Filtre720 840 hotellerfra 197 websiderFavoritter
sø, 17/08
ma, 18/08
Af søndag, 17/08/14 til mandag, 18/08/14

Hotel Nürnberg

› Omfattende hotelsøgning for Nürnberg online
› Find et billigt hotel i Nürnberg!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 200 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Maritim Nürnberg Nürnberg
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har fordelt på 7 etager i alt 316 værelser, heraf 9 suiter. I cityhotellets elegante og storslåede foyer finder man en døgnåben reception med safeboks, elevatorer og en hyggelig lobbybar med sofagrupper. Endvidere har hotellet diverse konference- og mødelokaler samt en pianobar og en à la carte restaurant. Der er naturligvis også mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Gæster i bil kan benytte hotellets garage (mod betaling).
  mere
 • Hotel InterCityHotel Nuremberg Nürnberg
  GeneralHotel Intercity er beliggende i centrum af Nürnberg, 500 m fra banegården og indenfor gåafstand til restauranter, barer, shopping og andre seværdigheder. Et 3-stjernet hotel med reception, bar, restaurant, morgenmadsbuffet, mindre møde/konferencelokale og renseri/vaskeriservice. Hotelværelserne har bad/dusch, hårtørrer, telefon og kabel-TV. Adresse: Eilgutstrasse 8, 90443 Nuremberg, Germany
  mere
 • Hotel Hilton Nuremberg Nürnberg
  Beliggenheden af Hilton Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Nuremberg.Denne 3-stjernet ejendom tilbyder rejsende et udvalg af 152 dejlige værelser, udstyret med standardbekvemmeligheder i hotelklassen.Værelserne er udstyret med ikke-ryger Værelser, aircondition, interne film, skrivebord, hårtørrer, fjernsyn, minibar.Gæster vil opleve en høj komfortstandard, når de bor på dette luksuriøse hotel i Nuremberg, hvor stedet har alt hvad man behøver, som fx roomservice 24 timer, bar/pub, babysitter, businesscenter. Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet motions/fitness faciliteter, sauna, damprum.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Nuremberg, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. Udfyld venligst vores sikre online reservationsblanket ved at angive opholdsperiode.
  mere
 • Hotel acom Nürnberg Nürnberg
  Beliggenheden af Acom Hotel Nurnberg er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Nuremberg.Acom Hotel Nurnberg har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Alle værelser er fyldt med ikke-ryger Værelser, aircondition, interne film, skrivebord, hårtørrer, fjernsyn, brusekabine, separat bruser og badekar.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Nuremberg består af roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, mødefaciliteter , restaurant.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at lave din reservation af Acom Hotel Nurnberg Nuremberg, angiv venligst datoerne for dit ophold og afsend vores sikre elektroniske reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Derag Livinghotel Maximilian Nürnberg
  GeneralDerag Hotel Maximilian ligger tæt ved Den Gamle By og centrum med forretninger og restauranter. I hotellets omgivelser findes flere gang-og cykelstier, på hotellet findes mulighed for at leje cykel. På hotellet findes restaurant, bar, café, sauna, solarium, internetkontakt, konferencelokale og parkering (mod afgift). Værelserne er udrustede med badeværelse, skrivebord, strygejern, hårtørrer, telefon og TV. Adresse: Obere Kanalstraße 11, 90429 Nuremberg, Bavaria, Germany.
  mere
 • Hotel Ramada Nuernberg Landhotel Nürnberg
  Dette hyggelige og komfortable hotel blev renoveret i 2006, ligger tæt på udkanten af skoven og rummer et interiør i britisk landstil med Biergarten og gårdhave. Det er ideelt for forretningsrejsende og rummer i alt 70 værelser. Til faciliteterne hører endvidere trådløs internetadgang med WLAN (mod betaling) samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (mod betaling). Desuden er der mulighed for at leje cykler på hotellet og tage på tur rundt i omgivelserne. Endelig råder hotellet også over parkeringspladser.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Nürnberg

Del hotel:
Tilbage til toppen