Filtre722 899 hotellerfra 211 websiderFavoritter
to, 04/09
fr, 05/09
Af torsdag, 04/09/14 til fredag, 05/09/14

Hotel Maspalomas

› Omfattende hotelsøgning for Maspalomas online
› Find et billigt hotel i Maspalomas!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 157 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Ifa Faro Maspalomas
  IFA Faro Hotel ligger i Gran Canaria hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert værelse har aircondition, badekåber, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, minibar, altan/terrasse.Hotelfaciliteter tilbudt på dette hotel i Gran Canaria inkluderer butikker, kaffebar, bar/pub, mødefaciliteter , restaurant.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: massage, jacuzzi, motions/fitness faciliteter, udendørs pool.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Gran Canaria, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. For at fortsætte med reservationen af IFA Faro Hotel vælg blot dine rejsedatoer, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Seaside Palm Beach Maspalomas
  Det fuldt klimatiserede middelklassehotel blev bygget i 1974 og renoveret i 2002. Det er omgivet af en 24.000 m2 stor palmehave og råder fordelt på 7 etager over i alt 347 værelser. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception samt en guldsmed, et parfumeri, en skønhedssalon, en frisør og diverse andre butikker. Herudover er der også en bar og en indbydende klimatiseret restaurant med ikke-ryger-område. Endvidere er der mulighed for at leje cykler, ligesom der også er en legeplads til børnene. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del af hotellets mange tilbud.
  mere
 • Hotel Club Maspalomas 1 Maspalomas
  GeneralThe complex feature 2 swimming pools for adults, children's pool, terrace with free sun beds and sunshades, buffet restaurant, pool bar, front desk and money exchange 24h, minimarket, medical service, free transport to Maspalomas beach (2 return trips), 2 tennis courts, volleyball and mini-basketball, entertainment area with table football, table tennis, pool tables and children's games, daytime sports and evening activities and playground. Each bungalow consists of one bedroom, complete bathroom, safe (with charge), kitchen, fridge, sofa bed, TV and terrace with 2 sun beds. * Maid service: 5 days a week. * Towels: twice a week. * Linen: once a week. Address: Avda. Touroperador Osl Wings, 1 35100 Maspalomas Las palmas de Gran Canaria Spain
  mere
 • Hotel ClubHotel Riu Gran Canaria Maspalomas
  Hotellet hører til i den øvre ende af middelklassen og er bygget i år 2000. Fordelt på 6 etager har det i alt 639 værelser, heraf 46 enkelt- og 521 dobbeltværelser samt 6 suiter og 49 lejligheder. Det råder over en frisørsalon, en bar samt en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område. Der tilbydes desuden vaskeservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.
  mere
 • Hotel Riu Palace Oasis Maspalomas
  Det fuldt klimatiserede luksuskompleks blev renoveret i 1998 og har fordelt på 5 etager i alt 332 dobbeltværelser. Til faciliteterne hører en døgnåben reception, fire elevatorer, eksklusive butikker, en frisørsalon, en bar, en tv/video-stue, en internetterminal samt en restaurant med ikke-ryger-afdeling, en á la carte restaurant og en snackrestaurant, som har åbent til frokost. Herudover er der roomservice og vaskeservice, ligesom der er en legeplads og en miniklub for børn i alderen 4-12 år (seks gange om ugen afhængigt af antal børn).
  mere
 • Hotel Cordial Sandy Golf Maspalomas
  Anlægget råder over 128 bungalows i ét plan. Anlægget har desuden en reception (åben fra kl. 8 til 24) og en café. Herudover er der en bar og en restaurant med terrasse. Der er desuden mulighed for at bestille ligesom der er en legeplads, et lille supermarked og en parkeringsplads. Endelig råder anlægget også over en vidunderlig og storslået anlagt have.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen