Hotel Marrakech

 • Omfattende hotelsøgning for Marrakech online
 • Find et billigt hotel i Marrakech!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Savoy Le Grand Hotel

  Savoy Le Grand Hotel

  Marrakech, 0,0 km til Centrum

  83 / 100 (258 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Intet billedgalleri tilgængeligt

  Lalla Piccara

  Marrakech, 0,0 km til Centrum

  77 / 100 (483 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Intet billedgalleri tilgængeligt

  Hostel Riad 63

  Marrakech, 0,0 km til Centrum

  71 / 100 (77 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Riad l'Harmattan

  Riad l'Harmattan B&B

  Marrakech, 0,0 km til Centrum

  82 / 100 (383 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Domaine - Le Relais de Marrakech

  Domaine - Le Relais de Marrakech B&B

  Marrakech, 0,0 km til Centrum

  75 / 100 (79 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Marrakech Ryads Parc & Spa by Blue Sea

  Marrakech Ryads Parc & Spa by Blue Sea

  Marrakech, 0,0 km til Centrum

  71 / 100 (508 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
Priserne vist på trivago er for det totale antal søgte værelser pr. nat
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Marrakech Le Semiramis Marrakech
  Det fuldt klimatiserede luksushotel råder over 4 etager med i alt 182 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, butik og aviskiosk. Hotellet har tilmed sit eget diskotek samt en bar og hele fire à la carte restauranter med marokkansk, italiensk og internationalt køkken samt grillspecialiteter. Til de små gæster er der en miniklub.
  flere
 • Hotel Kenzi Farah Marrakech
  GeneralHotel Kenzi Farah ligger i et af Marrakechs mest eksklusive områder, “Hivernage”, kun nogle få minutter fra de mest velkendte forretningsgader. Hotellet har et fantastiskt haveanlæg til at slappe af i og indenfor hotelområdet findes også 3 forskellige restauranter, boutique, legeplads til børnene, parkering, et 300 meters svømmebassin, sportsaktiviteter, tennisbane og så videre. Her findes også et helsecenter med tyrkisk bad, sauna, orientalsk massage, frisør, opvarmet indendørs svømmebassin og fitnessværelse. Til forretnings- og konferencerejsende findes mødelokale med plads til 1000 personer. Hotelværelserne har aircondition og er udrustede med satelit-TV, pengeskab, telefon og minibar. Adresse: Ave. du Président Kennedy,Marrakech
  flere
 • Hotel Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa Marrakech
  Dette charmerende nye hotel åbnede i 2005 og rummer 50 værelser fordelt på 5 etager. Det klimatiserede hotel tilbyder ligeledes en foyer, døgnåben reception og check-out service, garderobe og vekselbørs. Af yderligere behageligheder er der café, bar, fjernsynsstue og en restaurant. Ydermere kan forretningsrejsende benytte hotellets konferenceindretninger og internetadgang. Deslige er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, og gæster i bil tilbydes parkeringsmuligheder.
  flere
 • Hotel Marrakech Ryads Parc & Spa by Blue Sea Marrakech
  Hotellet åbnede i 2008 og kombinerer en traditionel beliggenhed med de mest moderne installationer. Der er 259 værelser fordelt på 13 korridorer, alle med vidunderlig udsigt over haven eller det 1.400 m² store swimmingpool-område. Hotellet rummer 3 mødelokaler og er perfekt for kongresser og konventioner. Lounge-baren er et ideelt sted at nyde sin yndlingsdrink eller læskedrik i en afslappet atmosfære med live musik. De yngste gæster kan benytte miniklubben.
  flere
 • Hotel Mogador Palace Agdal Marrakech
  Ryad Mogador Agdal Hotel ligger i Marrakech hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert af hotellets værelser tilbyder aircondition, internetadgang (wireless), minibar, altan/terrasse, satellit/kabel TV.Gæster, der bor på dette hotel i Marrakech, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx mødefaciliteter , restaurant, salon.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet massage.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Marrakech, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. For at gøre din reservation af Ryad Mogador Agdal Hotel hurtig og nem, vælg venligst de foretrukne datoer for opholdet, og fortsæt til vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Mogador Menzah Marrakech
  Dette familievenlige og klimatiserede hotel åbnede sine døre i 2008 og er integreret i naturomgivelser med en autentisk og traditionel arkitekturstil og prestigefyldt infrastruktur. Det rummer i alt 196 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter på hotellet er der en safeboks, vekselbørs og en fjernsynsstue. Desuden er der en café og restaurant på stedet. Gæsterne kan ligeledes benytte hotellets internetadgang og bestille roomservice. Ydermere tilbydes der gratis parkeringsplads til bilen.
  flere

Flere top hoteller

Seværdigheder i Marrakech