Filtre722 899 hotellerfra 207 websiderFavoritter
sø, 26/10
ma, 27/10
Af søndag, 26/10/14 til mandag, 27/10/14

Hotel Split

› Omfattende hotelsøgning for Split online
› Find et billigt hotel i Split!
› Book til den bedste pris!
Liste
Kort
0 af 921 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Kula Split
  Opdag alt hvad Split kan tilbyde med Apartments Kula som base.Apartments Kula har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert værelse er fuldt udstyret med aircondition, fjernsyn, tekøkken, altan/terrasse, satellit/kabel TV.Af hensyn til gæstens velbefindende tilbyder dette hotel i Split parkering.Med elegante faciliteter og gæstfrihed er det helt sikkert at gæsten får et mindeværdigt ophold.For at reservere Apartments Kula via vores sikre online reservationsblanket, angiv venligst datoerne for besøget.
  mere
 • Hotel Globo Split
  GeneralThis is an excellent choice hotel for all type of travellers with great location and modern and good standard rooms and very friendly staff. (11.08 TC)SurroundingAreaHotel is located in the centre of the city and only ten minutes walk from the historic centre of the Split.RoomTypesRooms are modern style and are decorated in light colours using either soft blue, yellow or red. Rooms are medium size. Bathrooms are modern and clean and in good condition.PropertyInformationThis is a new modern purpose built building.DiningFacilitiesThere is no restaurant at the hotel, only a breakfast room.Copyright(c) Donvand Limited 2009AreaDetailsCentralt beliggende 30 km til den nærmeste lufthavn (split)RoomInformation33 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser
  mere
  Hotel Peristil Split
  Hotellet er et sandt monument over romersk arkitektur med vidunderlige hvælvinger og en forbavsende indgang mod nord til det kejserlige logi og til kælderen. I forgrunden af denne utrolige arkitektur finder man en af de skønneste scener i verden, hvor Verdis Aida hvert år opføres. De 2 hovedpladser Pjaca og Peristil giver byen Split en struktur, der er sædvanlig for middelalderbyer. Middelklassehotellet åbnede i år 2004 og har i alt 12 værelser fordelt på 3 etager. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks. Herudover er der en restaurant og en cykelkælder på det klimatiserede hotel. Prikken over i'et er hotellets roomservice og vasketøjsservice.
  mere
 • Hotel Split Apartments Peric Split
  Beliggenheden af Split Apartments er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Split.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelserne er udstyret med ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, hårtørrer, strygebræt, fjernsyn.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Split inkluderer roomservice 24 timer, vaskeservice/renseri, businesscenter, cykeludlejning, kæledyr tilladt.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.For at gøre din reservation af Split Apartments hurtig og nem, vælg venligst de foretrukne datoer for opholdet, og fortsæt til vores sikre online reservationsblanket.
  mere
 • Hotel Atrium Split
  Atrium Hotel ligger i Split hvilket gør det til et af de bedste hoteller at gøre ophold i byen.Atrium Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert værelse har ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, interne film, skrivebord, hårtørrer.Af hensyn til gæstens velbefindende tilbyder dette hotel i Split roomservice 24 timer, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet pool (indendørs), jacuzzi, motions/fitness faciliteter, sauna, spa.Dette hotel er karakteriseret af en kombination af moderne komfort og et traditionelt element af Split, hvilket gør det til et særligt sted at indlogere sig. For at reservere Atrium Hotel via vores sikre online reservationsblanket, angiv venligst datoerne for besøget.
  mere
 • Hotel Authentic EX Villa Stina Split
  Opdag alt hvad Split kan tilbyde med Villa Stina Hotel som base.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert af hotellets værelser tilbyder aircondition, brusekabine, separat bruser og badekar, minibar, tekøkken.Dette smukke hotel i Split tilbyder parkering for at opfylde alle gæstens behov.Desuden kan hotellets gæster nyde de rekreations- og sportsfaciliteter, der tilbydes på området: massage, jacuzzi.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. For at fortsætte med din reservation af Villa Stina Hotel via vores sikre online reservationsblanket, angiv venligst perioden for dit ophold.
  mere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen