Filtre722 698 hotellerfra 207 websiderFavoritter
sø, 26/10
ma, 27/10
Fra søndag26/10/14 til mandag27/10/14

Hotel Salzburg

› Omfattende hotelsøgning for Salzburg online
› Find et billigt hotel i Salzburg!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 252 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Mozart Salzburg
  Mozart Hotel ligger i Salzburg hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Hotellet tilbyder en bred vifte af moderne faciliteter og services i sine 33 veludstyrede værelser og overalt på ejendommen.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Salzburg består af cykeludlejning, WiFi , parkering.Ud over en praktisk beliggenhed i Salzburg tilbyder hotellet også gæsterne en bred vifte af services og faciliteter.For at lave en reservation på Mozart Hotel Salzburg med vores sikre online reservationsblanket, vælg venligst den ønskede periode for opholdet.
  mere
 • Hotel Villa Auersperg Salzburg
  Dette skønt restaurerede hotel, som ligger i hjertet af Salzburg, er et charmerende hotel i boutique-stil og blev renoveret. Hotellets venlige og indbydende personale samt opmærksomme service tilbyder alle gæster en uforglemmelig oplevelse. Hotellets særlige faciliteter er den fredelige, romantiske have og solterrassen på taget med en fantastisk udsigt over byen. Alle de 55 værelser er individuelt designet og indrettet. På hotellet er der en foyer med døgnåben reception og check-out service samt en safeboks, elevator, garderobe og vekselbørs. Gæsternes gastronomiske behov tilfredsstilles af hotellets café, restaurant og cocktailbar. Gæster på forretningsrejse er mere end velkomne til at benytte hotellets konferenceindretninger, ligesom hotellet tilbyder WLAN/internetadgang. Der er både mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice, ligesom gæster i bil kan efterlade køretøjet på parkeringspladsen. Ønsker gæsterne at udforske byen og dens omgivelser ved egen kraft, kan de leje cykler på hotellet.
  mere
 • Hotel Sacher Salzburg Salzburg
  Hotellet er bygget i år 1866 og råder på sine 4 etager over i alt 112 værelser. Herudover er der en reception, en elevator og en café. Bygningen rummer desuden en bar og to restauranter med ikke-ryger område. Personbiler kan parkeres i hotellets garage (mod betaling).
  mere
 • Hotel Am Mirabellplatz Salzburg
  GeneralHotel enjoys an excellent location. 04/05 CHSurroundingAreaThe Austrotel is located opposite mirabel platz and is close to both the old town and the main train station. It is within walking distance of Salzburg's main attractions.RoomTypesRooms are generally very clean and comfortable. The fixtures are dark and furnishings light in colour. Rooms are medium sized and can vary in size. Bathrooms are all in good condition.PropertyInformationA traditional building with modern brick.DiningFacilitiesCafe mirabel is located on the first floor. Seats approximately 45 people.AreaDetailsCentralt beliggende 7 km til lufthavnen (salzburg) 297 km til lufthavnen (wien) Tæt på station (bus - mirabellplatz) 1 minutters gang til det nærmeste busstop 5 km til nærmeste messe/udstillings center (messegelande)RoomInformation72 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser Firpersoners værelser Ikke-ryger værelser
  mere
 • Hotel Hofwirt Salzburg
  GeneralMellemklasse hotel med central beliggenhed, kort gåafstand til Mirabellgarten og Kongresshaus. Bygningen er fra begyndelsen af 1900-tallet. Reception med siddegrupper samt restaurant. Konferensmuligheder og mulighed for bilparkering. Samtlige værelser er med bad eller dusch og wc. Telefon, centralvarme og kabel-TV. Adresse: Schallmooser-Hauptstrasse 1, 5020 Salzburg, Austria
  mere
 • Hotel Am Neutorhotel Salzburg Zentrum Salzburg
  Neutor Hotel ligger i Salzburg hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelserne er udstyret med deponeringsboks på værelset, fjernsyn.Dette smukke hotel i Salzburg tilbyder bar/pub, vaskeservice/renseri, restaurant, rundture, cykeludlejning for at opfylde alle gæstens behov.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.Lav din reservation af Neutor Hotel Salzburg nu ved at vælge de foretrukne datoer for opholdet og sende vores sikre online reservationsblanket.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen