Filtre720 840 hotellerfra 197 websiderFavoritter
lø, 30/08
sø, 31/08
Af lørdag, 30/08/14 til søndag, 31/08/14

Hotel Side

› Omfattende hotelsøgning for Side online
› Find et billigt hotel i Side!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 257 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Neptun Side
  Strandhotellet råder over en hovedbygning på 4 etager og en sidebygning på 2 etager med i alt 58 værelser, heraf 53 dobbeltværelser, 3 suiter og 2 hotellejligheder. Bygningen rummer desuden en foyer med døgnåben reception, safeboks og vekselbørs samt en tv-stue, en internetterminal og en cykelkælder, ligesom der er mulighed for at leje cykler. Hertil kommer en hyggelig bar, en café, en kiosk, et minimarked, et par forretninger og en à la carte restaurant med børnestole. Desuden tilbydes der også vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. Uden for hotellet er der gode parkeringsmuligheder.
  mere
 • Hotel Hanay Suite Side
  Hanay Suit er beliggende i Side, 2 km fra den gamle bydel, 800 m fra stranden og 60 km fra Antalyas lufthavn. Det er let tilgængeligt for alle steder med taxa eller "dolmush". Lejlighedskomplekset Hanay Suit ligger på en livlig gade og åbnede i år 2004. Det råder over i alt 61 boligenheder. Komplekset har desuden et fantastisk pool-landskab samt en storslået foyer med safebokse (mod betaling), vekselbørs og døgnåben reception. Bygningen rummer endvidere en internetterminal, et minimarked, et par forretninger, en café, en hyggelig bar og en la carte restaurant med børnestole og aircondition. Der tilbydes naturligvis også roomservice og vaskeservice, ligesom der ydes hjælp i tilfælde af sygdom. Der er gode parkeringsmuligheder og en legeplads til børnene. Der er fodboldspil, bordtennis, købmand, træningslokale, sauna, Hammam og massage service. Lejlighederne har aircondition, et badeværelse med toilet, bruser eller bad, hårtørrer, køkkenhjørne, satellit-TV, telefon og balkon. Pengeskab kan benyttes mod betaling.
  mere
 • Hotel Selenium Side
  GeneralSelenium Hotel ligger nær barer og restauranter, 200 m fra busstoppestedet, 1,7 km fra amfiteatret, 2,3 km fra havnen og 2,5 km fra Apollon Templet. Hotellet har aircondition, reception, lobby, bar, restaurant, tyrkisk bad, swimmingpool og børnepool. Værelserne er udstyrede med aircondition, telefon, TV, safe (ekstra betaling), minibar, hårtørrer, badeværelse og balkon/terrasse. Adresse: Yali Mah 1056, Sokak Yeni Karakol Karsisi, 07300 Side, Turkey
  mere
 • Hotel Sayanora Side
  GeneralPå hotellet findes reception, pengeveksling, udendørs og indendørs restauranter, bar ved poolen, roomservice, swimmingpool, legeplads og parkeringsplads. Hotelværelserne har udsigt til poolen og er udstyret med aircondition, tv, lille køleskab, pengeskab, badeværelse med brusebad, telefon balkon og brandalarm. Adresse: Denizbuku Mevkii, 7330 Side, Turkey
  mere
 • Hotel Terrace Beach Resort Side
  GeneralHotel Terrace Beach Resort draws attention with its pure architecture, with its garden, and location. The hotel looks after its guests with the elite service understanding which is designed to offer delightful holiday for each and every age group.
  mere
 • Hotel Side Star Beach Side
  Side Star Park er et 5-stjernet hotel centralt beliggende med blot 1,7 km fra Side centrum, men stadig strandnær med kun 250 m til sandstrand med solvogne. Der er 228 værelse alle med badeværelse, hårtørrer, telefon, satellit-tv. minibare, el-kedel, aircondition og balkon. For børnefamilierne er der familieværelser bestående af to soveværelse med skydedør imellem og dobbeltværelser med køjeseng. For de badende er der flere muligheder i form af stor pool med solstole, mindre pool med rutschebane, børnepoolen med fiskeformet rutschebane og en indendørs pool. Aktiviteter er der flere af i form af bowling, fitness, billard, tyrkisk bad, sauna og spa. For børnene er der børneklub og legeplads. Om aftenen kan der hygges i disko kl. 21-24.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Side

Del hotel:
Tilbage til toppen