Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 16/11
ma, 17/11
Fra søndag16/11/14 til mandag17/11/14

Hotel Magaluf

› Omfattende hotelsøgning for Magaluf online
› Find et billigt hotel i Magaluf!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 48 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Sol Guadalupe Magaluf
  Hotellet blev totalt renoveret i 2008. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 503 værelser, heraf er 48 enkeltværelser. Det råder desuden over et 800 m² stort pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Dertil kommer, at hotellet har en TV-stue/et konferencelokale, en café, en hyggelig bar, en pub, en klimatiseret restaurant samt et spillelokale. Hotellet kan endvidere tilbyde lægehjælp i tilfælde af sygdom og parkeringsmuligheder. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.
  flere
 • Hotel Sol Wave House Magaluf
  GeneralDet klimatiserede lejlighedskompleks har på sine 6 etager i alt 210 boligenheder. Komplekset råder endvidere over en imponerende foyer med elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en fjernsynsstue, en café, en hyggelig bar og en restaurant. Naturligvis kan man også bestille vasketøjsservice. Herudover er der gode parkeringsmuligheder samt en miniklub og en legeplads.SurroundingAreaDet attraktive lejlighedshotel ligger lige i centrum af Magaluff blot få meter fra den smukke sandstrand. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der afgår desuden offentlige transportmidler lige foran hotellet.PropertyInformationMorgenmaden såvel som aftensmaden serveres som buffet.AreaActivitiesPå de udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin og snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Der er desuden mulighed for at benytte hotellets indendørs swimmingpool samt fitness-studiet. Ydermere kan man spille tennis, bordtennis, squash og mod betaling billard/snooker, ligesom der også er mulighed for at dyrke aerobic og skyde med bue og pil. Hotellets afvekslende aktivitetsprogram sørger for underholdningen. Der ligger desuden en golfbane 5 km fra komplekset.RoomInformationDe smagfuldt indrettede lejligheder og studier har eget badeværelse, kombineret soveværelse/stue, telefon og satellit-/kabel-tv (mod betaling). Herudover er de udstyret med tekøkken, minibar/køleskab, safeboks (mod betaling) og altan. Lejlighederne har derudover et separat soveværelse.
  flere
 • Hotel Vistasol Magaluf
  Anlægget ligger i en 1.500 m2 stor have og har i alt 176 lejligheder fordelt på 9 etager. Indendøre venter der gæsterne et minimarked og en vekselbørs samt safebokse og elevatorer. Hertil kommer en bar, en café, en à la carte restaurant (med børnestole) samt et konferencerum. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.
  flere
 • Hotel ME Mallorca Magaluf
  GeneralKomplekset består af to 11-etagers bygninger med i alt 272 boligenheder. Herudover råder det over en stor have samt en foyer med døgnåben reception og elevator. Bygningen rummer desuden et minimarked, en bar, en tv-stue og en klimatiseret restaurant. Hotellet har også en legeplads til de mindste gæster, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der også vaskeservice. Morgenmaden serveres som buffet.SurroundingAreaDet hyggelige middelklassehotel ligger lige ud til stranden i Magalluf. Hotellet er det perfekte opholdssted, hvis man er vild med at dyrke diverse vandsportsgrene. Til fods kommer man desuden hurtigt til det nærmeste stoppested.AreaActivitiesPå de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en snackbar. For de sportsinteresserede er der mulighed for at spille tennis, bordtennis, boccia, volleyball, dart, minigolf og billard samt skyde med bue og pil, ride på heste, stå på vandski og dyrke aerobic og anden motion i fitness-studiet. Endvidere sørger forskellige aktivitetsprogrammer for afveksling og underholdning.RoomInformationDe hyggeligt indrettede værelser og lejligheder har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, klimaanlæg/centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. Lejlighederne råder endvidere over et tekøkken med køleskab og et separat soveværelse.
  flere
 • Hotel HM Martinique Magaluf
  GeneralLejlighederne Martinique ligger 400 meter fra stranden i Magaluf og 400 meter fra centrum. Lejlighederne er udrustede med bad, separat soveværelse, stue med satelit-TV (mod afgift), safe boks (mod afgift), telefon, køkkenkrog med kogeplader og køleskab samt en stor terrasse eller balkon. Solterrassen er komfortabel med et stort svømmebassin, børnebassin og bassinbar. På området findes der også minigolf, tennisbane, spillebord og legeplads. (ungt kliantel under højsæsonen)
  flere
 • Hotel Flamboyan Caribe Magaluf
  Komplekset er bygget i 1965 og renoveret i år 2000. Det består af en 6 etages hovedbygning og en sidebygning på 4 etager. Det råder over i alt 190 værelser, heraf 6 enkelt- og 182 dobbeltværelser. Til hotellets faciliteter hører bl.a. en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. Der tilbydes desuden vaskeservice. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen