Filtre714 157 hotellerfra 203 websiderFavoritter
lø, 23/08
sø, 24/08
Af lørdag, 23/08/14 til søndag, 24/08/14

Hotel Herning

› Omfattende hotelsøgning for Herning online
› Find et billigt hotel i Herning!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 31 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Østergaards Herning
  Østergaards er et 3-stjernet hotel, som har beliggenhed et par kilometer udenfor Hernings centrum. Lige overfor hotellet er Midtjyllands største indkøbscenter, Herning Centret, som bl.a. har over 75 forskellige butikker. Indenfor 20 minutters gang er gågaden i Herning, hvor der er gode shoppingmuligheder. Indenfor samme distance er Herning kongrescenter og Herning hovedbanegård. Blot 15 minutters gang fra hotellet ligger Herning kunstmuseum. Østergaards har i alt 80 værelser plus en penthouselejlighed lejlighed på 70 m2. Alle værelserne har badeværelse m. bruser og hårtørrer. Værelserne har kaffemaskine samt elkedel, og siddeområde m. skrivebord. Der er centralvarme og vinduer som kan åbnes på værelserne, og der er fjernsyn m. satellit-TV og pay per view på værelserne. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet. Østergaards har en døgnåben reception, og der er mulighed for roomservice. Hotellet har egen restaurant og fitnesscenter. Hotellet har også mødelokaler. Ved Østergaards kan der tjekkes ind fra kl. 14:00, og der kan tjekkes ud frem til kl. 10:00.
  mere
 • Hotel Scandic Regina Herning
  Scandic Regina er et 3-stjernet hotel, som ligger centralt i Herning. Hotellet ligger ved siden af Hernings hovedbanegård, og der er under 5 minutters gang til gågaden, hvor der er gode shoppingmuligheder. Både Hernings kongrescenter og Herning kunstmuseum ligger indenfor 20-25 minutters gang fra hotellet, og der er desuden gode busforbindelser nær hotellet. Scandic Regina har to typer værelser: Normalværelser og superior. Alle værelserne har badeværelse m. bruser. Værelserne har vinduer som kan åbnes, og de har skrivebord. På værelserne er der telefon og fjernsyn m. pay per view og kabel-TV. Der er trådløst internet på hele hotellet. Scandic Regina har eget restaurant på ejendommen, Restaurant Regina, som typisk serverer diverse retter fra det italienske køkken. Hotellet har også et stort fitnesscenter, hvor der er løbebånd, crosstrainer, frie vægte (både stænger og håndvægte) mm. I forlængelse med fitnesscenteret er der også en sauna. Både sauna og fitnesscenter har døgnåben. Ved Scandic Regina kan der tjekkes ind fra kl. 14:00, og der kan tjekkes ud frem til kl. 12:00.
  mere
 • Hotel Best Western Eyde Herning
  Best Western Eyde er et 4-stjernet privatejet hotel. Det kan dateres tilbage til midten af 1800-tallet, og trods udbygninger og renoveringer holder bygningen dens klassiske stil. Hotellet er især velegnet til forretningsrejsende. Og Eyde er placeret kun få minutters gang fra banegården. Hotellet tilbyder værelser for enhver smag og de er alle individuelt indrettede. Værelserne indeholder alle bad/toilet, skrivebord, fladskærms-tv, minibar, radio og telefon og de findes i klasserne: Economy, standard enkelt, standard dobbelt og junior suite. Nogle af værelserne fåes som ryger-værelser. Hotellet har egen restaurent der tilbyder mad inspireret af det danske og franske landkøkken. Blandt hotellets faciliteter findes der 4 mødelokaler med plads til 10-120 personer. Hotellet er centralt placeret i Herning som tilbyder et væld af shoppemuligheder og kulturoplevelser.
  mere
 • Hotel Herning Herning
  Hotel Herning er er et hyggeligt 2-stjernet hotel, med Messecenter Herning, MCH Arena og Jyske Bank Boxen som nærmeste naboer. Hotel Herning er et familiedrevet hotel, som gør en dyd ud af at give kunderne en god oplevelse igennem nærværende og personlig betjening. På Hotel Herning finder du 100 velindrettede værelser, alle med eget bad/toilet og TV. Alle værelser er røgfrie og har gratis internet. På hotellet kan man finde billardbord, bordtennis, solarium, udendørspool, massagestole og et fint motionsrum. Ud over vores motionsrum, er der rig mulighed for en god løbetur i området. På Hotel Herning er der altid gratis Wi-Fi og gratis parkering!
  mere
 • Hotel Birkegaarden Herning
  Det 3-stjernede Hotel Birkegaarden er et hotel er beliggende centralt i Herning, 500m fra centrum, 2,3km til Herning Museum, 1km til golfbane, 1,3km til Kunstmuseet Heart og 2km til skulpturen Elia. Hotellet har 55 værelser alle med soveplads til to personer men med mulighed for ekstra opredning. Der tilbydes desuden ikke-ryger værelser. Alle værelser er med bad m. bruser, vinduer som kan åbnes, centralvarme, trådløst internet, kabel-TV, telefon, radio, et skrivebord m.m. Hotellet har desuden en have/park, en restaurant, bar, et mødelokale og der er rig mulighed for parkering ved hotellet. Der er roomservice på hotellet som også råder over en frit tilgængelig golfbane. Det er tilladt at medbringe kæledyr på Hotel Birkegaarden.
  mere
 • Hotel Corona Herning
  Corona er et 3-stjernet hotel, som ligger i Hernings centrum. Gågaden er lige ude foran hotellet. Herning Kongres Center ligger under 5 minutters gang væk. Indenfor 4 km. afstand er Herning Kunstmuseum og Messecenter Herning. På Hotel Coronas værelser er der badeværelse, centralvarme og vinduer ud til gågaden. Der er gratis trådløst internet. Værelserne er udstyret med fjernsyn, radio og telefon. Alle værelserne er desuden ikke ryger. Morgenmad er inkluderet i prisen. Der ligger desuden mange spisesteder i en 1 km. radius fra hotellet. Hotel Corona tilbyder sine gæster aviser uden ekstra omkostninger, som alle dage kan hentes ved receptionen. Hotellet har ingen parkeringspladser, men der er mulighed for offentlig parking nær hotellet. I nærheden af Corona er der mulighed for både bowling og golfbane. Ydermere er der også mulighed for tennis. Der kan tjekkes ind fra kl. 14:00 (hvis der tjekkes ind efter kl. 18:00, skal man kontakte hotellet på forhånd vdr. sin ankomst). Der kan tjekkes ud frem til kl. 11:00. Det er desuden gratis at medbringe kæledyr.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Herning

Del hotel:
Tilbage til toppen