Filtre716 847 hotellerfra 195 websiderFavoritter
Af søndag, 27/04/14 til mandag, 28/04/14

Hotel Nürnberg

› Omfattende hotelsøgning for Nürnberg online
› Find et billigt hotel i Nürnberg!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 197 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Nürnberg

Flere populære destinationer

Top hoteller

 • Hotel Park Inn by Radisson Nürnberg Nürnberg
  GeneralPresenting comfortable accommodation in a cosy, family-like atmosphere, the Park Inn Nuernberg is an ideal place to reside for both business as well as leisure travellers. The modern glass-fronted Park Inn Nuernberg hotel has a contemporary restaurant and lobby bar.AreaDetailsCharacteristics Cleaning 7 times/week Towels 7 times/week Sheets 3 times/week Distance to the station 0,2 km Airport name Nuremberg (NUE) Distance to the beach None Distance to the airport 10km Distance to town centre 0m
  mere
 • Hotel acom Nürnberg Nürnberg
  Beliggenheden af Acom Hotel Nurnberg er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Nuremberg.Acom Hotel Nurnberg har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Alle værelser er fyldt med ikke-ryger Værelser, aircondition, interne film, skrivebord, hårtørrer, fjernsyn, brusekabine, separat bruser og badekar.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Nuremberg består af roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, mødefaciliteter , restaurant.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at lave din reservation af Acom Hotel Nurnberg Nuremberg, angiv venligst datoerne for dit ophold og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Mercure Congress Nürnberg Nürnberg
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev fuldstændigt renoveret i år 2001. Det råder over 6 etager med i alt 144 værelser. I foyeren finder man en reception med vekselbørs og safebokse samt en elevator. Endvidere rummer bygningen en aviskiosk, diverse konference- og mødelokaler, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Sidst, men ikke mindst, har hotellet også parkeringspladser.
  mere
 • Hotel Derag Livinghotel Maximilian Nürnberg
  GeneralDerag Hotel Maximilian ligger tæt ved Den Gamle By og centrum med forretninger og restauranter. I hotellets omgivelser findes flere gang-og cykelstier, på hotellet findes mulighed for at leje cykel. På hotellet findes restaurant, bar, café, sauna, solarium, internetkontakt, konferencelokale og parkering (mod afgift). Værelserne er udrustede med badeværelse, skrivebord, strygejern, hårtørrer, telefon og TV. Adresse: Obere Kanalstraße 11, 90429 Nuremberg, Bavaria, Germany.
  mere
 • Hotel Holiday Inn Nuremberg City Centre Nürnberg
  Beliggenheden af Holiday Inn Nurnberg City Center Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Nuremberg.Holiday Inn Nurnberg City Center Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert af hotellets værelser tilbyder ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, daglig avis, interne film.Dette hotel i Nuremberg indeholder alle de faciliteter og bekvemmeligheder, man forventer af et hotel i dets klasse.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: motions/fitness faciliteter, sauna.Med elegante faciliteter og gæstfrihed er det helt sikkert at gæsten får et mindeværdigt ophold.For at fortsætte med din reservation af Holiday Inn Nurnberg City Center Hotel via vores sikre online reservationsblanket, angiv venligst perioden for dit ophold.
  mere
 • Hotel Best Western Hotel Nuremberg City West Nürnberg
  GeneralDette moderne og nye hotel rummer i alt 234 lyse og rare værelser fordelt på 6 etager. Det er et city- og konference-etablissement, som er perfekt for både forretningsrejsende og feriegæster med en komfortabel og ubesværet atmosfære samt et minimalistisk, men hyggeligt design. En lille bistro samt en bar vil gøre gæsternes ophold uforglemmeligt, ligesom der tilbydes faciliteter såsom en safeboks, elevator og konferenceindretninger. Bekvemmelig parkeringsplads til bilen står til rådighed på hotellets egen parkeringsplads.SurroundingAreaDette hotel ligger centralt på den historiske linje mellem Nürnberg og nærliggende by Fürth tæt på Westring og motorvej A73. Gæsterne har mulighed for at besøge seværdigheder i det historiske bycentrum i Nürnberg eller i Fürth, som begge kun ligger 5 minutter væk med den offentlige transport fra metrostationen Eberhardshof, kun 50 m fra hotellet. Ydermere giver forbindelser med offentlige transportmidler direkte adgang til hovedbanegården, lufthavnen og udstillingscenteret.PropertyInformationMorgenmaden tilbydes som buffet.AreaDetailsKommer man i bil ad A3, Frankfurt/Würzburg/Passau-motorvejen, skal man dreje fra i krydset Fürth/Erlangen og følge motorvej A73 (Frankenschnellweg) mod Nürnberg. Man fortsætter, indtil man kommer til afkørsel 20 mod Nürnberg Westring. Man drejer til venstre, og i lyskrydset drejer man til venstre igen ad Fürther Straße. Man drejer ned ad 4. vej (Regerstraße), hvor hotellet ligger. Ankommer man i bil fra A9, Berlin/München-motorvejen, skal man køre mod Nürnberg-Centrum ad A73, indtil man kommer til krydset Nürnberg Hafen. Man tager afkørsel 20 mod Nürnberg Westring. Man drejer til venstre og i lyskrydset drejer man til venstre igen ad Fürther Straße. Man drejer ned ad 4. vej (Regerstraße), hvor hotellet ligger.RoomInformationAlle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og toilet samt et fjernsyn med satellit- og betalings-tv, en telefon og en radio. De tilbyder alle regulerbart klimaanlæg og er udstyret med internetadgang med høj hastighed, ligesom næsten alle værelser har egen altan. Der er rigeligt med plads til opbevaring af tøj og bagage, ligesom der tilbydes minibar/køleskab til opbevaring af gæsternes egne drikkevarer på værelserne. Nogle værelser tilbyder mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Endvidere er der hårtørrer og safeboks i alle boligenheder.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen