Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 19/10
ma, 20/10
Fra søndag19/10/14 til mandag20/10/14

Hotel København

› Omfattende hotelsøgning for København online
› Find et billigt hotel i København!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 181 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller
Hoteller i København
RejseguideRejseguide

Hotel i København
Kom og oplev det danske eventyr

Har du drømt om at opleve det danske eventyr i København, og finde ud af hvorfor danskerne er kåret som nogle af de lykkeligste mennesker i hele verdenen? Eller skal du på forretningsrejse, og har brug for et sted at overnatte? Uanset dit ærinde så kan du med trivagos hjælp let og hurtigt finde mange både billige hoteller, men også fascinerende luksuriøse hoteller i hele København.

Baggrundsviden

København, der ligger på Sjællands østkyst er mere end blot en hovedstad med sine omkring 1.214.000 indbyggere. Siden omkring år 800, har byen udviklet sig til at være Danmarks mest betydningsfulde by. Uanset dit ærinde så kan trivago hjælpe dig med at finde dit hotel i København.

Vidste du at det danske monarki er verdens næstældste efter Japan? Udover kongehuset er det ligeledes også i København, at de fleste centrale institutioner og internationale virksomheder er placeret, dette er for eksempel: Folketinget, Den sorte diamant, A.P. Møller-Mærsk, Børsen, Carlsberg etc.

Transportmuligheder til og fra København

Der er mange gode transportmuligheder i København. Københavns lufthavn, Kastrup, er midtpunkt for international transport, og det er dermed let at komme til og fra hovedstaden. Hvis du kun har brug for en overnatning, og derefter skal flyve videre, så er der flere hoteller tæt på Københavns lufthavnen, for eksempel: Hilton Copenhagen Airport og Quality Airport Dan.

Transport i selve København foregår med metroen, busser eller på cykel; generelt kan det ikke betale sig at køre bil på grund af trafikken. Uanset om du har fundet et billigt hotel i udkanten af centrum eller et af de mere luksuriøse hoteller i København, så kan du med de offentlige transporter ubesværet komme rundt omkring.

Seværdigheder i hovedstaden

København byder på alt, hvad hjertet begærer. Dette indbefatter blandt andet en shoppingtur på Strøget, Fisketorvet eller i Fields, der er Skandinaviens største shopping center.

Hvis du har lysten og pengene til det så kan du spise middag på restauranten Noma, der er kåret som verdens bedste restaurant 3 år i træk. Eller du kan tage på café i Nyhavn, og nyde det smukke gamle havnekvarter; dette kan stærkt anbefales!

Du kan også tage en tur i forlystelsesparken Tivoli, der er Danmarks mest besøgte turistattraktion. Hvis du er til en anden form for sightseeing så kan du tage på kanalrundfart, hvor du blandt andet ser byens verdenskendte vartegn: Den lille havfrue. Hotel First Sankt Petri ligger få hundrede meter fra Tivoli, og en rask gåtur til Den lille havfrue.

Yderligere så byder København også på nogle af Danmarks bedste traditionelle smørrebrød; Ida Davidsens smørrebrød kan varmt anbefales. Alle seværdighederne er tæt på centrum, så der er mange muligheder både for at finde billige hoteller samt mere eksklusive hoteller i hele København.

Hoteller for enhver i København

Søger du efter et decideret hotel i København, eller har du specifikke kriterier for din søgning? I København er der hoteller for enhver smag. Hvad enten du søger et billigt hotel, der har sit eget præg og charme som for eksempel Hotel Rye, eller du søger et luksus hotel med alt du kan forestille dig midt i centrum, som ved Marriott Copenhagen, så kan trivago hjælpe med at finde det rette, der passer lige netop til dig!

Prisforskel

af kr 350til kr 5.891
Del hotel:
Tilbage til toppen