Filtre726 278 hotellerfra 205 websiderFavoritter
to, 02/10
fr, 03/10
Fra torsdag02/10/14 til fredag03/10/14

Hotel Sunny Beach

› Omfattende hotelsøgning for Sunny Beach online
› Find et billigt hotel i Sunny Beach!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 370 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Tiara Beach Sunny Beach
  Hotellet blev bygget i 2004 og tilbyder moderne indretning og faciliteter. Af faciliteter på dette klimatiserede strand-hotel er der foyer med døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, elevatorer, garderobe, bar i foyeren og siddeområde. Desuden tilbyder hotellet en bar, en café, en frisørsalon, en indbydende restaurant (med børnestole og en rygeafdeling) og internetadgang. Herudover har gæsterne mulighed for at bestille roomservice. Endvidere vil de yngre gæster kunne boltre sig i miniklubben. Tillige er der også en parkeringsplads til bilen.
  flere
 • Hotel Riu Helios Sunny Beach
  Beliggenheden af Riu Helios Hotel er perfekt for både forretningsrejsende og turister i Sunny Beach.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Hvert værelse er fuldt udstyret med aircondition, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, brusekabine, altan/terrasse, satellit/kabel TV.Af hensyn til gæstens velbefindende tilbyder dette hotel i Sunny Beach butikker, bar/pub, mødefaciliteter , restaurant, salon, cykeludlejning, bar ved poolen.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet massage, pool (Børn), motions/fitness faciliteter, sauna, tennisbaner, udendørs pool.Dette hotel balancerer kulturel rigdom og moderne bekvemmelighed for at sikre et mindeværdigt ophold. Når du reserverer på Riu Helios Hotel Sunny Beach, vælg venligst datoerne for opholdet, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Aurelia Sunny Beach
  Opdag alt hvad Sunny Beach kan tilbyde med Aurelia Hotel som base.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelsesfaciliteter inkluderer aircondition, minibar, tekøkken, altan/terrasse, satellit/kabel TV.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Sunny Beach inkluderer kasino, bar/pub, vaskeservice/renseri, natklub, restaurant.Hotellet tilbyder pool (Børn), børneklub, tennisbaner, spa, udendørs pool, have for at give gæsterne mulighed for at slappe af og nyde livet.Moderne komfort og bekvemmelighed går hånd i hånd for at sikre gæstens tilfredshed.Lav din reservation af Aurelia Hotel Sunny Beach nu ved at vælge de foretrukne datoer for opholdet og sende vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Helena Park Sunny Beach
  Hotellet er omgivet af en smuk have med en naturlig bæk og maleriske broer. Arkitekturen bærer ånden af den bulgarske tilbagevenden. Strand-hotellet består af i alt 234 værelser. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service. Af faciliteter er der herudover en italiensk restaurant med ikke-rygerafdeling og en terrasse, en café, en pianobar, en snackbar og grill langs swimmingpoolen og en strandbar. Der tilbydes ydermere en miniklub og en legeplads. Af yderligere faciliteter på det klimatiserede etablissement er der også vekselbørs, garderobe, elevator, aviskiosk, frisørsalon, parkeringsplads og konferenceindretninger. Ydermere kan gæsterne mod betaling benytte stedets WLAN/internetadgang og bestille roomservice og vasketøjsservice.
  flere
 • Hotel Sunny Day Club Sunny Beach
  Opdag alt hvad Sunny Beach kan tilbyde med Sunny Day Club Hotel som base.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelserne er udstyret med aircondition, fjernsyn, badekar, brusekabine, altan/terrasse, satellit/kabel TV.Dette hotel i Sunny Beach indeholder alle de faciliteter og bekvemmeligheder, man forventer af et hotel i dets klasse.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet massage, udendørs pool, have.Med elegante faciliteter og gæstfrihed er det helt sikkert at gæsten får et mindeværdigt ophold.For at fortsætte med reservationen af Sunny Day Club Hotel vælg blot dine rejsedatoer, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Barceló Royal Beach Sunny Beach
  GeneralRoyal Sunny Beach ligger 50 m fra stranden i Sunny Beach. Hotellet har to swimming-pools, børnepool, legeplads, poolbar og to restauranter. I samme bygning som hotellet findes indkøbscenter med mange butikker. Lejlighederne har balkon eller terrasse, tekøkken, TV, telefon og Internetforbindelse, badeværelse og hårtørrer. Adresse : Sunny Beach Resort, 8240 Sunny Beach, Bulgaria
  flere

Flere top hoteller

Del hotel:
Tilbage til toppen