Filtre720 460 hotellerfra 195 websiderFavoritter
Af søndag, 27/04/14 til mandag, 28/04/14

Hotel Porto

› Omfattende hotelsøgning for Porto online
› Find et billigt hotel i Porto!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 425 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Porto

Flere populære destinationer

Top hoteller

 • Hotel Infante Sagres Porto
  Siden opførelsen i 1960 er pousadaen blevet konstant forbedret for at tage højde for det stigende antal besøgende, der ønsker at se Europas sydvestligste hjørne og lære noget af historien om manden, der gav sit navn til det, Infante D. Henrique, portugisisk for Prince Henry, søn af kong João I og hans engelskfødte dronning Philippa Lancaster, som grundlagde en navigationsskole her i begyndelsen af det 15. århundrede. Herberget rummer i alt 51 værelser, klimaanlæg, døgnåben reception og check-out service, safeboks, en café, bar, fjernsynsstue, konferenceindretninger og mulighed for at bestille roomservice. Desuden er der også internetadgang og mulighed for at bestille vasketøjsservice mod betaling. Herudover er der parkeringsplads til bilen.
  mere
 • Hotel Mercure Porto Centro Porto
  Det klimatiserede hotel er bygget i 1920 og blev renoveret i 2003. Dets hovedbygning er på 6 etager og indeholder i alt 149 værelser, heraf 9 suiter. Bygningen rummer desuden en imponerende foyer med døgnåben reception, safebokse og garderobe samt en elevator, en café og en bar. Herudover er der et konferencerum, en internetterminal og en klimatiseret à la carte restaurant med børnestole. Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Biler kan parkeres på parkeringspladsen eller i garagen.
  mere
 • Hotel Eurostars das Artes Porto
  GeneralHotellet, der hører til i den øvre middelklasse, åbnede i år 2005 og råder over 4 etager med i alt 89 værelser, heraf 7 suiter. I det klimatiserede hotels foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og elevator. Herudover er der og fire konferencelokaler, ligesom der er mulighed for at gå på Internettet (WLAN). Gæsterne kan naturligvis også bestille roomservice og vasketøjsservice, eller man kan vælge selv at vaske sit tøj. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads.SurroundingAreaHotelkomplekset ligger i en meget attraktiv bydel i nærheden af det berømte kunstgalleri. Pga. de fremragende forbindelser med offentlig transport er hotellet det optimale udgangspunkt for at udforske omegnen. Lige i nærheden af hotellet finder man forskellige barer, restauranter og diskoteker. Der er desuden kun få minutters gang til hospitalet San Antonio, som er en af byens vigtige og interessante seværdigheder. Endvidere er der ikke langt til det traditionelle område Ribiera, som af UNESCO er blevet erklæret for fredet, samt til broen Dom Luis, et tårn, markedet Bolhao og det berømte portvinsmuseum med den hyggelige portvinskælder. Bymidten finder man ca. 2 km væk, og den nærmeste strand ligger desuden ca. 10 km væk. Der er 10 minutters kørsel til banegården.RoomInformationDe smagfuldt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse. Herudover er der telefon, pay-per-view-tv, internetadgang, minibar/køleskab og safeboks (mod betaling). Klimaanlæg og radiatorer bliver reguleret centralt.
  mere
 • Hotel HF Ipanema Park Porto
  A 5 star hotel with an outdoor swimming pool and a Lounge bar in the last floor that offer you a panoramic view over Oporto and the mouth of the Douro river. This hotel is near the beaches, the river and the Serralves Foundation Museum. You can take the opportunity and visit these places with one of the bicycles we have available for rental. If you are looking for a place to stay in Oporto, check our room offer and you will certainly find something that suits your needs. Besides the Basic and Standard rooms, the hotel also has spacious Executive suites, and Family rooms with a decoration and equipment especially adapted for children. We have also a playground in the reception floor. All rooms are spacious and bright, equipped with cable TV and Sport TV, minibar, air conditioning, 24/7 room service and free Wi-Fi Internet access in all rooms and common areas of the hotel. The hotel has also a gym, squash court, and massage and babysitting services, which are available upon request. The main road accesses of the city are also very close to this hotel. Parking is available for a daily rate and the hotel also offers a car rental service.
  mere
 • Hotel Vila Galé Porto Porto
  GeneralVila Gale Porto Hotel ligger i Portos centrum med de fleste seværdigheder tæt på og ca. 400 meter fra den gamle by i Porto. Det er nemt at komme til hotellet fra lufthavnen via hovedvejene som går ind til byen. På hotellet er der reception 24 timer i døgnet, bar, restaurant, sauna, fitnesscenter, spillelokale, solarium, billard, jacuzzi og indendørs swimmingpool. Alle værelserne er udstyret med aircondition, hårtørrer, telefon, internetforbindelse (ekstra gebyr), telefon, tv, radio, pengeskab (ekstra gebyr) minibar, skrivebord med lampe og vækkeur. Adresse: Avenida Fernao de Magalhaes, 7 4300-190 Porto Portugal
  mere
 • Hotel Sheraton Porto Hotel & Spa Porto
  Luksushotellet åbnede i år 2003 og råder over en imponerende stål- og glaskonstruktion. Det ligger i en ca. 1.600 m² stor have og har fordelt på 4 etager i alt 266 værelser, heraf 17 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Hotellet har tilmed en kiosk, en forretning, en frisør, en bar, et spillerum, en klimatiseret à la carte restaurant, et konferencerum og en internetterminal. Der er naturligvis mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i forbindelse med sygdom. Mod betaling kan man desuden benytte hotellets parkeringsplads og garage.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen