Filtre720 840 hotellerfra 197 websiderFavoritter
ti, 26/08
on, 27/08
Af tirsdag, 26/08/14 til onsdag, 27/08/14

Hotel Nice

› Omfattende hotelsøgning for Nice online
› Find et billigt hotel i Nice!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 466 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Best Western Roosevelt Nice
  Det enkle hotel er på 4 etager og råder over i alt 49 værelser, heraf 6 enkelt- og 35 dobbeltværelser. På hotellet findes der en foyer med døgnåben reception, pengeskab og elevator. Bygningen råder tillige over en cykelkælder, en TV-stue og en klimatiseret a la carte restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Ydermere kan hotellet tilbyde et konferencerum og en offentlig internetcomputer. Personbiler kan endvidere parkeres på hotellets egen parkeringsplads. Roomservice og medicinsk service er ligeledes en del af hotellets tilbud.
  mere
 • Hotel Radisson Blu Hotel Nice Nice
  GeneralDette er et godt hotel med god service og gode faciliteter. Det eneste der trækker ned er beliggenheden.SurroundingAreaHotellet ligger på Promenade Des Anglais ca. halvejs mellem bycentrum og lufthavnen.RoomTypesAlle værelserne er store og flot indrettet i moderne stil. Alle værelser på forsiden af hotellet har balkon hvor man kan side og nyde havudsigten. Badeværelserne kun godt trænge til modernisering med er dog rene og godt udstyret.PropertyInformationHotellet har en moderne facade uden særlige træk, men er meget behageligt indvendigt.DiningFacilitiesDer er to restauranter; en Fransk der har en Michelin stjerne og en Lebanesisk. Der er også en snack bar på toppen af hotellet.Copyright(c) Donvand Limited 2009AreaDetailsHavnefront/strand 3 km til bymidten 2 km til den nærmeste lufthavn (cote d azur) 3 km til den nærmeste station (nice ville) 1 minutters gang til det nærmeste busstop 3 km til nærmeste messe/udstillings center (acropolis) Tæt på strandRoomInformation331 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser Ikke-ryger værelser
  mere
 • Hotel Quality Flore Nice Promenade Nice
  Hotellet blev komplet renoveret. Det er på 4 etager med i alt 64 værelser, som kan bookes både som enkelt- eller dobbeltværelse. Hertil kommer tre suiter. Den klimatiserede bygning rummer en foyer med en døgnåben reception og elevatorer. Der er endvidere en tv-stue, en restaurant og en morgenmadsrestaurant. Mod betaling kan gæsterne benytte hotellets trådløse internetadgang og vasketøjsservice samt det offentlige parkeringshus ca. 50 m fra hotellet.
  mere
 • Hotel Boréal Nice
  Beliggenheden af Comfort Boreal Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Nice.Comfort Boreal Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Værelserne er udstyret med aircondition, hårtørrer, internetadgang, strygebræt, deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, satellit/kabel TV.Gæster, der bor på dette hotel i Nice, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx elevator, bar/pub, restaurant, kæledyr tilladt, parkering.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Nice vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. For at lave din reservation af Comfort Boreal Hotel Nice, angiv venligst datoerne for dit ophold og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Best Western Alba Nice
  Det klimatiserede city-hotel råder over 4 etager med i alt 36 værelser, heraf 24 suiter og 8 juniorsuiter. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, safeboks, konferenceindretninger og elevator. Naturligvis kan hotellets gæster også bestille vasketøjsservice, ligesom der også er internetadgang.
  mere
 • Hotel La Pérouse Nice
  Hotellet blev renoveret i 2002 og råder over en 6-etagers hovedbygning med 58 værelser og 4 junior-suiter. Den klimatiserede bygning ligger på en hovedgade og rummer en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, garderobe, café og elevator. Endvidere har hotellet en bar, et morgenmadsrum og en klimatiseret haverestaurant (med ikke-ryger område) beliggende i den romantiske gårdhave, som er åben fra maj til september afhængigt af vejret. Hotellet har ligeledes et konferencerum. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Nice

Del hotel:
Tilbage til toppen