Hotel Odense

 • Omfattende hotelsøgning for Odense online
 • Find et billigt hotel i Odense!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Amalie Bed & Breakfast Odense
  Amalie Bed & Breakfast er beliggende midt i Odense centrum i et roligt kvarter, tæt ved banegården og H. C. Andersens museum. Der er dejlige komfortable værelser med fladskærm - Tv og dvd. Amalie Bed & Breakfast har en høj standard til billige priser. Mange faciliteter samt fri adgang til køkken og Internet.
  flere
 • Hotel Radisson Blu H C Andersen Odense
  Hotel Radisson Blu H C Andersen er placeret lige i centrum af Odense by. Det vil sige at hotellet ligger tæt på Odense Banegård, hvor der stopper tog der kører fra og til stort set alle stationsbyer i Danmark. Hotellet råder over 145 værelse, der er indrettet med fjernsyn, minibar, telefon og skrivebord. Alle værelser er udstyret med trådløst internet, så du kan benytte hotellet i forbindelse med arbejde. Radisson Blue H. C Andersen Hotel kan tilbyde kulinarisk mad oplevelse på sin egen franske restaurant, så du aldrig vil gå sulten i seng. Brug eventuelt også hotellets fitness center, sauna eller solarium for optimalt velvær og luksus når du, under dit besøg, har tid til overs. Med møde og konference lokaler, der kan huse op til 1200 deltagere, vil du kunne benytte dette hotel til nærmest alt.
  flere
 • Hotel Best Western Hotel Odense Odense
  Central placeret i Odense, med direkte tilknytning til Odense Kongrescenter. Alle værelser er inkluderet kabel TV, gratis trådløst internet, strygejern og strygebræt etc. Og hotellet har 2 typer værelser, som er almindelige og suiter. På hotellet, er der mulighed for stor morgenbuffet hele ugen, i dens egen restaurant, hvor der også tilbydes forskellige a la carte menuer om aften. Blandt hotellets faciliteter er fx, et fitness rum med tilhørende omklædningsrum og bad, samt mulighed for direkte parkering ved hotellet. Blandt seværdigheder i nærheden, kan der nævnes golfbane, Egeskov Slot, Odense Zoo og en masse andre. Hotellets reception har åbent hele døgnet, alle ugens dage og under opholdet, er der mulighed for brug af møde og konference lokaler, til brug af 2, og o til 5000 deltagere.
  flere
 • Hotel City Odense Odense
  Hotel, i centrum af Odense, med i alt 43 værelser, fordelt mellem dobbelt værelser og enkelt værelser. Alle værelser er inkluderet med eget bad og toilet, telefon, TV og radio, gratis trådløst internet etc.. End vidder er der møde og konference lokaler, hvor de blandt andet indeholder LCD projektor, withboards, gratis trådløst internet med mere. Ved overnatning er der inkluderet en morgenbuffet, der er tilgængelig, hverdage fra kl. 07.00 til kl. 10.00 og weekender til kl. 11.00. Til hotellet, tilbydes gratis parkeringspladser i aflåst p-gård efter først til mølleprincip. Af seværdigheder i nærheden, er der blandt andet Casino Odense, Rosengårdscenteret, golfbaner med flere. Under opholdet tilbydes man blandt andet gratis kaffe, te, frugt, danske og engelske aviser etc.. Hotellets reception er døgnåben, og der kan der løbes drikkevarer, frimærker og postkort, med mere. Hotellet råder også over, 5 hotellejligheder.
  flere
 • Hotel First Grand Odense
  First Grand hotellet er et centralt beliggende hotel i midten af Odense. Efter en gennemgribende renovering stråler hotellet, som i gamle dage, og kan igen siges at være en af byens mest illustrative bygninger. Fra hotellet er der kun en kort 200m tur til togstationen. Hotellets placering gør at man nemt til fods kan komme rundt til byens forskellige seværdigheder, som Odense Domkirke eller H C Andersen Haven (Eventyrhaven) Restauranten Brasserie Grand tilbyder et klassisk Bistro menukort. Hotellet har bar med tilhørende biblioteket. Man kan også nyde sin kaffe i loungen eller salonen. De 137 værelser har badeværelse med badekar eller bruser, betalings-tv, elkedel, kaffemaskine, fax/modemtilslutning, hårtørrer, kabel-tv, minibar, radio, skrivebord, telefon, ryger- og ikke-ryger værelser samt buksepresse. Yderligere faciliteter: 24-timers reception, mødelokaler med audio-visuelt udstyr, elevator, hotel pengeskab, veksling af valuta, rens og vask af tøj, internetadgang, parkering samt sauna og billard. Hotellet hjælper gerne med planlægning af udflugter.
  flere
 • Hotel Plaza Odense
  Clarion Collection Plaza er placeret midt i Odense by. Mulighederne for indkøb, transport, shopping, café besøg m.v. er mange, kun i gåafstand fra hotellet. Heriblandt H.C. Andersens Hus og Fyrtøjet, et kulturhus for børn. Da hotellet heller ikke ligger langt fra Odense Banegård, er der rig mulighed for transport til seværdigheder som Odense Zoo, Rosengårdscentret og mange andre spændende ting. Hotellet har 68 værelser, og tilbyder mange faciliteter og fin service. Der forefindes bl.a. gratis morgenmad, en gratis ugeavis (man.-fre.) samt gratis the og kaffe døgnet rundt. Benytter man hotellet i forretningsøjemed, tilbyder hotellet faciliteter som computer med internetadgang samt adgang til kopi - og faxmaskine. På værelserne er der tv, trådløst internet samt mulighed for Room Service. Børn under 12 år kan bo gratis på hotellet, hvis de deler værelse med deres forældre eller bedsteforældre, forudsat at der ikke behøves en ekstra seng. På hotel Clarion Collection Plaza er det endda muligt, at få en tilladelse til at medbringe kæledyr ved en mindre ekstra betaling. Bemærk hotellet er røgfrit.
  flere

Flere top hoteller