Filtre726 278 hotellerfra 205 websiderFavoritter
ti, 21/10
on, 22/10
Fra tirsdag21/10/14 til onsdag22/10/14

Hotel Marbella

› Omfattende hotelsøgning for Marbella online
› Find et billigt hotel i Marbella!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 172 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Fuerte Marbella Marbella
  GeneralThe hotel El Fuerte is located right on the beach in Marbella. A 4 stars hotel with as well indoor as outdoor swimming pool, restaurant with terrace, piano bar, sun terrace, beach restaurant (closed in January), shop, parking and a sport centre with sauna and Turkish bath. The hotel rooms have air conditioning and are equipped with telephone, mini bar, safety box, hairdryer, satellite-TV and internet connection.
  flere
 • Hotel H10 Andalucia Plaza Marbella
  GeneralHotellet ligger i Marbella 400 m fra Puerto Banús hjertet af Costa del Sol og kun gangafstand til stranden. 11 golfbaner findes lige i nærheden af hotellet. Nyd den smukke have med dets svømmebassin, børnebassin, solterrasse, bassinbar og legeplads til børnene. For de, som tænker på deres helbred, findes der et opvarmet indendørs svømmebassin, gymnastik, sauna, turkisk bad og 12 tennisbaner lige i nærheden af hotellet. Hotellet har også en egen restaurant, bar med levende musik, vakseriservice, parkeringsmuligheder, forretninger, frisørsalon, skønhedssalon, internethjørne, spilleværelse, casino og konferenceværelse. Golfpakke og speciel Green-Fees till hotellets gæster. Dette bestilles på hotellet. Hotelværelserne er smagfuldt indrettede og udrustede med komplet bad, hårtørrer, satelit TV, direkttelefon, minibar og balkon.
  flere
 • Hotel Senator Marbella Spa Marbella
  GeneralRestaurant buffet with show-cooking. During the dinner it is compulsory, that men wear long trousers. Drinks bar in the reception area. Teatro bar.SurroundingAreaHotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og ligger lige i hjertet af Marbella ved kongrescentret og ca. 300 km fra stranden.AreaActivitiesPå hotellets øverste etage har gæsterne har mulighed for at benytte swimmingpoolen og whirlpoolen. Fra solterrassen er der en vidunderlig panoramaudsigt over Marbella.RoomInformationDe komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt to senge eller en dobbeltseng. Herudover er de udstyret med telefon og satellit-/kabel-tv. Safeboks (mod betaling) og minibar er også en del af standardindretningen. Klimaanlægget er centralt reguleret. Ydermere hænger der en ventilator ned fra loftet. Herudover har værelserne enten en altan eller en terrasse.
  flere
 • Hotel Princesa Playa Marbella
  Dette lejlighedshotel er bygget i 1988 og renoveret i 2004. Fordelt på sine 9 etager har det i alt 100 lejligheder. Det kan tilbyde sine gæster en klimatiseret foyer med en døgnåben reception, elevatorer, bar, en lille spillehal samt et konferencerum. Der er ydermere en indbydende og klimatiseret restaurant med børnestole. Naturligvis er der roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom.
  flere
 • Hotel Gran Meliá Don Pepe Marbella
  Hotellet blev renoveret i 2003 og ligger i en ca. 36.000 m² stor have. Det er på 8 etager og råder over i alt 201 dobbeltværelser og 17 suiter. Det rummer desuden en foyer med døgnåben reception, elevatorer, vekselbørs, forretninger, hotelsafe og en frisør. Herudover er der bar, klimatiseret à la carte restaurant med børnestole, offentlig internetadgang (betaling), WLAN Access Point, en lille spillehal og et konferencerum. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Desuden kan de mindste gæster boltre sig på legepladsen. Sidst, men ikke mindst, tilbydes der vaskeservice og roomservice samt hjælp i tilfælde af sygdom.
  flere
 • Hotel Villa Padierna Palace Marbella
  GeneralDet 5 stjernede Villa Padierna ligger i bjergene ovenfor Marbella, 1,5 km fra den nærmeste strand og 10 km fra Marbella. På hotelområdet findes reception 24 timer i døgnet, Flamingos golfklub, Spa Thermae, sauna, vaske/renseri, barer, restauranter og svømmebassin. Hotelværelserne er udrustede med bad/bruser, hårtørrer, pengeskab, aircondition, telefon, satellit-TV, CD/DVD, internetkontakt, minibar og balkon/terrasse.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen