Filtre722 314 hotellerfra 200 websiderFavoritter
sø, 10/08
ma, 11/08
Af søndag, 10/08/14 til mandag, 11/08/14

Hotel Nürnberg

› Omfattende hotelsøgning for Nürnberg online
› Find et billigt hotel i Nürnberg!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 200 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel InterCityHotel Nuremberg Nürnberg
  GeneralHotel Intercity er beliggende i centrum af Nürnberg, 500 m fra banegården og indenfor gåafstand til restauranter, barer, shopping og andre seværdigheder. Et 3-stjernet hotel med reception, bar, restaurant, morgenmadsbuffet, mindre møde/konferencelokale og renseri/vaskeriservice. Hotelværelserne har bad/dusch, hårtørrer, telefon og kabel-TV. Adresse: Eilgutstrasse 8, 90443 Nuremberg, Germany
  mere
 • Hotel Maritim Nürnberg Nürnberg
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på 7 etager i alt 316 værelser, heraf 9 suiter. I cityhotellets elegante og storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevatorer og en hyggelig lobbybar med sofagrupper. Endvidere har hotellet diverse konference- og mødelokaler samt en pianobar og en à la carte restaurant. Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Gæster i bil kan benytte hotellets garage (mod betaling).
  mere
 • Hotel Hilton Nuremberg Nürnberg
  Beliggenheden af Hilton Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Nuremberg.Denne 3-stjernet ejendom tilbyder rejsende et udvalg af 152 dejlige værelser, udstyret med standardbekvemmeligheder i hotelklassen.Værelserne er udstyret med ikke-ryger Værelser, aircondition, interne film, skrivebord, hårtørrer, fjernsyn, minibar.Gæster vil opleve en høj komfortstandard, når de bor på dette luksuriøse hotel i Nuremberg, hvor stedet har alt hvad man behøver, som fx roomservice 24 timer, bar/pub, babysitter, businesscenter. Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet motions/fitness faciliteter, sauna, damprum.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Nuremberg, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Udfyld venligst vores sikre online reservationsblanket ved at angive opholdsperiode.
  mere
 • Hotel Derag Livinghotel Maximilian Nürnberg
  GeneralDerag Hotel Maximilian ligger tæt ved Den Gamle By og centrum med forretninger og restauranter. I hotellets omgivelser findes flere gang-og cykelstier, på hotellet findes mulighed for at leje cykel. På hotellet findes restaurant, bar, café, sauna, solarium, internetkontakt, konferencelokale og parkering (mod afgift). Værelserne er udrustede med badeværelse, skrivebord, strygejern, hårtørrer, telefon og TV. Adresse: Obere Kanalstraße 11, 90429 Nuremberg, Bavaria, Germany.
  mere
 • Hotel Best Western Hotel Nuremberg City West Nürnberg
  GeneralDette moderne og nye hotel rummer i alt 234 lyse og rare værelser fordelt på 6 etager. Det er et city- og konference-etablissement, som er perfekt for både forretningsrejsende og feriegæster med en komfortabel og ubesværet atmosfære samt et minimalistisk, men hyggeligt design. En lille bistro samt en bar vil gøre gæsternes ophold uforglemmeligt, ligesom der tilbydes faciliteter såsom en safeboks, elevator og konferenceindretninger. Bekvemmelig parkeringsplads til bilen står til rådighed på hotellets egen parkeringsplads.SurroundingAreaDette hotel ligger centralt på den historiske linje mellem Nürnberg og nærliggende by Fürth tæt på Westring og motorvej A73. Gæsterne har mulighed for at besøge seværdigheder i det historiske bycentrum i Nürnberg eller i Fürth, som begge kun ligger 5 minutter væk med den offentlige transport fra metrostationen Eberhardshof, kun 50 m fra hotellet. Ydermere giver forbindelser med offentlige transportmidler direkte adgang til hovedbanegården, lufthavnen og udstillingscenteret.PropertyInformationMorgenmaden tilbydes som buffet.AreaDetailsKommer man i bil ad A3, Frankfurt/Würzburg/Passau-motorvejen, skal man dreje fra i krydset Fürth/Erlangen og følge motorvej A73 (Frankenschnellweg) mod Nürnberg. Man fortsætter, indtil man kommer til afkørsel 20 mod Nürnberg Westring. Man drejer til venstre, og i lyskrydset drejer man til venstre igen ad Fürther Straße. Man drejer ned ad 4. vej (Regerstraße), hvor hotellet ligger. Ankommer man i bil fra A9, Berlin/München-motorvejen, skal man køre mod Nürnberg-Centrum ad A73, indtil man kommer til krydset Nürnberg Hafen. Man tager afkørsel 20 mod Nürnberg Westring. Man drejer til venstre og i lyskrydset drejer man til venstre igen ad Fürther Straße. Man drejer ned ad 4. vej (Regerstraße), hvor hotellet ligger.RoomInformationAlle værelser rummer eget badeværelse med brusebad og toilet samt et fjernsyn med satellit- og betalings-tv, en telefon og en radio. De tilbyder alle regulerbart klimaanlæg og er udstyret med internetadgang med høj hastighed, ligesom næsten alle værelser har egen altan. Der er rigeligt med plads til opbevaring af tøj og bagage, ligesom der tilbydes minibar/køleskab til opbevaring af gæsternes egne drikkevarer på værelserne. Nogle værelser tilbyder mulighed for at lave te og kaffe samt strygejern og strygebræt. Endvidere er der hårtørrer og safeboks i alle boligenheder.
  mere
 • Hotel NH Nürnberg City Nürnberg
  Det klimatiserede cityhotel med terrasse, som åbnede i år 2005, er velegnet til konferencer og har fordelt på 5 etager i alt 244 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Herudover er der en bar, en klimatiseret a la carte restaurant med ryger- og ikke-rygerområde samt en spisesal. Ydermere er der et konferencelokale samt internetadgang. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en garage mod betaling.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Nürnberg

Del hotel:
Tilbage til toppen