Hotel Oslo

 • Omfattende hotelsøgning for Oslo online
 • Find et billigt hotel i Oslo!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Best Western Karl Johan Oslo
  GeneralNorlandia Karl Johan Hotel is perfectly situated for walks in Oslo. It's close to restaurants, bars, the Oslo fjord, Museums and shopping. All the rooms has bath/shower, mini bar, tv. The hotel offers conference rooms for 56 persons. The airport bus stops 50 m from the hotel. Address: Karl Johans Gate 33,0162 Oslo, Norway
  flere
 • Hotel Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo Oslo
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse (nyligt totalrenoveret), er på 37 etager og råder over i alt 673 værelser, heraf 19 suiter. I cityhotellets elegante foyer finder man en døgnåben reception, en safeboks og diverse elevatorer. Endvidere har hotellet en souvenirshop, en frisørsalon samt diverse konference- og møderum. Derudover er der en café, tre forskellige barer og to à la carte restauranter. Til hotellets yderligere faciliteter hører en internetterminal med WLAN Access Point samt roomservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet også parkeringspladser.
  flere
 • Hotel Comfort Xpress Oslo
  GeneralComfort Hotel Borsparken ligger inden for en gåafstand til hovedbanegården, Karl Johansgate med de fine varehuse og butikker, parlamentsbygningen og det Kongelige Palads. Værelserne er udstyrede med minibar, telefon, satelit TV og badeværelse. Adresse : Tollbugaten 4, 0152 Oslo, Norway
  flere
 • Hotel Rica G20 Oslo
  Rica Hotel G20 ligger i hjertet af Oslo, kun 2 minutters gang fra byens største shopping gade, Karl Johans Gate. Oslo Central Station er 12 minutters gang fra Rica Hotel G20. Lokale busser stopper i nærheden. Hotellets 96 værelser har skrivebord, en minibar og et fladskærms-tv med satellitkanaler og betalings-tv. Alle værelser har iPod-docks. Der er en a la carte restaurant (med plads til 80 gæster), der tilbyder finere madlavning og en lounge bar. Der er gratis trådløs internetadgang på hele hotellet. Der er 24 timers Room Service/reception, elevator, hotel pengeskab, parkering og TV-lounge. Alle værelser er røgfrie.
  flere
 • Hotel Scandic Oslo City Oslo
  Vores restaurant Bjørvigen Mat&Vinhus serverer en stor frokostbuffet med varme og kolde retter, foruden en lækker à la carte-menu. Gå ikke glip af vores hyggelige lobbybar med plads til op til 30 personer. Vores moderne konferencecenter har en opmærksom reception, og mødelokalerne er lyse og komfortable. Hvis du ønsker at holde dig i form under dit besøg på hotel Oslo City, så motioner i vores fitnessrum, og slap af i vores sauna bagefter. Som gæst har du adgang til frit trådløst internet.
  flere
 • Hotel Clarion Royal Christiania Oslo
  Byhotellet hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 503 værelser fordelt på 13 etager. I foyeren er receptionen åben alle døgnets 24-Stunden-Service timer. Her er der også safeboks og elevator. Bygningen rummer endvidere en hyggelig bar og en tiltalende restaurant. Til forretningsrejsende er der et moderne udstyret businesscenter med diverse konferenceindretninger. Naturligvis er der også internetadgang (trådløs) med WLAN, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Gæsterne tilbydes endvidere parkeringsmuligheder i garagen.
  flere

Flere top hoteller