Filtre730 535 hotellerfra 207 websider Sammenlign hotelpriser fra
207 bookingsider på en gang!
Favoritter
ma, 27/10
ti, 28/10
Fra mandag27/10/14 til tirsdag28/10/14

Hotel Tenerife

› Omfattende hotelsøgning for Tenerife online
› Find et billigt hotel i Tenerife!
› Book til den bedste pris!
Listevisning
Kortvisning
0 af 810 hoteller
Henter...
Vis flere hoteller

Top hoteller

  Hotel Dream Noelia Sur Playa de las Américas
  Hotellet er bygget i 1986 og renoveret i år 1996. Dets hovedbygning er på 4 etager og råder over i alt 394 dobbeltværelser og 12 suiter. I foyeren finder man en døgnåben reception samt elevatorer. Bygningen rummer endvidere en kiosk, en frisør, en bar, et diskotek, en tv-stue og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling. Der er desuden en internetterminal og en miniklub til børnene (mod betaling), ligesom der tilbydes vaskeservice.
  flere
  Hotel H10 Conquistador Playa de las Américas
  Hotellet er bygget i 1984 og blev renoveret i 2004. Det ligger i en smuk have og har på sine otte etager i alt 485 værelser, heraf 48 enkelt- og 400 dobbeltværelser samt fire suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt fem elevatorer. Herudover er der en café, en kiosk, en forretning, en frisør, to barer, en lille spillehal, en klimatiseret restaurant med ikke-ryger afdeling og børnestole samt en offentlig internetterminal (betaling). Herudover tilbydes der også roomservice og vaskeservice samt en parkeringsplads. Børnene kan passes i miniklubben.
  flere
  Hotel Europe Villa Cortés Playa de las Américas
  Med Europe Villa Cortes Hotels centrale beliggenhed er de fleste turist- og forretningsmål i Tenerife inden for rækkevidde.Europe Villa Cortes Hotel har en god beliggenhed med moderne bekvemmeligheder på alle værelser og udsøgt service.Hvert værelse tilbyder bekvemmeligheder som ikke-ryger Værelser, aircondition, badekåber, daglig avis, skrivebord, hårtørrer, deponeringsboks på værelset, fjernsyn.De bekvemmeligheder og services det tilbydes i dette hotel i Tenerife inkluderer roomservice 24 timer, butikker, luksusetage, elevator, bar/pub, vaskeservice/renseri, mødefaciliteter .Hotellets gæster kan opleve de nyeste fritids- og sportsfaciliteter på stedet, så som golfbane (på stedet), tennisbaner, spa, udendørs pool, have.Da det er et af de gode kvalitetshoteller i Tenerife vil gæster, der bor her, glæde sig over den praktiske beliggenhed og fredfyldte stemning. For at reservere et værelse på Europe Villa Cortes Hotel, vælg venligst dine rejsedatoer og udfyld vores sikre online reservationsblanket.
  flere
  Hotel Cleopatra Palace Playa de las Américas
  Hotellet er bygget i 1996. Det er på 5 etager og råder over i alt 6 suiter og 261 dobbeltværelser samt en 600 m2 stor have. Hotellet har desuden en foyer med en døgnåben reception, flere elevatorer, en frisør, adskillige barer, en tv-stue og en internetterminal. Endvidere er der en indbydende, klimatiseret restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Børnene kan blive passet i miniklubben eller boltre sig på legepladsen. Roomservice og vaskeservice er ligeledes en del faciliteterne.
  flere
  Hotel Sir Anthony Playa de las Américas
  GeneralAs a part of a huge resort, clients can enjoy range of amenities including gym, mini golf, squash and tennis. This resort is ideally located next to the sea and in the centre of Playa de las Americas. (JMG 09/05)SurroundingAreaAs one of the hotels from the Mare Nostrum resort, it is situated right next to the beach. The best located resort hotel in the Playa de las Americas.RoomTypesRooms are spacious, comfortable with a glamorous feel. All rooms come with balconies that provides excellent views of the beach and pool.PropertyInformationModern building, surrounded by palms and a profusion of plants.DiningFacilitiesTaking advantage of the whole resort, The Mare Nostrum resort offers twelve restaurants where guests can sample national and international specialties such as local and exotic dishes.Copyright(c) Donvand Limited 2009AreaDetailsHavnefront/strand 10 km til bymidten 15 km til den nærmeste lufthavn (planadas) Tæt på strandRoomInformation65 Enkeltværelser Dobbeltværelser Dobbeltværelser med enkeltsenge Trepersoners værelser Ikke-ryger værelser
  flere
  Hotel Mediterranean Palace Playa de las Américas
  Hotellet er bygget i 1988 og blev komplet renoveret i år 2000. Det har i alt 536 værelser fordelt på fem etager. Det kan tilbyde sine gæster et vidunderligt pool- og havelandskab, en veludstyret foyer med elevatorer, døgnåben reception, frisørsalon, en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant. For gæsterne står der en offentlig internetcomputer samt roomservice og vaskeservice til rådighed. Der er endvidere mulighed for at parkere, ligesom hotellet også har en miniklub og en legeplads.
  flere
Del hotel:
Tilbage til toppen