Hotel Puerto Rico

 • Omfattende hotelsøgning for Puerto Rico online
 • Find et billigt hotel i Puerto Rico!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Riosol

  Riosol Lejlighedshotel

  Puerto Rico, 0,0 km til Centrum

  78 / 100 (1303 anmeldelser)

  Other deals

 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Apartments Sirena

  Apartments Sirena Ferielejlighed

  Puerto Rico, 0,0 km til Centrum

  82 / 100 (43 anmeldelser)

  Other deals

 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  ClubHotel Riu Vistamar

  ClubHotel Riu Vistamar

  Puerto Rico, 0,0 km til Centrum

  84 / 100 (2397 anmeldelser)

  Other deals

 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Maracaibo

  Maracaibo Lejlighedshotel

  Puerto Rico, 0,0 km til Centrum

  80 / 100 (221 anmeldelser)

  Other deals

 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Servatur Puerto Azul

  Servatur Puerto Azul Lejlighedshotel

  Puerto Rico, 0,0 km til Centrum

  74 / 100 (905 anmeldelser)

  Other deals

 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Blue Star

  Blue Star Lejlighedshotel

  Puerto Rico, 0,0 km til Centrum

  65 / 100 (427 anmeldelser)

  Other deals

Priserne vist på trivago er for det totale antal søgte værelser pr. nat
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Révoli Puerto Rico
  Lejligheds-komplekset kan specielt anbefales til familier og rummer i alt 181 logier, en have og en terrasse. Til faciliteterne hører en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, en vekselbørs, en elevator, en café og en aviskiosk. Det tilbyder også en restaurant med en bar, et supermarked, en frisørsalon (lukket i maj måned) samt internetadgang (mod betaling). Herudover er der mulighed for at bestille vasketøjsservice (mod betaling) og leje en cykel på hotellet for at drage på opdagelse i de omkringliggende omgivelser (mod betaling). Der er parkeringspladser til gæster i bil, ligesom de yngre har mulighed for at boltre sig på legepladsen.
  flere
  Hotel Puerto Azul Apartments Puerto Rico
  Lejlighedskomplekset er bygget i 1989 og åbnede i år 2001. Det består af en hovedbygning samt forskellige sidebygninger med i alt 385 lejligheder. Til hotellets faciliteter hører en foyer med en døgnåben reception, elevatorer samt et minimarked. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en spisesal og en hyggelig bar. Køretøjer kan parkeres på hotellets parkeringsplads.
  flere
 • Hotel Sunsuites Lufesa Puerto Rico
  GeneralHotellet er bygget i 2001 og råder over i alt 40 lejligheder og to studios fordelt på fire etager. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og en elevator. Herudover er der også en bar. Der tilbydes naturligvis vaskeservice Kreditkortene Visa Card og Mastercard accepteres.SurroundingAreaDet enkle lejlighedshotel ligger centralt. Kun 25 m væk finder man et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer og diskoteker samt en forbindelse med offentlig transport. Der er 800 m til den smukke sandstrand, mens der er ca. 30 minutters kørsel til lufthavnen Gran Canaria Las Palmas (40 km).AreaActivitiesHotellet kan tilbyde sine gæster en swimmingpool, en snack-poolbar, liggestole og parasoller. For de sportsbegejstrede er der billard og golf. På sandstranden er der ligeledes liggestole og parasoller.RoomInformationDe lyse og indbydende værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer. Herudover er der telefon, satellit/kabel-tv, internetadgang, tekøkken, køleskab, flisebelægning, safeboks samt et opholdsrum.
  flere
 • Hotel ClubHotel Riu Vistamar Puerto Rico
  GeneralThis hotel was built in 2003 and consists of 5 floors and a total of 475 rooms of which 381 are double rooms, 30 are single rooms and 50 are suites. Amongst the extensive facilities count a 24-hour reception desk, 6 lifts, a hairdresser's salon, a salon bar, an air-conditioned restaurant with separate non-smoking area and highchairs for infants and a public Internet terminal (additional fee applies for the latter). A laundry service, car parking facilities, a kids' club (daily, for 4 to 12 year olds) and a children's playground are also all available to guests.SurroundingAreaHotellet ligger i en nyopstået ferieregion oven over klippekysten og har således en vidunderlig udsigt ud over havet. Man skal gå ad en ca. 1,2 km lang sti samt krydse en kystvej for at komme til den lyssandede badebugt. Man kan også vælge at tage den gratis shuttlebus til stranden (kører kun om dagen). Ca. 2 kilometer væk finder man Puerto Ricos bymidte med et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Den nærmeste forbindelse med offentlig transport ligger desuden blot 100 m fra hotellet.PropertyInformationGæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er mulighed for at bestille helpension eller All-Inclusive.AreaActivitiesI den velholdte have finder man hele to swimmingpools, hvoraf den ene har et whirlpool-hjørne. Herudover er der børnebassin, poolrestaurant, liggestole og parasoller. Endvidere råder hotellet over et solarium, et fitness-studie, bordtennisborde, en beachvolleybane og en sportsplads (til tennis, minifodbold, basketball). Man kan desuden dyrke aerobic samt leje tennisketsjere og bolde. På stranden i Puerto Rico tilbydes der et utal af vandsportsgrene. Sidst, men ikke mindst, sørger hotellets aktivitetsprogram med aftenshows for afveksling og underholdning hver dag.RoomInformationDe komfortabelt indrettede værelser er klimatiseret og har eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, minibar, køleskab, væg-til-væg-tæpper, safeboks og altan med havudsigt.
  flere
 • Hotel Riosol Puerto Rico
  Til faciliteterne hører en døgnåben reception, en panoramaelevator, et minimarked, diverse barer, en tv-stue med et lille bibliotek, en klimatiseret restaurant, et konferencerum og offentlig internetadgang (mod betaling). Herudover tilbydes der også vasketøjsservice, ligesom der er en parkeringsplads samt en miniklub (fra 4 år) og en legeplads for de mindste gæster.
  flere
 • Hotel Babalu Puerto Rico
  GeneralBabalu is a comfortable apartment complex high up on the hillside in Puerto Rico. The apartments are bright and spacious, equipped with bathroom, separate bedroom, living/dining room with sofa bed, kitchenette and balcony or terrace. The kitchenette is provided with cooking hobs, fridge and basic kitchen equipment. Ample sun terrace with views over the sea and the town, which has an adult’s freeform swimming pool, separate children’s pool, sun beds, sunshades and snack bar. There is a small mini market available near the reception area. There is small shopping centre about 200 meters from the complex and the town centre is approximately 2 Km. away.
  flere

Flere top hoteller

Seværdigheder i Puerto Rico