Filtre722 698 hotellerfra 208 websiderFavoritter
sø, 05/10
ma, 06/10
Fra søndag05/10/14 til mandag06/10/14

Hotel Spanien

› Omfattende hotelsøgning for Spanien online
› Find et billigt hotel i Spanien!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 45824 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel NH Pódium Barcelona
  Hotellet er bygget i 1992. Det er på 6 etager og råder over i alt 145 værelser, heraf 5 enkelt- og 140 dobbeltværelser samt 5 suiter. Til faciliteterne hører desuden en foyer med en døgnåben reception, pengeskab, konferencerum, vekselbørs, garderobe og elevator. På det gastronomiske område kan hotellet tilbyde sine gæster en café, en cocktailbar og en restaurant med et ikke-ryger område og børnestole. Herudover er der mulighed for at benytte den offentlige internetcomputer samt hotellets room- og vaskeservice. Huset er udstyret med den nyeste teknik og råder over et specielt belysningssystem og en indendørs indretning præget af træ, som sørger for en hyggelig atmosfære.
  mere
  Hotel H10 Marina Barcelona Barcelona
  H10 Marina Barcelona er placeret tæt på strandene i Barcelona, Spanien. Blot 100m fra metro stationen Bogatell (L4) og 300m fra metro stationen Marina (L1) gør hotellet ideelt som base til udforskning af Barcelona. Hotellet er kun 15km fra lufthavnen. Hotellet har 210 standard dobbeltværelser, 22 junior suites og 6 junior suites med privat terrasse. Alle værelser er ikke-ryger, har aircondition, jacuzzi, badekåber, daglig avis, mini-bar, deponeringsboks, TV og telefon. Derudover tilbyder hotellet de følgende faciliteter: udendørs pool, Business center, gratis trådløst internet og ADSL internet overalt på hotellet, fitness center, vaske-service med mere. På hotellet er der desuden de følgende restauranter og barer: Dionissos Restaurant, Dionissos Wines and Tapas Bar og La Llum Bar. På præmisserne er også Despacio Spa Center som tilbyder de følgende behandlinger: massage, ansigts- og kropsbehandlinger, jacuzzi, sauna, opvarmet pool med Niagara jets, opvarmet pool med svane jets og jets til lænden, kold pool med småsten i bunden med mere.
  mere
  Hotel Ayre Hotel Gran Vía Barcelona
  Ayre Hotel Gran Via er centralt placeret i hjertet af Barcelona, Spanien. Beliggende ved Plaza de España, tæt på Montjuic Castle - et af de mest populære turiststeder i Barcelona. Det er også tæt på Barcelonas business center, Zona Franca, og blot 15 min. fra lufthavnen. Hotellet er nybygget, og dets minimalistiske indretning, moderne og funktionelle design gør det ideelt hvad enten du er forretningsrejsende eller turist. Hotellets 189 moderne værelser er designet til at være komfortable og give dig et afslappet ophold. Alle værelser er ikke-ryger og har eget badeværelse og desuden de følgende faciliteter for at sikre dig et behageligt og komfortabelt ophold på hotellet: aircondition, trådløst internet, hårtørrer, fjernsyn, deponeringsboks med mere. Desuden tilbyder hotellet de følgende faciliteter for deres gæsters bekvemmelighed: cafeteria, restaurant, parkering, moderne konferencelokaler, elevator, handicapfaciliteter, bar/pub, roomservice, vaskeservice, rundture med meget mere.
  mere
  Hotel Silken Gran Havana Barcelona
  Hotellet er bygget i 1992 og blev komplet renoveret i 2002. Det har fordelt på 6 etager i alt 145 værelser, heraf 135 dobbeltværelser og 4 suiter. Det kan bl.a. tilbyde sine gæster en hyggelig bar, en pub og en klimatiseret restaurant. Herudover kan hotellets gæster benytte den offentlige internetadgang samt bestille roomservice og vaskeservice. Der er ydermere mulighed for at parkere.
  mere
  Hotel H10 Universitat Barcelona
  H10 Universitat er centralt placeret i hjertet af Barcelona, Spanien, ved siden af Plaza Catalunya, tæt på det gotiske kvarter. og blot 80 meter fra Universitat metro station (L1, L2) og 100 meter fra Catalunya metro station (L1, L3). Hvad enten du er til kunst og kultur, forretninger, shopping eller café- og restaurantbesøg har Barcelona noget for enhver smag. Hotellet er beliggende i en restaureret bygning fra det 19. århundrede, og er moderne, elegant og komfortabelt indrettet. Alle værelser er ikke-ryger, og har deres eget badeværelse med badekar. Derudover indeholder de de følgende faciliteter for at sikre gæsternes optimale komfort: air condition, deponeringsboks, minibar, fjernsyn, hårtørrer med mere. Desuden indeholder H10 Universitat de følgende fælles faciliteter, for at sikre deres gæsters bekvemmelighed: gratis trådløst internet overalt på hotellet, business center, elevator, mødefaciliteter, bar/pub, restaurant, roomservice, vaskeservice, handicapadgang, udendørs terrasse på 9. etage med meget mere.
  mere
  Hotel Axel Barcelona & Urban Spa Barcelona
  Dette design-hotel ligger tæt på Passeig de Gràcias eksklusive butikker og byder på gratis trådløs internetadgang overalt. Det 500 m² store spacenter på Axel Hotel har hydromassage-swimmingpool og saunaer. De moderne værelser har fladskærms-tv med satellitkanaler. Axels Sky Bar byder på en stor swimmingpool, en terrasse med spabade og en cocktailbar. Her afholdes der fester, kunstudstillinger og shows. Hotellets smarte 3DLUX Gastro Restaurant og Bar tilbyder udsøgte retter tilberedt af lokale produkter, som varierer med årstiden, samt et imponerende show-køkken. Området omkring hotellet er kendt som 'Gay-xample' på grund af det livlige gay-miljø. Personalet har indgående kendskab til det lokale gay-miljø, men hotellet er også heterovenligt og har en fordomsfri, kosmopolitisk atmosfære. Der er nem adgang til Las Ramblas, Picasso-museet og det gotiske kvarter fra Axel Hotel Barcelona. Hotellet ligger i en smuk bygning fra det 19. århundrede.
  mere
Del hotel:
Tilbage til toppen