Hotel München

 • Omfattende hotelsøgning for München online
 • Find et billigt hotel i München!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Europäischer Hof

  Europäischer Hof

  München, 0,0 km til Centrum

  80 / 100 (3480 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  ibis budget Muenchen City Olympiapark

  ibis budget Muenchen City Olympiapark

  München, 0,0 km til Centrum

  77 / 100 (818 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  ibis Muenchen City

  ibis Muenchen City

  München, 0,0 km til Centrum

  76 / 100 (3581 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Gasthof Sollner Hof

  Gasthof Sollner Hof Pension

  München, 0,0 km til Centrum

  75 / 100 (483 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Intet billedgalleri tilgængeligt

  Winhart B&B

  München, 0,0 km til Centrum

  75 / 100 (86 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  B&B Hotel München City-West

  B&B Hotel München City-West

  München, 0,0 km til Centrum

  80 / 100 (1287 anmeldelser)

  Nyt

  Other deals

  Detaljer
Priserne vist på trivago er for det totale antal søgte værelser pr. nat
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Mercure Hotel Orbis Munchen Sud München
  GeneralAn excellent property for groups.SurroundingAreaThe hotel is located in Neuperlach, in the south-east of Munich. The city centre is easily accessed by public transport.RoomTypesThe medium sized rooms are furnished to a good standard, with a brown and beige colour scheme. They are in very good condition, as are the bathrooms.PropertyInformationIt is a very modern, low rise building.DiningFacilitiesThe restaurant is also modern in style.Copyright(c) Donvand Limited 2010AreaDetailsForstæder 8 km til bymidten 35 km til den nærmeste lufthavn (franz josef strauss)RoomInformation186 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser Ikke-ryger værelser
  flere
 • Hotel Holiday Inn Munich City Centre München
  Med kun 45 minutters kørsel med tog til München Internationale Lufthavn, ligger det 4 stjernet Holiday Inn Munich City Center hotel, i Tyskland. Alle værelserne har minibar, kaffe og te maskine, internet, telefon, TV med kabel og satellit TV tilsluttet og en masse andet. Nær hotellet er en rigtig flot og lækker svømmehal, hvor man blandt andet kan komme i dampbad og sauna. Der er også et veludstyret fitnesscenter, med alt moderne udstyr man kunne tænke sig. Bliver du sulten, er her til hotellet tilknyttet en restaurant, hvor du kan få alle dagens måltider, så du med garanti ikke kommer til at gå sulten i seng. Endvidere er der en bar, så du efter en hektisk og måske travl dag kan få en forfriskning af slutte dagen af på. Skal du holde et firma event eller en konference, så er der også 2 lokaler til den slags brug. Det største af dem, er der plads til hele 650 deltagere, så du ikke behøver at have pladsen som hæmsko til dit arrangement.
  flere
 • Hotel ibis Styles Muenchen Ost Messe München
  Placeret i hjerter af Munchen, og med nem adgang til og fra Munchen Internationale Lufthavn med byens offentlige transport, kan du sove optimalt på det 4 stjernet EuroHotel & Suits München. Under dit ophold kan du fx opleve Münchner Hofbräuhaus, New Town Hall, Munchen Fraenkirche og Haus der Kunst. Hotellet har i alt 137 værelser, der alle minimum er med trådløst internet, eget bad og toilet, TV, aircondition og minibar. Skal du måske holde et møde eller en konference under dit ophold, kan du låne et af hotellets mange møde- og konferencelokaler. Til hotellet har i alt 3 restauranter, der hver har deres tema-land, hvor de servere italiensk, græsk og kinesisk mad, i from at et bredt udvalg af a la carte retter og drikkevare. Her kan du også hver morgen købe en morgenbuffet, det er velassorteret lavet af friske råvare. Der er også tilknyttet hotellet et fitnesscenter, sauna og solarium.
  flere
 • Hotel Vitalis München
  Opdag alt hvad Munich kan tilbyde med Vitalis Hotel som base.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Alle værelser er fyldt med skrivebord, internetadgang (wireless), separat bruser og badekar.Dette Munich hotel tilbyder faciliteter som fx bar/pub, mødefaciliteter , restaurant, salon, lufthavnstransport.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Munich. Når du reserverer på Vitalis Hotel Munich, angiv de foretrukne datoer for besøget, og brug vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Leonardo & Residenz München München
  Opdag alt hvad Munich kan tilbyde med Leonardo Residenz Hotel som base.Dette 4-stjernet hotel tilbyder 255 komfortable værelser med en bred vifte af faciliteter målrettet til den moderne rejsende.Værelsesfordele inkluderer ikke-ryger Værelser, skrivebord, hårtørrer, internetadgang (wireless), deponeringsboks på værelset.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Munich inkluderer elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, deponeringsboks.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet motions/fitness faciliteter, spa, have.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Munich. For at reservere et værelse på Leonardo Residenz Hotel, vælg blot datoerne for dit ophold, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Azimut München City Ost München
  Placeret i hjerter af Munchen, og med nem adgang til og fra Munchen Internationale Lufthavn med byens offentlige transport, kan du sove optimalt på det 4 stjernet Azimut München City Ost. Under dit ophold kan du fx opleve Münchner Hofbräuhaus, New Town Hall, og Munchen Fraenkirche og Haus der Kunst. Hotellet har i alt 167 værelser, der alle minimum er med trådløst internet, eget bad og toilet, TV, aircondition og minibar. Skal du måske holde et møde eller en konference under dit ophold, kan du låne et af hotellets i alt 2 møde- og konferencelokaler, der alle har trådløst internet og flipover og begge med plads til 20 deltagere. Til hotellet, er 3 restauranter, der servere henholdsvis græsk, italiensk og kinesisk mad, hvor du så derved kan få et stort udvalg af mad, i form at et bredt udvalg af a la carte retter og drikkevare. Her kan du også hver morgen købe en morgenbuffet, det er velassorteret og lavet af friske råvare. Der er også tilknyttet til hotellet, et fitnesscenter.
  flere

Flere top hoteller

Seværdigheder i München