Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 02/11
ma, 03/11
Fra søndag02/11/14 til mandag03/11/14

Hotel Salzburg

› Omfattende hotelsøgning for Salzburg online
› Find et billigt hotel i Salzburg!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 247 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Ramada Salzburg City Centre Salzburg
  Opdag alt hvad Salzburg kan tilbyde med Ramada Salzburg City Centre som base.Ramada Salzburg City Centre har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Alle værelser er fyldt med ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, daglig avis, skrivebord, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, fjernsyn.Gæster vil opleve en høj komfortstandard, når de bor på dette luksuriøse hotel i Salzburg, hvor stedet har alt hvad man behøver, som fx roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant. Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som massage, motions/fitness faciliteter, sauna, spa.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.For at reservere Ramada Salzburg City Centre via vores sikre online reservationsblanket, angiv venligst datoerne for besøget.
  flere
 • Hotel Villa Carlton Salzburg
  GeneralDet 4-stjernet Hotel NH Carlton ligger centralt og meget tæt på Mirabell Garden og kun en lille gåtur fra den historiske del af byen. På hotellet er der reception, elevator, bagageopbevaring, parkering, vaskeriservice, solarium (mod ekstra gebyr) og der er røgfrie værelser til rådighed. Hotelværelserne er indrettet med badeværelse med badekar eller brusebad og toilet, kabel tv, radio, hårtørrer, minibar og trådløs Internet. Adresse: Markus-Sittikus Strasse 3, 5020 Salzburg, Austria.
  flere
 • Hotel Villa Auersperg Salzburg
  Dette skønt restaurerede hotel, som ligger i hjertet af Salzburg, er et charmerende hotel i boutique-stil og blev renoveret. Hotellets venlige og indbydende personale samt opmærksomme service tilbyder alle gæster en uforglemmelig oplevelse. Hotellets særlige faciliteter er den fredelige, romantiske have og solterrassen på taget med en fantastisk udsigt over byen. Alle de 55 værelser er individuelt designet og indrettet. På hotellet er der en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, elevator, garderobe og vekselbørs. Gæsternes gastronomiske behov tilfredsstilles af hotellets café, restaurant og cocktailbar. Gæster på forretningsrejse er mere end velkomne til at benytte hotellets konferenceindretninger, ligesom hotellet tilbyder WLAN/internetadgang. Der er både mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan efterlade køretøjet på parkeringspladsen. Ønsker gæsterne at udforske byen og dens omgivelser ved egen kraft, kan de leje cykler på hotellet.
  flere
 • Hotel Austrian Trend Hotel Altstadt Radisson Blu Salzburg
  Med Radisson Altstadt Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Salzburg inden for rækkevidde.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert enkelt værelse er smagfuldt indrettet med hårtørrer, internetadgang, deponeringsboks på værelset, minibar.Dette Salzburg hotel tilbyder faciliteter som fx kaffebar, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant, portner, WiFi .Ud over en praktisk beliggenhed i Salzburg tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at fortsætte med denne reservation af Radisson Altstadt Hotel, angiv venligst dine besøgsdatoer, og følg vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz Salzburg
  Hotellet er bygget i år 1900 og råder på sine 4 etager over i alt 23 værelser. I foyeren finder man en døgnåben reception samt en café og elevatorer. Bygningen rummer desuden en hyggelig, økologisk restaurant. Sidst, men ikke mindst, har hotellet en internetterminal, en parkeringsplads og en garage.
  flere
 • Hotel Hotel Bristol Salzburg Salzburg
  GeneralHotellet er bygget i 1892 og råder over 4 etager med i alt 86 værelser, heraf 9 suiter. Bygningen rummer desuden en reception, en bar og en restaurant med ikke-rygerområde. Endvidere har hotellet også en frisørsalon.SurroundingAreaLuksushotellet ligger i Salzburgs midtby. Ca. 100 m fra hotellet ligger der et stoppested.RoomInformationDe luksuriøst indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med hårtørrer. Derudover er der telefon, minibar/køleskab, centralt styret klimaanlæg og safeboks (mod betaling). De smagfulde værelser råder endvidere over en altan eller en terrasse.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen