Filtre716 847 hotellerfra 195 websiderFavoritter
Af tirsdag, 22/04/14 til onsdag, 23/04/14

Hotel Side

› Omfattende hotelsøgning for Side online
› Find et billigt hotel i Side!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 241 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Side

Flere populære destinationer

Top hoteller

 • Hotel Neptun Side
  Strandhotellet råder over en hovedbygning på 4 etager og en sidebygning på 2 etager med i alt 58 værelser, heraf 53 dobbeltværelser, 3 suiter og 2 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt en tv-stue, en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hertil kommer en hyggelig bar, en café, en kiosk, et minimarked, et par forretninger og en à la carte restaurant med børnestole. Desuden tilbydes der også vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der gode parkeringsmuligheder.
  mere
 • Hotel Horus Paradise Luxury Resort Side
  Komplekset blev renoveret i år 2004 og består af flere bygninger med i alt 387 dobbeltværelser og 63 lejligheder. Komplekset, der ligger ud til en hovedgade, råder over en foyer med døgnåben reception, safebokse og vekselbørs samt et cafeteria. Bygningen rummer endvidere en kiosk, et minimarked, forskellige forretninger, en frisørsalon, et par barer, et diskotek, en teatersal, en opholdsstue, en kosmetiksalon, en scene, et spillerum, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger område og børnestole. Der er tilmed også et konferencerum. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i parkeringskælderen. De mindste gæster kan boltre sig i miniklubben (4-12 år) eller på legepladsen. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.
  mere
 • Hotel Sirma Side
  GeneralHotel Sirma er omgivet af have og ligger ved kysten. Den lille fiskerby side ligger 1,5 km derfra, en lokal dolmus kører dertil. På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, elevator, lobby med bar, internet og tv-hjørne, restaurant med terrasse, to barer, udendørs swimmingpool med afdeling til børn, have, fitnesscenter og helsecenter med fitnesslokale, tyrkisk bad, sauna, massage og indendørs swimmingpool, skønhedssalon og frisør. Til børn har hotellet en miniklub, mini diskotek og legeplads til rådighed. Hotelværelserne er udstyret med aircondition, varme, tv, telefon, pengeskab (mod ekstra gebyr). Parkeringsplads til rådighed. Adresse: Kizilagac Mavkii, Manavgat, Side, Antalya, Turkey.
  mere
 • Hotel Terrace Beach Resort Side
  GeneralHotel Terrace Beach Resort draws attention with its pure architecture, with its garden, and location. The hotel looks after its guests with the elite service understanding which is designed to offer delightful holiday for each and every age group.
  mere
 • Hotel Gazipasa Star Side
  Hotellet er bygget i 1996 og består af en 5-etagers hovedbygning med i alt 63 dobbeltværelser og 16 lejligheder. Hotellet har tilmed en 300 m² stor have. Bygningen rummer endvidere en foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og elevator. Herudover har hotellet et minimarked, en bar, en tv-stue, et spillerum samt en klimatiseret à la carte restaurant. Der er ligeledes mulighed for at leje cykler. Selvfølgelig tilbydes der også vasketøjsservice og roomservice.
  mere
 • Hotel Sayanora Side
  GeneralPå hotellet findes reception, pengeveksling, udendørs og indendørs restauranter, bar ved poolen, roomservice, swimmingpool, legeplads og parkeringsplads. Hotelværelserne har udsigt til poolen og er udstyret med aircondition, tv, lille køleskab, pengeskab, badeværelse med brusebad, telefon balkon og brandalarm. Adresse: Denizbuku Mevkii, 7330 Side, Turkey
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen