Filtre716 847 hotellerfra 195 websiderFavoritter
Af søndag, 27/04/14 til mandag, 28/04/14

Hotel München

› Omfattende hotelsøgning for München online
› Find et billigt hotel i München!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 496 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer München

Flere populære destinationer

Top hoteller

 • Hotel The Westin Grand Munich München
  Det klimatiserede hotel er bygget i 1972 og har fordelt på 22 etager i alt 644 værelser, heraf 263 dobbeltværelser og 31 suiter. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception og elevatorer samt en café, et par forretninger, en frisørsalon, et legerum, to barer og to pubber. Hotellet har endvidere hele to indbydende, klimatiserede restauranter. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen (mod betaling). Naturligvis er der også mulighed for at gå på Internettet.
  mere
 • Hotel Novotel München Messe München
  Hotellet åbnede i år 2004 og har i alt 278 værelser fordelt på 5 etager. Den moderne bygning rummer endvidere en reception, en bar og hele ti konferencerum. Hotellet har tilmed en klimatiseret à la carte restaurant. Personbiler kan parkeres i hotellets parkeringsgarage.
  mere
 • Hotel Eden Wolff München
  Beligende i hjerter af Munchen, og med nem adgang til og fra Munchen Internationale Lufthavn med byens offentlige transport, kan du sove optimalt på det 4 stjernet Eden Hotel Wolff. Under dit ophold kan du fx opleve Münchner Hofbräuhaus, New Town Hall, Munchen Fraenkirche og Haus der Kunst. Hotellet har i alt 210 værelser og suiter, der inkludere bla. Trådløst internet, eget bad og toilet, TV, aircondition og minibar. Skal du under dit ophold, holde et møde eller en konference, kan du leje et af hotellets i alt 8 møde- og konferencelokaler. Her har det største lokale plads i maksimalt 260 deltagere. Til hotellet er all round restaurant, der servere forskellige a la carte retter og specialiteter. Desuden er her også en stemningsfuld bar, hvor man kan slappe af og få en forfriskning. Endvidere er der også tilknyttet hoteller et fitnesscenter, sauna og solarium.
  mere
 • Hotel Sheraton Munich Arabellapark München
  Sheraton Munich Arabellapark Hotel er et 4 stjernet hotel, som er beliggende nær München i Tyskland. Værelser indeholder fladskærms TV, minibar, klimaanlæg, safeboks, 24 timers roomservice og trådløst internet. Hotellet har desuden 2 restauranter, hvor de kan serverer alle dagens måltider. Er det der imod tørsten der skal slukkes, har hotellet en bar, samt mulighed for at smage en af de berømte tyske øl, i hotellets tilstødende have. Skal du derimod holde et møde, så har hotellet kapacitet til at have op til 500 deltagere. Er du til afslapning, kan du også benytte dig af hotellets spa og fitnesscenter.
  mere
 • Hotel TREFF Hotel München City Centre München
  Beliggenheden af Treff Hotel München City Centre er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Munich.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelsesfaciliteter inkluderer ikke-ryger Værelser, aircondition, daglig avis.De grundlæggende bekvemmeligheder tilbudt i dette hotel i Munich indbefatter roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, deponeringsboks, handicapfaciliteter, businesscenter.Ud over en praktisk beliggenhed i Munich tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.For reservation af Treff Hotel München City Centre angiv blot datoerne og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Holiday Inn Munich - City Centre München
  Med kun 45 minutters kørsel med tog til München Internationale Lufthavn, ligger det 4 stjernet Holiday Inn Munich City Center hotel, i Tyskland. Alle værelserne har minibar, kaffe og te maskine, internet, telefon, TV med kabel og satellit TV tilsluttet og en masse andet. Nær hotellet er en rigtig flot og lækker svømmehal, hvor man blandt andet kan komme i dampbad og sauna. Der er også et veludstyret fitnesscenter, med alt moderne udstyr man kunne tænke sig. Bliver du sulten, er her til hotellet tilknyttet en restaurant, hvor du kan få alle dagens måltider, så du med garanti ikke kommer til at gå sulten i seng. Endvidere er der en bar, så du efter en hektisk og måske travl dag kan få en forfriskning af slutte dagen af på. Skal du holde et firma event eller en konference, så er der også 2 lokaler til den slags brug. Det største af dem, er der plads til hele 650 deltagere, så du ikke behøver at have pladsen som hæmsko til dit arrangement.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen