Filtre722 899 hotellerfra 207 websiderFavoritter
sø, 07/09
ma, 08/09
Af søndag, 07/09/14 til mandag, 08/09/14

Hotel Nordjylland Region

› Omfattende hotelsøgning for Nordjylland Region online
› Find et billigt hotel i Nordjylland Region!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 339 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel First Slotshotel Aalborg Aalborg
  First Slotshotel Aalborg er et 3 stjernet hotel der ligger i centrum af Aalborg. I nærheden findes Friis Shopping Center, Utzon Center og havnefronten. Fra hotellets private terrasse er der udsigt til den smukke Limfjord. Hotellet ligger ca. 2km fra togstationen og ca. 7 km fra lufthavnen. Værelserne varierer i størrelse fra 21 m2 og derover. Alle værelser er pæne og den rene luksus. Alle 154 værelser er indrettede med fladskærms TV, egen badeværelse og trådløs internet. Der er kun ikke-ryger værelser. Gæsterne kan vælge fra standardværelser, superior værelser, familieværelser, juniorsuitor og first lady værelse. Til rådighed for gæsterne er der også solarium, sauna, motionsrum og faciliteter for handicappede. Mindre kæledyr er tilladt. Hotellet tilbyder desuden tre mødefaciliteter, som er udstyret med dataprojektor, whiteboard, mm. Der er gratis parkering udenfor hotellet. Åbningstiderne af baren i hotellet er fra kl. 17.00 til kl. 22.30 fra Mandag til Lørdag, på Søndag og helligdage er denne lukket.
  mere
  Hotel Cabinn Aalborg Aalborg
  CABINN Hotel Aalborg er byens nye lavpris hotel som tilbyder en unik blanding af lokalitet, komfort og beliggenhed. CABINN hotel Aalborg er centralt beliggende i Aalborg midtby omgivet af Utzonparken, Nordkraft og Havnepromenaden og mange af byens andre intressepunkter bl.a. Jomfru Ane Gade og Stadion er inden for gå afstand. CABINN hotellerne bygger på et koncept der består af centrale beligenhedder, komfortable værelser og faste lave priser året rundt. Alle hotellerne er bygget og drevet af CABINN hvilket giver rig mulighed for at ramme den rette blanding af pris og komfort. CABINN Hotel Aalborg tilbyder værelser med eget bad og toilet, TV telefon og el-keddel med fri kaffe/the samt gratis internet.
  mere
  Hotel Helnan Phønix Aalborg
  Helnan Phønix hotel er bygget i 1700 tallet og ligger midt i Aalborg tæt på gågaderne. Det tager ca. 3 minutter til fods til Jomfru Ane Gade. Der er fire forskellige værelser – et enkeltværelse, et dobbeltværelse, junior suite og suite. Prisen på værelserne er inklusiv morgenmad. Værelserne er udstyret med TV, minibar. På hele hotellet er der gratis trådløs internet. Hvis du tager din hund med, skal du informere hotellet på forhånd. Det koster 100kr at have den med. Hotellets faciliteter inkluderer sportscenter, sauna, solarium og jacuzzi. I restauranten findes danske og internationale specialiteter. Den er åbent fra mandag til lørdag til 21.30 og på søndag er den lukket. Hvis gæsterne skal holde møder, er der 10 møderum og lokaler, med kapacitet på op til 330 personer. De er udstyret med AV-udstyr, kuglepenne og skriveblokke uden beregning. Hotellet tilbyder 70 parkeringspladser, men ledige pladser garanteres ikke. Prisen per døgn er 75 kroner.
  mere
  Hotel Tylstrup Kro Aalborg
  Tylstrup Kro er en kongelig priviligeret kro siden år 1644. Kroen er placeret 20 minutter nord for Ålborg i en lille by ved navn Tylstrup. Du finder i alt 44 værelser der er placeret i en separat bygning fra kroen, hvilket giver et fredeligt ophold. Alle værelser er indrettet med eget badeværelse, kabel-tv og telefon. Er man en familie er der også mulighed for at få en ekstra opredning. Morgenmad er inklusiv i værelset og serveres i kroens restaurant. Kroens køkken er åben alle dage fra 11.00-21.30 og servere både frokost og al a carte menu om aftenen. Der bydes både på fler retters gourmet oplevelser og god dansk kromad. Kroen servicere også arrangementer ud af huset, samt konferencer på kroen.
  mere
  Hotel Best Western Scheelsminde Aalborg
  BEST WESTERN Hotel Scheelsminde var tidligere et af Danmarks smukkeste godser og har siden det blev bygget i 1808 undergået en række renovertioner. Dette 4-stjernet hotel har 96 værelser, alle med privat badeværelse. Værelserne indeholder også hårtørrer, buksepresser, telefon, radio og tv samt mulighed for internet opkobling. Blandt hotellets faciliteter hører: indendørs pool, dampbad, spa, massage og fitnessrum. Endvidere forefindes der vaskeservice, konferrencefaciliteter og babysitter. Morgenmad er inkluderet i prisen. Det er tilladt at medbringe kæledyr.
  mere
  Hotel Scandic Aalborg Aalborg
  Hotel Scandic Aalborg er et 3-stjernet hotel placeret ca. 10 minutter fra Aalborg centrum. Hotellet er placeret overfor for ishockey stadionet Gigantium, hvilket også bringer den i nærheden af den Nordjyske Motorvej. Der rådes over 101 værelser og alle værelser er Svanemærket. Værelserne er udstyret med trådløst internet og skrivebord, samt satellit- og kabel-TV. Med i prisen hører morgenmad. Alle gæster kan også benytte sig af adgang til sauna og fitness faciliteter. Hotellet er også indrettet til at modtage kørestols brugere. Scandic Aalborg har også deres egen restaurant med plads til 200 personer. Restauranten byder på et menukort med skandinavisk inspireret mad. Til forretnings rejsende kan hotellet byde på gratis parkeringsmuligheder, møde faciliteter (op til 300 personer) og trådløst internet.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen