Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 16/11
ma, 17/11
Fra søndag16/11/14 til mandag17/11/14

Hotel Skagen

› Omfattende hotelsøgning for Skagen online
› Find et billigt hotel i Skagen!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 101 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Color Skagen Skagen
  Color hotel i Skagen tilbyder gæsterne nydelse og afslapning. Alle typer af behov kan imødekommes om det er familie ferie, weekend getaway for to, selskaber, wellnessophold eller konferancer har Color Hotel faciliteter til at imødekomme disse behov. På hotellet er der 152 rummelige værelser og 48 fuldtudstyrede ferielejligheder fra har plads til op til 6 personer. Værelser og lejligheder på Color Hotel i skagen har alle eget bad og toilet samt alle moderne faciliteter til gæsterne. Hotellets fællesarealer omfatter en swimmingpool, petanque og minigolf til hyggelig og afslappet konkurrence, spa og wellness rum til forkælelse og afslapning, fitnessrum samt en hyggelig pejsestue hvor man kan nyde en god bog eller en cognac og en samtale forand den knitrende ild.
  flere
 • Hotel Petit Skagen
  Hotel Petit er et familieejet hotel placeret i centrum af Skagen. Petit tilbyder dig at starte dagen med en stor morgenbuffet, hvorpå de vil kunne give dig informationer og hjælpe dig med planlægningen til resten af dagen. De kan blandt andet være behjælpelige med museumsbesøg og cykeludlejning. Petit råder over 45 værelser. Alle værelser har eget bad, TV, skrivebord og helfigurspejl. En del af disse værelser er Deluxe værelser og byder på en ekstra service i form af en altan eller sofahjørne, samt stereo anlæg, LCD TV og dampbad på badeværelset. På værelsesgangen er der adgang til en minibar og gratis kaffe og the faciliteter for alle hotellets gæster døgnet rundt. Yderligere tilbyder hotel Petit gratis adgang til internettet gennem et trådløst netværk. Parkering, mod betaling, er også muligt. Mødelokaler der kan rumme op til 60 mødedeltagere forefindes også på hotellet.
  flere
 • Hotel Foldens Skagen
  Foldens Hotel blev oprindelig opført i 1881 som gård og det var ikke før i 1920 at det blev ombygget til hotel. I 2003 blev der foretaget en større ombygning hvor Folden Hotel blev udvidet fra de oprindelige 25 værelse til 38 hyggelige værelser der alle er med eget bad og toilet. Foldens Hotel er beliggende i centrum af Skagen med 15 minutters gang gennem Skagen centrum til stranden og andre af Skagens seværdigheder. I hotellets hyggelige resraurant serveres der morgenmad og aftensmad alle ugens dage. I Viceværtens hus der er tilknyttet hotellet bliver der i sommer perioden hver aften spillet livemusik og i vinter perioden hver weekend. Udover værelserne kan Foldens Hotel også tilbyde en række ferie lejligheder placeret rundt om i skagen.
  flere
 • Hotel Plesner Skagen
  Hotel Plesner er placeret i hjertet af Skagen. Plesner er placeret midt imellem havnen og banegården, hvilket kun giver en kort gå-tur på 50-100 meter til begge. Hotellet råder over 16 værelser, hvoraf 2 af disse er suiter. 8 af de 16 værelser ligger i en anden bygning. Nogle få af disse 8 værelser har også adgang til en terrasse. Alle værelser har eget bad og toilet. Morgenmad er inklusiv i prisen.
  flere
 • Hotel Aalbæk Gl Kro Skagen
  Midt imellem Skagen og Frederikshavn finder man Aalbæk Gl. Kro der med beliggenheden båder egner sig som udgangspunkt for et Skagens besøg eller som center for en miniferie, wellness ferie eller en golf ferie. Det nyligt renoverede hotel har 59 røgfrie værelser hvor stort set alle værelser har bad/toilet, telefon og 6 timers fri adgang til internettet. Kroen stammer helt tilbage fra 1818 og byder derfor både på moderne ferieoplevelser og gamle danske krotraditioner. For dem der ønsker en kulinarisk oplevelse er kroen desuden medlem af Gourmet Ruten der er en sammenslutning af 8 danske og norske kroer og hoteller der sætter friske råvarer, høj kvalitet og en intens madoplevelse i centrum. Blandt seværdighederne og forlystelserne i området finder man foruden Skagen blandt andet Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, et ørnereservat og mange flere.
  flere
 • Hotel Hotel Strandly Skagen Skagen
  Hotel Strandly Skagen er et lille hotel placeret midt i Skagen kun få minutters gang fra havnen, bade strand og Skagen centrum. Hotellet råder over en række værelser i forskellige størrelser, så som enkelt til tre personer eller standard til XL. Alle værelser er indrettet med eget bad og fjernsyn. Nogle af værelserne indeholder også køleskab og har adgang til en terrasse eller balkon. Med i prisen hører morgenmadsbuffet. Til hotellet hører også en restaurant og bar, der begge har formået at bibeholde meget af dens indretning fra 1920.
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen