Filtre722 899 hotellerfra 207 websiderFavoritter
sø, 12/10
ma, 13/10
Af søndag, 12/10/14 til mandag, 13/10/14

Hotel Magaluf

› Omfattende hotelsøgning for Magaluf online
› Find et billigt hotel i Magaluf!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 48 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Bahía Príncipe Coral Playa Magaluf
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på sine 12 etager i alt 184 værelser. Det råder over en veludstyret foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevatorer. Herudover er der en lille spillehal, en tv-stue og et konferencerum med internetadgang. Hotellet har tilmed en hyggelig bar og en restaurant med børnestole.
  mere
 • Hotel Sol Guadalupe Magaluf
  Hotellet blev totalt renoveret i 2008. Det har fordelt på sine 9 etager i alt 503 værelser, heraf er 48 enkeltværelser. Det råder desuden over et 800 m² stort pool- og havelandskab samt en storslået foyer med elevatorer, safebokse, vekselbørs og en døgnåben reception. Dertil kommer, at hotellet har en TV-stue/et konferencelokale, en café, en hyggelig bar, en pub, en klimatiseret restaurant samt et spillelokale. Hotellet kan endvidere tilbyde lægehjælp i tilfælde af sygdom og parkeringsmuligheder. De yngste gæster kan muntre sig på legepladsen eller i miniklubben.
  mere
 • Hotel Universal Florida Magaluf
  GeneralBeliggende ved stranden i Magaluf med udsigt over bugten og i nærheden af centrum, hvor der er butikker, barer og natteliv. På hotellet er der morgenbuffet, bar/cafe, internetadgang, svømmebassin, terrasse, elevator, mødelokale, restaurant og mulighed for at veksle penge. Alle værelser har satellit/kabel TV, pengeskab (mod betaling), loftsventilator, telefon og badeværelse. Adresse: C/ Torrenova, 33 07182 Magalluf Mallorca, Spain
  mere
 • Hotel Vistasol Magaluf
  Anlægget ligger i en 1.500 m2 stor have og har i alt 176 lejligheder fordelt på 9 etager. Indendøre venter der gæsterne et minimarked og en vekselbørs samt safebokse og elevatorer. Hertil kommer en bar, en café, en à la carte restaurant (med børnestole) samt et konferencerum. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads.
  mere
 • Hotel Samos Magaluf
  GeneralHotellet ligger 250 m fra stranden og i nærheden af Magaluf centrum. Værelserne har bad, centralvarme, telefon og balkon. I fællesområderne er der barer, opholdsstuer, konferencelokaler, TV-værelse, værelse til kortspil samt en buffetrestaurant. Udendørs er der svømmebassin, børnebassin og terrasseområde med solstole. Bordtennis og sportsplads (tennis, volleyball, fodbold, basket). Fuldt dagsprogram med underholdning og sport. Til børnene er der en legeplads og en miniclub.
  mere
 • Hotel Sol Trinidad Magaluf
  Hotellet blev renoveret i år 2000. Dets hovedbygning har 9 etager med i alt 375 værelser, heraf 7 enkelt- og 368 dobbeltværelser. Det kan tilbyde sine gæster en døgnåben reception med foyer, pengeskab, vekselbørs, fire elevatorer og en cybercafé. Der er endvidere to barer, en TV-stue og en buffetrestaurant. Herudover kan man tilbyde medicinsk service, miniklub, legeplads samt en parkeringsplads.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen