Filtre720 460 hotellerfra 197 websiderFavoritter
Af lørdag, 17/05/14 til søndag, 18/05/14

Hotel Herning

› Omfattende hotelsøgning for Herning online
› Find et billigt hotel i Herning!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 30 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Herning

Flere populære destinationer

Top hoteller

 • Hotel Østergaards Herning
  Østergaards er et 3-stjernet hotel, som har beliggenhed et par kilometer udenfor Hernings centrum. Lige overfor hotellet er Midtjyllands største indkøbscenter, Herning Centret, som bl.a. har over 75 forskellige butikker. Indenfor 20 minutters gang er gågaden i Herning, hvor der er gode shoppingmuligheder. Indenfor samme distance er Herning kongrescenter og Herning hovedbanegård. Blot 15 minutters gang fra hotellet ligger Herning kunstmuseum. Østergaards har i alt 80 værelser plus en penthouselejlighed lejlighed på 70 m2. Alle værelserne har badeværelse m. bruser og hårtørrer. Værelserne har kaffemaskine samt elkedel, og siddeområde m. skrivebord. Der er centralvarme og vinduer som kan åbnes på værelserne, og der er fjernsyn m. satellit-TV og pay per view på værelserne. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet. Østergaards har en døgnåben reception, og der er mulighed for roomservice. Hotellet har egen restaurant og fitnesscenter. Hotellet har også mødelokaler. Ved Østergaards kan der tjekkes ind fra kl. 14:00, og der kan tjekkes ud frem til kl. 10:00.
  mere
 • Hotel Danhostel Herning Herning
  Danhostel Herning er et vandrehjem der ligger i et naturområde i Herning, med blot 6 minutters gang til Fuglsang Sø. Danhostel Herning har i alt 40 værelser, der alle er med TV, internet, bad og egen indgang. Danhostel Herning tillader ikke rygning indendørs, og alle værelser er derfor 100% røgfri. Danhostel Herning tillader kæledyr, så længe det er aftalt med receptionen – man skal dog være opmærksom på at der så påkræves et ekstra rengøringsgebyr. Det er muligt at leje en såkaldt ”linnedpakke”, medmindre man selv vil medbringe sengelinned – der er selvfølgelig dyner, puder og madrasser på værelset. Derudover tilbyder de parkering og vaskeservice. Receptionen har åben mandag til lørdag fra klokken 8.00 – 12.00 og igen fra 16.00-18.00. På søndage og helligdage har receptionen åbent fra klokken 8.00 – 10.00. Indtjekning skal ske mellem klokken 16.00 og 18.00, medmindre der er lavet en særlig aftale – og udtjekning skal ske senest klokken 10.00 på afrejsedagen.
  mere
 • Hotel Scandic Regina Herning
  Scandic Regina er et 3-stjernet hotel, som ligger centralt i Herning. Hotellet ligger ved siden af Hernings hovedbanegård, og der er under 5 minutters gang til gågaden, hvor der er gode shoppingmuligheder. Både Hernings kongrescenter og Herning kunstmuseum ligger indenfor 20-25 minutters gang fra hotellet, og der er desuden gode busforbindelser nær hotellet. Scandic Regina har to typer værelser: Normalværelser og superior. Alle værelserne har badeværelse m. bruser. Værelserne har vinduer som kan åbnes, og de har skrivebord. På værelserne er der telefon og fjernsyn m. pay per view og kabel-TV. Der er trådløst internet på hele hotellet. Scandic Regina har eget restaurant på ejendommen, Restaurant Regina, som typisk serverer diverse retter fra det italienske køkken. Hotellet har også et stort fitnesscenter, hvor der er løbebånd, crosstrainer, frie vægte (både stænger og håndvægte) mm. I forlængelse med fitnesscenteret er der også en sauna. Både sauna og fitnesscenter har døgnåben. Ved Scandic Regina kan der tjekkes ind fra kl. 14:00, og der kan tjekkes ud frem til kl. 12:00.
  mere
 • Hotel Best Western Eyde Herning
  Best Western Eyde er et 4-stjernet privatejet hotel. Det kan dateres tilbage til midten af 1800-tallet, og trods udbygninger og renoveringer holder bygningen dens klassiske stil. Hotellet er især velegnet til forretningsrejsende. Og Eyde er placeret kun få minutters gang fra banegården. Hotellet tilbyder værelser for enhver smag og de er alle individuelt indrettede. Værelserne indeholder alle bad/toilet, skrivebord, fladskærms-tv, minibar, radio og telefon og de findes i klasserne: Economy, standard enkelt, standard dobbelt og junior suite. Nogle af værelserne fåes som ryger-værelser. Hotellet har egen restaurent der tilbyder mad inspireret af det danske og franske landkøkken. Blandt hotellets faciliteter findes der 4 mødelokaler med plads til 10-120 personer. Hotellet er centralt placeret i Herning som tilbyder et væld af shoppemuligheder og kulturoplevelser.
  mere
 • Hotel Birkegaarden Herning
  Det 3-stjernede Hotel Birkegaarden er et hotel er beliggende centralt i Herning, 500m fra centrum, 2,3km til Herning Museum, 1km til golfbane, 1,3km til Kunstmuseet Heart og 2km til skulpturen Elia. Hotellet har 55 værelser alle med soveplads til to personer men med mulighed for ekstra opredning. Der tilbydes desuden ikke-ryger værelser. Alle værelser er med bad m. bruser, vinduer som kan åbnes, centralvarme, trådløst internet, kabel-TV, telefon, radio, et skrivebord m.m. Hotellet har desuden en have/park, en restaurant, bar, et mødelokale og der er rig mulighed for parkering ved hotellet. Der er roomservice på hotellet som også råder over en frit tilgængelig golfbane. Det er tilladt at medbringe kæledyr på Hotel Birkegaarden.
  mere
 • Hotel Vildbjerg Herning
  Vildbjerg er et 3-stjernet hotel ligger i Vildbjerg lidt uden for Herning. Hotellet er placeret 17 km fra Herning Messecenter. Vildbjerg med i alt 33 værelser. Alle værelserne har badeværelse m. bruser. Der er centralvarme og vinduer som kan åbnes på værelserne. Værelserne har også telefon, radio og fjernsyn m. kabel-TV. Der er gratis trådløst internet på hele hotellet. Ved hotellet, Vildbjerg, er der en hotelbar. Hotellet har også mødelokaler, som frit kan bookes af hotelgæsterne. Hotellet har deres egen restaurant på ejendommen. Der er en terrasse på hotellet. Hotellet har desuden også reception, lobby og TV-lounge. Der kan der tjekkes ind fra kl. 15:00, og der kan tjekkes ud frem til kl. 10:30. Hotellet har egen parkeringsplads, som hotelgæsterne frit kan benytte sig af uden ekstra omkostninger. Hotelgæsterne må gerne medbringe kæledyr.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen