Filtre722 899 hotellerfra 207 websiderFavoritter
sø, 26/10
ma, 27/10
Af søndag, 26/10/14 til mandag, 27/10/14

Hotel Salzburg

› Omfattende hotelsøgning for Salzburg online
› Find et billigt hotel i Salzburg!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 252 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Villa Carlton Salzburg
  GeneralDet 4-stjernet Hotel NH Carlton ligger centralt og meget tæt på Mirabell Garden og kun en lille gåtur fra den historiske del af byen. På hotellet er der reception, elevator, bagageopbevaring, parkering, vaskeriservice, solarium (mod ekstra gebyr) og der er røgfrie værelser til rådighed. Hotelværelserne er indrettet med badeværelse med badekar eller brusebad og toilet, kabel tv, radio, hårtørrer, minibar og trådløs Internet. Adresse: Markus-Sittikus Strasse 3, 5020 Salzburg, Austria.
  mere
 • Hotel Star Inn Salzburg Gablerbräu Salzburg
  Opdag alt hvad Salzburg kan tilbyde med Gablerbrau Hotel som base.Dette 4-stjernet hotel tilbyder 50 komfortable værelser med en bred vifte af faciliteter målrettet til den moderne rejsende.Hvert værelse er fuldt udstyret med deponeringsboks på værelset, badekar, brusekabine, satellit/kabel TV.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Salzburg består af restaurant.Disse kvaliteter i topklasse kombineres med fremragende service for at dække behovet hos rejsende til Salzburg. For let at reservere et værelse på Gablerbrau Hotel, angiv venligst dine rejsedatoer og fortsæt med vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Radisson Blu Altstadt Salzburg Salzburg
  Med Radisson Altstadt Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Salzburg inden for rækkevidde.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert enkelt værelse er smagfuldt indrettet med hårtørrer, internetadgang, deponeringsboks på værelset, minibar.Dette Salzburg hotel tilbyder faciliteter som fx kaffebar, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, portner, WiFi .Ud over en praktisk beliggenhed i Salzburg tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at fortsætte med denne reservation af Radisson Altstadt Hotel, angiv venligst dine besøgsdatoer, og følg vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Best Western Stieglbräu Salzburg
  Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en moderne arkitektur både inde og ude. Det er på 6 etager og har i alt 77 værelser. I hotellets restaurant fristes gæsterne med et væld af kulinariske lækkerier. Efter at have spadseret rundt i byen kan det anbefales at slå støvet af sig i hotelbaren. Forretningsfolk kan benytte konferencerummene, som alle har de nødvendige, tekniske faciliteter. Herudover er der trådløs internetforbindelse på hotellet. For gæster med bil er der et tilstrækkeligt antal parkeringspladser.
  mere
 • Hotel Lasserhof Salzburg Salzburg
  GeneralHotel Lasserhof er et hyggeligt lille hotel beliggende i en central men samtidig stille del af Salzburg i gangafstand til alle seværdigheder som for eksempel Mirabellhaven, Mozarts fødehus, katedralen og så videre. Dette hotels personlige karakter gør det hyggeligt at bo her. Hotelværelserne er hyggeligt møblerede og udrustede med bad/bruser og WC, minibar, TV, telefon, radio og hårtørrer. Dobbeltværelse kan benyttes af 2 voksne og 1 barn, sålænge de deler hvad der er opredt (ekstra seng stilles ikke til rådighed). Adresse: Lasserstrasse 47, 5020 Salzburg
  mere
 • Hotel Villa Auersperg Salzburg
  Dette skønt restaurerede hotel, som ligger i hjertet af Salzburg, er et charmerende hotel i boutique-stil og blev renoveret. Hotellets venlige og indbydende personale samt opmærksomme service tilbyder alle gæster en uforglemmelig oplevelse. Hotellets særlige faciliteter er den fredelige, romantiske have og solterrassen på taget med en fantastisk udsigt over byen. Alle de 55 værelser er individuelt designet og indrettet. På hotellet er der en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, elevator, garderobe og vekselbørs. Gæsternes gastronomiske behov tilfredsstilles af hotellets café, restaurant og cocktailbar. Gæster på forretningsrejse er mere end velkomne til at benytte hotellets konferenceindretninger, ligesom hotellet tilbyder WLAN/internetadgang. Der er både mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan efterlade køretøjet på parkeringspladsen. Ønsker gæsterne at udforske byen og dens omgivelser ved egen kraft, kan de leje cykler på hotellet.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen