Filtre714 359 hotellerfra 201 websiderFavoritter
sø, 24/08
ma, 25/08
Af søndag, 24/08/14 til mandag, 25/08/14

Hotel München

› Omfattende hotelsøgning for München online
› Find et billigt hotel i München!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 511 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel NH München Deutscher Kaiser München
  Det moderne hotel, der blev komplet renoveret, hører til i den øvre middelklasse og råder over 173 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse og elevatorer. Endvidere er der en bar, en restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og et offentligt WLAN Access Point. Personbiler kan parkeres i en offentlig parkeringsgarage i nærheden af hotellet.
  mere
 • Hotel Derag Livinghotel Prinzessin Elisabeth München
  Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse, åbnede i år 2000 og blev renoveret i år 2005. Det besidder en tidløs elegance og har en rolig beliggenhed. Fordelt på 5 etager har det i alt 142 elegante værelser, heraf 2 juniorsuiter, 12 luksuriøse suiter til gæster, der stiller høje krav, 119 veludstyrede lejligheder og 15 studios. På hotellet er der rig mulighed for at nyde den luksuriøse og individuelle service. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Herudover rummer bygningen et minimarked, en klimatiseret restaurant kaldet G med et fremragende internationalt køkken og børnestole, en morgenmadsrestaurant, tre konferencelokaler og en cykelkælder. Desuden er der mod betaling mulighed for at gå på Internettet (også trådløst) og leje cykler. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).
  mere
 • Hotel Am Moosfeld München
  Opdag alt hvad Munich kan tilbyde med Hotel Am Moosfeld som base.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert enkelt værelse er smagfuldt indrettet med ikke-ryger Værelser, daglig avis, skrivebord, hårtørrer, brusekabine, satellit/kabel TV.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Munich består af roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, roomservice.For at nyde et behageligt ophold kan gæsterne drage fordel af en række rekreative faciliteter, blandt andet massage, pool (indendørs), motions/fitness faciliteter, sauna, have.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Munich vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. For reservation af Hotel Am Moosfeld angiv blot datoerne, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Leonardo Royal Munich München
  Centralt placeret i München, og med nem adgang til og fra München Internationale Lufthavn, med byens offentlige transport, kan du sove optimalt på det 4 stjernet Leonardo Royal Munich. Under dit ophold kan du fx opleve Münchner Hofbräuhaus, New Town Hall, og München Frauenkirche og Haus der Kunst. Hotellets 424 værelser, er alle med minimum trådløst internet, eget bad og toilet, TV, aircondition og arbejdsbord. Skal du måske holde et møde eller en konference under dit ophold, kan du låne et af hotellets i alt 9 møde- og konferencelokaler, der alle har trådløst internet og flipover. Til hotellet, er en restaurant, der serve allround inspireret mad, hvor du så derved kan få et stort udvalg af a la carte retter og drikkevare. Her kan du også hver morgen købe en morgenbuffet, det er velassorteret og lavet af friske råvare. Til hotellet er der også tilknyttet et fitnesscenter.
  mere
 • Hotel Eden Wolff München
  Beligende i hjerter af Munchen, og med nem adgang til og fra Munchen Internationale Lufthavn med byens offentlige transport, kan du sove optimalt på det 4 stjernet Eden Hotel Wolff. Under dit ophold kan du fx opleve Münchner Hofbräuhaus, New Town Hall, Munchen Fraenkirche og Haus der Kunst. Hotellet har i alt 210 værelser og suiter, der inkludere bla. Trådløst internet, eget bad og toilet, TV, aircondition og minibar. Skal du under dit ophold, holde et møde eller en konference, kan du leje et af hotellets i alt 8 møde- og konferencelokaler. Her har det største lokale plads i maksimalt 260 deltagere. Til hotellet er all round restaurant, der servere forskellige a la carte retter og specialiteter. Desuden er her også en stemningsfuld bar, hvor man kan slappe af og få en forfriskning. Endvidere er der også tilknyttet hoteller et fitnesscenter, sauna og solarium.
  mere
 • Hotel Leonardo München City West München
  Leonardo Hotel Muenchen City West ligger i Munich hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelserne er udstyret med aircondition, skrivebord, hårtørrer, strygebræt, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, brusekabine, separat bruser og badekar.Dette hotel i Munich indeholder alle de faciliteter og bekvemmeligheder, man forventer af et hotel i dets klasse.Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som motions/fitness faciliteter, sauna, damprum.Ud over en praktisk beliggenhed i Munich tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.Lav din reservation af Leonardo Hotel Muenchen City West Munich nu ved at vælge de foretrukne datoer for opholdet og sende vores sikre online reservationsblanket.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer München

Del hotel:
Tilbage til toppen