Filtre725 006 hotellerfra 200 websiderFavoritter
sø, 17/08
ma, 18/08
Af søndag, 17/08/14 til mandag, 18/08/14

Hotel München

› Omfattende hotelsøgning for München online
› Find et billigt hotel i München!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 511 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Innside München Parkstadt Schwabing München
  GeneralA through and through Design hotel which is highly recommended if you are looking for a stylish, modern hotel in the capital of Bavaria. 06/05/keSurroundingAreaThe hotel is located near Munich’s Schwabing entertainment district and within walking distance of the metro, which will take you to the city centre in minutes.RoomTypesThe rooms are spacious and designed in contemporary style. They are very bright and airy owing to the full-length windows. Both rooms and bathrooms are in excellent condition.PropertyInformationPart of an impressive glass tower building.DiningFacilitiesThe style of the rooms is continued in the restaurant, which is very contemporary and modern.Copyright(c) Donvand Limited 2008AreaDetailsCentralt beliggende 2 km til bymidten 29 km til den nærmeste lufthavn (franz josef strauss) 4 minutters gang til den nærmest metrostation (u6 nordfriedhof) 4 km til den nærmeste station (munich hauptbahnhof) 1 minutters gang til det nærmeste busstop 8 km til nærmeste messe/udstillings center (munich neue messe icm)RoomInformation160 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Ikke-ryger værelser
  mere
 • Hotel NH München Deutscher Kaiser München
  Det moderne hotel, der blev komplet renoveret, hører til i den øvre middelklasse og råder over 173 værelser. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safebokse og elevatorer. Endvidere er der en bar, en restaurant med ikke-ryger afdeling, et konferencerum og et offentligt WLAN Access Point. Personbiler kan parkeres i en offentlig parkeringsgarage i nærheden af hotellet.
  mere
 • Hotel Derag Livinghotel Prinzessin Elisabeth München
  Hotellet, der hører til i den øvre middelklasse, åbnede i år 2000 og blev renoveret i år 2005. Det besidder en tidløs elegance og har en rolig beliggenhed. Fordelt på 5 etager har det i alt 142 elegante værelser, heraf 2 juniorsuiter, 12 luksuriøse suiter til gæster, der stiller høje krav, 119 veludstyrede lejligheder og 15 studios. På hotellet er der rig mulighed for at nyde den luksuriøse og individuelle service. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Herudover rummer bygningen et minimarked, en klimatiseret restaurant kaldet G med et fremragende internationalt køkken og børnestole, en morgenmadsrestaurant, tre konferencelokaler og en cykelkælder. Desuden er der mod betaling mulighed for at gå på Internettet (også trådløst) og leje cykler. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom (mod betaling). Hotellet har tilmed en garage (mod betaling).
  mere
 • Hotel Eden Wolff München
  Beligende i hjerter af Munchen, og med nem adgang til og fra Munchen Internationale Lufthavn med byens offentlige transport, kan du sove optimalt på det 4 stjernet Eden Hotel Wolff. Under dit ophold kan du fx opleve Münchner Hofbräuhaus, New Town Hall, Munchen Fraenkirche og Haus der Kunst. Hotellet har i alt 210 værelser og suiter, der inkludere bla. Trådløst internet, eget bad og toilet, TV, aircondition og minibar. Skal du under dit ophold, holde et møde eller en konference, kan du leje et af hotellets i alt 8 møde- og konferencelokaler. Her har det største lokale plads i maksimalt 260 deltagere. Til hotellet er all round restaurant, der servere forskellige a la carte retter og specialiteter. Desuden er her også en stemningsfuld bar, hvor man kan slappe af og få en forfriskning. Endvidere er der også tilknyttet hoteller et fitnesscenter, sauna og solarium.
  mere
 • Hotel Bayerischer Hof München
  Luksushotellet råder over en 7-etagers hovedbygning med i alt 373 værelser. Bygningen rummer desuden en reception og en frisørsalon. På hotellet er der endvidere 6 barer, en jazzclub med livemusik, en teatersal kaldet Komödie im Bayerischen Hof samt hele 4 restauranter. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (ca. 26 E pr. dag).
  mere
 • Hotel Leonardo Royal Munich München
  Centralt placeret i München, og med nem adgang til og fra München Internationale Lufthavn, med byens offentlige transport, kan du sove optimalt på det 4 stjernet Leonardo Royal Munich. Under dit ophold kan du fx opleve Münchner Hofbräuhaus, New Town Hall, og München Frauenkirche og Haus der Kunst. Hotellets 424 værelser, er alle med minimum trådløst internet, eget bad og toilet, TV, aircondition og arbejdsbord. Skal du måske holde et møde eller en konference under dit ophold, kan du låne et af hotellets i alt 9 møde- og konferencelokaler, der alle har trådløst internet og flipover. Til hotellet, er en restaurant, der serve allround inspireret mad, hvor du så derved kan få et stort udvalg af a la carte retter og drikkevare. Her kan du også hver morgen købe en morgenbuffet, det er velassorteret og lavet af friske råvare. Til hotellet er der også tilknyttet et fitnesscenter.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer München

Del hotel:
Tilbage til toppen