Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 09/11
ma, 10/11
Fra søndag09/11/14 til mandag10/11/14

Hotel Nordjylland Region

› Omfattende hotelsøgning for Nordjylland Region online
› Find et billigt hotel i Nordjylland Region!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 346 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel First Hotel Europa Aalborg
  Quality Hotel Aalborg er et 4 stjernet hotel placeret i nærheden af Aalborg Banegård. Dette bringer hotellet tæt på centrumet af Aalborg og stadig kun 15 minutters kørsel fra Aalborg lufthavn. Jomfru Ane Gade nås til fods på 10 minutter. Aalborg Kongres og Kultur center ligger lige om hjørnet. Hotellet råder over 168 værelser. Alle værelser har skriveborg, hårtørrer og Kabel-TV. En del af disse værelser er også indrettet til at være handicap venlige. Alle gæster tilbydes morgenbuffet. Kæledyr er tilladt, dog kun et kæledyr per værelse. Børn under 12 er gratis, såfremt ingen ekstra opredning kræves. Der tilbyder også valuta omveksling og babysitting som en ekstra service, samt råder hotellet over vaskeri faciliteter. Til forretningsrejsende tilbyder hotellet at hjælpe med fax og kopierings service, samt adgang til en offentlig computer med internet adgang. Hotellet hjælper også gerne med at arrangere konferencer og lignende.
  flere
  Hotel Aalborg Somandshjem Aalborg
  Hotel Aalborg Sømandshjem har tidligere været et klassisk sømandshjem for havets folk, men er i dag lavet om til et moderne 3-stjernet hotel. Det ligger centralt i byen for enden af gågaden, tæt på zoologisk have og andre kulturelle seværdigheder. Hotellet har 55 velindrettede værelser, der alle har gratis internetadgang. Der forefindes desuden gratis fitnessrum og sauna, gratis bordtennis og billard. Der er mulighed for gratis parkering Der er til hotellet tilknyttet en restaurant der serverer traditionelle danske retter. Stor morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.
  flere
  Hotel Helnan Phønix Aalborg
  Helnan Phønix hotel er bygget i 1700 tallet og ligger midt i Aalborg tæt på gågaderne. Det tager ca. 3 minutter til fods til Jomfru Ane Gade. Der er fire forskellige værelser – et enkeltværelse, et dobbeltværelse, junior suite og suite. Prisen på værelserne er inklusiv morgenmad. Værelserne er udstyret med TV, minibar. På hele hotellet er der gratis trådløs internet. Hvis du tager din hund med, skal du informere hotellet på forhånd. Det koster 100kr at have den med. Hotellets faciliteter inkluderer sportscenter, sauna, solarium og jacuzzi. I restauranten findes danske og internationale specialiteter. Den er åbent fra mandag til lørdag til 21.30 og på søndag er den lukket. Hvis gæsterne skal holde møder, er der 10 møderum og lokaler, med kapacitet på op til 330 personer. De er udstyret med AV-udstyr, kuglepenne og skriveblokke uden beregning. Hotellet tilbyder 70 parkeringspladser, men ledige pladser garanteres ikke. Prisen per døgn er 75 kroner.
  flere
  Hotel Hvide Hus Ålborg Aalborg
  Hotel Hvide Hus Aalborg er meget godt placeret i Kildeparken, hvilket betyder at det er tæt på museer, skov, familieparker mm. Det tager ca. 10min på fods til Aalborgs centrum og banegården. Lufthavnen er ca. 10km fra hotellet. Der findes fire forskellige værelser – enkeltværelse, dobbeltværelse, dobbelt de luxe værelse og suite. Der er to badeværelser i det dobbelt de luxe værelse og det suite værelse med brusebad og karbad. Alle værelser tilbyder altan og eget bad. De er indrettet med TV, minibar, trådløst netværk. Hotellet tilbyder også kørestolevenlige værelser, allergiværelser, ryger og ikke-ryger værelser. Der er gratis motioncenter, mødefaciliteter. Hotellets restaurant ligger på 15. etage og server varieret retter samt med grillet laks, lækre steaks og dejlige vine. Hunde er tilladet hvis du informerer hotellet på forhånd. Der er parkeringspladser og det koster 75kr pr døgn.
  flere
  Hotel Cabinn Aalborg Aalborg
  CABINN Hotel Aalborg er byens nye lavpris hotel som tilbyder en unik blanding af lokalitet, komfort og beliggenhed. CABINN hotel Aalborg er centralt beliggende i Aalborg midtby omgivet af Utzonparken, Nordkraft og Havnepromenaden og mange af byens andre intressepunkter bl.a. Jomfru Ane Gade og Stadion er inden for gå afstand. CABINN hotellerne bygger på et koncept der består af centrale beligenhedder, komfortable værelser og faste lave priser året rundt. Alle hotellerne er bygget og drevet af CABINN hvilket giver rig mulighed for at ramme den rette blanding af pris og komfort. CABINN Hotel Aalborg tilbyder værelser med eget bad og toilet, TV telefon og el-keddel med fri kaffe/the samt gratis internet.
  flere
  Hotel Jomfru Ane Aalborg
  Jomfru Ane ligger på gågaden Jomfru Ane Gade i centrum af Aalborg. Det tilbyder lyst indrettede værelser med fladskærms-tv og gratis trådløs internetadgang. Samtlige værelser på Hotel Jomfru Ane har skrivebord og eget badeværelse med bruser. Der serveres morgenmad hver morgen i den lyst indrettede spisesal. Der tilbydes desuden gratis te og kaffe i receptionen, hvor du også kan købe snacks og drikkevarer i løbet af weekenden. Aalborghus Slot fra 1500-tallet ligger 700 m derfra. Hovedbanegården i Aalborg ligger 13 minutters gang fra Jomfru Ane Hotel.
  flere
Del hotel:
Tilbage til toppen