Filtre725 006 hotellerfra 200 websiderFavoritter
sø, 10/08
ma, 11/08
Af søndag, 10/08/14 til mandag, 11/08/14

Hotel Oslo

› Omfattende hotelsøgning for Oslo online
› Find et billigt hotel i Oslo!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 171 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Radisson Blu Plaza Oslo
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse (nyligt totalrenoveret), er på 37 etager og råder over i alt 673 værelser, heraf 19 suiter. I cityhotellets elegante foyer finder man en døgnåben reception, en safeboks og diverse elevatorer. Endvidere har hotellet en souvenirshop, en frisørsalon samt diverse konference- og møderum. Derudover er der en café, tre forskellige barer og to à la carte restauranter. Til hotellets yderligere faciliteter hører en internetterminal med WLAN Access Point samt roomservice. Sidst, men ikke mindst, har hotellet også parkeringspladser.
  mere
 • Hotel Rica Oslo Oslo
  GeneralHotel Rica Oslo har restaurant, bar, sauna og konferencelokale for max. 90 personer. Hotelværeslerne er indrettet med aircondition, kabel tv, miniber, internetadgang, hårtørrer og privat badeværelse med toilet og brusebad. Alle hotellets værelser er dekoreret med malerier af kendte norske kunstnere. Adresse: Nr 1 Europaraadets Plass, 0154, Oslo, Norway.
  mere
 • Hotel Radisson Blu Scandinavia Oslo Oslo
  Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger i Oslo hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Radisson Blu Scandinavia Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Alle værelser er fyldt med ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, daglig avis, interne film, skrivebord.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Oslo inkluderer roomservice 24 timer, butikker, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, roomservice.Fritids- og sportsfaciliteter på hotellets område inkluderer massage, pool (indendørs), motions/fitness faciliteter, sauna.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Oslo. Når du reserverer på Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo, vælg venligst datoerne for opholdet, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Rica Travel Oslo
  GeneralComplimentary coffee and waffles are served all day long. A bar also serves cocktails in the hotel's lobby. Rica Travel Hotel offers wireless Internet access, satellite television, mini bar, desk and bathrooms with showers and hair dryers in all guestrooms. Address: Arbeidergata 4, 0159, Oslo, Norway.
  mere
 • Hotel Hotel Oslo City Centre Oslo
  Doubletree By Hilton Oslo City Centre ligger centralt i hjertet af Oslo, placeret i en historisk bygning fra 1918. Hotellets lobby deles med Oslos berømte Christiania Theater og er kun 5 minutters gang fra togstationen, hvor man kan fange Express toget til lufthavnen. Et moderne hotel med luksuriøse værelser, alle med LCD-tv og gratis internetadgang. Hotellet har egen restaurant og indbydende bar i lobbyen. Det Kongelige Slot, Noble Peace Center og Akershus Slot er alle inden for gåafstand fra dette hotellet.
  mere
 • Hotel Rica Holmenkollen Park Oslo
  Det hyggelige hotel er bygget i 1894. Det råder over en 4-etagers hovedbygning med i alt 221 værelser, heraf 11 suiter. Det fuldt klimatiserede hotel har desuden en foyer med en døgnåben reception, elevator og café. Endvidere rummer bygningen en frisør, en bar, en fjernsynsstue og tre klimatiserede restauranter med ikke-rygerareal. Sidst, men ikke mindst, råder hotellet over fem konferencelokaler, en parkeringsplads og en garage.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Oslo

Del hotel:
Tilbage til toppen