Filtre726 278 hotellerfra 205 websiderFavoritter
sø, 05/10
ma, 06/10
Fra søndag05/10/14 til mandag06/10/14

Hotel Kraków

› Omfattende hotelsøgning for Kraków online
› Find et billigt hotel i Kraków !
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 1050 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Hotel Francuski Kraków
  Beliggenheden af Francuski Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Krakow (Cracow).Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert værelse er fuldt udstyret med hårtørrer, internetadgang, fjernsyn, separat bruser og badekar, minibar, satellit/kabel TV.Gæster, der bor på dette hotel i Krakow (Cracow), kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx butikker, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, roomservice.Fritids- og sportsfaciliteter på hotellets område inkluderer pool (indendørs).Ud over en praktisk beliggenhed i Krakow (Cracow) tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Krakow (Cracow). For at fortsætte med denne reservation af Francuski Hotel, angiv venligst dine besøgsdatoer, og følg vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Grand Hotel Kraków
  Hotellet er bygget i år 1887 og råder over 3 etager med i alt 62 værelser, heraf 9 suiter. I mere end et århundrede har det tilbudt sine forskellige gæster komfort og garanteret dem et ophold i en privat og afslappet atmosfære. Restaureringen af den indvendige del blev fuldendt med største omhu, mens det enestående klima, elegancen og luksusen altid har fascineret hotellets gæster. Hotellet er i sandhed et sted med legender og eksklusivitet. I foyeren finder man en reception samt to elevatorer. Hertil kommer en café, diverse forretninger, en bar og en restaurant med fem børnestole. Hotellet har tilmed to morgenmadsrestauranter, en spisesal samt otte konferencelokaler. Endeligt rummer hotellet fem parkeringspladser.
  flere
 • Hotel Best Western Premier Kraków Kraków
  Dette nye city-hotelkompleks, bygget i 2008, er beregnet til forretningsrejsende eller feriegæster, gæster, som rejser alene eller i grupper, samt til gæster, som ønsker at kombinere komfort med adgang til turistattraktioner. Det rummer i alt 169 værelser, herunder 4 luksuslejligheder samt 3 handicapvenlige værelser. Til faciliteterne på dette klimatiserede etablissement hører en døgnåben reception og check-out service, en safeboks, en vekselbørs, en garderobe, en elevator, en café og en aviskiosk. Hotellet rummer også en bar, en pub, en restaurant og WLAN/internetadgang. Ligeledes er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom hotellet tilbyder fleksible, professionelle møde- og konferenceindretninger, en stor parkeringsplads, samt en busservice til byens centrum og Balice lufthavn (mod betaling).
  flere
 • Hotel Radisson Blu Krakow Kraków
  City- og konferencehotellet er bygget i 2003 og råder over i alt 196 værelser, heraf 10 suiter og 14 lejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med reception, safebokse, vekselbørs, garderobe og elevator. Hertil kommer en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Hotellet har tilmed et konferencerum og en offentlig internetterminal. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Der tilbydes naturligvis også vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom (døgnet rundt).
  flere
  Hotel Jan Kraków
  GeneralHotel Jan is located in a historic townhouse only a couple of dozen meters away from The Market Square (Rynek Glówny), the heart of Old Cracow. From there you are close to everything! Cafes full of life and pubs and restaurants hidden in romantic little corners. Every room has a bathroom, satellite TV, telephone and Internet connection. Address: 11 grodzka street, 31006 Cracow PL.
  flere
 • Hotel Amadeus Kraków
  Hotellet er opført i 2001 i en gammel bygning. På dets 3 etager råder det over i alt 22 værelser, heraf 20 dobbeltværelser og 2 lejligheder. På hotellet findes der en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, café og elevator. Bygningen rummer desuden en bar i lobbyen og en klimatiseret à la carte restaurant. Ydermere har hotellet et konferencerum og en offentlig internetterminal samt en parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Såvel atmosfæren som hotellets udseende leder ens tænker hen på Wolfgang Amadeus Mozarts tidsepoke.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen