Filtre725 006 hotellerfra 200 websiderFavoritter
sø, 27/07
ma, 28/07
Af søndag, 27/07/14 til mandag, 28/07/14

Hotel Maspalomas

› Omfattende hotelsøgning for Maspalomas online
› Find et billigt hotel i Maspalomas!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 158 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Riu Palace Oasis Maspalomas
  Det fuldt klimatiserede luksuskompleks blev renoveret i 1998 og har fordelt på 5 etager i alt 332 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, fire elevatorer, eksklusive butikker, en frisørsalon, en bar, en tv/video-stue, en internetterminal samt en restaurant med ikke-ryger-afdeling, en á la carte restaurant og en snackrestaurant, som har åbent til frokost. Herudover er der roomservice og vaskeservice, ligesom der er en legeplads og en miniklub for børn i alderen 4-12 år (seks gange om ugen afhængigt af antal børn).
  mere
 • Hotel Seaside Palm Beach Maspalomas
  Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev bygget i 1974 og renoveret i 2002. Det er omgivet af en 24.000 m2 stor palmehave og råder fordelt på 7 etager over i alt 347 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception samt en guldsmed, et parfumeri, en skønhedssalon, en frisør og diverse andre butikker. Herudover er der også en bar og en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område. Endvidere er der mulighed for at leje cykler, ligesom der også er en legeplads til børnene. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del af hotellets mange tilbud.
  mere
 • Hotel Ifa Faro Maspalomas
  IFA Faro Hotel ligger i Gran Canaria hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert værelse har aircondition, badekåber, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, minibar, altan/terrasse.Hotelfaciliteter tilbudt på dette hotel i Gran Canaria inkluderer butikker, kaffebar, bar/pub, mødefaciliteter , restaurant.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: massage, jacuzzi, motions/fitness faciliteter, udendørs pool.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Gran Canaria, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. For at fortsætte med reservationen af IFA Faro Hotel vælg blot dine rejsedatoer, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Seaside Grand Hotel Residencia Maspalomas
  GeneralHotel facilities include tropical gardens, swimming pool, heated swimming pool, solarium/terrace, restaurant, snack bar, pool bar, piano bar with terrace, sauna, steam bath, beauty center, hairdressers, boutique, library with free Internet access, subterranean garage and babysitting (on request). All rooms are equipped with air conditioning, heating, complete bathroom with bath/shower and hairdryer, satellite TV, DVD-player, telephone, safe, mini-bar, modem links and balcony or terrace. Address: Avda. del Oasis, 32 35100 Maspalomas Gran Canaria, Spain
  mere
 • Hotel ClubHotel Riu Gran Canaria Maspalomas
  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er bygget i år 2000. Fordelt på 6 etager har det i alt 639 værelser, heraf 46 enkelt- og 521 dobbeltværelser samt 6 suiter og 49 lejligheder. Det råder over en frisørsalon, en bar samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område. Der tilbydes desuden vaskeservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.
  mere
 • Hotel Riu Palace Meloneras Resort Maspalomas
  Med Riu Palace Meloneras Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Gran Canaria inden for rækkevidde.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hotelfaciliteter tilbudt på dette hotel i Gran Canaria inkluderer butikker, bar/pub, restaurant, salon, bar ved poolen.Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som massage, pool (Børn), jacuzzi, børneklub, motions/fitness faciliteter, sauna, tennisbaner, udendørs pool.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.For let at reservere et værelse på Riu Palace Meloneras Hotel, angiv venligst dine rejsedatoer og fortsæt med vores sikre online reservationsblanket.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Maspalomas

Del hotel:
Tilbage til toppen