Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 02/11
ma, 03/11
Fra søndag02/11/14 til mandag03/11/14

Hotel Nürnberg

› Omfattende hotelsøgning for Nürnberg online
› Find et billigt hotel i Nürnberg!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 205 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel NH Nürnberg City Center Nürnberg
  Det klimatiserede cityhotel med terrasse, som åbnede i år 2005, er velegnet til konferencer og har fordelt på 5 etager i alt 244 værelser. I den indbydende foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Herudover er der en bar, en klimatiseret a la carte restaurant med ryger- og ikke-rygerområde samt en spisesal. Ydermere er der et konferencelokale samt internetadgang. Der tilbydes endvidere roomservice og vasketøjsservice. Sidst, men ikke mindst, er der en garage mod betaling.
  flere
 • Hotel Derag Livinghotel Maximilian Nürnberg
  GeneralDerag Hotel Maximilian ligger tæt ved Den Gamle By og centrum med forretninger og restauranter. I hotellets omgivelser findes flere gang-og cykelstier, på hotellet findes mulighed for at leje cykel. På hotellet findes restaurant, bar, café, sauna, solarium, internetkontakt, konferencelokale og parkering (mod afgift). Værelserne er udrustede med badeværelse, skrivebord, strygejern, hårtørrer, telefon og TV. Adresse: Obere Kanalstraße 11, 90429 Nuremberg, Bavaria, Germany.
  flere
 • Hotel Wöhrdersee Mercure Nürnberg City Nürnberg
  GeneralWohrdersee Mercure Hotel Nuernberg City er et 4-stjernet hotel beliggende ved Wohrdersee søen. Hotellet ligger nær togstationen og udstillingsområde, 1 km fra centrum og 6 km fra Nuernberg Lufthavn (NUE). Værelserne er udstyrede med badeværelse, hårtørrer, air-condition, TV, telefon, trådløs Internet og minibar. Hotellet har reception, restaurant, bar, room service (begrænsede tider), safe boks i recepcionen, pengeveksling, skopudsermaskine, rens/strygeservice, gavebutik og avissalg. Indendørs legeplads for børn og babysitter efter forespørgsel. Mødelokaler, fitness center, sauna, solarium, terrasse og parkering. Bemærk venligst at mange af ovennævnte ting skal betales ekstra direkte på hotellet. Adresse: Duerrenhofstrasse 8, 90403 Nuremberg, Germany
  flere
 • Hotel Maritim Nürnberg Nürnberg
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på 7 etager i alt 316 værelser, heraf 9 suiter. I cityhotellets elegante og storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevatorer og en hyggelig lobbybar med sofagrupper. Endvidere har hotellet diverse konference- og mødelokaler samt en pianobar og en à la carte restaurant. Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Gæster i bil kan benytte hotellets garage (mod betaling).
  flere
 • Hotel acom Nürnberg Nürnberg
  Beliggenheden af Acom Hotel Nurnberg er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Nuremberg.Acom Hotel Nurnberg har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Alle værelser er fyldt med ikke-ryger Værelser, aircondition, interne film, skrivebord, hårtørrer, fjernsyn, brusekabine, separat bruser og badekar.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Nuremberg består af roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, mødefaciliteter , restaurant.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at lave din reservation af Acom Hotel Nurnberg Nuremberg, angiv venligst datoerne for dit ophold og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Mercure Congress Nürnberg Nürnberg
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og blev fuldstændigt renoveret i år 2001. Det råder over 6 etager med i alt 144 værelser. I foyeren finder man en reception med vekselbørs og safebokse samt en elevator. Endvidere rummer bygningen en aviskiosk, diverse konference- og mødelokaler, en bar og en klimatiseret à la carte restaurant. Sidst, men ikke mindst, har hotellet også parkeringspladser.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen