Filtre722 899 hotellerfra 209 websiderFavoritter
sø, 21/09
ma, 22/09
Fra søndag21/09/14 til mandag22/09/14

Hotel Ibiza

› Omfattende hotelsøgning for Ibiza online
› Find et billigt hotel i Ibiza!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 779 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel La Marina Ibiza By
  Hostal Norte Hotel ligger i Ibiza hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Hostal Norte Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Værelserne er udstyret med aircondition, altan/terrasse.Hotelfaciliteter tilbudt på dette hotel i Ibiza inkluderer kaffebar, bar/pub, restaurant, deponeringsboks, bar ved poolen.Dette hotel tilbyder en varm og gæstfri service i international standard.For at reservere et værelse på Hostal Norte Hotel, vælg venligst dine rejsedatoer, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
  Hotel Los Robles Ibiza By
  GeneralThe building has 16 apartments on 4 floors, with a lift. All apartments are fully equipped: efficiency kitchen with everything needed to use, complete bathroom and comfortable, sunny double bedrooms. Apartments can be one bedroom with a maximum capacity for 3 people, or two bedrooms, with a maximum capacity for 5 people. Each apartment has a safe-deposit box. On the ground floor reception is at your disposal from 9:00 to 14:00 and 17:00 to 20:30. The Apartments are surrounded by shops, bars, clubs and restaurants, and give easy access to the local beaches and nightlife.SurroundingAreaIn the city centre Ibiza, 100 metres from the Ibiza port, a few metres from the walled-in city of Dalt Vila, declared a heritage site by UNESCO. Superbly well-connected by regular city bus service and taxis. Near the most beautiful beaches on the island: Ses Salines, Talamanca or any other part of the island.AreaDetailsIn the centre of Ibiza, 100 metres from the Ibiza port.RoomInformation16
  mere
  Hotel Montesol Ibiza By
  Hotellet er bygget i 1934 og blev renoveret i 1996. Fordelt på 3 etager har det i alt 90 værelser, heraf 21 enkelt- og 34 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception og et opholdsrum. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café.
  mere
  Hotel El Puerto Ibiza By
  Hotelanlægget består af 110 hotelværelser og 70 lejligheder, som fordeler sig på 6 etager. Byhotellet er bygget i 1983 og blev komplet renoveret i år 2003. Den rummelige foyer kan tilbyde gæsterne en døgnåben reception, 3 elevatorer, et hotelsafe, en vekselbørs og en offentlig internetadgang med WLAN Access Point. På hotellet er der et cafeteria/en bar, et stort fjernsyns- og opholdsrum og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling og børnestole. Hotellet kan endvidere tilbyde hjælp i tilfælde af sygdom.
  mere
  Hotel Royal Plaza Ibiza By
  Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 6 etager i alt 117 værelser, heraf 112 dobbeltværelser og 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover er der også en café, en bar, en lille spillehal, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Hotellet har endvidere et konferencerum og en internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i'et er vaskeservice og roomservice.
  mere
  Hotel Playa Sol I Ibiza By
  Beliggenheden af Playa Sol I Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Ibiza.Playa Sol I Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Værelserne er udstyret med aircondition, fjernsyn, separat bruser og badekar, tekøkken, altan/terrasse, satellit/kabel TV.De grundlæggende bekvemmeligheder tilbudt i dette hotel i Ibiza indbefatter elevator, kaffebar, restaurant, deponeringsboks.Fritids- og sportsfaciliteter på hotellets område inkluderer udendørs pool.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Ibiza, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. For at reservere et værelse på Playa Sol I Hotel, vælg blot datoerne for dit ophold, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen