Filtre716 847 hotellerfra 194 websiderFavoritter
Af tirsdag, 20/05/14 til onsdag, 21/05/14

Hotel Skagen

› Omfattende hotelsøgning for Skagen online
› Find et billigt hotel i Skagen!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 94 hoteller
Loading...
Vis flere hoteller

Mest populære destinationer Skagen

Flere populære destinationer

Top hoteller

 • Hotel Den Gamle Skibssmedie Skagen
  Hotel Lille Nord fremstår som et topmoderne hotel indrettet med alle moderne bekvemmeligheder i de lækre værelser og lejligheder. Der er plads til hele familien, om man kan nyde fornemmesen af sjælen og atmosfæren fra den hyggelige og driftige havn. Det mærkes tydeligt, når man slapper af i café miljøet i restaurenten ved den gamle esse, eller nyder Skagens unikke lys i den hyggelige gårdhave hvor man stadig kan høre de typiske havne lyde så som kutterens dunkende motor og mågernes skrig når de flokkes omkring fiskekutteren, der er ved at lægge til kajs med friskfanget fisk. Hotel Lille Nord tilbyder både lejligheder og værelser som er dekoreret i et sand, hav og lys tema. Lejlighederne har alle moderne bekvæmmeligheder i form af vaskemaskine og tørretubler, fladskærms tv, behagelig siddegruppe, køleskab og stort badeværelse med bad og toilet. Værelserne har fladskærms tv, en behagelig sidegruppe, eget bad og toilet og køleskab til kolde drikke efter en lang dag. I restauranten serveres der morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer alle ugens dage.
  mere
 • Hotel Foldens Skagen
  Foldens Hotel blev oprindelig opført i 1881 som gård og det var ikke før i 1920 at det blev ombygget til hotel. I 2003 blev der foretaget en større ombygning hvor Folden Hotel blev udvidet fra de oprindelige 25 værelse til 38 hyggelige værelser der alle er med eget bad og toilet. Foldens Hotel er beliggende i centrum af Skagen med 15 minutters gang gennem Skagen centrum til stranden og andre af Skagens seværdigheder. I hotellets hyggelige resraurant serveres der morgenmad og aftensmad alle ugens dage. I Viceværtens hus der er tilknyttet hotellet bliver der i sommer perioden hver aften spillet livemusik og i vinter perioden hver weekend. Udover værelserne kan Foldens Hotel også tilbyde en række ferie lejligheder placeret rundt om i skagen.
  mere
 • Hotel Color Skagen Skagen
  Color hotel i Skagen tilbyder gæsterne nydelse og afslapning. Alle typer af behov kan imødekommes om det er familie ferie, weekend getaway for to, selskaber, wellnessophold eller konferancer har Color Hotel faciliteter til at imødekomme disse behov. På hotellet er der 152 rummelige værelser og 48 fuldtudstyrede ferielejligheder fra har plads til op til 6 personer. Værelser og lejligheder på Color Hotel i skagen har alle eget bad og toilet samt alle moderne faciliteter til gæsterne. Hotellets fællesarealer omfatter en swimmingpool, petanque og minigolf til hyggelig og afslappet konkurrence, spa og wellness rum til forkælelse og afslapning, fitnessrum samt en hyggelig pejsestue hvor man kan nyde en god bog eller en cognac og en samtale forand den knitrende ild.
  mere
 • Hotel Aalbæk Gl Kro Skagen
  Midt imellem Skagen og Frederikshavn finder man Aalbæk Gl. Kro der med beliggenheden båder egner sig som udgangspunkt for et Skagens besøg eller som center for en miniferie, wellness ferie eller en golf ferie. Det nyligt renoverede hotel har 59 røgfrie værelser hvor stort set alle værelser har bad/toilet, telefon og 6 timers fri adgang til internettet. Kroen stammer helt tilbage fra 1818 og byder derfor både på moderne ferieoplevelser og gamle danske krotraditioner. For dem der ønsker en kulinarisk oplevelse er kroen desuden medlem af Gourmet Ruten der er en sammenslutning af 8 danske og norske kroer og hoteller der sætter friske råvarer, høj kvalitet og en intens madoplevelse i centrum. Blandt seværdighederne og forlystelserne i området finder man foruden Skagen blandt andet Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, et ørnereservat og mange flere.
  mere
 • Hotel Badepension Marienlund Skagen
  Badepension Marienlund er placeret i Skagen, ca. 1 kilometer fra centrum. Badepensionen er placeret i den sydlige del af Skagen, hvilket gør at man kommer tæt på stranden og stadig har adgang til havnen. Hotellet råder over 14 værelser, hvoraf 3 er enkeltværelser. Alle værelser er med eget bad og inklusiv morgenbord. På hotellet får du også adgang til trådløst internet. Der er mulighed for at bestille ekstra opredninger for kr. 250 per nat eller bestiller barneseng for kr. 75 per nat. Du har også mulighed for at leje cykler på hotellet. Hotellet råder også over parkeringsmuligheder og en have, der begge frit kan benyttes af hotellets gæster.
  mere
 • Hotel Skagen Strand Skagen
  Hotel Skagen Strand er en lille koloni af feriehuse. Som det fremgår af navnet kommer man tæt på stranden og man kan på 20 minutter til fods nå stranden. For billister er der kun 1,5 kilometer til stranden. I denne lille koloni af feriehuse er der rigeligt med græs arealer, hvor familien og børn kan boltre sig. Det er næsten garanteret at børnene vil møde nye venner og veninder fra en af de andre familier, der befinder sig i en af de andre huse. På et ophold i denne ferie koloni vil der også være muligt at benytte en af stedets mange faciliteter, så som: Vandland, Wellness eller organiseret aktiviteter specielt til børn. Du finder også en lille restaurant på stedet, som drives af "Bodils Kro". Restauranten er kun åben Uge 26-31 og servere morgenmad klokken 08.30-10.30 og aftensmad 18.00-21.00. Man bør bemærke at man skal anmelde sin ankomst mindst dagen i forvejen, for at have mulighed for at spise her. Der er også mulighed for at afholde konferencer eller få information omkring de mange attraktioner, som der tilbydes i denne del af riget.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen