Filtre723 284 hotellerfra 198 websider Sammenlign hotelpriser fra
198 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 03/08
ma, 04/08
Af søndag, 03/08/14 til mandag, 04/08/14

Hotel Madrid

› Omfattende hotelsøgning for Madrid online
› Find et billigt hotel i Madrid!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 1389 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel NH Las Tablas Madrid
  Beliggenheden af Izan Avenida De Burgos Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Madrid.Izan Avenida De Burgos Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert enkelt værelse er smagfuldt indrettet med aircondition, hårtørrer, internetadgang (wireless), deponeringsboks på værelset, fjernsyn, separat bruser og badekar.Gæster, der bor på dette hotel i Madrid, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx bar/pub, mødefaciliteter , restaurant, businesscenter, WiFi .Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: pool (indendørs), motions/fitness faciliteter, sauna, damprum.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.Lav din reservation af Izan Avenida De Burgos Hotel Madrid nu ved at vælge de foretrukne datoer for opholdet og sende vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Hesperia Hermosilla Madrid
  Med Hesperia Hermosillas centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Madrid inden for rækkevidde.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelserne er udstyret med ikke-ryger Værelser, aircondition, daglig avis, skrivebord, hårtørrer, strygebræt, deponeringsboks på værelset.Gæster vil opleve en høj komfortstandard, når de bor på dette luksuriøse hotel i Madrid, hvor stedet har alt hvad man behøver, som fx roomservice 24 timer, luksusetage, elevator, vaskeservice/renseri, deponeringsboks, handicapfaciliteter, rundture, businesscenter. Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.Dette hotel tilbyder en varm og gæstfri service i international standard.For at lave en reservation på Hesperia Hermosilla Madrid med vores sikre online reservationsblanket, vælg venligst den ønskede periode for opholdet.
  mere
 • Hotel NH Príncipe de Vergara Madrid
  Hotellet blev senest renoveret i 2003 og hører til i den øvre middelklasse. Det er på 8 etager og råder over 173 værelser, heraf 3 suiter. Til faciliteterne hører en bar, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling samt en offentlig internetterminal. Der er desuden mulighed for at bestille vaskeservice og roomservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.
  mere
 • Hotel Ayre Gran Hotel Colón Madrid
  GeneralIt also features many conference rooms, sauna, sun treatment, gym, summer terrace and private garden. (AB/12/05)SurroundingAreaHotellet er beliggende udenfor bymidten i et behageligt beboelseskvarter. Den nærmeste metro er Sainz De Baranda, der ligger cirka 10 minutter væk. Atocha banegård ligger cirka 20 minutters gang fra hotellet.RoomTypesDer er to størrelse værelser på hotellet, begge slags er indrettet i en lidt umoderne 70'er stil. De er alle udstyret med moderne faciliteter, så som TV, radio og telefon med direkt-valg. Badeværelserne er i god stand.PropertyInformationHotellet er opført som hotel, og det er inddelt i to blokke, som er forbundet under jorden.DiningFacilitiesRestauranten er et stort rum, der har serverer både morgenmad og middagAreaDetailsNær centrum / Havn / Barrio Salamanca/Retiro 2 km til bymidten 13 km til den nærmeste lufthavn (madrid) 2 minutters gang til den nærmest metrostation (sainz de baranda) 2 km til den nærmeste station (atocha) 2 minutters gang til det nærmeste busstop 14 km til nærmeste messe/udstillings center (juan carlos i)RoomInformation309 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser
  mere
 • Hotel NH Pacífico Madrid
  Det dejlige, klimatiserede cityhotel råder over i alt 62 værelser. Den komfortable bygning rummer desuden en foyer med døgnåben reception, garderobe, elevator, fjernsynsstue og safebokse samt et WLAN Access Point (mod betaling). Gæsterne kan også leje en bil i hotellets reception. Endvidere er der mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.
  mere
 • Hotel Nuevo Madrid Madrid
  Generel beskrivelse Mange lokale sevrdigheder i nrheden. Tt p historiske omrder God kombination til forretning og fritid Ideelt ophold til en smuttur 4-stjernet vrelser Placering Bekvemt placeret i Madrid. Afslappelse Fuldt udstyret fitnesscenter Afslappende spa med fuld service Restauranter og barer Restaurant p stedet Bar/lounge med fuld service Services Reception Mulighed for at f renset og vasket tj Begrnset roomservice Elevatorer Mdefaciliteter Fuldt udstyret forretningscenter Eventfaciliteter Vrelser 225 gstevrelser.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Madrid

Del hotel:
Tilbage til toppen