindrettede handicap værelser, hvor du som absolut minimum kan forvente blandt andet minibar, eget bad og toilet, skrivebord, fladskærms TV, internet og en masse mere. Når sulten melder sig, kan du på stedet egen restaurant få en uovertruffen mad oplevelse i særklasse. Har du eventuelt behov for at invitere et stor selskab ud at spise under dit ophold, er der plads til hele 450 spisende gæster. Her er også tilknyttet en masse wellness faciliteter, så du kan få alt fra massage til at komme i spa under dit ophold. Er et møde eller en konference i dine tanker, kan du benytte dig af stedet i alt 10 konference lokaler og 19 mødelokaler, der alle er yderst moderne indrettet, og er samtidig meget fleksible til alt brug. Hotellet er også blevet tildelt en pris som "Årets mødested 2011".
  mere
 • Hotel Sleep2Night Helsingør
  Med blot få minutters kørsel til Helsingør centrum, og med blandt andet kendte og særdeles spænende steder som Fredensborg Slot, Kronborg Slot og Marienlyst Slot i nærheden, kan du på det unikke 3 stjernet Sleep2Night hotel i Helsingør, sove på et særdeles attraktivt hotel. Nær hotellet, er også mange og meget spændende museer som blandt andet Søfarts Museet, Helsingør Bymuseum, Karen Blixen Museet og et væld af andre. På dette hotel er der hele 57 værelser, der alle som minimum inkludere internet, eget bad og toilet, telefon, TV og meget meget mere. Der er også mulighed for at leje en lejlighed, hvis du skal have et længere ophold. Alle lejlighederne er top moderne, og smart indrettet. Skal du hold et møde eller måske en konference, kan dette unikke hotel, tilbyde brug af dens møde og konferencelokaler, der alle er topmoderne, og har alt hvad man kan forlange når man er en moderne og krævende møde eller konferenceholder.
  mere
 • Hotel Sauntehus Slot Helsingør
  Dette meget unikke og særdeles velbeliggende hotel Sauntehus Slot, kan du sove på et historisk og spændende slot, fra fordumstid. Stedet ligger i Hornbæk Plantage, som er meget kendt for sin smukke natur, og har tiltrukket den kendte digter Holger Drachmann og guldaldermaleren Jens Juel her til, for at få inspiration og ro i den frodige natur. Her er i alt 33 meget smukke værelser og suiter, der alle lige som resten af hotellet, er i den klassiske stil, og inkludere de fleste ting man kan forvente på et hotelværelse. På hotellets egen restaurant, kan du spise yderst veltilberedt middag af højeste gastronomiske standart, og hver lørdag, kan du komme til vinsmagning, hvor der smages på egne og importere vine. Opstår behovet for at holde et møde eller måske en konference, kan du på dette hotel finde unikke og særdeles velegnet lokaler til dette. Stedet kan nemlig hjælpe med alt inde for det område, så du kan føle dig helt tryk ved at placere din konference eller møde her.
  mere
 • Hotel Konventum Lo - Skolens Konferencecenter Helsingør
  Konventum Lo - Skolens Konferencecenter er et 3-stjernet hotel med beliggenhed i Helsingør, Danmark. Indenfor 15 minutters gang er Sankt Mariæ Kirke og Kronborg Slot. Indenfor samme distance er Helsingør Bymuseum at finde. Restauranten Madam Sprunck ligger også indenfor 15 minutters gang - hotellet har desuden egen restaurant. Konventum Lo - Skolens Konferencecenter har 212 nyrenoveret værelser, hvoraf 80 af dem har mulighed for at have 2 senge til rådighed. Værelserne er alle ikkeryger. De har badeværelse m. både bruser og karbad. Værelserne er udstyret med skrivebord samt stol. Værelserne har radio, tv, telefon og fladskærm. Der er gratis trådløst internet på alle værelserne. Værelserne er opdelt i 6 forskellige huse. Hvert hus har egen siddeområde m. et lille køkken, hvor der bl.a. kan laves the og kaffe. Ved Konventum Lo - Skolens Konferencecenter har gæsterne bl.a. fri adgang til fitnesscenter, café, læsesal og bar. Hotellet har desuden egen restaurant m. buffet, som har udsigt over Øresund. Tjek ind er fra kl. 13:00 - 22:30. Der er kan tjekkes ud fra kl. 07:30 - 10:00. Hotellet tillader ikke kæledyr. Hotellets gæster har mulighed for gratis parkering på ejendommen.
  mere
 • Hotel Hornbækhus Helsingør
  Beliggende i det smukke Hornbæk, finder du det særdeles smukke og meget nostalgiske Hotel Hornbækhus, der er i en meget smuk ejendom, og indrettet efter den Gustavianske Herregårdsstil. Til dette særdeles flotte hotel, er der i alt 26 unikke og yderst flotte værelser, hvor de 17 af dem er indrettet efter Dansk Konferencecenters Kvalitetskravs overensstemmelser, hvor det også indebære at de har eget bad og toilet. Når sulten skal stilles under dit himmelske ophold på dette smukke klassiske hotel, har det sin egen restaurant, hvor du kan spise vidunderlige retter, der er baseret på hvilken årstid det er. Alt maden er lavet med største omhu, og med meget høje standarter. Til din middag, kan du vælge mellem en velassorteret vin menukort, med spændende og klassiske vine. Opstår behovet for at holde en konference, eller måske et møde, har stedet her særdeles velegnet lokaler til formålet, hvor de mest gængse udstyr er til rådighed, under moderne og fleksible vilkår.
  mere
 • Hotel Danhostel Helsingør Vandrerhjem Helsingør
  Går turen til det dejlige og smukke Helsingør i Nordsjælland, kan du på det 4 stjernet Danhostel Helsingør Vandrehjem, bo enten på selve vandrehjemmet eller på stedet campingplads der også har nogle hytter, under meget dejlige og særdeles pæne omgivelser. Alle vandrehjemmets værelser, er som minimum inkluderet blandt andet eget bad og toilet, trådløst internet og en masse mere. Til stedet er der en fælles TV stue, top moderne køkken, pool bord, bibliotek med videre. Campingpladsen har vaskemaskine, tørretumbler, bålplads og grillplads, kiosk med forskellige varer som blandt andet forskellige dagligvare, udlejning af cykler. Her er også mulighed for at bestille morgenbrød. Det hele ligger meget tæt på en virkelig flot og lækker strand, hvor der også er mulighed for at spille beach volley og andre spænende aktiviteter. Skal du måske holde et møde, kursus eller eventuelt en lille konference, så har dette sted, unikke lokaler til formålet. Her er alt muligt slags udstyr til formålet, og i meget pæne og flotte omgivelser.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen