Hotel Playa de Palma

 • Omfattende hotelsøgning for Playa de Palma online
 • Find et billigt hotel i Playa de Palma!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Iberostar Royal Cristina Playa de Palma
  Beliggenheden af Iberostar Royal Cristina Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Mallorca.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Alle værelser er fyldt med aircondition, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, fjernsyn, badekar, separat bruser og badekar, minibar.Hotelfaciliteter tilbudt på dette hotel i Mallorca inkluderer roomservice 24 timer, butikker, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: massage, pool (indendørs), motions/fitness faciliteter, sauna, tennisbaner, spa, udendørs pool, have.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. Lav din reservation af Iberostar Royal Cristina Hotel Mallorca nu ved at vælge de foretrukne datoer for opholdet og sende vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Garonda Playa de Palma
  GeneralMac Garonda er et 4-stjernet hotel beliggende bare 10 m fra stranden i Playa de Palma. Kun 9 km fra centrum af Palma og med et stort udbud af restauranter og barer i hotellets omgivelser. På hotellet findes døgnåben reception, morgenmadsbuffet, cafeteria, restaurant, pool og gårdhave. Hotelværelserne har bad/dusch, hårtørrer, minibar, telefon, satellit-TV, aircondition og balkon/terrasse. Adresse: Carretera Arenal km 28 07610 Playa de Palma Mallorca, Spain
  flere
 • Hotel Neptuno Playa de Palma
  Det moderne hotel ligger ikke langt fra bymidten midt i turistkvarteret. Umiddelbart på den anden side af strandpromenaden ligger havet. Blot 10 meter fra hotellet finder man indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubs og klubber. Der ligger endvidere en golfbane 10 km fra hotellet. Det fuldt klimatiserede hotel hører til i den øvre ende af middelklassen, blev ombygget i år 2000 og har i alt 114 værelser fordelt på 3 etager. Hotellet har døgnåben reception, elevator, vekselbørs og en café. Hertil kommer et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret ikke-ryger restaurant med børnestole. For forretningsfolk er der konferencerum og en offentlig internetforbindelse (mod betaling). Endvidere har gæsterne mulighed for at benytte sig af hotellets room- og vaskeservice, ligesom der også er mulighed for at leje og parkere cykler på hotellet. De små gæster kan muntre sig på hotellets legeplads. De moderne indrettede og flisebelagte værelser har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt telefon, satellit- kabel-tv, radio, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse. For gæsterne står der en indendørs og en udendørs swimmingpool med snackbar, liggestole og parasoller til rådighed. Herudover kan man slappe af i whirlpoolen og i saunaen eller nyde massage (mod betaling). Sportsinteresserede gæster har mulighed for at spille tennis og bordtennis eller benytte hotellets fitness-studie. 10 km fra hotellet ligger der en golfbane.
  flere
 • Hotel Cosmopolitan Playa de Palma
  GeneralVelkendt på det skandinaviske marked er hotellet i Playa de Palma med god service og kun 400 m fra havet. Et stort udvalg af aktiviteter som f.eks. dans, underholdning, sportsprogram, tennisbaner, gymnastik, minigolf, padle-tennis med mere. Hotellet er velkendt for sin fine aftenbuffet og gode mad..
  flere
 • Hotel Palma Playa - Los Cactus Playa de Palma
  GeneralHotel Palma Playa (før Cactus Hotel) ligger fredeligt, kun 4 km fra lufthaven og 200 meter fra stranden Playa de Palma som er 6 km lang. Palmas centrum ligger 15 minutter derfra og bussen stopper udenfor hotellet. På hotellet findes buffetrestaurant, bar, swimmingpool, børnebassin, cafe og parkeringsplads. Hotellet tilbyder desuden cykeludlejning, pengeveksling og internet (mod ekstra gebyr). Hotelværelserne er udstyret med aircondition, tv, telefon, terrasse, pengeskab (mod ekstra gebyr) samt privat badeværelse. Adresse: C/ Acapulco 26, 07610 Palma, Mallorca.
  flere
 • Hotel Caballero Playa de Palma
  Hotellet blev bygget i 1972 og blev komplet renoveret i år 2003. På dets 7 etager råder det over i alt 574 værelser, heraf 42 enkelt- og 266 dobbeltværelser. Hotellet kan tilbyde sine gæster et 3000 m² stort have- og poollandskab med en møbleret solterrasse, en veludstyret foyer med 2 elevatorer og en døgnåben reception. Hertil kommer en TV-stue, en cykelkælder, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med en separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte konferencerummet samt husets egen internetadgang. Som yderligere service kan man benytte sig af room- og vaskeservice. Børnene kan muntre sig på legepladsen eller i Miniklubben.
  flere

Flere top hoteller