Hotel Sunny Beach

 • Omfattende hotelsøgning for Sunny Beach online
 • Find et billigt hotel i Sunny Beach!
 • Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
Henter...
 1. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Barceló Royal Beach

  Barceló Royal Beach Resort

  Sunny Beach, 0,0 km til Centrum

  80 / 100 (1080 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 2. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Glarus Beach

  Glarus Beach

  Sunny Beach, 0,0 km til Centrum

  78 / 100 (786 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 3. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Intet billedgalleri tilgængeligt

  Villa Brigantina 2

  Sunny Beach, 0,0 km til Centrum

  85 / 100 (77 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 4. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Holiday Garden

  Holiday Garden Lejlighedshotel

  Sunny Beach, 0,0 km til Centrum

  81 / 100 (139 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 5. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Marvel

  Marvel

  Sunny Beach, 0,0 km til Centrum

  75 / 100 (1011 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
 6. Tilføj til liste Tilføjet Fjern
  Intet billedgalleri tilgængeligt

  PMG Royal Sun Ferielejlighed

  Sunny Beach, 0,0 km til Centrum

  81 / 100 (78 anmeldelser)

  Other deals

  Detaljer
Vis flere hoteller

Top hoteller

 • Hotel Barceló Royal Beach Sunny Beach
  GeneralRoyal Sunny Beach ligger 50 m fra stranden i Sunny Beach. Hotellet har to swimming-pools, børnepool, legeplads, poolbar og to restauranter. I samme bygning som hotellet findes indkøbscenter med mange butikker. Lejlighederne har balkon eller terrasse, tekøkken, TV, telefon og Internetforbindelse, badeværelse og hårtørrer. Adresse : Sunny Beach Resort, 8240 Sunny Beach, Bulgaria
  flere
 • Hotel Iberostar Sunny Beach Resort Sunny Beach
  GeneralGod beliggenhed, bare nogle få minutter fra standen, shopping, sportaktiviteter, diskoteker og restauranter. På hotellet findes pool, sauna, jacuzzi, gym, bar, restaurante, natclub, internet, vakseservice, butikker og frisør. Hotel rummene har bad/bruser, AC, kabel/satelit-TV, minibar ig balkon/terrasse. Adresse: Resort of Sunny Beach, 8240 Sunny Beach, Bulgaria
  flere
 • Hotel Marvel Sunny Beach
  GeneralHotel Marvel ligger på den nordlige del af Sunny Beach, kun 100 meter fra stranden og med let adgang til Burgas – Varna motorvejen. På Hotel Marvel findes restaurant, bassinbar, bar i hallen, svømmebassin med afdeling til børn, jacuzzi, sauna, gymnastik, lægecenter, bordtennis, veksling og individuelle pengeskabe i receptionen (mod afgift). De 290 hotelværelser er udrustede med komplet badeværelse (bruser/bad), aircondition, satellit-TV, telefon, minibar og balkon. Adresse: Sunny Beach, Bulgaria.
  flere
 • Hotel Victoria Palace & Spa Sunny Beach
  GeneralHotellet blev bygget i 2003. Dets hovedbygning er på 9 etager og råder over i alt 16 enkeltværelser, 487 dobbeltværelser og 14 suiter. Bygningen rummer desuden en reception, 4 elevatorer, et par forretninger og en frisør. På hotellet er der en bar, en pub og en klimatiseret à la carte restaurant med en ikke-ryger afdeling. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Prikken over i?et er vaskeservice og roomservice.
  flere
 • Hotel Sunny Day Club Sunny Beach
  Opdag alt hvad Sunny Beach kan tilbyde med Sunny Day Club Hotel som base.Alle hotellets værelser har alle de bekvemmeligheder, der forventes af et hotel i denne klasse for at opfylde gæstens krav.Værelserne er udstyret med aircondition, fjernsyn, badekar, brusekabine, altan/terrasse, satellit/kabel TV.Dette hotel i Sunny Beach indeholder alle de faciliteter og bekvemmeligheder, man forventer af et hotel i dets klasse.Når gæsterne skal slappe af tilbyder hotellet en række faciliteter og services, blandt andet massage, udendørs pool, have.Med elegante faciliteter og gæstfrihed er det helt sikkert at gæsten får et mindeværdigt ophold.For at fortsætte med reservationen af Sunny Day Club Hotel vælg blot dine rejsedatoer, og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  flere
 • Hotel Colosseum Sunny Beach
  Opdag alt hvad Sunny Beach kan tilbyde med Colosseum Hotel som base.Colosseum Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Værelsesfaciliteter inkluderer ikke-ryger Værelser, aircondition, skrivebord, hårtørrer, internetadgang (wireless), internetadgang, deponeringsboks på værelset.Services og bekvemmeligheder for gæster på dette hotel i Sunny Beach består af roomservice 24 timer, kasino, elevator, kaffebar, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter , restaurant.Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som massage, motions/fitness faciliteter, sauna, spa, udendørs pool.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Sunny Beach vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. For at fortsætte med din reservation af Colosseum Hotel via vores sikre online reservationsblanket, angiv venligst perioden for dit ophold.
  flere

Flere top hoteller