Hoteller – Porto

 • Omfattende hotelsøgning for Porto online
 • Find et billigt hotel i Porto!
 • Book til den bedste pris!
Henter
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  HF Ipanema Porto

  HF Ipanema Porto

  Porto, 1,8 km til Palacio da Bolsa

  Meget godt – 84 / 100 (2869 anmeldelser)

  Other deals

 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Best Western Hotel Inca

  Best Western Hotel Inca

  Porto, 1,1 km til Palacio da Bolsa

  74 / 100 (810 anmeldelser)

  Other deals

 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Mercure Porto Centro Hotel

  Mercure Porto Centro Hotel

  Porto, 0,7 km til Ponte Dom Luís I

  Meget godt – 81 / 100 (4374 anmeldelser)

  Other deals

 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Pestana Porto

  Pestana Porto

  Porto, 0,2 km til Palacio da Bolsa

  Fremragende – 89 / 100 (1602 anmeldelser)

  Other deals

 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Crowne Plaza Porto

  Crowne Plaza Porto

  Porto, 3,0 km til Palacio da Bolsa

  Fremragende – 88 / 100 (1540 anmeldelser)

  Other deals

 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Quality Inn Porto

  Quality Inn Porto

  Porto, 0,6 km til Ponte Dom Luís I

  Godt – 79 / 100 (2836 anmeldelser)

  Other deals

Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Residencial dos Aliados Porto
  Hotellet består af 3 etager med i alt 38 værelser. Bygningen rummer en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe og elevator. Hertil kommer en fjernsynsstue, en café og en klimatiseret à la carte restaurant. Naturligvis er der internetadgang, ligesom der også er mulighed for at leje biler. Gæsternes biler kan parkeres på hotellets parkeringsplads. Sluttelig er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice.
  flere
 • Hotel Star Inn Porto Porto
  GeneralHotel Star Inn Porto er det første lavpris designhotel i byen. Der er gode offentlige transportmuligheder og byens seværdigheder ligger med nem forbindelse fra hotellet. På hotellet findes reception med pengeskab, businesscenter, lounge med bar, café, vaskeriservice, parkeringsplads og garage. De røgfrie hotelværelser er udstyret med aircondition, internetadgang med høj hastighed, satellit tv, telefon og privat badeværelse med hårtørrer. Adresse: Rua Senhora do Porto 930, 4250-453 Porto, Portugal
  flere
 • Hotel Quality Inn Porto Porto
  Hotellet blev komplet renoveret i år 2003 og råder på sine 6 etager over i alt 113 værelser, heraf 9 enkelt- og 104 dobbeltværelser. Bygningen rummer desuden en storslået foyer med elevatorer, safebokse (mod betaling), vekselbørs og døgnåben reception. Hertil kommer en tv-stue, en hyggelig bar og et klimatiseret morgenmadsrum. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummene samt hotellets internetadgang. Naturligvis kan gæsterne også bestille vaskeservice. På hotellet er der desuden gode parkeringsmuligheder (mod betaling).
  flere
 • Hotel Quality Inn Portus Cale Porto
  Det klimatiserede hotel åbnede i 2001 og råder på 7 etager over i alt 73 værelser, heraf 72 dobbeltværelser og 1 suite. Det tilbyder gæsterne en storslået foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling) og elevatorer. Der er tilmed en hyggelig bar, en klimatiseret morgenmadsrestaurant og en fjernsynsstue. For forretningsfolk står der konferencerum samt internetadgang (mod betaling) til rådighed. Naturligvis er der også mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Endvidere er der parkeringsmuligheder samt mulighed for at parkere bilen i hotellets garage (mod betaling).
  flere
  Hotel Grande Hotel do Porto Porto
  Hotellet er bygget i 1880 og blev renoveret i 2002. Dets hovedbygning er på 5 etager og har i alt 99 værelser, heraf 91 dobbeltværelser og 8 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevator og café. Bygningen rummer desuden en bar, en tv-stue og en klimatiseret à la carte restaurant. Herudover er der et konferencerum og en internetterminal, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice samt få hjælp i tilfælde af sygdom.
  flere
 • Hotel HF Fénix Porto Porto
  This 4 star hotel, located in the centre of Oporto, with an avant-garde style and architecture, features one of the best sushi restaurants in the city. If you intend to spend your holidays in Oporto with your friends or family, the HF Fénix Porto has Triple and Family rooms exclusively thought for you. The hotel also has rooms for those travelling in business. You can benefit from the massage and babysitting services, upon request. All common areas and rooms have free Wi-Fi Internet.
  flere

Flere top hoteller