Filtre722 899 hotellerfra 211 websiderFavoritter
sø, 21/09
ma, 22/09
Af søndag, 21/09/14 til mandag, 22/09/14

Hotel Odense

› Omfattende hotelsøgning for Odense online
› Find et billigt hotel i Odense!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 36 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Ansgar Odense
  Hotel Ansgar er beliggende i en smuk gammel bygning, centralt i hjertet af H.C. Andersens eventyrlige Odense. Blandt de mange små gader findes både caféer og skønne butikker. Hotellet ligger en mindre end 2 minutters gang fra banegården og Kongens Have. Kongens Have og andre grønne områder gør området hotellet er beliggende i interessant til aften gåture. Hvad enten du er til kunst og kultur, museumsbesøg, friluftsliv, shoppeture eller teaterforestillinger har Odense noget at byde på, og Hotel Ansgar er perfekt placeret i gåafstand fra det hele. Alle værelser på hotellet er ikke-ryger, og er indrettet med alt hvad du kan have brug for af bekvemmeligheder. Derudover tilbyder hotellet et koncept der hedder ”Vi Byde På”, der følgende bekvemmeligheder gratis: trådløst internet, coffee-to-go, frisk frugt, kaffe, te og kakao, eftermiddagssnack, motionsrum, kort over nærliggende ruter til gå- eller løbeture, vejledning til de nærliggende seværdigheder, popcorn og is til børnene samt solarium. Derudover er der en morgenmadsbuffet hver morgen, og ligeledes en aftensmadsbuffet.
  mere
 • Hotel First Grand Odense
  First Grand hotellet er et centralt beliggende hotel i midten af Odense. Efter en gennemgribende renovering stråler hotellet, som i gamle dage, og kan igen siges at være en af byens mest illustrative bygninger. Fra hotellet er der kun en kort 200m tur til togstationen. Hotellets placering gør at man nemt til fods kan komme rundt til byens forskellige seværdigheder, som Odense Domkirke eller H C Andersen Haven (Eventyrhaven) Restauranten Brasserie Grand tilbyder et klassisk Bistro menukort. Hotellet har bar med tilhørende biblioteket. Man kan også nyde sin kaffe i loungen eller salonen. De 137 værelser har badeværelse med badekar eller bruser, betalings-tv, elkedel, kaffemaskine, fax/modemtilslutning, hårtørrer, kabel-tv, minibar, radio, skrivebord, telefon, ryger- og ikke-ryger værelser samt buksepresse. Yderligere faciliteter: 24-timers reception, mødelokaler med audio-visuelt udstyr, elevator, hotel pengeskab, veksling af valuta, rens og vask af tøj, internetadgang, parkering samt sauna og billard. Hotellet hjælper gerne med planlægning af udflugter.
  mere
 • Hotel Cabinn Odense Odense
  CabInn Odense er et centralt beliggende hotel lige ved siden af Odense Banegård og Kongenshave. Mulighederne for shopping er mange med kun 5 min. gåtur indtil gågaden hvor man finder mange gængse butikker, men går man ned af Vintapperstræde finder man mange små specialbutikker. Ligeledes er der kun få minutters gang til den historiske bydel med bl.a. H.C. Andersens Hus og muligheder for at besøge Fyrtøjet, et kulturhus for børn. Ønsker man at besøge Rosengårdscentret går busserne stort set fra dør til dør. CabInn Odense lægger vægt på, at tilbyde dejlige værelser til faste lave priser. Værelserne har alle eget brusebad og toilet, gratis internetopkobling, telefon, fjernsyn, el-kedel med gratis te og kaffe, god lydisolering samt god ventilation. Hotellets motto er Sleep Cheap in Luxury. CabInn Odense tilbyder værelser i fire forskellige prisklasser. Hotellet har åbent 24-timer i døgnet og tilbyder morgencafé samt gode parkeringsforhold. Søger du et centralt hotel til en fast lav pris er CabInn Odense bestemt en mulighed.
  mere
 • Hotel City Odense Odense
  Hotel, i centrum af Odense, med i alt 43 værelser, fordelt mellem dobbelt værelser og enkelt værelser. Alle værelser er inkluderet med eget bad og toilet, telefon, TV og radio, gratis trådløst internet etc.. End vidder er der møde og konference lokaler, hvor de blandt andet indeholder LCD projektor, withboards, gratis trådløst internet med mere. Ved overnatning er der inkluderet en morgenbuffet, der er tilgængelig, hverdage fra kl. 07.00 til kl. 10.00 og weekender til kl. 11.00. Til hotellet, tilbydes gratis parkeringspladser i aflåst p-gård efter først til mølleprincip. Af seværdigheder i nærheden, er der blandt andet Casino Odense, Rosengårdscenteret, golfbaner med flere. Under opholdet tilbydes man blandt andet gratis kaffe, te, frugt, danske og engelske aviser etc.. Hotellets reception er døgnåben, og der kan der løbes drikkevarer, frimærker og postkort, med mere. Hotellet råder også over, 5 hotellejligheder.
  mere
 • Hotel Scandic Odense Odense
  Hotel Scandic Odense ligger 8 km fra Odense centrum. Hotellet er 100 % ikke ryger, samt et Svanemærket hotel. Hotellet råder over 100 værelser. Faciliteterne til rådighed er motionslokaler og sauna, samt mulighed for at låne en cykel i hotellets reception. Scandic Odense kan byde på en god overnatning, i værelser som minimum inkluderer TV, radio, minibar og trådløst internet. Som overnattende gæst får du morgenmad inkluderet i prisen, som kan nydes i dejlige omgivelser på hotellets egen restaurant. På hverdage tilbydes morgenmad i tidsrummet 06.30 til 10.00 og weekender 07.30 til 11.00. Scandic Odense, kan også tilbyde brug af møde og konference lokaler, med plads op til 200 deltager, alt efter arrangement. Naturligvis er der også mulighed for at besøge H.C. Andersens barndomshjem eller spille en omgang golf på en af de 9 golfbaner i nærheden. Hotellet tilbyder også adgang til en fodboldbane.
  mere
 • Hotel Best Western Hotel Knudsens Gaard Odense
  Best Western Hotel Knudsens Gaard er et hotel med en unik kombination afden landlige idyl og moderne komfort i form af bindingsværk og brosten – stil og elegance. Hotellet er centralt placeret kun 3,5 km fra motorvejsafkørsel 50 og i gå afstand af Odense Centrum. Hotellets bindingsværksbygninger danner en charmerende ramme omkring den charmerende gårdsplads. Et perfekt udgangspunkt for at se seværdigheder i Odense og på hele Fyn som eksempel kan nævnes H.C. Andersen Museet, Brandts Klædefabrik, Carl Nielsen Museet, Zoologisk Have, Jernbanemuseet i Odense og Egeskov Slot, Valdemar Slot, samt herregårdene rundt om på Fyn. Der er gode muligheder for dem som ønsker at spille golf, - i Odense findes 3 golfbaner kun 3 – 5 km fra hotellet, herudover findes der mange andre golfbaner på Fyn. Hotellet har egen parkeringplads på gårdspladsen og i aflåst p-kælder. Hotellet tilbyder 77 værelser, der kendetegnes ved individualitet og særpræg. I hotellets 2 gamle fløje er der hyggelige nyrenoverede standardværelser i lyse og venlige farver, alle med gratis ADSL internetadgang. Den nye fløj rummer superior værelser og der er businessafdeling med 12 deluxe værelser og 3 suiter.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen