Filtre724 107 hotellerfra 202 websiderFavoritter
fr, 29/08
lø, 30/08
Af fredag, 29/08/14 til lørdag, 30/08/14

Hotel Playa de las Américas

› Omfattende hotelsøgning for Playa de las Américas online
› Find et billigt hotel i Playa de las Américas!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 81 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel H10 Conquistador Playa de las Américas
  Hotellet er bygget i 1984 og blev renoveret i 2004. Det ligger i en smuk have og har på sine otte etager i alt 485 værelser, heraf 48 enkelt- og 400 dobbeltværelser samt fire suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt fem elevatorer. Herudover er der en café, en kiosk, en forretning, en frisør, to barer, en lille spillehal, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en offentlig internetterminal (betaling). Herudover tilbydes der også roomservice og vaskeservice samt en parkeringsplads. Børnene kan passes i miniklubben.
  mere
 • Hotel Europe Villa Cortés Playa de las Américas
  Med Europe Villa Cortes Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Tenerife inden for rækkevidde.Europe Villa Cortes Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert værelse tilbyder bekvemmeligheder som ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, daglig avis, skrivebord, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, fjernsyn.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Tenerife inkluderer roomservice 24 timer, butikker, luksusetage, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter .Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som golfbane (på stedet), tennisbaner, spa, udendørs pool, have.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Tenerife vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. For at reservere et værelse på Europe Villa Cortes Hotel, vælg venligst dine rejsedatoer og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Cleopatra Palace Playa de las Américas
  Hotellet er bygget i 1996. Det er på 5 etager og råder over i alt 6 suiter og 261 dobbeltværelser samt en 600 m2 stor have. Hotellet har desuden en foyer med en døgnåben reception, flere elevatorer, en frisør, adskillige barer, en tv-stue og en internetterminal. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Børnene kan blive passet i miniklubben eller boltre sig på legepladsen. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del faciliteterne.
  mere
 • Hotel Mediterranean Palace Playa de las Américas
  Hotellet er bygget i 1988 og blev komplet renoveret i år 2000. Det har i alt 536 værelser fordelt på fem etager. Det kan tilbyde sine gæster et vidunderligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, døgnåben reception, frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. For gæsterne står der en offentlig internetcomputer samt roomservice og vaskeservice til rådighed. Der er endvidere mulighed for at parkere, ligesom hotellet også har en miniklub og en legeplads.
  mere
 • Hotel H10 Las Palmeras Playa de las Américas
  Det store hotelkompleks har fordelt på 10 etager i alt 519 værelser, heraf 363 dobbelt- og 51 enkeltværelser samt 29 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception og fire elevatorer. Derudover rummer bygningen en lille butik, en frisør, en tv-stue, en lille spillehal, en konferencesal, en internetterminal (mod betaling), en bar, en cocktailbar med terrasse og dansegulv samt en klimatiseret à la carte restaurant med ikke-ryger-afdeling. På de udendørs arealer er der en legeplads.
  mere
 • Hotel Park Club Europe Playa de las Américas
  Opdag alt hvad Tenerife kan tilbyde med Park Club Europe Hotel som base.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelsesfaciliteter inkluderer deponeringsboks på værelset, separat bruser og badekar, altan/terrasse, satellit/kabel TV.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Tenerife inkluderer restaurant, rundture, cykeludlejning.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet børneklub, motions/fitness faciliteter, sauna, tennisbaner, vandsport (ikke-motoriseret), udendørs pool, have.Ud over en praktisk beliggenhed i Tenerife tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Tenerife, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. For at fortsætte med din reservation af Park Club Europe Hotel via vores sikre online reservationsblanket, angiv venligst perioden for dit ophold.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Playa de las Américas

Del hotel:
Tilbage til toppen