Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 19/10
ma, 20/10
Fra søndag19/10/14 til mandag20/10/14

Hotel Madrid

› Omfattende hotelsøgning for Madrid online
› Find et billigt hotel i Madrid!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Intur Palacio San Martín Madrid
  Med Intur Palacio San Martin Sercotel Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Madrid inden for rækkevidde.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelserne er udstyret med hårtørrer, internetadgang (wireless), deponeringsboks på værelset, minibar.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Madrid består af roomservice 24 timer, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, businesscenter, portner.For at nyde et behageligt ophold kan gæsterne drage fordel af en række rekreative faciliteter, blandt andet motions/fitness faciliteter, sauna.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Madrid, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Udfyld venligst vores sikre online reservationsblanket ved at angive opholdsperiode.
  mere
 • Hotel Catalonia Goya Madrid
  Hotellet blev bygget i år 1900 og omfattende renoveret og genåbnet i 2005 - en kombination af det forrige århundredes flair og vor tids modernitet. Et glimt af gamle dage sanses i form af murstensfacade og karnap med krystalvinduer og jerngitre samt indendørs dekoration med designermøbler i dunkle nuancer. Hotellet er på 6 etager og rummer 88 moderne værelser samt en foyer med døgnåben reception, safeboks og elevator. Desuden er der på det klimatiserede hotel mulighed for at gå på Internettet med WLAN, benytte konferenceindretningerne eller bestille roomservice og vasketøjsservice. I restauranten er der frisk tilberedte madretter, som varierer alt efter årstiden. Som alternativ hertil, kan gæsterne aflægge et besøg i bar-cafeteriaet.
  mere
 • Hotel VP EL Madroño Madrid
  GeneralThe hotel boasts 66 large and comfortable rooms with air conditioning, telephone, heating, ensuite bathroom, living room, equipped kitchenette with 2 ceramic hobs, microwave and coffee machine. It also features a restaurant, 5 meeting rooms, complimetary Wi-Fi Internet access, bar-cafeteria, garden, secured parking and lounge area at the reception. Built 1997, renovated 2006. 66 rooms, 6 floors.SurroundingAreaLocation: strategically located in the heart of Madrid, Salamanca district, 10 Km. from the airport, 4 Km. from Atocha station (AVE), 8 Km. from IFEMA and close to the metro. Metro: Avenida de America: L4, L6, L7, L9, Diego de Leon: L4, L5, L6 Bus: Airport bus line and circular stop Avenida de América.
  mere
 • Hotel Meliá Madrid Princesa Madrid
  Hotellet er bygget i 1967 og blev i 2007 komplet renoveret. Det råder over 12 etager med i alt 275 værelser, heraf 252 dobbeltværelser og 23 suiter. I den imponerende foyer finder man elevatorer og safebokse samt en vekselbørs, en garderobe og en døgnåben reception. Ydermere har det en fjernsynsstue, diverse forretninger, en frisørsalon, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole samt eget diskotek. Forretningsfolk kan benytte konferencelokalet og gå på Internettet. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vasketøjsservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Hertil kommer en parkeringsplads og en garage.
  mere
 • Hotel Catalonia Puerta del Sol Madrid
  Hotellet blev komplet renoveret i 2002 og har fordelt på sine 5 etager i alt 63 værelser, heraf 59 doppeltværelser samt 4 suiter. Det kan tilbyde sine gæster en baggård i typisk Madrilensk stil og en veludstyret foyer med elevator. Hertil kommer et bibliotek, en hyggelig bar, en pub og en restaurant med klimaanlæg. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan man benytte sig af hotellets room- og vaskeservice. Der er ydermere mulighed for at parkere (mod betaling).
  mere
 • Hotel Regina Madrid
  Hotellet består af 2 bygninger med i alt 180 værelser, heraf 1 handicapvenligt værelse samt en have og en terrasse. I foyeren finder man en døgnåben reception med vekselbørs, garderobe og elevatorer. Endvidere rummer det klimatiserede hotel en café, en bar, en fjernsynsstue, en restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en morgenmadsrestaurant og konferenceindretninger. Ligeledes tilbydes der vasketøjsservice (mod betaling), ligesom der er mulighed for at benytte hotellets trådløse internetadgang med WLAN (mod betaling).
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen