Filtre716 847 hotellerfra 195 websiderFavoritter
Af tirsdag, 06/05/14 til onsdag, 07/05/14

Hotel Magaluf

› Omfattende hotelsøgning for Magaluf online
› Find et billigt hotel i Magaluf!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 50 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Magaluf

Flere populære destinationer

Top hoteller

 • Hotel Vistasol Magaluf
  Anlægget ligger i en 1.500 m2 stor have og har i alt 176 lejligheder fordelt på 9 etager. Indendøre venter der gæsterne et minimarked og en vekselbørs samt safebokse og elevatorer. Hertil kommer en bar, en café, en à la carte restaurant (med børnestole) samt et konferencerum. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.
  mere
 • Hotel Universal Florida Magaluf
  GeneralBeliggende ved stranden i Magaluf med udsigt over bugten og i nærheden af centrum, hvor der er butikker, barer og natteliv. På hotellet er der morgenbuffet, bar/cafe, internetadgang, svømmebassin, terrasse, elevator, mødelokale, restaurant og mulighed for at veksle penge. Alle værelser har satellit/kabel TV, pengeskab (mod betaling), loftsventilator, telefon og badeværelse. Adresse: C/ Torrenova, 33 07182 Magalluf Mallorca, Spain
  mere
 • Hotel Fergus Pax Magaluf
  Beliggenheden af Pax/Barracuda Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Mallorca.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelserne er udstyret med aircondition, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, altan/terrasse, satellit/kabel TV.Gæster vil opleve en høj komfortstandard, når de bor på dette luksuriøse hotel i Mallorca, hvor stedet har alt hvad man behøver, som fx bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, lufthavnstransport, bar ved poolen. Hotellet tilbyder pool (Børn), golfbane (på stedet), tennisbaner, udendørs pool for at give gæsterne mulighed for at slappe af og nyde livet.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Mallorca vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. Når du reserverer på Pax/Barracuda Hotel Mallorca, vælg venligst perioden for opholdet og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel ME Mallorca Magaluf
  GeneralKomplekset består af to 11-etagers bygninger med i alt 272 boligenheder. Herudover råder det over en stor have samt en foyer med døgnåben reception og elevator. Bygningen rummer desuden et minimarked, en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Hotellet har også en legeplads til de mindste gæster, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice. Morgenmaden serveres som buffet.SurroundingAreaDet hyggelige middelklassehotel ligger lige ud til stranden i Magalluf. Hotellet er det perfekte opholdssted, hvis man er vild med at dyrke diverse vandsportsgrene. Til fods kommer man desuden hurtigt til det nærmeste stoppested.AreaActivitiesPå de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en snackbar. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, boccia, volleyball, dart, minigolf og billard samt skyde med bue og pil, ride på heste, stå på vandski og dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet. Endvidere sørger forskellige aktivitetsprogrammer for afveksling og underholdning.RoomInformationDe hyggeligt indrettede værelser og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, klimaanlæg/centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Lejlighederne råder endvidere over et tekøkken med køleskab og et separat soveværelse.
  mere
 • Hotel Sol Wave House Magaluf
  GeneralDet klimatiserede lejlighedskompleks har på sine 6 etager i alt 210 boligenheder. Komplekset råder endvidere over en imponerende foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en fjernsynsstue, en café, en hyggelig bar og en restaurant. Naturligvis kan man også bestille vasketøjsservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads.SurroundingAreaDet attraktive lejlighedshotel ligger lige i centrum af Magaluff blot få meter fra den smukke sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.PropertyInformationMorgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.AreaActivitiesPå de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets indendørs swimmingpool samt fitness-studiet. Ydermere kan man spille tennis, bordtennis, squash og mod betaling billard/snooker, ligesom der også er mulighed for at dyrke aerobic og skyde med bue og pil. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger desuden en golfbane 5 km fra komplekset.RoomInformationDe smagfuldt indrettede lejligheder og studier har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, telefon og satellit-/kabel-tv (mod betaling). Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse.
  mere
 • Hotel Sol Antillas Barbados Magaluf
  Hotellet blev bygget i 1970 og blev totalt renoveret i år 2001. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 12 etager med i alt 757 værelser, heraf 10 enkelt- og 747 dobbeltværelser. Hotellet råder endvidere over et 3.000 m2 stort have- og poollandskab, en solterrasse med liggestole og parasoller og en storslået foyer med døgnåben reception, elevatorer, safebokse og vekselbørs. Ydermere rummer bygningen et spillelokale, en fjernsynsstue, en café, en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Forretningsfolk kan bl.a. benytte konferencerummet, og børnene kan boltre sig i miniklubben. Naturligvis kan gæsterne også bestille vasketøjsservice.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen