Filtre724 107 hotellerfra 201 websiderFavoritter
to, 28/08
fr, 29/08
Af torsdag, 28/08/14 til fredag, 29/08/14

Hotel Nice

› Omfattende hotelsøgning for Nice online
› Find et billigt hotel i Nice!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 466 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Quality Suites Nice La Malmaison Nice
  Hotellet er blevet fuldstændigt renoveret, skænket et tidssvarende præg og genåbnet i 2006. Det er det perfekte sted, hvis man ønsker et komfortabelt, hyggeligt og afslappende ophold, uanset om der er tale om ferie eller forretning. Fordelt på 5 etager råder det over i alt 46 værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, garderobe og elevator. Herudover rummer det klimatiserede hotel en morgenmadsrestaurant samt konferenceindretninger. Prikken over i'et er vasketøjsservice. Den nærmeste parkeringsplads ligger ca. 200 m fra hotellet.
  mere
 • Hotel Le Petit Palais de Nice Nice
  GeneralThe Petit Palais Hotel Nice has 25 rooms with climate control that have been carefully decorated, and are equipped with an en suite bathroom, satellite TV, safe and Internet access. Some have balconies. In addition it has a breakfast room, a bar and a summer terrace. Built 1920. 25 rooms, 3 floors.SurroundingAreaLocation: in the residential area of Nice known as Cimiez, 1.5 Km. from the beach.
  mere
 • Hotel Novotel Nice Centre Nice
  Opdag alt hvad Nice kan tilbyde med Novotel Nice Centre Hotel som base.Novotel Nice Centre Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert værelse er fuldt udstyret med ikke-ryger Værelser, aircondition, interne film, skrivebord, hårtørrer.Hotelfaciliteter tilbudt på dette hotel i Nice inkluderer kaffebar, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , roomservice, deponeringsboks, handicapfaciliteter.For afslapning kan gæsterne nyde de fritidsfaciliteter, der tilbydes på hotellets grund, blandt andet børneklub, udendørs pool.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Nice, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Når du reserverer på Novotel Nice Centre Hotel Nice, vælg venligst datoerne for opholdet og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Boréal Nice
  Beliggenheden af Comfort Boreal Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Nice.Comfort Boreal Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Værelserne er udstyret med aircondition, hårtørrer, internetadgang, strygebræt, deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, satellit/kabel TV.Gæster, der bor på dette hotel i Nice, kan nyde en lang række hotelfaciliteter som fx elevator, bar/pub, restaurant, kæledyr tilladt, parkering.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Nice vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. For at lave din reservation af Comfort Boreal Hotel Nice, angiv venligst datoerne for dit ophold og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Mercure Nice Grimaldi Nice
  Det stilfulde hotel råder over 84 klimatiserede værelser. I foyeren er der en døgnåben reception. Herudover rummer bygningen en bar, ligesom der er mulighed for at bestille vasketøjsservice, gå på internettet benytte elevatoren og indtage måltider i morgenmadsrestauranten. Personbiler kan mod betaling parkeres på en nærliggende offentlig parkeringsplads.
  mere
 • Hotel La Pérouse Nice
  Hotellet blev renoveret i 2002 og råder over en 6-etagers hovedbygning med 58 værelser og 4 junior-suiter. Den klimatiserede bygning ligger på en hovedgade og rummer en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, garderobe, café og elevator. Endvidere har hotellet en bar, et morgenmadsrum og en klimatiseret haverestaurant (med ikke-ryger område) beliggende i den romantiske gårdhave, som er åben fra maj til september afhængigt af vejret. Hotellet har ligeledes et konferencerum. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Nice

Del hotel:
Tilbage til toppen