Hotel Magaluf

 • Omfattende hotelsøgning for Magaluf online
 • Find et billigt hotel i Magaluf!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel ME Mallorca Magaluf
  GeneralKomplekset består af to 11-etagers bygninger med i alt 272 boligenheder. Herudover råder det over en stor have samt en foyer med døgnåben reception og elevator. Bygningen rummer desuden et minimarked, en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Hotellet har også en legeplads til de mindste gæster, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice. Morgenmaden serveres som buffet.SurroundingAreaDet hyggelige middelklassehotel ligger lige ud til stranden i Magalluf. Hotellet er det perfekte opholdssted, hvis man er vild med at dyrke diverse vandsportsgrene. Til fods kommer man desuden hurtigt til det nærmeste stoppested.AreaActivitiesPå de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en snackbar. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, boccia, volleyball, dart, minigolf og billard samt skyde med bue og pil, ride på heste, stå på vandski og dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet. Endvidere sørger forskellige aktivitetsprogrammer for afveksling og underholdning.RoomInformationDe hyggeligt indrettede værelser og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, klimaanlæg/centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Lejlighederne råder endvidere over et tekøkken med køleskab og et separat soveværelse.
  flere
 • Hotel Flamboyan Caribe Magaluf
  Komplekset er bygget i 1965 og renoveret i år 2000. Det består af en 6 etages hovedbygning og en sidebygning på 4 etager. Det råder over i alt 190 værelser, heraf 6 enkelt- og 182 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører bl.a. en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Der tilbydes desuden vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.
  flere
 • Hotel Sol Wave House Magaluf
  GeneralDet klimatiserede lejlighedskompleks har på sine 6 etager i alt 210 boligenheder. Komplekset råder endvidere over en imponerende foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en fjernsynsstue, en café, en hyggelig bar og en restaurant. Naturligvis kan man også bestille vasketøjsservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads.SurroundingAreaDet attraktive lejlighedshotel ligger lige i centrum af Magaluff blot få meter fra den smukke sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.PropertyInformationMorgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.AreaActivitiesPå de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets indendørs swimmingpool samt fitness-studiet. Ydermere kan man spille tennis, bordtennis, squash og mod betaling billard/snooker, ligesom der også er mulighed for at dyrke aerobic og skyde med bue og pil. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger desuden en golfbane 5 km fra komplekset.RoomInformationDe smagfuldt indrettede lejligheder og studier har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, telefon og satellit-/kabel-tv (mod betaling). Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse.
  flere
 • Hotel Sol Trinidad Magaluf
  Hotellet blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning har 9 etager med i alt 375 værelser, heraf 7 enkelt- og 368 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception med foyer, pengeskab, vekselbørs, fire elevatorer og en cybercafé. Der er endvidere to barer, en TV-stue og en buffetrestaurant. Herudover kan man tilbyde medicinsk service, miniklub, legeplads samt en parkeringsplads.
  flere
 • Hotel Universal Florida Magaluf
  GeneralBeliggende ved stranden i Magaluf med udsigt over bugten og i nærheden af centrum, hvor der er butikker, barer og natteliv. På hotellet er der morgenbuffet, bar/cafe, internetadgang, svømmebassin, terrasse, elevator, mødelokale, restaurant og mulighed for at veksle penge. Alle værelser har satellit/kabel TV, pengeskab (mod betaling), loftsventilator, telefon og badeværelse. Adresse: C/ Torrenova, 33 07182 Magalluf Mallorca, Spain
  flere
 • Hotel Bahía Príncipe Coral Playa Magaluf
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 12 etager i alt 184 værelser. Det råder over en veludstyret foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der en lille spillehal, en tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en restaurant med børnestole.
  flere

Flere top hoteller