Filtre714 359 hotellerfra 201 websiderFavoritter
sø, 24/08
ma, 25/08
Af søndag, 24/08/14 til mandag, 25/08/14

Hotel Skagen

› Omfattende hotelsøgning for Skagen online
› Find et billigt hotel i Skagen!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 95 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Color Skagen Skagen
  Color hotel i Skagen tilbyder gæsterne nydelse og afslapning. Alle typer af behov kan imødekommes om det er familie ferie, weekend getaway for to, selskaber, wellnessophold eller konferancer har Color Hotel faciliteter til at imødekomme disse behov. På hotellet er der 152 rummelige værelser og 48 fuldtudstyrede ferielejligheder fra har plads til op til 6 personer. Værelser og lejligheder på Color Hotel i skagen har alle eget bad og toilet samt alle moderne faciliteter til gæsterne. Hotellets fællesarealer omfatter en swimmingpool, petanque og minigolf til hyggelig og afslappet konkurrence, spa og wellness rum til forkælelse og afslapning, fitnessrum samt en hyggelig pejsestue hvor man kan nyde en god bog eller en cognac og en samtale forand den knitrende ild.
  mere
 • Hotel Petit Skagen
  Hotel Petit er et familieejet hotel placeret i centrum af Skagen. Petit tilbyder dig at starte dagen med en stor morgenbuffet, hvorpå de vil kunne give dig informationer og hjælpe dig med planlægningen til resten af dagen. De kan blandt andet være behjælpelige med museumsbesøg og cykeludlejning. Petit råder over 45 værelser. Alle værelser har eget bad, TV, skrivebord og helfigurspejl. En del af disse værelser er Deluxe værelser og byder på en ekstra service i form af en altan eller sofahjørne, samt stereo anlæg, LCD TV og dampbad på badeværelset. På værelsesgangen er der adgang til en minibar og gratis kaffe og the faciliteter for alle hotellets gæster døgnet rundt. Yderligere tilbyder hotel Petit gratis adgang til internettet gennem et trådløst netværk. Parkering, mod betaling, er også muligt. Mødelokaler der kan rumme op til 60 mødedeltagere forefindes også på hotellet.
  mere
 • Hotel Foldens Skagen
  Foldens Hotel blev oprindelig opført i 1881 som gård og det var ikke før i 1920 at det blev ombygget til hotel. I 2003 blev der foretaget en større ombygning hvor Folden Hotel blev udvidet fra de oprindelige 25 værelse til 38 hyggelige værelser der alle er med eget bad og toilet. Foldens Hotel er beliggende i centrum af Skagen med 15 minutters gang gennem Skagen centrum til stranden og andre af Skagens seværdigheder. I hotellets hyggelige resraurant serveres der morgenmad og aftensmad alle ugens dage. I Viceværtens hus der er tilknyttet hotellet bliver der i sommer perioden hver aften spillet livemusik og i vinter perioden hver weekend. Udover værelserne kan Foldens Hotel også tilbyde en række ferie lejligheder placeret rundt om i skagen.
  mere
 • Hotel Hotel Strandly Skagen Skagen
  Hotel Strandly Skagen er et lille hotel placeret midt i Skagen kun få minutters gang fra havnen, bade strand og Skagen centrum. Hotellet råder over en række værelser i forskellige størrelser, så som enkelt til tre personer eller standard til XL. Alle værelser er indrettet med eget bad og fjernsyn. Nogle af værelserne indeholder også køleskab og har adgang til en terrasse eller balkon. Med i prisen hører morgenmadsbuffet. Til hotellet hører også en restaurant og bar, der begge har formået at bibeholde meget af dens indretning fra 1920.
  mere
 • Hotel Aalbæk Gl Kro Skagen
  Midt imellem Skagen og Frederikshavn finder man Aalbæk Gl. Kro der med beliggenheden båder egner sig som udgangspunkt for et Skagens besøg eller som center for en miniferie, wellness ferie eller en golf ferie. Det nyligt renoverede hotel har 59 røgfrie værelser hvor stort set alle værelser har bad/toilet, telefon og 6 timers fri adgang til internettet. Kroen stammer helt tilbage fra 1818 og byder derfor både på moderne ferieoplevelser og gamle danske krotraditioner. For dem der ønsker en kulinarisk oplevelse er kroen desuden medlem af Gourmet Ruten der er en sammenslutning af 8 danske og norske kroer og hoteller der sætter friske råvarer, høj kvalitet og en intens madoplevelse i centrum. Blandt seværdighederne og forlystelserne i området finder man foruden Skagen blandt andet Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland, et ørnereservat og mange flere.
  mere
 • Hotel Skagen Strand Skagen
  Hotel Skagen Strand er en lille koloni af feriehuse. Som det fremgår af navnet kommer man tæt på stranden og man kan på 20 minutter til fods nå stranden. For billister er der kun 1,5 kilometer til stranden. I denne lille koloni af feriehuse er der rigeligt med græs arealer, hvor familien og børn kan boltre sig. Det er næsten garanteret at børnene vil møde nye venner og veninder fra en af de andre familier, der befinder sig i en af de andre huse. På et ophold i denne ferie koloni vil der også være muligt at benytte en af stedets mange faciliteter, så som: Vandland, Wellness eller organiseret aktiviteter specielt til børn. Du finder også en lille restaurant på stedet, som drives af "Bodils Kro". Restauranten er kun åben Uge 26-31 og servere morgenmad klokken 08.30-10.30 og aftensmad 18.00-21.00. Man bør bemærke at man skal anmelde sin ankomst mindst dagen i forvejen, for at have mulighed for at spise her. Der er også mulighed for at afholde konferencer eller få information omkring de mange attraktioner, som der tilbydes i denne del af riget.
  mere

Flere top hoteller

Mest populære destinationer

Flere populære destinationer Skagen

Del hotel:
Tilbage til toppen