Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 12/10
ma, 13/10
Fra søndag12/10/14 til mandag13/10/14

Hotel Magaluf

› Omfattende hotelsøgning for Magaluf online
› Find et billigt hotel i Magaluf!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 48 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel ME Mallorca Magaluf
  GeneralKomplekset består af to 11-etagers bygninger med i alt 272 boligenheder. Herudover råder det over en stor have samt en foyer med døgnåben reception og elevator. Bygningen rummer desuden et minimarked, en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Hotellet har også en legeplads til de mindste gæster, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice. Morgenmaden serveres som buffet.SurroundingAreaDet hyggelige middelklassehotel ligger lige ud til stranden i Magalluf. Hotellet er det perfekte opholdssted, hvis man er vild med at dyrke diverse vandsportsgrene. Til fods kommer man desuden hurtigt til det nærmeste stoppested.AreaActivitiesPå de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en snackbar. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, boccia, volleyball, dart, minigolf og billard samt skyde med bue og pil, ride på heste, stå på vandski og dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet. Endvidere sørger forskellige aktivitetsprogrammer for afveksling og underholdning.RoomInformationDe hyggeligt indrettede værelser og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, klimaanlæg/centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Lejlighederne råder endvidere over et tekøkken med køleskab og et separat soveværelse.
  mere
 • Hotel Sol Guadalupe Magaluf
  Hotellet blev totalt renoveret i 2008. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 503 værelser, heraf er 48 enkeltværelser. Det råder desuden over et 800 m² stort pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Dertil kommer, at hotellet har en TV-stue/et konferencelokale, en café, en hyggelig bar, en pub, en klimatiseret restaurant samt et spillelokale. Hotellet kan endvidere tilbyde lægehjælp i tilfælde af sygdom og parkeringsmuligheder. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.
  mere
 • Hotel Sotavento Magaluf
  GeneralLejlighedshotellet Sotavento ligger i Torrenova/Magaluf kun 200 meter fra stranden, og det er også i nærheden af områdets centrum med restauranter, barer og små forretninger. På hotelkomplekset findes svømmebassin med solterrasse, restaurant, bar, parkering og en legeplads til børnene. Lejlighederne er udrustede med bad/bruser, køkkenkrog med køleskab, telefon, TV og balkon eller terrasse.
  mere
 • Hotel Sol Katmandu Park Magaluf
  GeneralThe hotel's facilities include an outdoor pool and a children's pool, miniclub in summer, 2 table tennis, card area, snack and pool bar and a pub. The hotel is very close to Magalluf sport centre (artificial lawn football pitch, tennis courts, squash and a gym). md 11/06SurroundingAreaThe hotel is situated 150 metres from Magalluf beach, alongside the centre of the resort, 15 minutes drive to Palma de Mallorca and 26 kilometres from the airport.RoomTypesAll rooms have been decorated with wooden furniture, have private facilities, television and telephone. They also have a balcony.PropertyInformationModern U shape building.DiningFacilitiesBuffet style with a wide choice of local and international dishes.Copyright(c) Donvand Limited 2009AreaDetailsCentralt beliggende 26 km til den nærmeste lufthavn (mallorca) Tæt på strandRoomInformation404 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser
  mere
 • Hotel Samos Magaluf
  GeneralHotellet ligger 250 m fra stranden og i nærheden af Magaluf centrum. Værelserne har bad, centralvarme, telefon og balkon. I fællesområderne er der barer, opholdsstuer, konferencelokaler, TV-værelse, værelse til kortspil samt en buffetrestaurant. Udendørs er der svømmebassin, børnebassin og terrasseområde med solstole. Bordtennis og sportsplads (tennis, volleyball, fodbold, basket). Fuldt dagsprogram med underholdning og sport. Til børnene er der en legeplads og en miniclub.
  mere
 • Hotel Bahía Príncipe Coral Playa Magaluf
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 12 etager i alt 184 værelser. Det råder over en veludstyret foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der en lille spillehal, en tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en restaurant med børnestole.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen