Filtre712 764 hotellerfra 209 websiderFavoritter
lø, 04/10
sø, 05/10
Fra lørdag04/10/14 til søndag05/10/14

Hotel Puerto de la Cruz

› Omfattende hotelsøgning for Puerto de la Cruz online
› Find et billigt hotel i Puerto de la Cruz!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 102 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel H10 Tenerife Playa Puerto de la Cruz
  Det komplet renoverede strandhotel ligger omgivet af en have og råder på tre, fem og ti etager over i alt 60 enkelt- og 254 dobbeltværelser samt 23 suiter. Til faciliteterne hører en foyer med en døgnåben reception, tre elevatorer, en frisør, et diskotek, en tv-stue, et konferencerum, en kosmetiksalon og et læserum. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en bar, et udendørs cafeteria og en ikke-ryger restaurant. Hertil kommer, at gæsterne har mulighed for at benytte den offentlige internetterminal (betaling) samt hotellets room- og vaskeservice (vaskeservice mod betaling).
  flere
 • Hotel Apartamentos Casablanca Puerto de la Cruz
  Komplekset er bygget i 1985 og blev renoveret i 2002. Det er på syv etager og råder over i alt 287 lejligheder/studios. Det kan tilbyde sine gæster en foyer med døgnåben reception, elevator, vekselbørs, en lille spillehal, en tv-stue og internetadgang. Hertil kommer en hyggelig bar, et minimarked og en à la carte restaurant med børnestole til de mindste. Der tilbydes desuden vaskeservice. Der er endvidere gode parkeringsmuligheder uden for hotellet.
  flere
 • Hotel Puerto Palace Puerto de la Cruz
  Hotellet blev bygget i 1990. Det råder over en 8.000 m2 stor have og har i alt 290 værelser fordelt på 12 etager. Det klimatiserede hotel har en foyer med en døgnåben reception, tre panoramaelevatorer, diverse forretninger, en frisør og en bar. Der er endvidere en indbydende à la carte restaurant. Desuden har gæsterne også mulighed for at bestille vasketøjsservice.
  flere
 • Hotel Las Águilas Puerto de la Cruz
  GeneralPå hotellet findes restaurant, bar, opvarmet svømmebassin, solterrasse, børnebassin, morgenmadsbuffet, frisør, underholdning, miniklub, legeplads og konferencelokale. Vaerelserne er udrustede med bad/bruser, aircondition, TV, pengeskab, telefon og balkon/terrasse. Adresse: c/ Doctor Barajas 19, 38400 Puerto de la Cruz, Tenerife, Spain
  flere
 • Hotel Beatriz Atlantis & Spa Puerto de la Cruz
  Opdag alt hvad Tenerife kan tilbyde med Beatriz Atlantis & Spa som base.Beatriz Atlantis & Spa har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Alle værelser er fyldt med aircondition, skrivebord, hårtørrer, internetadgang (wireless), deponeringsboks på værelset, fjernsyn.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Tenerife består af elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, roomservice.Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som massage, pool (Børn), jacuzzi, børneklub, motions/fitness faciliteter.Ud over en praktisk beliggenhed i Tenerife tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at fortsætte med denne reservation af Beatriz Atlantis & Spa, angiv venligst dine besøgsdatoer og følg vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Best Semiramis Puerto de la Cruz
  Det imponerende 17-etagers hotel hører til i den øvre middelklasse og råder over i alt 298 værelser. I den storslåede foyer finder man en reception, en lobbybar med sofagrupper og fem elevatorer. Herudover er der en frisør- og skønhedssalon, en butik, et læseværelse og en tv- og opholdsstue. Endvidere er der en pianobar og en klimatiseret restaurant. Gæsterne har naturligvis mulighed for at benytte hotellets internetterminal samt bestille roomservice og vaskeservice
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen